Canim ben demir felan kullanmiorumki bitek omega3 kullaniorum oda balik yiyemedigim icin 4 bucuk aydir magnezyumu 23. Haftamda ayrintili ultrasyona girdim ozaman profòsr icmemi demisti hergün ama icemiorum migdeme cok dokunuo dùn aksamki dok. Mecburen iki gùnde bir almami sòyledi bende hemoroid de var ikisi mahvetti beni ekstra iki ilac daha verdi ama biri lama ve cok zorda kalmadikca kullanmam yasak Allah im yardim etsin tek korkumuz kuzucuklarimiz onlara bisey olmasinda biz cekeriz dimi annesigeçmiş olsun canım...bana da ilaç verdi dr birazdan gidip alıcam... daha demir ilacı kullanmadan kabız oldum :)
Gecmis olsun canim benim Insallah bi sorun cik.az Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzumselamlar canlar; size bazı haberlerim var dualarınıza talibim. normalde cmt günü ayrıntılı randevum vardı ama iki gündür kabızlık sorunu yaşıyordum bugün işyerinde makattan gelen kan ve sürekli tekrar etmesi ile acabalarla kendimi dr a attım ve ayrıntılıyı bugün olduk. çok şükür organlarda bir sorun yok yalnız tek arter tek ven sorunu var. yani kordonda 3 tane damar olması gerekirken 2 damar var. bunların normalde 2 tanesi kirli kan bir tanesi temiz kan taşıyor ben de sadece bir tane kirli bir tane temiz kan taşıyor. doktor makalalerine kadar herşeyi okudum. anomali olabilir de olmayabilir de... fetal eko çekilecek bayramdan sonra... inşallah herşey yolunda olur. ilk defa 3 boyutlu da izledik sıpayı gülüyordu sanki... haraketlerini de hissediyorum artık...yüreğim pır pır... dualarınızı benden esirgemeyin...
Canım rahim gerilmesinden normal bu sancılar. Benim de ara ara hala oluyor. Ancak soluna yatmaya özen göster. Ben de sola yatıp üstteki bacağımın altına yastık koyarak öne doğru getiriyorum. Yüzüstü yatmayı özledim. :)Kızlar size bi sorum var gece uyandığımda sağ kasigim agriyodu bilmiyorum yatis pozisyomindnmi ama hafif ağrı vardı geçti ama yinede hafiften agriyo bi sorun yoktur di mi benvgenelde sağ tarafıma yatıyorum ve bacağını gece yapıyorum onuda uykuda Biras öne alıyorum Biras da göbek var bende siz nasil yatiyosumuz bi sorun yoktur dimi kızlar
Canım geçmiş olsun öncelikle, inşallah bişeyi yoktur yavrunun. Herşey temiz ve güzel çıkar. İçini ferah tut. Ben de yarın gideceğim ayrıntılı ultrasona biraz geç kaldım. İnşallah sorun çıkmaz. Allah yavrularımızı korusun. Sağlıklı doğumlar nasip etsin bize de inşallah.selamlar canlar; size bazı haberlerim var dualarınıza talibim. normalde cmt günü ayrıntılı randevum vardı ama iki gündür kabızlık sorunu yaşıyordum bugün işyerinde makattan gelen kan ve sürekli tekrar etmesi ile acabalarla kendimi dr a attım ve ayrıntılıyı bugün olduk. çok şükür organlarda bir sorun yok yalnız tek arter tek ven sorunu var. yani kordonda 3 tane damar olması gerekirken 2 damar var. bunların normalde 2 tanesi kirli kan bir tanesi temiz kan taşıyor ben de sadece bir tane kirli bir tane temiz kan taşıyor. doktor makalalerine kadar herşeyi okudum. anomali olabilir de olmayabilir de... fetal eko çekilecek bayramdan sonra... inşallah herşey yolunda olur. ilk defa 3 boyutlu da izledik sıpayı gülüyordu sanki... haraketlerini de hissediyorum artık...yüreğim pır pır... dualarınızı benden esirgemeyin...
Canım dianthus'um bu arada senin iki aydan az bir zamanın kalmış.Nasıl da hızlı geçiyor zaman dimi. Tedaviye başlayacağız, başladık. Test tarihi derken şükür bugünleri de gördük. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah. Duygulandım şimdi. İlk doğumu kim yapacak bakalım, hayırlısı...Canım rahim gerilmesinden normal bu sancılar. Benim de ara ara hala oluyor. Ancak soluna yatmaya özen göster. Ben de sola yatıp üstteki bacağımın altına yastık koyarak öne doğru getiriyorum. Yüzüstü yatmayı özledim. :)
Ah evet canım ya, mucize gerçekten mucize. Rabbime hergün defalarca şükrediyorum. Hayatta hiçbirşeyin imkansız olmadığının kanıtı karnımızdaki bebişler. Zaman da çok çabuk geçti şimdiye kadar, hiçbirşey anlamadım. Gün saymaya başladım artık şimdi geçmez oldu zaman. :) Ne güzelki tedavi aşamasından bebiş hazırlıkları ve doğum zamanlarını paylaşır olduk. Dilerim ki bütün arkadaşlarımız bu duyguları tatsın ve paylaşsın bizlerle. Doğum anlarımızı da paylaşmak ümidiyle :)Canım dianthus'um bu arada senin iki aydan az bir zamanın kalmış.Nasıl da hızlı geçiyor zaman dimi. Tedaviye başlayacağız, başladık. Test tarihi derken şükür bugünleri de gördük. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah. Duygulandım şimdi. İlk doğumu kim yapacak bakalım, hayırlısı...
Canım dualarımız seninle. Ben de hiç duymamıştım tek arter tek ven ne sorun olabilir. Umarım fetal ekoda herşey normal çıkar. Rabbim sağlıklı bebişini bağışlasın sana. Ah o hareketler yok mu, vallahi dünyayı unutturuyor insana. Olur olmadık yerde sert bir tepik kendine getiriyor insanı, ha tabi yüzünün aldığı şekil cabası. Karşındakiler anlam veremiyor tepkine ve sonrasında gelen gülücükler. Allahım mucizelerimizi bizlere bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin.selamlar canlar; size bazı haberlerim var dualarınıza talibim. normalde cmt günü ayrıntılı randevum vardı ama iki gündür kabızlık sorunu yaşıyordum bugün işyerinde makattan gelen kan ve sürekli tekrar etmesi ile acabalarla kendimi dr a attım ve ayrıntılıyı bugün olduk. çok şükür organlarda bir sorun yok yalnız tek arter tek ven sorunu var. yani kordonda 3 tane damar olması gerekirken 2 damar var. bunların normalde 2 tanesi kirli kan bir tanesi temiz kan taşıyor ben de sadece bir tane kirli bir tane temiz kan taşıyor. doktor makalalerine kadar herşeyi okudum. anomali olabilir de olmayabilir de... fetal eko çekilecek bayramdan sonra... inşallah herşey yolunda olur. ilk defa 3 boyutlu da izledik sıpayı gülüyordu sanki... haraketlerini de hissediyorum artık...yüreğim pır pır... dualarınızı benden esirgemeyin...
En yakın ben veCanım dianthus'um bu arada senin iki aydan az bir zamanın kalmış.Nasıl da hızlı geçiyor zaman dimi. Tedaviye başlayacağız, başladık. Test tarihi derken şükür bugünleri de gördük. Kucağımıza aldığımız günleri de görürüz inşallah. Duygulandım şimdi. İlk doğumu kim yapacak bakalım, hayırlısı...
En yakın ben veSpring2014 görünüyor ancak ikizlerimizin annesi var Doga14 daha aceleci olabilir. Nasip o anları paylaştığımız anları da görelim.
evet tatlım kız 13. haftada öğrendim. canım normalde göbek kordonunda üç tane damar oluyormuş bunlardan biri veni denilen temiz kan 2 si arter denilen kirli kan taşıyan damar. biz de arterden bir tanesi var. bazı anomilelerin belirtisi olabiliyormuş. kalp rahatsızlığı, trizonomi 18 böbrek , yarık dudak vb. fırat ünv ve zekai tahirin araştırmaları var bu konuda zekai tahirinki çok iç açıcı değil ama araştırma süresi az fırat ünv yanlış hatırlamıyorsam 2009 2011 arasında yaptığı bir araştırma var 36 gebe ile karşılaşılmış 9 tanesinde anomali saptanmış bunların 3 tanesi anne karnında kaybedilmiş erken haftalarda. erken doğum oranı çok yüksek, normal doğum riskli. düşük doğum kilosu ihtimali var ama fırat ünv hiç bi bebekte düşük kilo yok. ikili ve üçlü testler risksiz çıktı ama adı üzerinde test istatistik yaniKuzum sipani hissetmene cok ama cok sevindim dahada hissettikce oo bal kaymaklar valla ve ayrintili ultrasyonda gòrmenede cok sevindim cok gúzel bir duygu Allah im kucagina almayida nasib etsin insallah da bayramdan sonra tekrar fetal eko cekildiginde ne gibi tedavi yada sorun bakcaklar bide bu iki damarin olmasinin ne gibi sorunu varmiski ilk defa duydum insallah hayirlisiyla hicbir etki etmez insallah hayirlisiyla sorunda yasamazsinda sikintisiz aag salim alirsin bide kesin kuzmiymis cindiyeti gòrdùnmù
canım zaten benim dr da çoğu dr bakmaz dedi anlamadım ben de. sabahleyin dr um aynı durumda bir sezeryana girmiş sanırım algıda seçici davranıp bana o şekilde baktı. onda sadece düşük kilo sorunu varmış öyle dedi... yaşaayıp bekleyip görücez...Canım dualarımız seninle. Ben de hiç duymamıştım tek arter tek ven ne sorun olabilir. Umarım fetal ekoda herşey normal çıkar. Rabbim sağlıklı bebişini bağışlasın sana. Ah o hareketler yok mu, vallahi dünyayı unutturuyor insana. Olur olmadık yerde sert bir tepik kendine getiriyor insanı, ha tabi yüzünün aldığı şekil cabası. Karşındakiler anlam veremiyor tepkine ve sonrasında gelen gülücükler. Allahım mucizelerimizi bizlere bağışlasın, isteyen herkese nasip etsin.
allahım şifa versin inşallah sen morelini yüksek tut allah dilerse sağ salim doğarcanım zaten benim dr da çoğu dr bakmaz dedi anlamadım ben de. sabahleyin dr um aynı durumda bir sezeryana girmiş sanırım algıda seçici davranıp bana o şekilde baktı. onda sadece düşük kilo sorunu varmış öyle dedi... yaşaayıp bekleyip görücez...
Sen içini bozma canım, Rabbim neylerse güzel eyler. Hayırlısıyla birşey çıkmayacaktır inşallah. Ultrasonla ilgili ne hikayeler duyuyoruz. Bir arkadaşımın bebeğine cam kemik hastası denildi, bir diğerine beyninde tümör var denildi, diğerine mesanesi yok denildi. Sonuç ne mi üçü de turp gibi doğdular maşallah.canım zaten benim dr da çoğu dr bakmaz dedi anlamadım ben de. sabahleyin dr um aynı durumda bir sezeryana girmiş sanırım algıda seçici davranıp bana o şekilde baktı. onda sadece düşük kilo sorunu varmış öyle dedi... yaşaayıp bekleyip görücez...
Bana kalırsa da senin bebişlerininin haberini erken alacağız. Oy ne güzel iki tane melek. Seni görmemiş olsam da ikisini birden emzirdiğini hayal ettim birden, ay ne güzel...Aynısını yazacaktım :) benim kuzuların ne zaman geleceği belli olmaz. Inşallah hepimiz sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza.
Kizlar simdi geldim hastaneden tuvalet detip gecmeyecekmisiz ògrendim zorlsnarak yapiodum ama iki gùn ònce ikinarak bu aksam ikinsamda yok rahmim makatim sisti balon oldu bir saat sanci cektim evde naptiysam yapamadim kosturdum hastaneye ben yúrúyemiom sancidan dikilemiom aglayacam zor tutuom ebenin dedigi anlattik derdimizi ee bunlarin hepsi normel ee tamamda sancim var lama yap ilac ver bende rshatlayayim yok ben yapamadiysam onlar napcakmis bazen insan halinden anlamiolar okadar canim yanmasa o saat nie kapina geleyim dok. Cok iidi valla resmen cocuk dogurur gibi ikindim ve kendimden gectim rahatladim tabi dok. Kizdi ikinmama saancima bakti cati muanesi yapti bebisimede bakti hersey ii ama tuvvalet icin ilac ve kùcùk lama yazdi tabi lama bu aksamki gibi cok zorda kaldigimda bol su sebze meyve ye dedi Allah im yardim etsin hepimize bu aksamki sanciya bile súkür ederim vardir bir hayri yeterki emanetim ii olsun òptüm cok hepinizibide siz siz olun iki gùn tuvalete cikmayinca 3. Gùnù bekletmeyin hergún kayisi yiyin suyunu icin bende az zorlaniodum ama bu aksami asla unutmam
selamlar canlar; size bazı haberlerim var dualarınıza talibim. normalde cmt günü ayrıntılı randevum vardı ama iki gündür kabızlık sorunu yaşıyordum bugün işyerinde makattan gelen kan ve sürekli tekrar etmesi ile acabalarla kendimi dr a attım ve ayrıntılıyı bugün olduk. çok şükür organlarda bir sorun yok yalnız tek arter tek ven sorunu var. yani kordonda 3 tane damar olması gerekirken 2 damar var. bunların normalde 2 tanesi kirli kan bir tanesi temiz kan taşıyor ben de sadece bir tane kirli bir tane temiz kan taşıyor. doktor makalalerine kadar herşeyi okudum. anomali olabilir de olmayabilir de... fetal eko çekilecek bayramdan sonra... inşallah herşey yolunda olur. ilk defa 3 boyutlu da izledik sıpayı gülüyordu sanki... haraketlerini de hissediyorum artık...yüreğim pır pır... dualarınızı benden esirgemeyin...
Canım rahim gerilmesinden normal bu sancılar. Benim de ara ara hala oluyor. Ancak soluna yatmaya özen göster. Ben de sola yatıp üstteki bacağımın altına yastık koyarak öne doğru getiriyorum. Yüzüstü yatmayı özledim. :)
Doğum sırasına göre seninle de aramızda 3 gün var sadece.. Hadi bakalım hangimizin bebişi aceleci... :)Ben de yüzüstü yatmayi o kadar özledim ki rüyamda öyle uyuyorum falan o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?