Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Nerde tedavi gördün allah kucağına almayi tasip etsin
inşalllahhh aminn... ben Mehmet Erdemin hastasıyım. arkadaşım ben de boş keseye rağmen garantiye almak için pıhtılaşma tahlili yapıldı. ve çıktı kan sulandırıcı kullanıyorum.sen de ne gerekiyorsa yaptır. dr una ısrar et durumun varsa. çünkü ödenen meblağlar az değil.... mehmet hoca benim için bir tane... Şimdi kontrole de ona devam ediyorum. çok yoğun ama elinden geldiğince ilgilenir. bilmen gerrekeni söyler...

Hangi hastane yani ben ankara Anatolia yada yaptırdım Dr bana gerek yok diyo bana test yapıyo ama söylediğin gibi bende Dr soyleyecem yapsın test lerimi değilmi cnm

Ahh ahh adeti olmayı benim kadar bekleyen olamamıştır tedaviye başlamak için günüm geçti ben çok gerginim bir an önce olsada tedavim başlasa diyorum

Canım gerginlikten de gecikir adetin..Kolay degil ama stres yapmamaya gerilmemeye çalış. .yanlış hatırlamıyorsam ceren20 arkadasimiz da senin gibiydi bak şimdi bebisini bekliyor

Canım gerginlikten de gecikir adetin..Kolay degil ama stres yapmamaya gerilmemeye çalış. .yanlış hatırlamıyorsam ceren20 arkadasimiz da senin gibiydi bak şimdi bebisini bekliyor
Inşallah canım bir an önce olmak istemem nedeni rezervi daha çok azalma dan tedaviye başlamak o yüzden bu kadar istiyorum Ceren arkadaşımızın da tüp bebe mi

Benim ilk tedavim anatoliada idi. Tövbe bir daha yolum düşmesin oraya. Paradan başka dertleri yok. Bizde döllenme bile olmuyormuş. Döllenmeyen yumurta transfer edilmiş. Resmen kandırıldık.
Ben ilk denedim orda yaptım ve 7 haftalik öldü ankara da onerecegin hastane varmı bana yardımcı olurmusun

Ben ilk denedim orda yaptım ve 7 haftalik öldü ankara da onerecegin hastane varmı bana yardımcı olurmusun
Bana ankarada önerileriniz hastane varmı yardimci olurmusunuz arkadaşlar
canım ben de nova art tüp bebk merkezini tavsiye ederim. Anatolia ile ilgili bilgim yok. arkadaşın dediği gibi genart da iyiyimiş. başkent hulusi hoca da iyiymiş. Hakan ştıroğlu vardı ama Ankara'dan gitmiş diye duydum.

Evet canım, gelmek bilmemişti adet, bir umutla iki kere gebelik testi bile yapmıştım. Bi kere yaptın negatif çıktı bi daha neden yapıyorsun, umut işte. Allahım sonunda yüzümüzü güldürdü çok şükür. Zamanını Allah ayarlıyor, biz ne kadar acele edersek edelim, vakti geldiğinde oluyor herşey.
Allah herkese çok bekletmeden anne olmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…