Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amiin Canım inşallah. ..cok haklisin her şeyin bir zamanı nedeni var..cok sukur..ne güzel böyle geçmişe bakıp şimdiye sukredebilmek, Masallah..sonra sıpalar buyuyecekler bugunleri de gulumseyerek hatirlayacagiz

valla canım 3-4 çocuğunun ölmesini bekliyorlar sonra yapıyorlar taramayı sen bulunduğun yerde üniversite hastanesi yada araştırma hastanesine git tıbbi genetikten randevu al tüp bebk doktorum gönderdi de pıhtılaşma ve kromozom testini iste eşinle git yapıyorlar ihmal et riske atma kendinide bebeğini dee

ya ben de bu prosedürü anlamıyorum 3 4 kayıp demek ne demek Allahım göstermesin ya. şükürler olsun benim dr hemen yaptırdı testleri. neyse ki yaptırmış pıhtılaşma çıktı

Selam can arkadaslarim bayadir giremiyorum hamis olup gùnù yaklasanlar dianthus Spring2014 Karpuzcilek_d Doga14 arkadaslarim hazirliklar bittimi agirlasmistirsimiz ben baya agirlastim sancilarim oluo ara ara cok sükür bazi seylerimi erken almistim yikama islemimde bitti sayilir cantama koyacaklarimdan bir iki eksigim var biberon emzik bez gògùs pedi emzirme sútyeni bunlarida alirsam eksiklerimm bitti tabi bir iki pusetine asmaya ilgi cekici oyuncak ufak tefek bir iki zibin ve sapka kaldi 23. Haftamda basladim halen bitmedi Allah im hepimize yardim etsin ceren20 kuzum yavas yavas bakip basla biriktirme kiyafetlerini al az az zsman gectikce hem maddi hem manevi zorlanio insan sikayet degil Allah im herkese yasatsin insallah hayirlisiyla cok gúzel bu alisveris beklemek kosturmaca ama is bitmiomus he papyonkilikli kiz 18 hafta olmusun masallah subhanallah ohh az kalcak insallah hayirlisiyla al kucagina tabi túm hamislerr ben bu aralar temizlik agri sanci yatip kalkma geciriorum bide hamisler mide bulantiniz basladimi son ayda olanlar benim basladi cimcime mideme dayandikca yanio bulanio istahimda yok iki haftadir cuma kontrol var yeni olan hamisler dikkat edin bol bol dinlenin valla tedavi asamasinda olan canlarim takiptesinizz beklioz dòrt gózle kizlar uzun oldu kusura bakmayin

ya ben de bu prosedürü anlamıyorum 3 4 kayıp demek ne demek Allahım göstermesin ya. şükürler olsun benim dr hemen yaptırdı testleri. neyse ki yaptırmış pıhtılaşma çıktı
Kuzum malesef heryerde ayni ben 3 asilama oldum.tutmadi ya ilk gebelik normeldi 12. Haftamda sonlandi dok. Normelde arastirilmio belirli sayidan sonra arastirilio ama ben seninkini arasturacam demisti túp bebekcim nedeni nekadar erken ògrenirsem okadar ii demisti kimi prosödr disina cikmio kimi de iiligimiz icin cikio benimki cikmisti bence dúzeltilse ama túrkiye dis ùlke sistem ayni galiba

ben kontrollere aynı dr a devam ediyorum belki de buna bağlı olarak kontrolleri yaptı bilemiyorum. ama yapılması gerek. ısrar etmek lazım. bir ablam 3 bebeğini kaybetti öyle... psikolojisi inanılmaz. kanun değil ki bu...

şükürler olsun öyle oldu canım. Allahım buradaki herkese yaşatsın inşallah...

Merhaba guzel anneler.. Yarın esim icin tıp fakultesi androloji bölümünden randevu aldim. Esim azosperm. Ve her testin yapılmasını araştırılmasını istiyorum. ben de eksiksiz olarak tum testleri yaptırmak istiyorum tup bebege baslamadan once. Size sorum ; neler yaptirmam gerekli?

Selam canimm
Maşallah hazirliklar tamam desene
Ben de kıyafet battaniye vs gibi şeyler aldım sadece bir de oda takimimiz geldi..haftaya evdeyim inşallah annemle kıyafetleri yikama ütüleme odasını uyku setini falan yerleştirme bir de hastane cantalarini hazırlama islerini yapacağız..hiç bitmiyor alinacak seyler
Bende cok agirlastim aksamlari dizler ayaklar tasimiyor artik..sanirim bayramdan sonra gitmem ise..

Bende acayip bir istah artisi var tatliya sardim cok fena..fazla yersem midem rahatsiz oluyor mide bulantisindan cok nefes darligi cekiyorum yatarken falan

az kaldiii hakkimizda hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Canim benimde úc bucuk senedir ayni dok. Baska hic gitmedim hamile kalmadikca belki benimkide ondan oldu inanirim baksana ben bile bos gelismeme sebebbi die zor atlattim sen gibi yasamayan anlamio yada onlara normel gelio

Oyy Allah yardim etsin canim ii annen yardim etcek saolsun kayinvalidem yanimdaya banada o edio ama ùtùleme yine benim cok sükür az kaldi araba setimi felan silcem biraz yikayip útúleyeceklerim var yok eksik hic bitermi hep cikio cok slmadim kiyafet dogdugunda da alirim bide cok cabuk bùyùyo zaten ayy Allah im yardim etsin hitme yat dinlen ayaklarini havada tut miden cok rahatsiz olursa leblebi ye bir avuc cok geciktirme dahada agirlasmadan zorlanma kuzum oyy masallah bende azaldi aminnn ecmain insallah hayirlisiyla canim benim

Çok saolasın R ravza54 bizde hazırlıklar yarım yamalak. Yatakları yok, pusetleri yok. Eşim taktı sağsalim dünyaya gelsinler öyle alacağım diye. Kılık kıyafet ben alıp yıkadım ütüledim, hastane valizlerini hallettim.

Ben öyle ağırlaştım ki anlatamam çok zorlanıyorum. Allah isteyen herkese versin ama ikiz gebeliği çok zormuş. Sabretmeye çalışıyorum yine de. Hayırlısı ile bir kucağıma alsam.

Canim benim inanarim benim tekte zorlaniorum seninki ikiz artik yormamaya bak kendini bol bol dinlen dogunca sogukta cikabilcenmi canim puset felan almaya esinde he inatciymis onlarda hallolur insallah hayirlisiyla sag salim al kucagina cimcimelerini insallah hayirlisiyla hepimiz tabi ben tekle sorun yasiorum Allah im yardim etsin kuzumm

Kizlar simdi geldim hastaneden tuvalet detip gecmeyecekmisiz ògrendim zorlsnarak yapiodum ama iki gùn ònce ikinarak bu aksam ikinsamda yok rahmim makatim sisti balon oldu bir saat sanci cektim evde naptiysam yapamadim kosturdum hastaneye ben yúrúyemiom sancidan dikilemiom aglayacam zor tutuom ebenin dedigi anlattik derdimizi ee bunlarin hepsi normel ee tamamda sancim var lama yap ilac ver bende rshatlayayim yok ben yapamadiysam onlar napcakmis bazen insan halinden anlamiolar okadar canim yanmasa o saat nie kapina geleyim dok. Cok iidi valla resmen cocuk dogurur gibi ikindim ve kendimden gectim rahatladim tabi dok. Kizdi ikinmama saancima bakti cati muanesi yapti bebisimede bakti hersey ii ama tuvvalet icin ilac ve kùcùk lama yazdi tabi lama bu aksamki gibi cok zorda kaldigimda bol su sebze meyve ye dedi Allah im yardim etsin hepimize bu aksamki sanciya bile súkür ederim vardir bir hayri yeterki emanetim ii olsun òptüm cok hepinizi bide siz siz olun iki gùn tuvalete cikmayinca 3. Gùnù bekletmeyin hergún kayisi yiyin suyunu icin bende az zorlaniodum ama bu aksami asla unutmam

İnşallah bende sizin yaşadığınız heyecanı 26 sından sonra yaşarım bugün transferim oldu neler olacak ne yapacağım bundan sonra bekliyoruz hayırlısı artık
Transferin hayirli olsun canim insallah siki ski tutunsunlar ve seni hic yanliz birakmasinllar 26 sina kadarda hamissin sen dikkat et ve kendini alistir

Ah ravza ne çektiğini öyle iyi anlıyorum ki. Doktor çok yoğun Demir veriyor değerlerim düşük diye, bir de progestron ikiz diye. Geçen gidip ağladım ikisinden birini keselim ben tuvalette doğuracağım yoksa diye. Ve evet normal doğum yapmıştım oğlum da ıkınma hissi aynı, çok korkuyorum o yüzden.

Ibren her sabah 6 kayısı yiyiyorum, gün içinde armut yiyip su içiyorum yine de bir etkisi olmuyor ilaçlar yüzünden

Canım geçmiş olsun öncelikle, inşallah şu son ayları da rahatlıkla geçirirsin.
Canım biz hafta sonu gezdik ama kafamız çok karıştı, bir sürü marka model alacak çok şey var. Zaten eşler bir süre sonra sabredemiyor. Sen nasıl araba aldın, travel set mi? Ayrı puset mi aldın?
Biz oda takımı baktık, ayrıca bide beşik bakıyorum. Şu büyük şeyleri halledebilirsem küçükleri annemle alacağız zaten, kıyafet çok hediye geldi. Ben biraz daha tulum alcam, kışa denk gelecek doğum. Bi de biraz büyük şeyler alsam mı ki, çıkıp, alışveriş yapamam diye düşünüyorum. Yıllar sonra bebeğim oluyor, kitapları okuyorum sürekli ya da tecrübeli anneleri dinliyorum ama galiba asıl doğduktan sonra öğreneceğim herşeyi.
Allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…