Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Geçmiş olsun canım..dikkat et kendine..yat dinlen..dualarım seninle tatlım...

Çok geçmiş olsun, doktorun dediği gibi bol dinlenme bu işin en önemli kısmı. Sakın yorma kendini

Canim benim gecmis olsun dikkat et kendini fazla yorma Insallah Allahın izniyle atlatacaksun

Tatlım geçmiş olsun..Bebişine ve kendine dikkat et.

Canim benim Allahim butun askerlwrimizi poluslerimizi korusun Rabbim yardım eylesin hepsine

Benimki de ufak tefek eksikleri haricinde hazır gibi. Onlar da çok büyük şeyler değiller. Benim ikiz olduğuna erken bekleniyorlar da senin kuzu dursun durabildiği kadar :)

Hastane valizi için bence erken değil ağırlaştıkça onunla uğraşmak zorunda kalmazsın.

Canım Rabbim senin bebişleri de, benim yavrucuğumu da ve bütün bebişleri sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin. Çantalarını kıyafetlerini bile hazırlamak çok heyecan verici. Hayırlısıyla zamanında doğsunlar, şöyle kokularını çekelim içimize, bastıralım göğsümüze minnakları :)

Merhaba kizlar nasilsiniz?insallah hepiniz iyisinizdir.is yerinde son iki günüm yogunum.insallah hamislerin bebisleri iyidir.tedavide olan arkadaslarim insallah hepsi iyi sonuclar alir.
Bu son Dönem bi apayriymis hisler karma karisik.rabbim isteyen herkese sagliklisindan hayi lisindan tattirsin insallah.
Hamisler isim kesinlestirdiniz Mi?

Selam canım, tam 32. haftanda ayrılıyorsun. Ben 37. haftaya kadar dayanmaya çalışacağım. Bizim ismimiz kesin Göktürk :)

Ben 26 haftada ayrıldım. Çok çok zorlandım iş yerinde. Bir ay heyet raporu almıştım. Şimdi de doğum iznim başladı 30. Haftada. Dinlenmek iyi geldi ama :)
Selam canım, tam 32. haftanda ayrılıyorsun. Ben 37. haftaya kadar dayanmaya çalışacağım. Bizim ismimiz kesin Göktürk :)

Selam kizlarr nasilsiniz umarım herkes iyidir..
Hamile arkadaşlar izinler başlamış isimler netleşmis maşallah bu aşamalarida gördük çok şükür Darısı tüm isteyen arkadaslarimiza olsun inşallah negatif sonuc alanlarında yüzü gulsun biran önce tüm dileğim bu..

Biz iyiyiz şimdilik hersey yolunda..bende haftaya cumartesi çalışabilir raporumu alıp biraz daha devam etmek istiyorum ise..bayram öncesi 2 gün izin alicam o hafta öyle evde hazırlıklara vericem kendimi :) Sonraki haftalarda da 2 gün izin 3 gün çalışma idare etmeyi dusunuyorum bakalım ne kadar dayanabilirsem..cok agirlastim bütün gün işte oturmak çok yipratici oluyor dizlerim ayaklarim hamileliğin dışında romatizmadan dolayi da çok fena şişiyor aksamlari..zor günler :) inşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucagimiza aliriz minnoslarimizi

Ben 26 haftada ayrıldım. Çok çok zorlandım iş yerinde. Bir ay heyet raporu almıştım. Şimdi de doğum iznim başladı 30. Haftada. Dinlenmek iyi geldi ama :)

Maasallah ismiyle yasasin pasamiz
Evet allah izin verirse yarin son.darisi tüm hamislere insallahhh

ne kadar güzel haberler vermişsiniz bu kara günlerde hepsini yüzümde tebessümle okudum. darısı bana ve tüm bekleyenlere inşallah....
canlar cumanız mübarek ve müjdeli olsun... dualrınız ibadetleriniz hep kabul olsun... tüm dualarımda sizlere yer var Rabbim kabul eder inşallah...

Canım, yine özlettin kendini. Haklısın bu günleri konuşuyor olabilmek bile mucize. Dilerim bütün pozitif bekleyen ve yeni hamile arkadaşlarımız da bu yaşadığımız heyecanları yaşasın.
Ben de zorlanmaya başladım. Oturarak çalışıyor olsam da arada uzanma ihtiyacı duyuyorum ama nafile. Dayanabildiğimiz yere kadar artık. Olsun bunları yaşamak ayrı bir güzel. Çok bunaldığım bir anda bir tepiği mutlu olmama yetiyor. Rabbim sağlık versin bebişlerimize.

Canlarim benim cumaniz mübarek olsun Allahim butun polislerimizi askerlerimizi korusun ülkemizi korusun .Rabbim size hayirli dogumlar nasip etsin hayırlısıyla ogunleri Insallah bizlerde görürüz bekleyen kardeslerimizide tez günde mutlu haberlerini onlar da alırlar hersey gönlünuzce olsun sevgiler

Sagol tatlim elimden geldigince burayi da takip etmeye calisiyorum ben de ozluyorum sizleri dimi o tekmeler yok mu ne kadar mutlu ediyor insani bazen içim dışıma çıkıyor gibi hissediyorum canımı yakıyor ama yine de yüzüm gülüyor acayip mutlu oluyorum ben de :) amin canim saglikla gelsinler insallah

Canim benim alıntı yapt ama çıkmadı senin nezninde Rabbim doğumu yaklaşan arkadaşlarımıza hayirli doğumlar nasip eylesin sağlıkla sihhatle Allahim gönlünüzce olsun hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…