Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canımmm inşallah tedavisiz nasip eder yüce yaradanım.... inşallah burada hepimize Rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder....

Canim o igneyi belirli haftada vuruolar die biliorum ben 36 haftada ve 35 digum yapanlarda duydum da digerlerinde duymadim insallah hayirlisiyla vaktinde gelir cimcime ve ögrenirsen burayada yaz
tabiii ki sizler bizlerden önce doğurcaksınız inşallah asıl sizler bizi habersiz bırakmayınnn...

Kızlar Selamm,
Bugün kontrolümüz vardı..2740 gr 46 cm olmus oğlusum
Kesin doğum tarihimizi de belirledik 7 Kasım da geliyor hayırlısıyla..tabi daha erken geleyim demezse :)
Doktorumuz spinal+epidural kombine anestezi yapacağını söyledi. Anestezi uzmanıyla da ayrıca görüşecekmişiz..
Şimdiden heyecan bastı
Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatır inşallah..

Hazırlıklara hız vermem gerekiyorama kolumu kaldıracak halim olmuyor çoğu zaman..
İnşallah bu 1 ayı da güzelce atlatırız oğluşumla..

Öpüyorum hepiniziiii

Offf çok heyecanlı bu bekleyişler, eee sen de önce kavuşabilirsin yani bebişine. Hadi bakalım hayırlısı. Valla maşallahı var prensin.. Çok şükür hepimizin çok sorunlu geçmiyor hamileliği. Hayırlısıyla da kucaklarımıza alalım tek tek, o anlarımızı da paylaşalım inşallah.
Rabbim her evlat özlemi çekene yaşatsın bu duyguları.

inşallah tatlım sağlıkla sırayla gelsin kucuklar

tabiii ki sizler bizlerden önce doğurcaksınız inşallah asıl sizler bizi habersiz bırakmayınnn...
Canimm benimm insallah hayirlisiyla birakirmiyiz 30. Haftada vurulan varmis o igneyi dün aksam biri yazmisti ayy seninde az kaldi kuzum insallah hayirlisiyla arkamizdan siz hayirlisiyla ve sonra arkadaslarimiz insallah

Ayy cok heyecanlandimm yaa darisi biz bekleyenlere insallah hayirlisiyla al kucagina gelmez annesi masallahsubhanallah kilosuna bakalim üc bucugu gecer tosun benim bitti hazirliklarim cok sükür bitek bez alincak besigi ve ana kucagi silincek herseyimi yikadim ütüledim aldim Allah im yardim etsin canim benim yorma kendini

Sağol teyzesi amiinn inşallah..evet minimum 3800 olacak dedi doktor ..aman sağlıklı olsunlarda kilonun bir önemi yok..
Ama aldığım yenidoğan kıyafetlerini giydiremeyeceğim galiba :) Oh ne güzel sen herşeyi tamamlamışsın maşallah..Ben de yormadan yapmaya çalışıyorum bakalım 2 hafta sonra kayınvalide gelecek zaten

Teyzesi yesin onu aynen canim saglikli olsunlarda kilo önemli degil ben 27. Haftamda basladim ama sizler calisioduniz ben evde ohh yardim eder babaannesi insallah kiz nie olmasin ben hep kaliba göre 62 ve 68 aldim 52 cok nadir bir iki tane var ayy baslasin alisveris kolay gelsin kuzum

Evet ya Doga14 canim durumlar nasil ??
Var mı ikizlerde bir hareket
Salı kontrol vardı, şimdilik bir hareket yok. Doktorun hedefi bir ya da iki hafta daha içerde kalmaları. 37yi görmeyeceklerini düşünüyor. Ben yoruldum artık çok zorlanıyorum bir yamdan diğer yandan da ne kadar büyürlerse o kadar kar diyorum. Kafam karışık bekliyoruz bakalım kızları :)

Ekim bizim için o kadar komik bir ay ki. Eşim Ekim başı oğlum Ekim sonu doğumlu. Bebeleri de tam ortasında bekliyorum ben :) Ekim'de kutlama yapa yapa yorulacağız :)
Ayyy ne güzelmis canim ya valla desene pastaneci zengin oldu ve ayni yerden alirsaniz ooo bende ekim 4 üm bakalim kizim nezaman gelcek kiz bi sen kalmisin ayri

Ayyy ne güzelmis canim ya valla desene pastaneci zengin oldu ve ayni yerden alirsaniz ooo bende ekim 4 üm bakalim kizim nezaman gelcek kiz bi sen kalmisin ayri

Kocam tam üç çocuk babası oldu. Ekim'de bir gün belirler hepsini o gün kutlarız diyor. Ekonomik davranmak derdinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…