Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ben 1980'liyim Yüksek lisans mezunuyum ama bana 2. dozu da yaptılar. Hatta 3. ve 4. dozu da isteğe bağlı yaptırabilirsin dediler.
canım ben yapmıyorum aşının bir zararı yok zatende fazlasına da bence gerek yok
. sağlık müdürlüğü bize böyle eğitim verdi 1980 sonrası doğanlara ve lise mezunu olanlara 1 doz yapılsın dendi

tetenoz sadece metal eşyalarla kapmazsın canım topraktan ,toprakta yetişen bitkilerden de kaparsın ayrıca ne kadar temiz olursa olsun hastanelere sterilite konusunda çok güvenmeyin benden tavsiye .1 doz aşıyı yaptırın gebeliğin keyfini çıkarın

günaydın canlar. bu tetenozla ilgili bişi sorucam ben de. kan sulandırıcı kullananlara vermiyorlar diyolar doğru mu

canım benim stres yapmıyorum inanır mısın son tedavimde de çok rahattım yıpratmadı beni en azından psikolojik olarak iyiyim fiziksel bişeyler değişiyor mu bu kadar tedaviyle ondan değilim ama doktor vücut kendini her ay resetliyor diyor inşallah öyledir. maalesef dondurulmuşum yok herşey sıfırdan başlayacak sanırım 2. adetimle başlarım. rabbim sana da bana da bu yolda uğraşan uğraşamayan herkese kolaylık ve hayırlısını versin. eşime üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum çünkü gerçekten benim yüzümden diyip çok üzülüyor aynı durum bende de olabilirdi sonuçta bu Allahtan gelen bişey kimse böyle bi durumda isteyerek olmaz. beslenmeye gelince daha sabah artık pekmezi içmeyim dedi yazık öö geldi sanırım:) birazda incir takılacaz:) eşim zaten normalde de beslenmesine çok dikkat eden bi insandır. bakalım dediğin gibi herşey Allahtan ol desin rabbim hepimiz gülelim inşallah. Allaha emanet ol kuzum

Hamislerr size dok. 5. Ayinizda tetonoz asisi dedimi vurdurdunuzmu 22. Haftayla 27. Hafta duymustum ama bana ne dendi nede saglik ocagi bilgilendirdi 23. Haftamda gittigim halde hic bisey demediler bende internetten ògrendim
Ben 2 hafta önce aile hekimine gittiğimde 20. haftalarda tetenoz aşısı var dedi. Ama ikizlere yapmıyoruz sadece doktorunuz yapın derse yapıyoruz dedi. Ben de kontrole gittiğimde sorucam yaptır derse yaptırıcam. Yani yaptırmayınca da bi sıkıntı olur diye üzme kendini :) Hani steril olmayan bi yerde doğum yaparsın Allah muhafaza ayağına çivi mivi batar da enfeksiyon olur diye yapıyolarmış.

Anladimm canim cok haklisin ben zate sevmiom ortamlari ama iste Allah im razi olsun kuzum hakkini helal et

Canim benim bana denmedi bile burda òyle uygulumami yok anlamadimki yok hastaneler titiz dogum odalari da hatta burda bebege bile kendi kiyafetlerini giydiriolar cikana kadar 4 5 gún kalinio ama nekadar steril ortam desekte gúvenilmio yok arkadasim ben yaptirmadim dedi hatta sezerysnla oldu dok. Gerek yok derse kslcak da sadece neden her ihtimale karsi bilgilendirmediler onu merak ettim ve bastan duyunca gec kaldim die korktum

kızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz ne kadar istemiştim 3. yılımıza 3 kişi girmeyi olmadı
Ay canim nice mutlu saglikli uzun omurler gecirmeniz dilegiyle insalh seneye bebisinzle girersiniz 4 yildonumunuze benimde ayin 6 da 3 yilim doluyo alahim bidahaki seneye kucagimzi doldursun inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…