Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

geçmiş olsun canım...bana da ilaç verdi dr birazdan gidip alıcam... daha demir ilacı kullanmadan kabız oldum :)
Canim ben demir felan kullanmiorumki bitek omega3 kullaniorum oda balik yiyemedigim icin 4 bucuk aydir magnezyumu 23. Haftamda ayrintili ultrasyona girdim ozaman profòsr icmemi demisti hergün ama icemiorum migdeme cok dokunuo dùn aksamki dok. Mecburen iki gùnde bir almami sòyledi bende hemoroid de var ikisi mahvetti beni ekstra iki ilac daha verdi ama biri lama ve cok zorda kalmadikca kullanmam yasak Allah im yardim etsin tek korkumuz kuzucuklarimiz onlara bisey olmasinda biz cekeriz dimi annesi

Gecmis olsun canim benim Insallah bi sorun cik.az Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum

Kızlar size bi sorum var gece uyandığımda sağ kasigim agriyodu bilmiyorum yatis pozisyomindnmi ama hafif ağrı vardı geçti ama yinede hafiften agriyo bi sorun yoktur di mi benvgenelde sağ tarafıma yatıyorum ve bacağını gece yapıyorum onuda uykuda Biras öne alıyorum Biras da göbek var bende siz nasil yatiyosumuz bi sorun yoktur dimi kızlar

Canım rahim gerilmesinden normal bu sancılar. Benim de ara ara hala oluyor. Ancak soluna yatmaya özen göster. Ben de sola yatıp üstteki bacağımın altına yastık koyarak öne doğru getiriyorum. Yüzüstü yatmayı özledim. :)

Canım geçmiş olsun öncelikle, inşallah bişeyi yoktur yavrunun. Herşey temiz ve güzel çıkar. İçini ferah tut. Ben de yarın gideceğim ayrıntılı ultrasona biraz geç kaldım. İnşallah sorun çıkmaz. Allah yavrularımızı korusun. Sağlıklı doğumlar nasip etsin bize de inşallah.

Canım dianthus'um bu arada senin iki aydan az bir zamanın kalmış.Nasıl da hızlı geçiyor zaman dimi. Tedaviye başlayacağız, başladık. Test tarihi derken şükür bugünleri de gördük. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah. Duygulandım şimdi. İlk doğumu kim yapacak bakalım, hayırlısı...

Ah evet canım ya, mucize gerçekten mucize. Rabbime hergün defalarca şükrediyorum. Hayatta hiçbirşeyin imkansız olmadığının kanıtı karnımızdaki bebişler. Zaman da çok çabuk geçti şimdiye kadar, hiçbirşey anlamadım. Gün saymaya başladım artık şimdi geçmez oldu zaman. :) Ne güzelki tedavi aşamasından bebiş hazırlıkları ve doğum zamanlarını paylaşır olduk. Dilerim ki bütün arkadaşlarımız bu duyguları tatsın ve paylaşsın bizlerle. Doğum anlarımızı da paylaşmak ümidiyle :)

Canım dualarımız seninle. Ben de hiç duymamıştım tek arter tek ven ne sorun olabilir. Umarım fetal ekoda herşey normal çıkar. Rabbim sağlıklı bebişini bağışlasın sana. Ah o hareketler yok mu, vallahi dünyayı unutturuyor insana. Olur olmadık yerde sert bir tepik kendine getiriyor insanı, ha tabi yüzünün aldığı şekil cabası. Karşındakiler anlam veremiyor tepkine ve sonrasında gelen gülücükler. Allahım mucizelerimizi bizlere bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin.

En yakın ben ve Spring2014 görünüyor ancak ikizlerimizin annesi var Doga14 daha aceleci olabilir. Nasip o anları paylaştığımız anları da görelim.

En yakın ben ve Spring2014 görünüyor ancak ikizlerimizin annesi var Doga14 daha aceleci olabilir. Nasip o anları paylaştığımız anları da görelim.

Aynısını yazacaktım :) benim kuzuların ne zaman geleceği belli olmaz. Inşallah hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza.

evet tatlım kız 13. haftada öğrendim. canım normalde göbek kordonunda üç tane damar oluyormuş bunlardan biri veni denilen temiz kan 2 si arter denilen kirli kan taşıyan damar. biz de arterden bir tanesi var. bazı anomilelerin belirtisi olabiliyormuş. kalp rahatsızlığı, trizonomi 18 böbrek , yarık dudak vb. fırat ünv ve zekai tahirin araştırmaları var bu konuda zekai tahirinki çok iç açıcı değil ama araştırma süresi az fırat ünv yanlış hatırlamıyorsam 2009 2011 arasında yaptığı bir araştırma var 36 gebe ile karşılaşılmış 9 tanesinde anomali saptanmış bunların 3 tanesi anne karnında kaybedilmiş erken haftalarda. erken doğum oranı çok yüksek, normal doğum riskli. düşük doğum kilosu ihtimali var ama fırat ünv hiç bi bebekte düşük kilo yok. ikili ve üçlü testler risksiz çıktı ama adı üzerinde test istatistik yani fetal eko yapılacak damar durumuna bakılacak sonrasında belki amniyosentez ya da cvs kordon sıvısı testi. bu forumda da karşılaşanlar var çoğunluğu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmiş. erken doğum olanlar da var ama bir tanesi ikiz yani ikiz olduğundan mı yoksa tek arterdenmi belli değil nedeni.... dua edin benim için bayram sonrası eko ve tekrar ayrıntılı...

ek olarak biz de yarık dudak beyin de timör ya da orta çizginin olmaması ellerde ayaklarda bir sorun ya da kulak ve gözlerde yanlış yerleşim yok. böbreklerde de sorun görünmüyor... Rabbim acısıyla sınamasın kimseyi...

canım zaten benim dr da çoğu dr bakmaz dedi anlamadım ben de. sabahleyin dr um aynı durumda bir sezeryana girmiş sanırım algıda seçici davranıp bana o şekilde baktı. onda sadece düşük kilo sorunu varmış öyle dedi... yaşaayıp bekleyip görücez...

allahım şifa versin inşallah sen morelini yüksek tut allah dilerse sağ salim doğar

Sen içini bozma canım, Rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısıyla birşey çıkmayacaktır inşallah. Ultrasonla ilgili ne hikayeler duyuyoruz. Bir arkadaşımın bebeğine cam kemik hastası denildi, bir diğerine beyninde tümör var denildi, diğerine mesanesi yok denildi. Sonuç ne mi üçü de turp gibi doğdular maşallah.

Aynısını yazacaktım :) benim kuzuların ne zaman geleceği belli olmaz. Inşallah hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza.
Bana kalırsa da senin bebişlerininin haberini erken alacağız. Oy ne güzel iki tane melek. Seni görmemiş olsam da ikisini birden emzirdiğini hayal ettim birden, ay ne güzel...

Canım su ve meyve çok işe yarıyor tabi zeytinyağlı sebze yemekleri de bunlar her ogununde olsun..meyve olarak abartmadan karpuz u tavsiye ediyorum bol lif ve su icerdigi icin

Canım inşallah herşey yolunda gider moralini bozma sakin..iyi şeyler düşün ki hersey iyi olsun. .ben de çok kurunu yaptım zamanında ama hersey yolunda çok şükür.

Ben de yüzüstü yatmayi o kadar özledim ki rüyamda öyle uyuyorum falan o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…