Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Şehit annelerini düşünüyorum bogazim düğüm düğüm ben yüzünü görmediğim evladım için yanıyorum o anneler kuzularini elleri Kınalı gönderdi askere
Biz burda rahat oturabiliyorsak askerlerimiz sayesinde çok Üzgünüm avazim çıktığı kadar bağırmak istiyorum

Selam canlar,
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, ailelerine sabır versin inşallah.
Benim de bir oğlum olacak Allah nasip ederse, sabah düşünüp düşünüp ağladım.
Nasıl zor bir durum, anaların yüreği nasıl yanıyor. Biz evladımız olsun diye çırpınırken, olanların onu kaybetmesi çok zor.
Son olsun artık Allahım.
Bu arada biz de büyüdük baya, yarın kontrolümüz var. Geçen hafta tetenoz olduk.Bu hafta da şeker yüklemesi isteyecek kesin doktor. Siz naptınız hamiş arkadaşlarım yaptırdınız mı?

valla çalışıyorum ben aklım kardeşimde hakkaride astsubay yerdemiyim göktemi kendi derdimi unuttum onun derdine düştüm allahım acısını göstrermesin inşallah .rabbim yardımcıları olsun hepisinin . allahım sen destek verenleri kahhar isminle kahreyle şehitlerimize rahmet eyle .sizde dualarını eksik etmeyin

imkanı olanlar fetih suresini okusun benim kardeşimede dua edin lütfen allah razı olsun şimdiden hepinizden

Canim Allah im yardim etsin insallah kardesin sag salim gelir bisey olmaz aslanlar gibi seni anliorum 4 kuzenimde doguda 2 si yeni evli biri nisanli biri bekar Allah im yok etsin insallah onlari kahru perisan etsin ben mùsait oldugumda okurum adini da yaz kuzumm aklina kòtù seyler getirme

sağol canım rabbim hepisini korusun canım yanı sırada benim kardeşim ahmeti

imkanı olanlar fetih suresini okusun benim kardeşimede dua edin lütfen allah razı olsun şimdiden hepinizden
canım bak dualar bölümünde ben de böyle bir konu açtım. Arkadaşlarım ne olur Fetih Suresi Yasin hiç olmadı Ayetel kürsi okuyalım askerlerimize....

Canım Allah kardeşini ve bütün güvenlik güçlerimizi korusun. Rabbim düşmana fırsat vermesin. Dualarımız asker ve polislerimizle.

Kızlar Merhaba
Sabah karın ağrım vardı hastaneye gittik çok şükür bebeğim iyi ama bobregimin birinde büyüme ve rahimde baskı kasilma varmış serum taktilar ikisaat hastanede yattım fitil verdiler uyguladim orda hemen
Idrar tahlili verdim temiz çıktı çok şükür
Dr ev Istirahati verdi dışarı çıkmak seyahat ilişki yasak dedi yorulmayacaksin dedi detaylı ultrason dan sonra gel dedi kızlar dua edin bana lütfen. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…