canım ben yapmıyorum aşının bir zararı yok zatende fazlasına da bence gerek yokBen 1980'liyim Yüksek lisans mezunuyum ama bana 2. dozu da yaptılar. Hatta 3. ve 4. dozu da isteğe bağlı yaptırabilirsin dediler.
tetenoz sadece metal eşyalarla kapmazsın canım topraktan ,toprakta yetişen bitkilerden de kaparsın ayrıca ne kadar temiz olursa olsun hastanelere sterilite konusunda çok güvenmeyin benden tavsiye .1 doz aşıyı yaptırın gebeliğin keyfini çıkarınCanim lise okudum daa aaa 36. Haftaya kadar oluomuydu valla meslegin cok gúzelmis yardimci oldun kuzumm bi arkadasim dedi mikroba karsi önlem ben yaptirmadim simdi strel ortami yùksek dedi dok. Dsnisayim bakim ne dicekk tesekkür ederim canimm benimmsimdi bana 1 doz mu yaparlar peki
Ay sıkıntı olmaz inşallah. Her yer farklı mı uyguluyor ki anlamadım.canım ben yapmıyorum aşının bir zararı yok zatende fazlasına da bence gerek yok
. sağlık müdürlüğü bize böyle eğitim verdi 1980 sonrası doğanlara ve lise mezunu olanlara 1 doz yapılsın dendi
günaydın canlar. bu tetenozla ilgili bişi sorucam ben de. kan sulandırıcı kullananlara vermiyorlar diyolar doğru mucanım ben yapmıyorum aşının bir zararı yok zatende fazlasına da bence gerek yok
. sağlık müdürlüğü bize böyle eğitim verdi 1980 sonrası doğanlara ve lise mezunu olanlara 1 doz yapılsın dendi
canım benim stres yapmıyorum inanır mısın son tedavimde de çok rahattım yıpratmadı beni en azından psikolojik olarak iyiyim fiziksel bişeyler değişiyor mu bu kadar tedaviyle ondan değilim ama doktor vücut kendini her ay resetliyor diyor inşallah öyledir. maalesef dondurulmuşum yok herşey sıfırdan başlayacak sanırım 2. adetimle başlarım. rabbim sana da bana da bu yolda uğraşan uğraşamayan herkese kolaylık ve hayırlısını versin. eşime üzüntümü belli etmemeye çalışıyorum çünkü gerçekten benim yüzümden diyip çok üzülüyor aynı durum bende de olabilirdi sonuçta bu Allahtan gelen bişey kimse böyle bi durumda isteyerek olmaz. beslenmeye gelince daha sabah artık pekmezi içmeyim dedi yazık öö geldi sanırım:) birazda incir takılacaz:) eşim zaten normalde de beslenmesine çok dikkat eden bi insandır. bakalım dediğin gibi herşey Allahtan ol desin rabbim hepimiz gülelim inşallah. Allaha emanet ol kuzumAh cnm arkadsim dedigin gibi bu sefer keske yapsaydi bu dediklerini dr ama kismet nasib bacim belki bundan sonra rabbim hayirli kapilar acar sana ve bize dondurulmus embriyon varmiydi cnm dikat beslenmene esinin beslenmesine cok onemli bunlar insalh yeni basloycagin tedavin oyi sonuclanir umitliyidim senden ama kismet iste aklimdasin hep napti ne etti die stres yapma olucak insalh allhim oldesin yeter canim arkdsim sorunumuz ayni bizim icinde dktor oyle soyluyo bekleyip gorcez
yok canım olmaz merak etme her yerde aynı uygulama ama bilgisizlik olabilirAy sıkıntı olmaz inşallah. Her yer farklı mı uyguluyor ki anlamadım.
canım kadın doğumcuna sor . ama benim bir hastama aynı sıkıntı vardı 1 doz yaptırdı kadın doğumcugünaydın canlar. bu tetenozla ilgili bişi sorucam ben de. kan sulandırıcı kullananlara vermiyorlar diyolar doğru mu
Ben 2 hafta önce aile hekimine gittiğimde 20. haftalarda tetenoz aşısı var dedi. Ama ikizlere yapmıyoruz sadece doktorunuz yapın derse yapıyoruz dedi. Ben de kontrole gittiğimde sorucam yaptır derse yaptırıcam. Yani yaptırmayınca da bi sıkıntı olur diye üzme kendini :) Hani steril olmayan bi yerde doğum yaparsın Allah muhafaza ayağına çivi mivi batar da enfeksiyon olur diye yapıyolarmış.Hamislerr size dok. 5. Ayinizda tetonoz asisi dedimi vurdurdunuzmu 22. Haftayla 27. Hafta duymustum ama bana ne dendi nede saglik ocagi bilgilendirdi 23. Haftamda gittigim halde hic bisey demediler bende internetten ògrendim
Aynı seyi gecen hafta bende istemstmkızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz ne kadar istemiştim 3. yılımıza 3 kişi girmeyi olmadı
Canım sıkma tatlı canını, bellimi olur 4. yılınıza 4 kişi girersiniz belki hem de kucağında :) Nice güzel mutlu, çocuklu yıllarınız olsun..kızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz ne kadar istemiştim 3. yılımıza 3 kişi girmeyi olmadı
Kuzum bnim ilk once evlilik yildonumunuxz kutlu olsun Insallah bidahili seneye Allahim gonlunune gore verir sende bebisinle beraber kutlarsiniz Allah büyüktürkızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz ne kadar istemiştim 3. yılımıza 3 kişi girmeyi olmadı
inşallah birdaha ki evlilik yıldönümüzde kucağında gireresin cancağızım...kızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz ne kadar istemiştim 3. yılımıza 3 kişi girmeyi olmadı
Anladim canim cookk tesekkür ederim bakalim burdakiler yapiomucanım sana bir doz yeter ikinciyi yaptırma zaten 2 doz aşın var bu 3. doz olacak
Anladimm canim cok haklisin ben zate sevmiom ortamlari ama iste Allah im razi olsun kuzum hakkini helal ettetenoz sadece metal eşyalarla kapmazsın canım topraktan ,toprakta yetişen bitkilerden de kaparsın ayrıca ne kadar temiz olursa olsun hastanelere sterilite konusunda çok güvenmeyin benden tavsiye .1 doz aşıyı yaptırın gebeliğin keyfini çıkarın
Canim benim bana denmedi bile burda òyle uygulumami yok anlamadimki yok hastaneler titiz dogum odalari da hatta burda bebege bile kendi kiyafetlerini giydiriolar cikana kadar 4 5 gún kalinio ama nekadar steril ortam desekte gúvenilmioBen 2 hafta önce aile hekimine gittiğimde 20. haftalarda tetenoz aşısı var dedi. Ama ikizlere yapmıyoruz sadece doktorunuz yapın derse yapıyoruz dedi. Ben de kontrole gittiğimde sorucam yaptır derse yaptırıcam. Yani yaptırmayınca da bi sıkıntı olur diye üzme kendini :) Hani steril olmayan bi yerde doğum yaparsın Allah muhafaza ayağına çivi mivi batar da enfeksiyon olur diye yapıyolarmış.
Ay canim nice mutlu saglikli uzun omurler gecirmeniz dilegiyle insalh seneye bebisinzle girersiniz 4 yildonumunuze benimde ayin 6 da 3 yilim doluyo alahim bidahaki seneye kucagimzi doldursun inslhkızlarrr bugün bizim evlilik yıldönümümüz ne kadar istemiştim 3. yılımıza 3 kişi girmeyi olmadı
Helal olsun ne Yaptım kiAnladimm canim cok haklisin ben zate sevmiom ortamlari ama iste Allah im razi olsun kuzum hakkini helal et
Olsun kuzum bilgilendirdin sorunumu cevapladinn
Helal olsun ne Yaptım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?