teşekkür ederim canım iyiyim...ocak ayına bıraktık tatlım...yeni bir yıl yeni bir umut...günaydın canım nasılsın tedaviye ne zaman başlıyorsunuz
canlarım merhaba hepinize hayırlı cumalar. malum durumumdan dolayı biraz uzak kalmak istedim buralardan. sizlerden değil tabi ortamdan düşünceden. uzaktan da olsa takip ettim tabi hepinizi hazırlıklarınızı isimlerinizi aşılarını mutluluklarınızı kaygılarınızı hep okudum. yeni tedaviye kadar hatta tedavi sürecinde de uzak kalmak istiyorum çünkü gerçekten çok yoruldum dile kolay sadece 10 ayda 3 başarısız tedavi artık yazmak okumak paylaşmak dertleşmek çare olmuyor derdime bunu anladım okudukça daha çok yoruluyorum. tabi ki sizi takip edeceğim doğumlarınızı hep birlikte kutlayacağız . hepinizi çok sevdiğimi her daim dualarımda olduğunu unutmayın kardeşlerim . hamile olanlar sağlıkla hayırla alın evlatlarınızı kucaklarınıza bizlere de dua edin. hamile olmayan arkadaşlarım Rabbim hepimizi bir sıraya koysun bize da tattırsın inşallah cennet kokusunu en kısa sürede. dualarınızda olamk ümidi ile Allaha emanet olun
canlarım merhaba hepinize hayırlı cumalar. malum durumumdan dolayı biraz uzak kalmak istedim buralardan. sizlerden değil tabi ortamdan düşünceden. uzaktan da olsa takip ettim tabi hepinizi hazırlıklarınızı isimlerinizi aşılarını mutluluklarınızı kaygılarınızı hep okudum. yeni tedaviye kadar hatta tedavi sürecinde de uzak kalmak istiyorum çünkü gerçekten çok yoruldum dile kolay sadece 10 ayda 3 başarısız tedavi artık yazmak okumak paylaşmak dertleşmek çare olmuyor derdime bunu anladım okudukça daha çok yoruluyorum. tabi ki sizi takip edeceğim doğumlarınızı hep birlikte kutlayacağız . hepinizi çok sevdiğimi her daim dualarımda olduğunu unutmayın kardeşlerim . hamile olanlar sağlıkla hayırla alın evlatlarınızı kucaklarınıza bizlere de dua edin. hamile olmayan arkadaşlarım Rabbim hepimizi bir sıraya koysun bize da tattırsın inşallah cennet kokusunu en kısa sürede. dualarınızda olamk ümidi ile Allaha emanet olun
Canim benim Rabbim büyüktür Insallah tedaviye gerek kalmadan senin brbisin süpriz yapar Allahim tez zamanda yüzünü guldursun umudunu hic kaybetme tatlım hersey gönlünce olsuncanlarım merhaba hepinize hayırlı cumalar. malum durumumdan dolayı biraz uzak kalmak istedim buralardan. sizlerden değil tabi ortamdan düşünceden. uzaktan da olsa takip ettim tabi hepinizi hazırlıklarınızı isimlerinizi aşılarını mutluluklarınızı kaygılarınızı hep okudum. yeni tedaviye kadar hatta tedavi sürecinde de uzak kalmak istiyorum çünkü gerçekten çok yoruldum dile kolay sadece 10 ayda 3 başarısız tedavi artık yazmak okumak paylaşmak dertleşmek çare olmuyor derdime bunu anladım okudukça daha çok yoruluyorum. tabi ki sizi takip edeceğim doğumlarınızı hep birlikte kutlayacağız . hepinizi çok sevdiğimi her daim dualarımda olduğunu unutmayın kardeşlerim . hamile olanlar sağlıkla hayırla alın evlatlarınızı kucaklarınıza bizlere de dua edin. hamile olmayan arkadaşlarım Rabbim hepimizi bir sıraya koysun bize da tattırsın inşallah cennet kokusunu en kısa sürede. dualarınızda olamk ümidi ile Allaha emanet olun
Yeni yil yeni umut Insallah hersey gönlünüzce oLur yeni bir nefes katılır sizeteşekkür ederim canım iyiyim...ocak ayına bıraktık tatlım...yeni bir yıl yeni bir umut...
Rabbim büyüktür canim benim stres yapma Insallah Allahim zamaninda saglikli sıhhatli kucağına almayı nasip etsin Insallah butun hamile arkadaşlarımız da nasipvetsin MEVLAM .Rabbim nelere kadirselam canlar şükürler olsun yüce Yaradana tek arter tek ven haricinde sorunumuz yok onu da hocanın deyimiyle ignore ettim :) suat aytaçı tavsiye ederim. uzun uzun inceledi,yine kendi deyimiyle şeref turunu bile attı :) gelecekte oluşabilecek erken doğum, düşük doğum ağırlığı gibi ihtimaller var. Allahım hayırlısını versin inşallah....buradaki herkese yüce yaradanım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... desteğiniz dualarınız için Rabbim razı olsun sizden...
dnzderya seni merak ediyordum ama kendini dinlemek istediğini düşünüp rahatsız etmek istemedim... Allahım tez vakitte evladını kucağına almayı nasip etsin...
Canımmm ben cevap vereyim.İşyerindeyim ve acayip grip oldum ıhlamur içiyorum.Bayram öncesi işler öyle yoğunki....başımda öyle ağrıyorki ilaç içmeyecem firdevscim parol iç dedi ama ben içmeyecem gülüm.bayram temizliğinemi daldınız kızlar...?
Geçmiş olsun tatlım acil şifalar diliyorum..Canımmm ben cevap vereyim.İşyerindeyim ve acayip grip oldum ıhlamur içiyorum.Bayram öncesi işler öyle yoğunki....başımda öyle ağrıyorki ilaç içmeyecem firdevscim parol iç dedi ama ben içmeyecem gülüm.
Ah canım al benden de o kadar. Kolumu kaldırmaya halim yok valla. Yürümeye üşenir oldum. Çok güzel de işlerde bize bakıyor malesef.Günaydınnn
ben bu 2 gün izin aldım evdeyim ama bayram hazırlığı yapamadım daha..Bu aksam doktor kontrolumuz var aksama kadar ütü yapmayı planlıyorum bakalım hiç halim olmuyor artık bir yemeği zor koyuyorum
Ah canım al benden de o kadar. Kolumu kaldırmaya halim yok valla. Yürümeye üşenir oldum. Çok güzel de işlerde bize bakıyor malesef.
canım ben de cevap vereyim riskli gebelik doktoru oradan fetal eko dün onlarla uğraştım şükürler olsun iyiyiz bugün de ileri derecede ishalle uğraşıyorum ve uykudan gözümü açamıyorum... bayram temizliği falan hak getire... yarın ütü yapabilsem kendimi şanslı hissedicembayram temizliğinemi daldınız kızlar...?
İyi olduğunuza çok sevindim tatlım...desenize bebişler artık annişlerini tembelleştirdi...canım ben de cevap vereyim riskli gebelik doktoru oradan fetal eko dün onlarla uğraştım şükürler olsun iyiyiz bugün de ileri derecede ishalle uğraşıyorum ve uykudan gözümü açamıyorum... bayram temizliği falan hak getire... yarın ütü yapabilsem kendimi şanslı hissedicem
bu tembelliğin daha güzeli senin olsun....İyi olduğunuza çok sevindim tatlım...desenize bebişler artık annişlerini tembelleştirdi...
amin canım sağol inşallah hepimiz yaşarız bu tembellikleri...bu tembelliğin daha güzeli senin olsun....
Selam kızlar hergün sizi takip ediyorum sessiz sessiz doğum hazırlıkları başlamış inşaallah Rabbim bizlerde o günleri nasip eder. Bizde kaan Aydos a gittik konuştuk herşeyi dna hasar testi yaptırdık % 26 hasar çıktı normalde bu değer 20 in altında olması gerekiyormuş. O yüzden eşime emodex ve menagon iğne verdi 6 ay kadar bu şekilde tedavi önerdi inşaallah doğal yolla deneyeceğiz olmazsa 6 ay sonra tupe geçeriz dedi. Aynı gün genarttA Sertaç doktora gittik şimdiye kadar yaptırdığımız bütün tetkik ve Tüp Bebek evraklarını gösterdik embriyolarin kalitesiz olma nedenini dna Hasarına bağladı ve bu hasar düzelmeden bir daha tüp bebek denemeyin on kere de yapsanız tutmaz dedi bakalım bizde yaza kadar bu şekilde tedaviler göreceğiz olmazsa yazın tüp bebek yaptıracaz benden haberler böyle kızlar... Rabbim hakkımızda hayırlı neyse onu versin inşaallah
inşallah tatlım bu sefer olur.... bu durum bazen dayanılmaz oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum allah yardımcımız olsun inşaallah. ne güzel canım size deva olmuş inşaallah bizede deva olurÇok iyi yapmışsınız tatlım bizde aynı şeyleri yaşadık hasar %44 du bizde..Kaan hoca da Sertaç hoca da çok iyi bu konuda.. sen de yumurtalarının kaliteli olmasi için birseyler yap bu arada..Sertaç hoca bana kilo dikkat et demişti mesela..inanıyorum ben.bu sefer olacak
inşallah tatlım bu sefer olur.... bu durum bazen dayanılmaz oluyor bazen nefes almakta zorlanıyorum allah yardımcımız olsun inşaallah. ne güzel canım size deva olmuş inşaallah bizede deva olur
Amin canım inşaallah... peki sizin hasar düzeldi mi, düzeldiyse kaç ay sonra tüp bebek denediniz embriyo durumları nasıldı canım?O kadar iyi anlıyorum ki. .ben de öyleydim..eşime üzülmesin diye farkettirmeden agladigim geceler oldu..ama bak çok şükür hepsi geride kaldı sonunda inşallah sağlıklı da doğar oğlum. .senin de zamanin var hersey yoluna girecek elinden gelen herseyi yapıyorsun Allah yardimcin olsun en kisa zamanda yüzünü güldürsun canım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?