ayyy insalhh canim hayrlisiyla baslarsin 9 ay sonra kucagina alirsin allhm nasib eder inslh sakasi bile guzel yaaaa ilk deemem tutsaydi dogum icingun sayardim simdiocakta yeniden tedaviye başlayacağım ama diyorumki şubatta başlayıp kasımda doğursam denk gelirmiki..şaka kızlar şakaaa yazdığım iyi oldu muhabbet açıldı özledim sizleri...
Ben de özledim hepinizi, bir durgunluk oldu gurubumuzda.. Tatlım sen de o duyguları en güzelinden yaşayacaksın, ha kasım ha aralık ne fark eder hele bir al kucağına inşallah..ocakta yeniden tedaviye başlayacağım ama diyorumki şubatta başlayıp kasımda doğursam denk gelirmiki..şaka kızlar şakaaa yazdığım iyi oldu muhabbet açıldı özledim sizleri...
Canım senin de gün sayacağın günler yakındır umarım. Hepiniz ayrı ayrı en güzelini yaşamayı hakediyorsunuz. Sizin mutluluklarınızı da paylaşmadan gurubu terk etmek yok zaten..ayyy insalhh canim hayrlisiyla baslarsin 9 ay sonra kucagina alirsin allhm nasib eder inslh sakasi bile guzel yaaaa ilk deemem tutsaydi dogum icingun sayardim simdi
Salı kontrol vardı, şimdilik bir hareket yok. Doktorun hedefi bir ya da iki hafta daha içerde kalmaları. 37yi görmeyeceklerini düşünüyor. Ben yoruldum artık çok zorlanıyorum bir yamdan diğer yandan da ne kadar büyürlerse o kadar kar diyorum. Kafam karışık bekliyoruz bakalım kızları :)
Ayy bu erkeklerin cözümleri varyaKocam tam üç çocuk babası oldu. Ekim'de bir gün belirler hepsini o gün kutlarız diyor. Ekonomik davranmak derdinde :)
Insalhh arkadsim ya bende burdan hamis takvimi yaparim sizler gbi denizime ayse sahrama cidisime hamis olmayi bekleyen topikteki butun arkadslrima rabm en kisa zamnda kucaklrmizi doldurmayi nasib edr insalh canlar bu arada ben buaralr halsizlk cokmustu ustume doktra girundum guatr baslangci insulin direnci kolesterol vitamin degerlrim tamamen yukselmis zaten bu arlar kilo aldgmin farkindaydim simdi bunlar ugrascam nasil dusurebilirim bu degerleri canlarimCanım senin de gün sayacağın günler yakındır umarım. Hepiniz ayrı ayrı en güzelini yaşamayı hakediyorsunuz. Sizin mutluluklarınızı da paylaşmadan gurubu terk etmek yok zaten..
amin canım inşallah bize de hamilelik takvimi yapmak nasip olurInsalhh arkadsim ya bende burdan hamis takvimi yaparim sizler gbi denizime ayse sahrama cidisime hamis olmayi bekleyen topikteki butun arkadslrima rabm en kisa zamnda kucaklrmizi doldurmayi nasib edr insalh canlar bu arada ben buaralr halsizlk cokmustu ustume doktra girundum guatr baslangci insulin direnci kolesterol vitamin degerlrim tamamen yukselmis zaten bu arlar kilo aldgmin farkindaydim simdi bunlar ugrascam nasil dusurebilirim bu degerleri canlarim
Oyy kuzum insallah hayirlisiyla baslada kasim ekim yigenim hayirlisiyla gelsin bunlar cok cok nazli yaaocakta yeniden tedaviye başlayacağım ama diyorumki şubatta başlayıp kasımda doğursam denk gelirmiki..şaka kızlar şakaaa yazdığım iyi oldu muhabbet açıldı özledim sizleri...
Aminn canim insallah biyur elimizden gelensekızlar sizden bir isteğim var
amin canım inşallah bize de hamilelik takvimi yapmak nasip olur
önceki mesajım canım sana mahsettiğim mevzu sen hallettin zaten yanlışlıkla yazdımAminn canim insallah biyur elimizden gelense
Hee anladim canimm olsun kizlar nurse51 arkadasimiz nasibse tedaviye baslio insallah hayirlisiyla dua edelimm pozitiflerle dönsün uzun zamandan sonra pozitife ihtiyacimiz varrönceki mesajım canım sana mahsettiğim mevzu sen hallettin zaten yanlışlıkla yazdım
Âmin Canım inşallah bu ay İstanbul'a gidiyorum görüşmek için bakalım ne diyecek doktor bazı tahliller isteyecek ne Zaman başlar bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur Rabbim yardımcımız olsunnurse51 tatlım yeni tedavin hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun, hayırlı sonuçların olup göbüşüne bebiş(ler) konsun, sonucun pozitif olsun, sonrasında kucağın meleğinle (meleklerinle) dolsun...
Ay valla beni şimdiden bir heycan bastı 23 randevu alacam bakalım saati kararlaştırıp eşimle arıyacam doktor beyiHee anladim canimm olsun kizlar nurse51 arkadasimiz nasibse tedaviye baslio insallah hayirlisiyla dua edelimm pozitiflerle dönsün uzun zamandan sonra pozitife ihtiyacimiz varr
Ayy canimm benimm insallah hayirlisiyla bu son tedavin olurr insallah hayirlisi olur umudunu hic kaybetme insallah hayirlisiyla olcak Allah im hepimize nasib etsin insallahAy valla beni şimdiden bir heycan bastı 23 randevu alacam bakalım saati kararlaştırıp eşimle arıyacam doktor beyi
Âmin Canım inşallahAyy canimm benimm insallah hayirlisiyla bu son tedavin olurr insallah hayirlisi olur umudunu hic kaybetme insallah hayirlisiyla olcak Allah im hepimize nasib etsin insallah
Aynen benim değerlerimde yükselmiş..doktorum endokrine görün mutlaka dedi...Insalhh arkadsim ya bende burdan hamis takvimi yaparim sizler gbi denizime ayse sahrama cidisime hamis olmayi bekleyen topikteki butun arkadslrima rabm en kisa zamnda kucaklrmizi doldurmayi nasib edr insalh canlar bu arada ben buaralr halsizlk cokmustu ustume doktra girundum guatr baslangci insulin direnci kolesterol vitamin degerlrim tamamen yukselmis zaten bu arlar kilo aldgmin farkindaydim simdi bunlar ugrascam nasil dusurebilirim bu degerleri canlarim
Ay valla beni şimdiden bir heycan bastı 23 randevu alacam bakalım saati kararlaştırıp eşimle arıyacam doktor beyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?