Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ocakta yeniden tedaviye başlayacağım ama diyorumki şubatta başlayıp kasımda doğursam denk gelirmiki..şaka kızlar şakaaa yazdığım iyi oldu muhabbet açıldı özledim sizleri...
ayyy insalhh canim hayrlisiyla baslarsin 9 ay sonra kucagina alirsin allhm nasib eder inslh sakasi bile guzel yaaaa ilk deemem tutsaydi dogum icingun sayardim simdi

ocakta yeniden tedaviye başlayacağım ama diyorumki şubatta başlayıp kasımda doğursam denk gelirmiki..şaka kızlar şakaaa yazdığım iyi oldu muhabbet açıldı özledim sizleri...
Ben de özledim hepinizi, bir durgunluk oldu gurubumuzda.. Tatlım sen de o duyguları en güzelinden yaşayacaksın, ha kasım ha aralık ne fark eder hele bir al kucağına inşallah..

ayyy insalhh canim hayrlisiyla baslarsin 9 ay sonra kucagina alirsin allhm nasib eder inslh sakasi bile guzel yaaaa ilk deemem tutsaydi dogum icingun sayardim simdi
Canım senin de gün sayacağın günler yakındır umarım. Hepiniz ayrı ayrı en güzelini yaşamayı hakediyorsunuz. Sizin mutluluklarınızı da paylaşmadan gurubu terk etmek yok zaten..

Günaydın canlar... Son günler say say bitmiyor, 8 ay nasıl geçti anlamadım bile. Bebişimin odası geldi çok şükür, kıyafetleri yıkandı ütülendi. Bir prens kaldı içini dolduracak.
Allahım, yüce Rabbim özellikte bu guruptaki bütün bekleyen arkadaşlarımın, sonra isteyen herkesin yuvasını şenlendir, bu duyguları, bu mutlulukları yaşat.. Çok güzel heyecanlar...

İçeride ne kadar kalırlarsa o kadar iyi hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinler inşallah..İkiz olunca çok zor tabii Allah yardımcın olsun..ama dayan az kaldı..Kucağımıza alınca tüm sıkıntıları unutacağız

Kocam tam üç çocuk babası oldu. Ekim'de bir gün belirler hepsini o gün kutlarız diyor. Ekonomik davranmak derdinde :)
Ayy bu erkeklerin cözümleri varya oda güzelmis araya senide soksun ahh kuzum kuzucuklarini sag salim al kucagina insallah hayirlisiyla hayirli evlat olsunlar saglikla büyüsünlerde bol bol dogum günleri olsun insallah

Canım senin de gün sayacağın günler yakındır umarım. Hepiniz ayrı ayrı en güzelini yaşamayı hakediyorsunuz. Sizin mutluluklarınızı da paylaşmadan gurubu terk etmek yok zaten..
Insalhh arkadsim ya bende burdan hamis takvimi yaparim sizler gbi denizime ayse sahrama cidisime hamis olmayi bekleyen topikteki butun arkadslrima rabm en kisa zamnda kucaklrmizi doldurmayi nasib edr insalh canlar bu arada ben buaralr halsizlk cokmustu ustume doktra girundum guatr baslangci insulin direnci kolesterol vitamin degerlrim tamamen yukselmis zaten bu arlar kilo aldgmin farkindaydim simdi bunlar ugrascam nasil dusurebilirim bu degerleri canlarim

kızlar sizden bir isteğim var
amin canım inşallah bize de hamilelik takvimi yapmak nasip olur

Âmin Canım inşallah bu ay İstanbul'a gidiyorum görüşmek için bakalım ne diyecek doktor bazı tahliller isteyecek ne Zaman başlar bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur Rabbim yardımcımız olsun

Hee anladim canimm olsun kizlar nurse51 arkadasimiz nasibse tedaviye baslio insallah hayirlisiyla dua edelimm pozitiflerle dönsün uzun zamandan sonra pozitife ihtiyacimiz varr
Ay valla beni şimdiden bir heycan bastı 23 randevu alacam bakalım saati kararlaştırıp eşimle arıyacam doktor beyi

Ay valla beni şimdiden bir heycan bastı 23 randevu alacam bakalım saati kararlaştırıp eşimle arıyacam doktor beyi
Ayy canimm benimm insallah hayirlisiyla bu son tedavin olurr insallah hayirlisi olur umudunu hic kaybetme insallah hayirlisiyla olcak Allah im hepimize nasib etsin insallah

Aynen benim değerlerimde yükselmiş..doktorum endokrine görün mutlaka dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…