Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Arkadaşlar benim yarın kontrolüm var adein 2.günü transfere hazırlancaz herşey normalse ama bu arada transfere kadar hurma,zeytinyağda incir ve arı sütü bal polen karışımı yesem zararı olurmu transfer için.daha doğrusu acaba diyorum yeni foliküller olurmu diye gerçi transferde kararlıyımda,transfere hazırlanırken yumurta olmaması mı lazım .

Yoldaslarimmm nasilsiniz??
Biz iyiyiz hamd olsun.ben de gebelik sekeri cikti sIk sIk doktorlardayiz.sükür ki Az kaldi.insallah hepimiz saglikla sihhatle kuzularimizi kucagimiza aliriz dogum sekli daha kesinlesmedi.bakalim Hayirlisi olsun normal istyiorum ama diretmiyorim.herseyin Hayirlisi.
Dogum yapan oldumu?hamisler nasil gidiyo?
Tedavide olan arkadaslar varmi?
Rabbim hamis olan ve bekleyen tüm arkadaslarima saglikla kucagina almayi nasip etsin.rabbim isinizi rast getirsin

Merhaba canım, aaaa yükleme yaptırmış mıydın? Orada çıkmamış mıydı şeker? Neyse Allahtan geçici birşey, tedaviyle doğum sonrasında birşey kalmaz. Ben de norml istiyorum bakalım hayırlısı. Henüz doum yapan yok. En önce Doga14 bebişlerine kavuşur sanırım. Sonra seninle ben varız sırada.. Heyecanlı günleri saymakla geçiyor zaman. Allahım her dileyene her isteyene bu heyecanları yaşatsın inşallah..

Benim sanırım en çok iki haftam kaldı. Doktor 37yi görmezler diyor ama bakalım. Nstde kasılmaları başladı. Ciğer geliştirici vuruldum o yüzden. Hazırlandık bekliyoruz :)

Taö
Merhaba arkadaslar...aranızda genartta tüp bebek yapan var mi..elektro piazza yöntemini uygulamayı disunuyotuz..döllenme SORUN olduğu için .
Lütfen yardım edin..
Tam aradığın yerdesin canım. Bende piyazo ile hamile kalanlardanım. Aysun Hanımın ellerine emanet ettik kendimizi ve piyazo ile döllenme sağlandı. Umarım senin de pozitif sonuçlanır.

selam canım maşallah az kaldı senin de
hayırlısı ile atlatalım doğum olayını da inşallah daha doğum yapan yok henüz..
Ben de normal istiyordum senin gibi ama sezeryan dedi doktorumuz dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun..

Canım yumurta toplama işlemine kadar hem rahmin kalınlaşması için hem de yumurtalarının kalitesini artırmak için dediğin gıdalardan tüketebilirsin ama kesinlikle önce doktoruna danış..yumurta toplama işleminde en büyük en olgun yumurtalar toplanıyor, daha sonra döllenenler kalitesine göre transfer ediliyor..Transfer sırasında toplanmayan yumurtalar da kalıyor, bu sorun değil..umarım sorunu doğru anlamasımdır :)

canım anansa başla her gün bir dilim ye yumurta toplamadan sonra başladım ben sen de adetinin 12. günü falan başla istersen transfer sonrası teste kadar da devam ettim. sonra buğday nişastası süt istersen az şekerle karışım yaptım transfer esnasında bir arkadaşım tavsiye etti bana. iki transferimde tuttu ilki boş gebelik oldu ama olsun tuttu ya. Allahım yar ve yardımcın olsun.
Folikül için yaptıklarını diğer forumdan okudum ben arı sütü bal polen yaptım yumurta yedim süt içtim hani aklında olsun diye söylüyorum.

ayyy çok heycanlı yaaa :) amin amin amin....
Benim sanırım en çok iki haftam kaldı. Doktor 37yi görmezler diyor ama bakalım. Nstde kasılmaları başladı. Ciğer geliştirici vuruldum o yüzden. Hazırlandık bekliyoruz :)
ayyy inşallah güzelliklerle gelirler sağlıkla sıhatle....bende de erken doğum riski var daha yolu yeni yarıladım sayılır ama .. dr uma bir sorayım ben de bu ilacı

ilk bebişlerimiz çok heyecanlı saglıkla gelsin kuzular
amin amin aminnn....

kız sabah sabah güldürdün beniii çok yaşa emiii...yazının başında ananas yerine anansa başla yazmışsın ...devamını okumadan acaba ne demek istedi diyorum kendi kendime ay çok güldüm ..

kız sabah sabah güldürdün beniii çok yaşa emiii...yazının başında ananas yerine anansa başla yazmışsın ...devamını okumadan acaba ne demek istedi diyorum kendi kendime ay çok güldüm ..
ay ben de şimdi farkettim :) klavyeni hadsizliği ne yapacaksın :) ama aklımdan geçmiştin sabah ne yaptı nasıl acaba diye Allahımın işi işte :) bir de @Cudis dnzderya neseli41 S Sky_sun merak ettim ben...

Sağol canım Merakın için hergün takip ediyorum sizi. Canım en son işte kaan hocaya gittik eşime menagon iğne ve emodex verdi hasar oranı 26 çıktı 20 in altına düşmesini bekliyoruz Kasım ayında tekrar hasar testi yaptıracaz yaza kadar doğal yolla olması için bekleyeceğiz olmazsa yazın nasip olursa tekrar tüp bebek deneyecez

canımmm tatlım buralardayım ara sıra girip okuyorum sizleri. negetiften sonra 35. gün de ilk reglimi oldum 2. de başlasam mı tedaviye inatla yoksa beklesem mi bilmiyorum daha kaç kere deneyeceğim bilmiyorum bu arada yapmam gereken bişey var mı bilmiyorum. doktorlara sorarsan her tedavi birbirinden bağımsız hepsi ilk miş gibi rutin. canım sıkılıyor elimden bişey gelmiyor.çaresizlik boynumu büküyor. üzgünüm umutsuzum

jonguilim yaa benim doktor dna analizine hiç gerek duymadı. eşim ısrarla yaptırmak istiyordu. dün burda bir profa gitti hatta biraz ömce sonuçları almı o doktorda ne olacak dna %100 de çıksa yine tüp bebek sizin işiniz demiş ya benim mi aklım ermiyor bu dna yı düzeltmenin bir yolu yok mu deli oluyorummm

Canım benim Merhaba... tatlım olur mu öyle şey istediği kadar yüksek çıksın tedavisi mümkün bu dna hasarın dna hasar topigi var bir arkadaşın eşinin hasarı 85 çıkmış iki ayda % 13 inmiş. Evet işimiz belki tüp bebek ama hasar olduğu sürece embiryolarimiz kalitesiz oluyor hatta hasar tedavi edildiği zaman normal yolla gebelik mümkün. Bu dna çok önemli canım ihmal etmeyin tatlım

Canim o igneyi belirli haftada vuruolar die biliorum ben 36 haftada ve 35 digum yapanlarda duydum da digerlerinde duymadim insallah hayirlisiyla vaktinde gelir cimcime ve ögrenirsen burayada yaz

umutsuz olma canım ben inanıyorum Rabbim bu emeklerinin karşılığını verecek... inan bana dualarımdasınız her zaman... Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…