Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Amin canım inşaallah... peki sizin hasar düzeldi mi, düzeldiyse kaç ay sonra tüp bebek denediniz embriyo durumları nasıldı canım?

Hasar 3-4 ayda 44 den 15 e düştü. .Normal yolu 3 ay bekledik ama olmadı benim hastalığım nedeniyle 3 ay daha bekleyemedik tüp denedik..benden 6 tane yumurta toplandı yanlış hatirlamiyorsam.. sadece 1 tane 1.kalite oluştu 2.gun transferi yapildi

Anladım canım baya düzelme olmuş... bakalım bizim ki ne zaman düzelir kaan hoca klomen yerine menogon iğne verdi eşime inşaallah şifa olur sizin ki erken zamanda düzelmiş ne güzel yakın zamanda inşallah bebeğini de kucağına alacaksın canım inşaallah darısı benim gibi dört gözle yolunu gözleyen arkadaşlarıma olsun inşallah...

Inşallah canım amiin..isteyen herkes kavussun
Bebisine en kisa zamanda..menagon çok etkili merak etme bizde de bu kadar kısa sürede iyilesmeyi saglayan o oldu..sizin deger de kisa surede duser..opuyorum

canlar nasolsiniz bayriniz nasilvgecti Bisde yatılı misafir vardı ondan giremedim hepinizin bayramı mübarek olsun hersey gönlünüzce olsun

Hayırlısı olsun canım ben bu ay İstanbul'a Görüşmeye gideceğim bakalım mevlam ne eylerse güzel eyler
kime gideceksin canım merak ettim ? seninle aynı yerde tedavi oluyorduk bende İstanbuda başladım tedaviye, Şişli Memorial da tedavi görüyorum, Bursa zor hasta grublarına göre iyi bir tercih değilmiş onu anladım..

Geçmiş bayramınız mübarek olsun canlar. Bayram telaşından giremedim. Doğru dürüst hiç bişey yapmadım ama yine de yoruluyorum artık. Yemeğimi yaptığımda mutlu oluyorum. Midem kötü olmaya başladı. İştahım açık ama yemekten sonra sindirmiyor hemen mide, çok kötü yanıyor. Onun dışında iyiyiz şükür. Yarın ikinci tetenozum var. Bizde haberler böyle.
S Sky_sun canım inşallah senin de kısa zamanda güzel haberlerini alacağız. O testi yaptırmanız çok iyi olmuş, hasarı düzelttikten sonra kendiliğinden gelir inşallah bebişin sizi uğraştırmadan. Hatırlıyorum yaşın daha çok genç. Allah güzel günler göstersin size. 2016da da bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Maşallah canım seninde doğuma az kalmış güzel tatlı ağrılar,mide yanmaları onlar . inşallah canım yaşım 28 yaza kadar bakalım bekleyeceğiz inşaallah olur olmazsa artık tekrar tüp bebek deneriz inşallah geride kalan arkadaşlarımla birlikte sırayla hamile kalırız....

bursa boşuna vakit kaybı canım incelemiyorlar ilki kimyasal oldu ikinci negatif acıbademde hiç araştırmadılar . benim babamda pıhtılaşma bozukluğu var doktora söyledim gerek yok dedi ilki kimyasal oluncada gittim kendi kafamdan yaptırdım canım ve çıktı .rahime hiç bakılmadı histeroskobi yapmadı .
istanbulda doktor olarakta hemen hepsine mail attım beklediğim cevabı numan beyazıt tan aldım çok güzel inceliyormuş bu gruptan bir arkadaşım önerdi kendi muaynehanesi var kalabalık değil yani sadece benimle ilgilenir diye düşünüyorum

Bende 2 negatiften sonra kendim gittim yaptırdım pıhtılaşma oranım en yüksek ve tehlikeli olanından çıktı, Şahin bey rahim duvarım ince olduğunu bile bile transfer etti, adetlerim aşırı azaldı, yaşıma bağladı...İstanbula gittim durumu söyledim rahimde yapışıklık olabilir dedi doktor, muayenede gördü yapışıklığı, yeniden rahim filmi çekindim çok açık ortadaydı, bunların sebepi yapışıklıkmış meğersem..Şahin beyin verdiği ilaç dozlarını aşırı yüksek buldular, histereskopi oldum Ekim adetiyle başlayacağız kısmetse..Senin gittiğin doktoru duymadım hiç ama şunu öğrendim bilgili ve tecrübeli yere gitmek şartmış, gittiğim yerde negatifi olupta orada pozitifi alan çok, inşallah bu sefer yüzüm güler. 6. olacak benim..

Canlarim nasilsiniz nasil gecti bayraminiz tedaviye baslayacaklar beklioruz dòrt gòzle bide kizcrlerim ne ògrendim bildiginiz bel yakisi varya eczanede satilan adet sonrasi yumurtlama zamani daha iimis bunu beline yapistiriolarmis esleriyle daha sik birlikte oluorlarmis bu yöntemle hamile olanda cokmus ablama ònerdiler deneyecek galiba nurse51 canimm az kaldi tesaviye baslamana insallah hayirlisiyla son olur hamisler napionuz hele son zamanlari olanlar benim yalanci sancilar basladi baski yapiio bacak aralarim acayip gerilio ve adet gibi karnim agrio yeni olanlar da iidir insallah cinsiyet ögrenin saglikla papyonkilikli m naptin canim nasilsiniz cimcimeyle

Inşallah canım Allah yardımcımız olsun benim 3 . Embriyosu transferi oldu ilk olarak bu yanlış dedi doktorum ayrıca bende pko var az yumurta toplanmalı yumurta arttıkça kalite azalıyor Muş benden 22 toplandı ve şimdiki doktorum yanlış yumurta takibi dedi yani hem paradan hem zamandan hemde psikolojiden olduk canım

Canım adetimi görüp gideceğim o doktorda tedavi olan başka bir arkadaşta çok memnun kalmış çok güzel ilgileniyormuş kendi cep tel herşeyini arayıp soruyormuş çok tecrübeli ve ilgili bir doktor dedi

Canım adetimi görüp gideceğim o doktorda tedavi olan başka bir arkadaşta çok memnun kalmış çok güzel ilgileniyormuş kendi cep tel herşeyini arayıp soruyormuş çok tecrübeli ve ilgili bir doktor dedi
Aynen canim benim ablamada num. Verdi istedigi zaman arayip soruodu ablam sakaryadaydi devamli gidrmedi ona sma hic birakmadi hep ilgilendi sordu cok ii dok. Yani insallah ònce Allah sonra dok insallah hayirlisiyla bu sefer son olur mutlulugun gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…