- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Canim benim alıntı yapt ama çıkmadı senin nezninde Rabbim doğumu yaklaşan arkadaşlarımıza hayirli doğumlar nasip eylesin sağlıkla sihhatle Allahim gönlünüzce olsun hersey
Amin canım içten kocaman AMİNNNNNMerhaba kızlar,
Bizim ismimizde inşallah "Mustafa" olacak. Hamile kalamadığım 3 yıl boyunca hep dua etmiştim Allaha, bana bir evlat verirsen ve erkek olursa ismini Peygamberimizin isimlerinden olan "Mustafa" koyacağım diye.
İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza, ben bişey almadım daha ama o kadar çok hediye geldi ki şimdiden, haftaya biz de beşik falan bakmaya başlayacağız eşimle.
Arkadaşımın biri hastane odası için kapı süsü falan yapıyor, herkes o kadar çok beklemiş ki bizden daha çok heyecanlılar.
Her gün onun tekmelerini, hıçkırıklarını hissetmek çok güzel.
Allahım el açıp da dua eden, evlat hasret ile yanan herkesin kucağını doldur Yarabbim.
İsteyen herkese anne olmasını nasip eyle,
Bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle inşallah...
İyim canim benim iyi gidiyor sukur Rabbime oyle bulantim falan olmuyo sadece aç kalırsam hafif donuyo yersem geciyo göğüslerin falan sismiyo acimiyo bazen endişeleniyorum hayırlısı artikSağol canım benim amin hepimizin..
Senin nasıl gidiyor hersey yolunda değil mi?
İsmiyle gelsin sağlıkla gelsin evinize neşe huzur getirsin hepimizin evlatları Allahim isteyen herkese hayırlısıyla nasipvetsin tez zamandaMerhaba kızlar,
Bizim ismimizde inşallah "Mustafa" olacak. Hamile kalamadığım 3 yıl boyunca hep dua etmiştim Allaha, bana bir evlat verirsen ve erkek olursa ismini Peygamberimizin isimlerinden olan "Mustafa" koyacağım diye.
İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza, ben bişey almadım daha ama o kadar çok hediye geldi ki şimdiden, haftaya biz de beşik falan bakmaya başlayacağız eşimle.
Arkadaşımın biri hastane odası için kapı süsü falan yapıyor, herkes o kadar çok beklemiş ki bizden daha çok heyecanlılar.
Her gün onun tekmelerini, hıçkırıklarını hissetmek çok güzel.
Allahım el açıp da dua eden, evlat hasret ile yanan herkesin kucağını doldur Yarabbim.
İsteyen herkese anne olmasını nasip eyle,
Bu mübarek günde dualarımızı kabul eyle inşallah...
İyim canim benim iyi gidiyor sukur Rabbime oyle bulantim falan olmuyo sadece aç kalırsam hafif donuyo yersem geciyo göğüslerin falan sismiyo acimiyo bazen endişeleniyorum hayırlısı artik
valla ben unutmadım aklımda ama yatılımisafirlerim var pek giremiyorum. şimdi bir yere gittiler de elime alıp yazayım dedim. duaşar bitince kimse gelmez. yemniden mi başlasak acaba duayaUnuttunuz artık kardeşlerinizi....huuuuu
Merhaba bende 2 tüp bebek yaptiracam heyecanlıyım korku bilmiyom ne yapacağımı ilk tüp bebek tedavimde 7 haftalik karnimda öldü bana bu konuda yardımcı olurmusunBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
arkadaşlarım daha önceki topiklerde yeri geldi sevindik yeri geldi üzüldük.Bunlara rağmen hiç umudumuzu kaybetmedik.Hadi bu başlık altında şubat ayında bu heyecanlı süreci geçirecek olan anne adaylarını sohbete bekliyorum.
Güncelleme: Arkadaşlar aralık geçti hadi neyse dedim,ocak geçti hadi onuda kabul..şubata erteleyelim dedik.şimdi şubatta da olmayacak.Tüp işi başka mani çıkmazsa mart ayında başlayacak.Artık hiçbişey için kesin konuşmuyorum..inşallah sizler bu ay anne olursunuz.
Merhabavalla ben unutmadım aklımda ama yatılımisafirlerim var pek giremiyorum. şimdi bir yere gittiler de elime alıp yazayım dedim. duaşar bitince kimse gelmez. yemniden mi başlasak acaba duaya
Hz ibrahimin duasını yapsak mı kızlar önce biz ama hamişler sonravalla ben unutmadım aklımda ama yatılımisafirlerim var pek giremiyorum. şimdi bir yere gittiler de elime alıp yazayım dedim. duaşar bitince kimse gelmez. yemniden mi başlasak acaba duaya
valla bana uyar. her zaman ama herkes katılır mı bilemem... ben buradan o duayı takip esiyorum Zaten..Hz ibrahimin duasını yapsak mı kızlar önce biz ama hamişler sonra
Canım önce genetik taramanı yaptır pıhtılaşma bozukluğun var mı baktırMerhaba bende 2 tüp bebek yaptiracam heyecanlıyım korku bilmiyom ne yapacağımı ilk tüp bebek tedavimde 7 haftalik karnimda öldü bana bu konuda yardımcı olurmusun
merhaba...Merhaba
ben de ikşnci denemem de boş gebelikten kürtaj oldum. üçüncü tedavi şükürler olsun 18. haftayı gördükMerhaba bende 2 tüp bebek yaptiracam heyecanlıyım korku bilmiyom ne yapacağımı ilk tüp bebek tedavimde 7 haftalik karnimda öldü bana bu konuda yardımcı olurmusun
Nerde tedavi gördün allah kucağına almayi tasip etsinben de ikşnci denemem de boş gebelikten kürtaj oldum. üçüncü tedavi şükürler olsun 18. haftayı gördükRabbim tamamını erdirsin. rahim hamile kalmayı öğrenmiş diyorlar böyle durumlarda ne kadar doğru bilmiyorum bir de hemşire üçğncü tedaviye başlarken primer infertiliteden secondere düşürmüştü beni.
Ben tedavi Anatolia hastanesinde başlamıştım ilk 2 nciyde orda başlamak istiyorum doktorla konuştum tedaviye başlamadan neden öldüğünü bi araştırın söyledim ama bana diyorlar ki gerek yok tip 3 4 denemeler yapiyorlarmis araştırmalarını bişeyi n yok ilk tüp bebek te böyle ola bilir diyorlar bilmiyorum aklım çok karışıkCanım önce genetik taramanı yaptır pıhtılaşma bozukluğun var mı baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?