Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım ne kilo ne çatlak ne başka birşey hiççççç önemli değil. Allahın izniyle kucağımıza alacağımız melek herşeye değer.

Aynen canim
onu sağlıkla kucağıma alayım saglikla buyuteyim başka birşey istemiyorum..inşallah sorunsuz emzirebilirsek kilolar en kisa zamanda eskiye döner zaten..

Canlar merhaba.cok özlemişim sizleri.hep aklimdaydiniz ama ben nete giremefim bir türlü. Bayraminizi bile kutlayamadim.gecmis bayramınız mübârek olsun canlar. Bayramin üçüncü gununden beri yatıyorum düşük tehlikesi varmış. Kanama olunca acile gittik on gun rapor verdi dr. İşyerinde bilgisayar dan yazıyordum sizlere şimdikçok şükür telden yazabildim.bebek iyikçok şükür.hareketletini gördüm ilk defa.Allahim bu duyguyu tüm arkadaşlarıma da yasatsin.dualarim hepimiz icin.

Semcancim gecmis olsun kuzum insallah eh yakin zamanda normal hayatina donersin kendine cok dikkatvetbtatlim Rabbim kolayliklar versin müde bulantilari nasil iyisindir insallah Allahim hepimizin gonlune gore versin

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine bebişe

Hay masallah kuzuma yesin teyzesi onu bakalim benim iki bucuk haftam var ne dicek bende almadim kilo 8 kilo da ben aldim hos alsakta ònemli degil kilosu cok ii doguma kadar úc bucuk olur teyzesinin cirkini masallah subhanallah ben tee 20. Haftamda sistim agirlastim galiba evde yatmaktan oldu annem kayn. Saolsun hic bir is yaptirmadiki yeni yeni ev súpùrúom siliorum ayyy insallah hayirlisiyla gelsinlerr dok. Dogum kanalina girene kadar degisir demisti bana hakkimizda hayirlisi

Tatlım takimini ne zaman yapcan, kaç haftalıksın takip edemiyorum..
=) Oy kuzum takvim yapmıycam bu ara zaten duygusalım herşeye ağlıyorum :) sizin takvimleri görünce ultrasonda sıpayı görünce kendi takvimii gördükçe daha da çok ağlarım :) geçenlerde eşim maç izliyor diye ağladım ki hiç umursamam öyle şeyleri :)
valla artık iş yerinde duymayan bir sağır sultan kaldı fabrikadaki işçilerimiz bile biliyor :) kimse yormuyor beni arada daire başkanım o kadar o da onun normal hali. isim çok şey düşündük ama hiç karar veremedik. şu aralar Ecem diyoruz ama değişir bu 3. isim 3 ayda :)

Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu inşallahhhhhhhh tez vakitte... hep dualarımdasınız...

Canim benim spinali cok òneriolar seni normelyaptirmazlar zatenn ee tabi zorlancan ben biraneyle zorlaniorum senin ikitane cimcimen var ohh masallah subhanallah kuzulara ilk topigin insallah hayirlisiyla kizlarimiz olcak insallah hayirlisiyla heyecanla beklioruz valla

Ohh yormasinlar zatenn kizimiz cok nazli yerim onu ya insallah hayirlisiyla vsktinde gelir cimcime kiz hormonlar tavan yapti desene sende herseye agladigina gòre bende sulu gözlúydùm tersi oldu simdi aglayamiorum simdi kolay kolay degisir canim ecem cok gùzelmis benimde degisti simdilik havva esilada kaldik ayy bunlar bile gúzel ama zor ismis Allah im herkese yasatsin insallah

Canim seninde gecmis bayramin mubarek olsun ve cookk gecmis olsun dikkat et annesi stres yorgunluk yapma insallah o sana siki siki tutundu ayy ne gùzel duygulari yasiosunn bide hisset bak Allah im bunlari bekleyen dileyen herkese nasib etsin insallah hayirlisiyla

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ve bebişine, bol bol dinlen, keyfini çıkar kraliçeliğinin.

Kıyamam sana hormonlar 1500 desene. :) Sen arada ne kadarlık olduğunu hatırlat bari de takip edebilelim. :) Ecem kraliçem gayet güzelmiş. Rabbim ismiyle dünyaya getirsin, ismiyle yaşatsın inşallah..

Hayırlısı be canım, sağlıklı olsunlar da kilosu hiçç önemli değil. Gerçi babamız 4' ün üstünde olsun diyip duruyor ne gerek varsa, çabucak korkmadan alacakmış kucağına :) Rabbim sağlık versin gerisi boş.

Kiz onlar yine korkar ki kúcúk die korku gibi yaklasmazlar aslinda zatif dogan bebekler daha cok cabuk toparliormus yeterki saglikli hayirli olsunlarda kilo dedigin gibi problem degill

Kıyamam sana hormonlar 1500 desene. :) Sen arada ne kadarlık olduğunu hatırlat bari de takip edebilelim. :) Ecem kraliçem gayet güzelmiş. Rabbim ismiyle dünyaya getirsin, ismiyle yaşatsın inşallah..
canım haftamı yazmayı unutmuşum :) şükürler olsun 21. haftaya ulaştık daha yolu yarıladık sayılır zamanında gelirse (inşalllaahhhh))

Rabbim ogünleri sağlıkla sıhatle hayırla göstersin inşallah koyarız isimleri analarımız cinsiyetmi biliyormuş bir hafta isimsiz gezmişim ben :)
Eşim de iki isim istiyor kendisinin hep iki ismi olsun istemiş ben ise tek isim olsun kolay olsun istiyorum ben halen çekiyorum çok zor bir ismim yok halbuki ama insanlara anlamaları için ikinci kez söylüyorum :)
siz de böyle oldu mu bazen çok iyi hissediyorum sıpayı bazen de hiç tık yok tık olmadı hopp benim yürek pır pır :)

canım çok çok geçmiş olsun ....

Canimm cok dogru harbimi bir hafta brbek die anilmisin Allah im ne gùzel ani aminn canim benim hayirlisiyla dogsunlarda isim konulur ya iki isim ii die biliorum benim tek hangisini secerse artik kendi evet evet cok normel hic telaslanma bir iki gun hic hissetmedim hemen dok. Gidip sordum korkma cok kúcùk oynuordur ama durus pozisyonuna gòre anlamazsin demisti bir iki gùn hissrtmezsen telas yapma demisti sirt ùstù yatip oturur sekildetabi ayaklarimi hafif kendime cekttimmi hissediodum cok az kordondan dolayi hissetmezmisiz oysaki kipir kipirlarmiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…