canım cimcimeyle iyiyiz inşallah. çalışıyoruz birlikte sakin sakin :) sen nasılsın?Canlarim nasilsiniz nasil gecti bayraminiz tedaviye baslayacaklar beklioruz dòrt gòzle bide kizcrlerim ne ògrendim bildiginiz bel yakisi varya eczanede satilan adet sonrasi yumurtlama zamani daha iimis bunu beline yapistiriolarmis esleriyle daha sik birlikte oluorlarmis bu yöntemle hamile olanda cokmus ablama ònerdiler deneyecek galiba @nurse51 canimm az kaldi tesaviye baslamana insallah hayirlisiyla son olur hamisler napionuz hele son zamanlari olanlar benim yalanci sancilar basladi baski yapiio bacak aralarim acayip gerilio ve adet gibi karnim agrio yeni olanlar da iidir insallah cinsiyet ögrenin sagliklapapyonkilikli m naptin canim nasilsiniz cimcimeyle
Tatlım takimini ne zaman yapcan, kaç haftalıksın takip edemiyorum..canım cimcimeyle iyiyiz inşallah. çalışıyoruz birlikte sakin sakin :) sen nasılsın?
Ah canım ya, daha dün gibi OPU ve transferlerimiz. Ben de çalışmaya devam ediyorum ama zorlanıyorum artık. Benim de bugün kontrolüm var. Doktor ne diyecek ona göre hareket edeceğiz. Gittikçe sona yaklaştık desene. Neden sezeryan mecburi mi? Sağlıcakla kavuş paşana da ne zaman ne şekilde olursa olsun artık. Güzel haberlerin olsun inşallah.Naber kızlar
bugun işte son günüm..izne ayriliyorum artık dayanamicam..Bugün yürürken çok ağrım oluyor artık dinlenme vakti geldi Salı günü de kontrolumuz var doğum tarihini netlestirecegiz..sezeryan olacak..Ekim in son haftası olmasını çok istiyordum ama 39. Bitiminde alırım dedi doktorum 7 Kasım ya da 11 Kasım olacak galiba..hayırlısı artık sağlıkla gelsin de..
Ah canım ya, daha dün gibi OPU ve transferlerimiz. Ben de çalışmaya devam ediyorum ama zorlanıyorum artık. Benim de bugün kontrolüm var. Doktor ne diyecek ona göre hareket edeceğiz. Gittikçe sona yaklaştık desene. Neden sezeryan mecburi mi? Sağlıcakla kavuş paşana da ne zaman ne şekilde olursa olsun artık. Güzel haberlerin olsun inşallah.
Tatlım ikisi de aynı ha normal ha sezeryan. Sonuçta evlat sahibi olabilmek anne olabilmek çok kutsal. Oh tosuncuk olacak desene maşallah. Rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah.Sagol tatlim amin insallah..Ay evet ya nereden nereye geldik :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. .sen de kendini çok zorlama tatlım gerçi doğum sonrasına aktarmak çok önemli oluyor ama iş hayatı da zor valla..ben bütün gün oturmak zorunda kalıyorum o da hiç iyi olmuyor..
Oğlumun kilosu 2 hafta önde doktor normal olursa seni bidaha toparlayamayiz dedi:) kafası ve gobusu baya büyümüş 4 kiloyu geçecek diyor..bir de doğuştan kalça çıkığı var bende tedavi olmuşum ama yine de risk olusturuyormus..Ayrıca romatizmadan dolayi kalça eklemimde de sorun var..Kısacası her yol sezeryana çıkıyornormal olsun çok istemiştim ama sağlık olsun
Oyy yerim onu ya isim buldunmu yaklasio seninkide artik aman dikkat edin annesi yorma kendini valla simdilik iiz cok sükür ama agirlastikca daha farkliymis artik her yerim agrio uykudan gectim ònceki sancilar faso fisoymus canimcim Allah im herkese yasatsin nasib etsin insallah hayirlisiyla bu gùzelliklericanım cimcimeyle iyiyiz inşallah. çalışıyoruz birlikte sakin sakin :) sen nasılsın?
Canimm bende senin gibiyim heryerim agrioo valla siz ii dayandiniz ohh masallah az kaldi valla aramizda 3 gün var aynen canim eger kalca cikikligi tedavisi gördúysen tehlikeye atma hayirlisi olsun insallah spinal mi olcan anestezimi karar verdin mi bide 38 haftasindan sonra belirliolar gùnù 38 de geciriolar sezeryanla ben nasibse normel dogum yapcam insallah ayy hepimizde bi solukta kurtulalim herkese nasib etsin insallahNaber kızlar
bugun işte son günüm..izne ayriliyorum artık dayanamicam..Bugün yürürken çok ağrım oluyor artık dinlenme vakti geldi Salı günü de kontrolumuz var doğum tarihini netlestirecegiz..sezeryan olacak..Ekim in son haftası olmasını çok istiyordum ama 39. Bitiminde alırım dedi doktorum 7 Kasım ya da 11 Kasım olacak galiba..hayırlısı artık sağlıkla gelsin de..
Canim sen nasil dayanion nezsmn ayrilcan ki izne dogumun yaklasti devam ediosun gittinmi dok. Hersey yolundadir insallah hayirlisiyla benimki iki hafta ònce kafasi asagidaydi dòner dedi suanlik yolda degil dedi gercektende döndú kafasi midemde belli olmuo artik valla Allah yardim etsin siz calissnlara ben calismiorum ama sancilar agrilar cok agirlastimm Allah im yardim etsin hepimize insallahTatlım ikisi de aynı ha normal ha sezeryan. Sonuçta evlat sahibi olabilmek anne olabilmek çok kutsal. Oh tosuncuk olacak desene maşallah. Rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguları tattırsın inşallah.
Canimm bende senin gibiyim heryerim agrioo valla siz ii dayandiniz ohh masallah az kaldi valla aramizda 3 gün var aynen canim eger kalca cikikligi tedavisi gördúysen tehlikeye atma hayirlisi olsun insallah spinal mi olcan anestezimi karar verdin mi bide 38 haftasindan sonra belirliolar gùnù 38 de geciriolar sezeryanla ben nasibse normel dogum yapcam insallah ayy hepimizde bi solukta kurtulalim herkese nasib etsin insallah
Aminn canim insallah Allah im nasib ederse az kaldii spinal valla ii cesaret ama arkadadlarim cok memnun spinalden insallah hayirlisiyla gùzel gecer ve cok cabuk toparlanirsin tosununlaAmin canım inşallah senin de az kaldıSpinal
Olacak ..senin de kolay geçsin zamaninda gelsin bebisin
Canimm aynen zamanlar yaklastikca gecmioo hepimiz arka arkayayiz nasibse insallah hayirlisiyla bi nefeste kurtulalim kavusalim sizinde cabucak gelsin insallah ve duan icin binlerce kez aminn insallah hayirlisiyla Allah im bekleyen arkadaslarimiza en gùzel sekilde tattirsin bu duygulariMerhaba Kizlarrrrrr nasilsiniz
Dogumu yaklasan atkadslarim insallah hayirlusiyla saglikla sihhatle yavrularinizi kucaklarsiniz bizlerede Rabbim insallah saglikli bir hamilelik sonundada saglikla sihhatle rlimuze aldirmaya Mario Eder .bekleyen arkafaslarimuzida eh yakin zamanda onlarada mujdeli Haberler vrmeyi nasip eyle butun evlat diye hastet ceken buzleri
Canım bugün gittim doktora, çok şükür iyiyiz. Bebişim de 2.385 kg 45 cm olmuş teyzesi. Benim bebiş 30 haftalıkken dönmüştü. Ben de normal istiyorum Allahın izniyle. Ben çok ağırlaşmadım, çok kilo almadım (şimdiye kadar 8 kilo) sanırım ondan ama yine de çalışırken yoruluyor insan. Dayanabildiğim kadar devam edeceğim. Doğum sonrası bebişle geçecek vakit daha önemli. Dediğin gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Canim sen nasil dayanion nezsmn ayrilcan ki izne dogumun yaklasti devam ediosun gittinmi dok. Hersey yolundadir insallah hayirlisiyla benimki iki hafta ònce kafasi asagidaydi dòner dedi suanlik yolda degil dedi gercektende döndú kafasi midemde belli olmuo artik valla Allah yardim etsin siz calissnlara ben calismiorum ama sancilar agrilar cok agirlastimm Allah im yardim etsin hepimize insallah
Oy oy sabırsız kuzucuklar. Canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Valla biz tek bebişte zorlanıyoruz Allah senin yardımcın olsun.Selamlar bir doğumu yaklaşan olarak ben de geldim :) doktor iki hafta ancak dayanırlar diyor. 37yi göreceklerinden çok umutlu değil ama belli olmaz tabi, son Dakika'ya kadar belli olmaz.
Kiloları 2ye yaklaştı, bekliyoruz artık. Ben çok zorlanıyorum karnım çok büyüdü. Uyumak çok zor, midem hep yanıyor. Çoğu hazırlıklarını hallettik gibi, doğum şekli kesinleşmedi daha. Bakalım hayırlısı neyse öyle olur inşallah.
Selamlar bir doğumu yaklaşan olarak ben de geldim :) doktor iki hafta ancak dayanırlar diyor. 37yi göreceklerinden çok umutlu değil ama belli olmaz tabi, son Dakika'ya kadar belli olmaz.
Kiloları 2ye yaklaştı, bekliyoruz artık. Ben çok zorlanıyorum karnım çok büyüdü. Uyumak çok zor, midem hep yanıyor. Çoğu hazırlıklarını hallettik gibi, doğum şekli kesinleşmedi daha. Bakalım hayırlısı neyse öyle olur inşallah.
Canım bugün gittim doktora, çok şükür iyiyiz. Bebişim de 2.385 kg 45 cm olmuş teyzesi. Benim bebiş 30 haftalıkken dönmüştü. Ben de normal istiyorum Allahın izniyle. Ben çok ağırlaşmadım, çok kilo almadım (şimdiye kadar 8 kilo) sanırım ondan ama yine de çalışırken yoruluyor insan. Dayanabildiğim kadar devam edeceğim. Doğum sonrası bebişle geçecek vakit daha önemli. Dediğin gibi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Canım ne kilo ne çatlak ne başka birşey hiççççç önemli değil. Allahın izniyle kucağımıza alacağımız melek herşeye değer.Sanada bebise de masallahben 16 kilo aldım valla göbek de kocaman oldu 37 deki arkadaşlarımdan çok daha büyük görünüyor bakalım doğum sonrası nasıl gidecek bu kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?