Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ah canım, geçmiş olsun. Çok sıkıntılı bir durum ben de zaman zaman yaşıyorum. Doktorum magnezyum verdi. Çok sıkıntılı anlarımda suya katarak içiyorum. Bir de doğuma hazırlık nefes egzersizleri tuvalet işini kolaylaştırıyor. Ben de ne yapacağımı şaşırmıştım artık. Kesinlikle nefesi tavsiye ederim. Meyve kompostoları bile işe yaramamıştı bende. Ah bu bıcırıklar için herşeye katlanırız. Rabbim sağlıklı doğmalarını nasip etsin inşallah, her çektiğimize değer.

Kuzumm yaa Allah im yardim etsin ben dùn aksam dogum ikinmasini yasadim úcùnvù ikinmada kaldim resmen bide senin ikiz neden ilac yazmio neden seni rahatlatacak sey yapmio kadin cok kizdi bana bida yapma bòyle ikinma dedi kimi hamis bòyle oluomus bizimde sorunumuz bu olsun yeterki cimcimeler ii olsun ben bugün iim Allah im yardim etsin sanaa yavrumm ya

Canim benim seni cok ii anliorum ama bizde tamtersi oldu ben sabredemedim esim aldi valla ben puseti arabayi bebek kundagini takim aldim canim travel arabanin gòbegine hepsini takabiliorum ben encok tekerlik kismina ve gòvde kismina dikkat ettim oda takimina odam yok ama yatagimi bùyúk almadim ben 1 yasina kadar yatabilir sayyar aldim iceri felan gòtùrùrùm die sonra sabit alirim bùyùk elbise kismina gelince ben ic zibin kilot atlet biraz fazla aldim encok onlar lazim oluo ùst kiyafetine tulum bitane aldim daha cok rahat giyderecegim alti tulumlu parca takim seklinde aldim ùstù dùgmeli bide cok alma benden sana tavsiye emin ol cikarsin bebegin kilolu zayof uzun insan kestiremio bircogunu giydiremeyecen zaten az al òz al markaya cok takilma cerenim banada hediye cok geldi altli ùstlù pijama takimi gibi al dùgmeli daha rahat onlar Allah im yardim etsin insallah tesekkür ederim bu arada ben emzik biberon avent alcam bez prima

Bun súkür deger tabi agladigim halde isyan etmedim bebegim icin korktum magnezyum ictim o bile fayda etmedi canim mecbur ikinma oldu Allah im yardim etsin hepimize aminn ecmainn valla bana ilac verdi magnezyumun yanina

Verdi vermesine de o da bulantı yapıyor düzenli içmek istemiyorum. Korkuyorum tembelleşecek sindirim sistemim diye

Verdi vermesine de o da bulantı yapıyor düzenli içmek istemiyorum. Korkuyorum tembelleşecek sindirim sistemim diye
Oyy canim ya desene asagi tùkùrsem sakal yukari túkúrsem biyik Allah im yardim etsin doguma kadar insallah saglikla bi al kucagina insallah hayirlisiyla

inşallah canım çok sağol 26 sina kadar hamissin diyince gözlerim doldu walla
Kıyamammm arkadaşım.İnşallah hayırlısıyla sende yaşarsın bu sevinci.İlk üç gün çok önemli kendini yorma evde hiçbir iş yapma.benim üçüncüde tuttu ve ben ilk ikisinde hiçç kendime dikkat etmemiştim ama üçüncüde üç gün dinlendim.Sormak istediğin aklına takılan bişeyler olursa bize mutlaka yaz.

İnşallah canım açık sağol geçmişini bilmiyorum doğum yaptinmi yoksa hamilemisin şimdi

Canim benim gecmis olsun evet cok zor oluyo Allahim kolaylık versin hepimize .Rabbim sağlıkla kucağına aldirsin kuzum .tüm dogumu yaklasanlara hamile olanlara da Rabbim koladoğumlar nasip etsin Insallah tez zamanda bekleyen arkadslarimi bu duyguyu tatdirsin

O zorluklarin her birine can feda yavrum cekeriz biz yapimizda var ne gúzel dualar etmisinn banada aminnnn ecmainn insallah hayirlisiyla demek dùsùo insallah hayirlisiyla herkese nasib etsin rabbim

selamlar canlar; size bazı haberlerim var dualarınıza talibim. normalde cmt günü ayrıntılı randevum vardı ama iki gündür kabızlık sorunu yaşıyordum bugün işyerinde makattan gelen kan ve sürekli tekrar etmesi ile acabalarla kendimi dr a attım ve ayrıntılıyı bugün olduk. çok şükür organlarda bir sorun yok yalnız tek arter tek ven sorunu var. yani kordonda 3 tane damar olması gerekirken 2 damar var. bunların normalde 2 tanesi kirli kan bir tanesi temiz kan taşıyor ben de sadece bir tane kirli bir tane temiz kan taşıyor. doktor makalalerine kadar herşeyi okudum. anomali olabilir de olmayabilir de... fetal eko çekilecek bayramdan sonra... inşallah herşey yolunda olur. ilk defa 3 boyutlu da izledik sıpayı gülüyordu sanki... haraketlerini de hissediyorum artık...yüreğim pır pır... dualarınızı benden esirgemeyin...

geçmiş olsun canım...bana da ilaç verdi dr birazdan gidip alıcam... daha demir ilacı kullanmadan kabız oldum :)

Çok geçmiş olsun. Senin ve evladın için dua edecem. İnşallah bütün sıkıntıları atlatıp, hayırlısı ile evladını vakti gelince kucağına alırsın. Doktoruna danışarak kabızlık için chia tohumu kullanabilirsin. Oldukça haydali ve çok kısa zamanda etki ediyor.

canım dr bir ilaç verdi onu kullanıcam. mesajda yazdım mı haturlamıyorum hiç :)

Kuzum sipani hissetmene cok ama cok sevindim dahada hissettikce oo bal kaymaklar valla ve ayrintili ultrasyonda gòrmenede cok sevindim cok gúzel bir duygu Allah im kucagina almayida nasib etsin insallah da bayramdan sonra tekrar fetal eko cekildiginde ne gibi tedavi yada sorun bakcaklar bide bu iki damarin olmasinin ne gibi sorunu varmiski ilk defa duydum insallah hayirlisiyla hicbir etki etmez insallah hayirlisiyla sorunda yasamazsinda sikintisiz aag salim alirsin bide kesin kuzmiymis cindiyeti gòrdùnmù

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…