- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canim kızıma tedavisiz hamile kaldım sezeryanla ölü doğum yaptım üçüncü ayda kan tahlili smear fln yaptırdım temiz çıktı zor gebe kaldığım için üçüncü ayda korunmayi bıraktım hamilede kalamadim tüp bebek tedavisi başladım rahim filmi istedi Dr cekindim hafif çöküntü vardı rahimde diğer Dr lar normal demisti ama tüp bebek Dr histeroskopi şart dedi esimdede Sperm azlığı vardı Mart ayında tüp bebek tedavisi ile kimyasal gebelik geçirdim Mayıs ayında yine denedik çok şükür pozitif gördük senin normal doğum kendini nezaman hazir hissedersen korunmayi birakirsin inş doğal yoldan sağlıcakla gelir bebeğin. .Sagolun var olun arkadaslarim benimd
Amin insaAllah cabucak gecer ve ben yine hamile kalip bu sefer kucagima alirim 6 ay sonra mi tup bebek tedavisine basladin sen cnm?
Tamam canımcanım ben 10000 almıştım 3000 i sana vereyim daha tamamlayamadım zaten ben de 7000 i tamamlarım.
ayyy ne çabuk geçti yaaa... Hayyy maşallllaahhhhh.... Güzel haberlerin olsun canım...canlarım biliyorum ki yazamasanız da girip okuyorsunuz dua kardeşiyiz biz kopmak olur mu
bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kaç yumurtam var ben sormadım doktorum da söylemedi gördüklerim bana yeter bir tane olsun tam olsun di mi yaaabu akşam çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol tahminim o akşam da çatlatma iğnemi olucam pazara opuuuuu. olmuş bitmiş bebecik tutmuş doğmuş büyümüşşşşşş
Canım hayırlı olsun inş bebeğin sıkı sıkı tutunur sana bayramı gobusunde bebisinle geçirirsin dualarim seninle. ..canlarım biliyorum ki yazamasanız da girip okuyorsunuz dua kardeşiyiz biz kopmak olur mu
bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kaç yumurtam var ben sormadım doktorum da söylemedi gördüklerim bana yeter bir tane olsun tam olsun di mi yaaabu akşam çatlatmama iğneme başlıyorum cuma yeniden kontrol tahminim o akşam da çatlatma iğnemi olucam pazara opuuuuu. olmuş bitmiş bebecik tutmuş doğmuş büyümüşşşşşş
canım benim iyi ki varsınız ben de her heyecanımı sizinle yaşıyorum. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. aminnnnCanimm insallahh gönlüne göre verir Rabbim dualrim seninlee.. İnanki seninle ayni heyecani yasiyorum suan :))
koca karı moca karı rabbim bir yerden vesile gönderecek canım hayırlısı olsun inşallahBuarada canlar ben bu gobek cektrme islemini yaptrdm :) artk kocakari yontemlerine basladimhadi bakalim hayrlisi insallahh vesile olur
semcanım nasıl gidiyor bekleyiş test yapmayı planlıyor musun? bizi habersiz bırakmaCerencim ellerine sağlık cok güzel bir liste olmuş gülüm. Ben tedaviye başladım 13 ağustos kan tahlilim var.listede tedaviye baslayacak görünce yazmak istedim hoş gör heyecan işte. Iki tane transfer edildi.ve bu benim 3.denemem
Öptüm seni.
Cokkkkk sevindimm yaaa aminnnn insallah insallah aynen öyle olcak bitcek hoooppp bebiss gelcekkcanlarım biliyorum ki yazamasanız da girip okuyorsunuz dua kardeşiyiz biz kopmak olur mu
Canımmm çok heyecanlıyım çok zor tutuyorum kendimi.semcanım nasıl gidiyor bekleyiş test yapmayı planlıyor musun? bizi habersiz bırakma
Canim benim dayanmasi cok guc Allahim tez zamanda sana saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin Allahim sabirlar versin .kuzum .ne evlatsizlikla ne evlatlarimizla imtihan eylesin MevlamAmin canlarim amin,acimin tarifi yok durup durup agliyorum hic bir soz hic bir kelime acimi hafifletmiyo herkes bisiyler soyluyo ama dinmiyo acim aklimdan cikmiyo yavrularimin yuzu,5.5 ay tasidim karnimda her gune beraber uyanip her gun beraber yatiyodum kuzularimla her gun 1 daha gecti diye sukrediyodum 5 yil icinde ilk defa bu duygulari tattim ilk defa anne olmaya bu kadar yaklasmisken meleklerim bana veda edip gitti ve ben hic birsey yapamadim yuce rabbim bu hayali yasatti icimde hissedttirdi sonrada verdigi emaneti aldi,ne diyim cok sukur verende oydu alanda...
Canim benim ilaclari riske atmaktan turkiyeden sipariş ettim cunku doktorun verdigi igneyi Burda bulamadik sagolsun eczanedeli kadin kolaylik godterdi Insallah sali gûnudr gusel hsberlerle donerim Allahim izniyle Allah hepimizin yuzunu guldursunKuzum ilaclari gittigin dok. Göster o sana aynisini verir merak etme cúnkú bana túrkiyede adet sökúcú vermisti dok. Gösterdim burdaki dok. Kullan dedi ii yapmis vererek dedi insallah hayirlisiyla bulursunn hosgeldin
Evet Canim benim Allahim insallah hayirlisiyla devaminini getirir saglikla sihhatle dualarim hepimiz icin Allahim guzel gunler gostersin hwpimizeAy maşallah demek döndünüz ne güzel iki kişi bir türkiye turu 3 kişi dönüş
Allahim hickimseyi evladiyla imtihan etmesin evlat acidi yasatmasinn Allahim insallah arkasimizin ve bizim yuzumzude guldurecek tez zaman daCumartesi gece okumuştum ilk haberini pazar sabah kahvaltıda bile ağladım düşündükçe seni. Hiç bir şey teselli edemez mümkün değil ama bunun da bir sınav olduğunu unutma kuzum. Rabbim sabrınızı bol versin illa ki bu da geçecek illa ki sen de sağlıklı bebeğini alacaksın kucağına Hepimiz alacağız inşallah. Dualarım seninle canımmmm
Gusel Allahim yardimcin olsun bebisin seninle olsun hersey yolunda gitsin insallah Seninde mutlu haberlerini bize okumak nasip olsun Hersey gonlunce olsuncanlarım biliyorum ki yazamasanız da girip okuyorsunuz dua kardeşiyiz biz kopmak olur mu
Allah Kabul etsin Canin benim insallah Rabbim saglikla sihhatle kucagini almani nasip etsin kuzumKızlar dün bebisim için Mevlüt okuttum evde tüp bebek tedavisine başlarken üç aylık olunca Mevlüt okutturcagim diye niyet etmiştim çok şükür okutturdum
Bugünde ikili testimi aldım Başka Dr gösterdik güzel düşük risk dedi bir hafta çok stresli geçti Allah'a şükürler olsun olumlu çıktı haftaya kendi Dr randevumuz var
Himm ozaman ii yapmisin annesi simdiden tedbirlisinn oyy taze anne insallah hayirlisiyla sali gúnúmú kontrolun varCanim benim ilaclari riske atmaktan turkiyeden sipariş ettim cunku doktorun verdigi igneyi Burda bulamadik sagolsun eczanedeli kadin kolaylik godterdi Insallah sali gûnudr gusel hsberlerle donerim Allahim izniyle Allah hepimizin yuzunu guldursun
Evet canim ya Allahim hayırlısıyla kontrolün var dahada inanamıyorum ama bende daha hicbi belirti yok cok nadir karnım agriyo cok azda hafiften midem bilaniyo oda rahatsız edecek derecede degil Insallah guzel haberlerle gelirim Rabbim suzlerinde sağlıkla sihhatle zamaninda elinize aldirsin Insallah Allahim banada ve benim gibi olan arkadaslarima nasip eder tedavi aşamasındaki arkadslarmzida tez zamanda müjdeli haberler vermeyi nasip eder MEVLAMHimm ozaman ii yapmisin annesi simdiden tedbirlisinn oyy taze anne insallah hayirlisiyla sali gúnúmú kontrolun var
Canimsin rabbim umutlrini emeklerini boşa cikarmasin inslh iyi sonuclar alicaksin ben inaniyorum dikkt et kendine beslenmene ki bebisimiz saglkli bi sekilde gelsinhoş geldin bitanem
evet topik yaz tatilinde kimsecikler yok ama gönüller bir herkes yuvasında iyi olsun inşallah. başladım tedavime çok mutluu çok umutluyum rabbimden hayırlısını istiyorum
Canim gobek cektirmenin zarari yok bu sekilde hamile kalan cok benim etrafimda ben bile baktirmistim gobegime iyi bi hekime herhangi bisey yok demisti insalh difa olur sanaBuarada canlar ben bu gobek cektrme islemini yaptrdm :) artk kocakari yontemlerine basladimhadi bakalim hayrlisi insallahh vesile olur
Cokk sevindimm kuzumm sali umudunun kesesini gòreceksinn insallah hayirlisiyla inan annesi inan o orda simsiki sarildi sana binlerce sûkûrler olsun Allah ima herkes hissedecek die bisey yok kafana bunlari takma insallah hayirlisiyla rahat hamilelik yasarsin bu ilk 3 ay dikkat et kendine cok artik can var icindéee insallah hayirli haberlerle gelecenn aminn ecmainn Allah im hayirli dogumlar nasib etsin herkese tez zamanda da bútún isteyene nasib etsinn insallahEvet canim ya Allahim hayırlısıyla kontrolün var dahada inanamıyorum ama bende daha hicbi belirti yok cok nadir karnım agriyo cok azda hafiften midem bilaniyo oda rahatsız edecek derecede degil Insallah guzel haberlerle gelirim Rabbim suzlerinde sağlıkla sihhatle zamaninda elinize aldirsin Insallah Allahim banada ve benim gibi olan arkadaslarima nasip eder tedavi aşamasındaki arkadslarmzida tez zamanda müjdeli haberler vermeyi nasip eder MEVLAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?