Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım şeftali ishale iyi gelen meyvelerden fazla tüketmek sana kötü gelmez mi ?

Canım ben eyup ekici ye gittim alaninda gerçekten çok iyi hiç de öyle sessiz falan değil açık ve net konuşuyor bende sorun çıkmadı ama arkadaşım down sendromu olayı yaşadı onun tavsiyesiyle gitmistim bende inşallah herşey yolunda gider yaşadigin zorlukların hepsini unutursun bebisini saglikla kucagina aldiginda

Sana kizmakmi canim hepimiz etten kemikteniz hepimizin duygulari var elimizde olmadan yipratiriz kendimizi ama sòyle dùsùn hersey ii gidenlerin belkide senin bilmedigin dahada dertleri var Allah im sevdigine yùklermis buda gececek bunlarda bitecek ben kayinvalideme hep derim yipratma kendini aglama sinirlenme bunlari yapinca yerine geliomu hayir evet bu sefer sana diyemem cùnkù sikilmis bogulmussun ama elini karnina koy gözlerini kapa ve dúsùn o var orda en bùyùk hayalin umudun tabiki onunla gelen sinava binlerce sûkûrler olsun de ve onunla tutun hersey gùzel olcak belki zor belki kavisli yolun tùmsekli ama insallah hayirlisiyla sonu gùzel olcak

Canim.endiselenme benim 15 16. Haftalara kadar kasik agrilarim adet agrisi gibiydi. Cok sukur simdi gecti arada cok cok nadir oluyor. Agri normalmis rahim buyudukce rahmi tutan kaslar da gerilip kasiliyormus ondan oluyormus
Tsekkurvederim canim benim beni rahattiniz simdi Icim daha rahat hepinizi cok seviyorum sevgi ve saygılar

Canim benim gecmis olsun tekrar banada kakao iyi geliyo bide kakao içmeyi dene iyi gelir Insallah
Canimm valla onuda denerimm ilac kullanmak istemiorum pek magnezyum haric tabi bide sag sol kafana takma benimde hep sagda sancim oluodu dok. Cok normel dedi ben soluma yatamiorum die cok ùzùlmústùm dok. Ve ebe alakasi yok sen nasil rahatsan o pozisyonda yat bunu kafsna takmasen nasil rahatsan oda okadar rahat eder demisti bak 8 ayligim ben sirt ùstù yatip ayaklarimi karnima cekip kaldirdigimda cok rahatim dok. Cok yatma ama rahatsan da biraz yat dio

canım yolun bursaya düşerse yalçın kimya diye bir doktor var kendi hastalarımdan biliyorum çok iyiymiş riskli gebeliklerde

ben gidiyorum Anatolia'ya :) ilk tedavim yarım kaldı.. sonra tekrar başladık. bu seferde aşırı uyarılmadan dolayı ohss olma riski var diye transfer yapmadı. bana ilgili gibi geliyorlar. yumurta toplamadan sonra günde 2 sefer aradılar bi sorun var mı diye. para meselesine gelince başka merkeze gitmedim devlet hastanesine gitmiştim daha önce ama bütün merkezler ortalama olarak aynı geliyor. yani sonuçta asıl amaçları olmasa da amaç para kazanmak.

canlarım merhaba hepinize hayırlı cumalar. malum durumumdan dolayı biraz uzak kalmak istedim buralardan. sizlerden değil tabi ortamdan düşünceden. uzaktan da olsa takip ettim tabi hepinizi hazırlıklarınızı isimlerinizi aşılarını mutluluklarınızı kaygılarınızı hep okudum. yeni tedaviye kadar hatta tedavi sürecinde de uzak kalmak istiyorum çünkü gerçekten çok yoruldum dile kolay sadece 10 ayda 3 başarısız tedavi artık yazmak okumak paylaşmak dertleşmek çare olmuyor derdime bunu anladım okudukça daha çok yoruluyorum. tabi ki sizi takip edeceğim doğumlarınızı hep birlikte kutlayacağız . hepinizi çok sevdiğimi her daim dualarımda olduğunu unutmayın kardeşlerim . hamile olanlar sağlıkla hayırla alın evlatlarınızı kucaklarınıza bizlere de dua edin. hamile olmayan arkadaşlarım Rabbim hepimizi bir sıraya koysun bize da tattırsın inşallah cennet kokusunu en kısa sürede. dualarınızda olamk ümidi ile Allaha emanet olun

Canımmmmmmm hep dularımda olacaksın.Ve ben inanıyorumki Allahın izniyle olacak herşey güzel olacak kuzum.Yeterki umudunu kaybetme.Seni seviyoruzzz güzel bacım.

selam canlar şükürler olsun yüce Yaradana tek arter tek ven haricinde sorunumuz yok onu da hocanın deyimiyle ignore ettim :) suat aytaçı tavsiye ederim. uzun uzun inceledi,yine kendi deyimiyle şeref turunu bile attı :) gelecekte oluşabilecek erken doğum, düşük doğum ağırlığı gibi ihtimaller var. Allahım hayırlısını versin inşallah....buradaki herkese yüce yaradanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... desteğiniz dualarınız için Rabbim razı olsun sizden...
dnzderya seni merak ediyordum ama kendini dinlemek istediğini düşünüp rahatsız etmek istemedim... Allahım tez vakitte evladını kucağına almayı nasip etsin...

canım yolun bursaya düşerse yalçın kimya diye bir doktor var kendi hastalarımdan biliyorum çok iyiymiş riskli gebeliklerde
canım düşüncen için Allah tazı olsun ama Bursa çoookkk uzakkk bana.... Allahım razı olsun aklına gelip düşünüp yazdığın için...

Canim benim cok sükür bin sûkûr Allah in izniyle sag salim al kucagina o ufak sorunlar da gecer eger dikkat edersen insallah hayirlisiyla vakti zamaninda gelir rahat bir nefes al ve stres yapma kendinide yorma hamisliginin tadini cikar hissetmeninde tabi bak yariladin Allah im sana bagislasin cimcimeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…