Bişey olmaz korkma zaten doktorum da bana hiç böyle bişeyden bahsetmedi aile hekimi söyledi. Bana kalsa aile hekimine bile kaydolmaya gitmeyecektim :) Arkadaşın birisi o kadar çok sordu ki kaydoldunmu diye artık ona yok olmadım demekten sıkıldığımdan daha yeni kaydoldum :) Hatta aile hekimi de yok toksoplazma testi, bilmemne ultrasonu, ense burun ölçümü falan sayıyor yapılacaktı diye ben de yerine şunu yaptırdım yerine bunu yaptırdım dedikçe sen zaten herşeyi kafana göre yapmışsın dedi :) tetenoz yapılacak bu ara ama ikize yapmıyoruz ancak doktor özellikle yap derse yapıyoruz dedi. Doktorun da gerek görse sana zaten söylerdiCanim benim bana denmedi bile burda òyle uygulumami yok anlamadimki yok hastaneler titiz dogum odalari da hatta burda bebege bile kendi kiyafetlerini giydiriolar cikana kadar 4 5 gún kalinio ama nekadar steril ortam desekte gúvenilmioyok arkadasim ben yaptirmadim dedi hatta sezerysnla oldu dok. Gerek yok derse kslcak da sadece neden her ihtimale karsi bilgilendirmediler onu merak ettim ve bastan duyunca gec kaldim die korktum
bir hemşire olarak hazırım sorulara istediğinizi sorabilirsiniz hepinizOlsun kuzum bilgilendirdin sorunumu cevapladinn
Anladim canimm burda kaydolma yok pasaport die defterim var hamileligimin basindan sonuna kadar bebekle ilgili benle ilgili hersey tek tek yazilio túr. Enson yoktu simdi bu varmi bilmiorum hic sormadimda orda asilarimiz herseyimiz yazio hangi aylar gitcegim dogru canim biz bazen anne adaylari aile hekiminden önce davranip isimizi garantiye alioruzz Allah im yesinler ikizlerini herkese hayirli evlat saglikli evlat hamilelik nasib etsin insallahBişey olmaz korkma zaten doktorum da bana hiç böyle bişeyden bahsetmedi aile hekimi söyledi. Bana kalsa aile hekimine bile kaydolmaya gitmeyecektim :) Arkadaşın birisi o kadar çok sordu ki kaydoldunmu diye artık ona yok olmadım demekten sıkıldığımdan daha yeni kaydoldum :) Hatta aile hekimi de yok toksoplazma testi, bilmemne ultrasonu, ense burun ölçümü falan sayıyor yapılacaktı diye ben de yerine şunu yaptırdım yerine bunu yaptırdım dedikçe sen zaten herşeyi kafana göre yapmışsın dedi :) tetenoz yapılacak bu ara ama ikize yapmıyoruz ancak doktor özellikle yap derse yapıyoruz dedi. Doktorun da gerek görse sana zaten söylerdi
Bak bu ii oldu kafama takilani ilk sana sorcam canimm benimmbir hemşire olarak hazırım sorulara istediğinizi sorabilirsiniz hepiniz
hergün kaç kişinin sorusunu cevaplıyorum bir bilsen canım akşama kocayla konuşacak halim kalmıyor çenem ağrıyor valla .Bak bu ii oldu kafama takilani ilk sana sorcam canimm benimmayy bikarsin kiz bizden
Kiz bol bol cene egzersizi yapion desene kocan kafa dinliohergün kaç kişinin sorusunu cevaplıyorum bir bilsen canım akşama kocayla konuşacak halim kalmıyor çenem ağrıyor valla .ama sizler farklısınız tüp kardeşleriyiz herzaman başımın üstünde yeriniz var hepini seviyorum
Gunaydin canim benim burasi Soguk kapali bir Java var Yagmur yagdi yagacak Alamanyanin kişi geldi garigünaydın kızlar....
Gúnaydinn canimm almanyaya daha gelmedimi avusturya pazartesinden beri yagmurlu soguk artik evin icinde kapi acilmadikca kisa kollu gezilio ama disarisi artik ceketsiz cikilmioo sizede gelir yakindaaGunaydin canim benim burasi Soguk kapali bir Java var Yagmur yagdi yagacak Alamanyanin kişi geldi gari
Evet tatlim kac gundur Biras gunes yuzunu gosteriyo sonra karakara bulutlar suandada yagmur yagito battaniyevaltinda duruyos Allahim baska sıkinti vwrmesinAvusturyanin yagmurlu gúnúnden hepinize gúnaydinn canlar gûzel hafta sonlarimiz olsunn
Kiz bol bol cene egzersizi yapion desene kocan kafa dinlioonlar icin hani biz cok konusuomusuzya meslegin zor kimi cileden cikarioo Allah im sizleri basimizdan eksik etmesinn
Kocaya çenemden herzaman az da olsa pay ayırırım çok da rahat ettirmemKiz bol bol cene egzersizi yapion desene kocan kafa dinlioonlar icin hani biz cok konusuomusuzya meslegin zor kimi cileden cikarioo Allah im sizleri basimizdan eksik etmesinn
Canim benim Allahim saglikla ellerimize aldirmayi nasip etsin .Insallah keyifli bi hamileligin olur bulantilarin basladi mi Allahim herbirwrimize saglikla kavustursun bebeklerimizi .Allahim bekleyenarkadslarimida eh kisa zamanda yasatsin BU dugulari hersey gonlunuzce olsunCanlar merhaba.Az önce geldik hastaneden çok şükür kalp atışını duyduk.Telefonuma sesini çektim miniğimin.7 haftalık olmuşuz.
Allahım Yarabbim en kısa zamanda tüm kardeşlerime bu duyguyu yaşat.
Aminn canim insallah Allah im baska sikinti vermesin bu kis cetin gecicek galibaEvet tatlim kac gundur Biras gunes yuzunu gosteriyo sonra karakara bulutlar suandada yagmur yagito battaniyevaltinda duruyos Allahim baska sıkinti vwrmesin
Ahhh biz kadinlarrrKocaya çenemden herzaman az da olsa pay ayırırım çok da rahat ettirmem
Gözün aydin taze anne cok sevindim masallah subhanallah kuzuna saglikla búyúsún insallah aminn ecmainn insallah yasamayn kalmaz en kisa zamandaCanlar merhaba.Az önce geldik hastaneden çok şükür kalp atışını duyduk.Telefonuma sesini çektim miniğimin.7 haftalık olmuşuz.
Allahım Yarabbim en kısa zamanda tüm kardeşlerime bu duyguyu yaşat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?