- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
Merhaba canim pazarlarimiz hep guzel olsun Insallah hergunumuz guzel olsun kendinize iyi bakın kızlarcanlar güzel pazarlarımız olsun...
Gunaydinlarrr burdayız haftaniz gusel geçsin Insallah hep mutlu haberler alın hafta sonu kimsenin sesi çıkmadıkızlaaaaaaar neelerdesiniz yaaa günaydııın...
canımmm çalışıyorum ben ... sizler ne yapıyorsunuz?kızlaaaaaaar neelerdesiniz yaaa günaydııın...
Canim Allah im yardim etsin insallah kardesin sag salim gelir bisey olmaz aslanlar gibi seni anliorum 4 kuzenimde doguda 2 si yeni evli biri nisanli biri bekar Allah im yok etsin insallah onlari kahru perisan etsin ben mùsait oldugumda okurum adini da yaz kuzumm aklina kòtù seyler getirmevalla çalışıyorum ben aklım kardeşimde hakkaride astsubay yerdemiyim göktemi kendi derdimi unuttum onun derdine düştüm allahım acısını göstrermesin inşallah .rabbim yardımcıları olsun hepisinin . allahım sen destek verenleri kahhar isminle kahreyle şehitlerimize rahmet eyle .sizde dualarını eksik etmeyin
sağol canım rabbim hepisini korusun canım yanı sırada benim kardeşim ahmetiCanim Allah im yardim etsin insallah kardesin sag salim gelir bisey olmaz aslanlar gibi seni anliorum 4 kuzenimde doguda 2 si yeni evli biri nisanli biri bekar Allah im yok etsin insallah onlari kahru perisan etsin ben mùsait oldugumda okurum adini da yaz kuzumm aklina kòtù seyler getirme
canım bak dualar bölümünde ben de böyle bir konu açtım. Arkadaşlarım ne olur Fetih Suresi Yasin hiç olmadı Ayetel kürsi okuyalım askerlerimize....imkanı olanlar fetih suresini okusun benim kardeşimede dua edin lütfen allah razı olsun şimdiden hepinizden
Canım Allah kardeşini ve bütün güvenlik güçlerimizi korusun. Rabbim düşmana fırsat vermesin. Dualarımız asker ve polislerimizle.valla çalışıyorum ben aklım kardeşimde hakkaride astsubay yerdemiyim göktemi kendi derdimi unuttum onun derdine düştüm allahım acısını göstrermesin inşallah .rabbim yardımcıları olsun hepisinin . allahım sen destek verenleri kahhar isminle kahreyle şehitlerimize rahmet eyle .sizde dualarını eksik etmeyin
amin canım dualarınızı eksik etmeyinCanım Allah kardeşini ve bütün güvenlik güçlerimizi korusun. Rabbim düşmana fırsat vermesin. Dualarımız asker ve polislerimizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?