- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
çok sevindim canım benim Rabbim bu defa sağlıkla sıhatle nasip etsin bu defa canımın içi....Âmin Canım inşallah bu ay İstanbul'a gidiyorum görüşmek için bakalım ne diyecek doktor bazı tahliller isteyecek ne Zaman başlar bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur Rabbim yardımcımız olsun
canım yazmam mıİnsallah hayırlısıyla bu sefer herşey yolunda gider canım kavusursun bebişine ya da bebişlerine
süreci yaz burdan mutlaka..
sağol canım benim dualarınızı eksik etmeyin benden o kadar ihtiyacım var ki rabbim bir yoluna sokar işlerimi inşallahçok sevindim canım benim Rabbim bu defa sağlıkla sıhatle nasip etsin bu defa canımın içi....
Canlar hayırlı cumalarınız olsun...
Tatlım yeni tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim yüzünü güldürsün inşaallah pozitif sonuçlansın sırayla geride biz kaldık Rabbim inşaallah bu sefer nasip eder canım takip ediyorum hepinizi güzel haberlerinizle mutlu oluyorumcanım yazmam mı
her aşamayı sizinle baylaşırım ama daha ilk görüşme olacak tahliller isteyeceğim dedi doktor
bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler rabbim hakkıyla imtihanımdan geçmeyi nasip etsin bana ve diğer arkadaşlarıma
Zaten o dok. Elindeki tahlillerle hareket etmio pek yeni tahliller istioo ona göre hareket ediocanım yazmam mı
her aşamayı sizinle baylaşırım ama daha ilk görüşme olacak tahliller isteyeceğim dedi doktor
bakalım mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler rabbim hakkıyla imtihanımdan geçmeyi nasip etsin bana ve diğer arkadaşlarıma
Yaa cok gecmis olsun cnm dikkt et yedigine ictigine ya inan artik ne yapacagmi sasirdim allhim yardmcmz olsun bol bol yuruys yap ayni tempoda cok iyi geliyo butun doktrlarin tavsiyesi bu arkdsimAynen benim değerlerimde yükselmiş..doktorum endokrine görün mutlaka dedi...
Birşeyi düzeltiyoruz başka yerden patlak veriyoruz zor valla...şimdide grip oldum..Yaa cok gecmis olsun cnm dikkt et yedigine ictigine ya inan artik ne yapacagmi sasirdim allhim yardmcmz olsun bol bol yuruys yap ayni tempoda cok iyi geliyo butun doktrlarin tavsiyesi bu arkdsim
Canim benim hic umudunu yitirme herseyin hayirlisi Allahtan insallah eh kisa zamanda Allahim hepimizin yuzunu guldursun Rabbim gusel Haberler vermeyi nasip etsin MEVLAM butun kardeslerim icin duam Allahim hepimizin gonlunune gore versinSağol canım Merakın için hergün takip ediyorum sizi. Canım en son işte kaan hocaya gittik eşime menagon iğne ve emodex verdi hasar oranı 26 çıktı 20 in altına düşmesini bekliyoruz Kasım ayında tekrar hasar testi yaptıracaz yaza kadar doğal yolla olması için bekleyeceğiz olmazsa yazın nasip olursa tekrar tüp bebek deneyecez
Amin canım allah razı olsun inşaallah allah sabır versin umudumu menopoza girene kadar yitirmeyeceğim canım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah sende inşaallah kolay hamilelik geçirir bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın tatlım. Rabbim minnak bebeğini korusun inşaallahCanim benim hic umudunu yitirme herseyin hayirlisi Allahtan insallah eh kisa zamanda Allahim hepimizin yuzunu guldursun Rabbim gusel Haberler vermeyi nasip etsin MEVLAM butun kardeslerim icin duam Allahim hepimizin gonlunune gore versin
Gunaydin canim Allah razi olsun guzel doleklerin icin Rabbum hepimizin yardimcisi olsun insallah tez zamanda mujdeli Haberler verirsin Allahm herseyin hayirlisini nasip etsin kuzumAmin canım allah razı olsun inşaallah allah sabır versin umudumu menopoza girene kadar yitirmeyeceğim canım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşaallah sende inşaallah kolay hamilelik geçirir bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın tatlım. Rabbim minnak bebeğini korusun inşaallah
SAĞOL CANIM BENİM GÜÇÜMÜZÜ TOPLADIK YA BİSMİLLAH DEDİK RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAHNurse 51 arkadsim tedavin hayirlibugurlu olsun insallah BU tedavide bebisini kavusursun kuzum Allahim tedavinde kolayliklar versin hersey yolunda gitsin kuzum
Allah emeklerinin karşılığını bu sefer versin arkadaşım. Çıktığın yol hayırlı uğurlu olsun.kızlar randevumu aldım 23 ekimde istanbula gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
kızlar randevumu aldım 23 ekimde istanbula gideceğim dualarınızı eksik etmeyin
Korkma kuzum kiloyla alakali degil benimde olmustu dok. Bebekten dedi büyüdükce teninle alakaliymis ben cok rahatsiz olmustum eczaneden yag aldim e n fazla 3 kere kullandim biraktim ama ovdugumdan rahatliordummArkadslar nasilsiniz Size bi Sorun var benim karnim acayip sis ve geriliyo Agrin yok ama kilolu oldugum icin heralde birasda aciyo gibi sizce normalmi endise ediyorum Boyle basina gelen varmi aranizda sevgiler
Normal canım, benim de. çok şişliğim olmuştu. Gaz sıkıntısı çok yaşadım ben..Arkadslar nasilsiniz Size bi Sorun var benim karnim acayip sis ve geriliyo Agrin yok ama kilolu oldugum icin heralde birasda aciyo gibi sizce normalmi endise ediyorum Boyle basina gelen varmi aranizda sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?