Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba kızlar,
Bizim ismimizde inşallah "Mustafa" olacak. Hamile kalamadığım 3 yıl boyunca hep dua etmiştim Allaha, bana bir evlat verirsen ve erkek olursa ismini Peygamberimizin isimlerinden olan "Mustafa" koyacağım diye.
İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza, ben bişey almadım daha ama o kadar çok hediye geldi ki şimdiden, haftaya biz de beşik falan bakmaya başlayacağız eşimle.
Arkadaşımın biri hastane odası için kapı süsü falan yapıyor, herkes o kadar çok beklemiş ki bizden daha çok heyecanlılar.
Her gün onun tekmelerini, hıçkırıklarını hissetmek çok güzel.
Allahım el açıp da dua eden, evlat hasret ile yanan herkesin kucağını doldur Yarabbim.
İsteyen herkese anne olmasını nasip eyle,
Bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle inşallah...

Amin canım içten kocaman AMİNNNNN

İsmiyle gelsin sağlıkla gelsin evinize neşe huzur getirsin hepimizin evlatları Allahim isteyen herkese hayırlısıyla nasipvetsin tez zamanda

İyim canim benim iyi gidiyor sukur Rabbime oyle bulantim falan olmuyo sadece aç kalırsam hafif donuyo yersem geciyo göğüslerin falan sismiyo acimiyo bazen endişeleniyorum hayırlısı artik

Maşallah kotu dusunme sakin herkesin hamileligi farkli oluyor hatta cocuktan cocuga bile degisiyor hamilelikler saglikla kucagina da alacaksin insallah

Merhaba bende 2 tüp bebek yaptiracam heyecanlıyım korku bilmiyom ne yapacağımı ilk tüp bebek tedavimde 7 haftalik karnimda öldü bana bu konuda yardımcı olurmusun

valla ben unutmadım aklımda ama yatılımisafirlerim var pek giremiyorum. şimdi bir yere gittiler de elime alıp yazayım dedim. duaşar bitince kimse gelmez. yemniden mi başlasak acaba duaya
Hz ibrahimin duasını yapsak mı kızlar önce biz ama hamişler sonra

Merhaba bende 2 tüp bebek yaptiracam heyecanlıyım korku bilmiyom ne yapacağımı ilk tüp bebek tedavimde 7 haftalik karnimda öldü bana bu konuda yardımcı olurmusun
Canım önce genetik taramanı yaptır pıhtılaşma bozukluğun var mı baktır

ben de ikşnci denemem de boş gebelikten kürtaj oldum. üçüncü tedavi şükürler olsun 18. haftayı gördük Rabbim tamamını erdirsin. rahim hamile kalmayı öğrenmiş diyorlar böyle durumlarda ne kadar doğru bilmiyorum bir de hemşire üçğncü tedaviye başlarken primer infertiliteden secondere düşürmüştü beni.

Nerde tedavi gördün allah kucağına almayi tasip etsin

Canım önce genetik taramanı yaptır pıhtılaşma bozukluğun var mı baktır
Ben tedavi Anatolia hastanesinde başlamıştım ilk 2 nciyde orda başlamak istiyorum doktorla konuştum tedaviye başlamadan neden öldüğünü bi araştırın söyledim ama bana diyorlar ki gerek yok tip 3 4 denemeler yapiyorlarmis araştırmalarını bişeyi n yok ilk tüp bebek te böyle ola bilir diyorlar bilmiyorum aklım çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…