Şekercim döndüyse elleri, dönmediyse ayaklarıyla bastırıyormuş bebişler :)))Kizlar ya sag sol kasigim karnimin alti sancilanio bazen cok rahatsiz edio sizde durum ne
[QKorkma kuzum kiloyla alakali degil benimde olmustu dok. Bebekten dedi büyüdükce teninle alakaliymis ben cok rahatsiz olmustum eczaneden yag aldim e n fazla 3 kere kullandim biraktim ama ovdugumdan rahatliordumm
Cok[/QUOTE][Q
CUOTE="dianthus, post: 43019055, member: 600370"]Normal canım, benim de. çok şişliğim olmuştu. Gaz sıkıntısı çok yaşadım ben..
Kuzum Demin alinti yaptim ama cikmafi sagol okadar suski karnim hic Boyle olmamisti oyusden endise erttiml heralde ama rahatladim nesamana kadar suruyo BU durum BU arada kizimiz olacakmis Allahim izniyle Allahim herkesin evlafini sagliklisihhatli ellerimuze aldirsin insallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sevgilerKorkma kuzum kiloyla alakali degil benimde olmustu dok. Bebekten dedi büyüdükce teninle alakaliymis ben cok rahatsiz olmustum eczaneden yag aldim e n fazla 3 kere kullandim biraktim ama ovdugumdan rahatliordumm
Ayy bilmiom kuzum neresiyle bastirio ama aci komik bir sanci oluoo az kaldi hepimizee hayirlisiyla bi dogursakkŞekercim döndüyse elleri, dönmediyse ayaklarıyla bastırıyormuş bebişler :)))
Oyy cok sevindimm Allah im en güzel sekilde nasib etsin cimcimeyi ohh kizima bir arkadas daha gelioo desene canimm belli olmazki dianthus dedigi gibi gaz sancim ve karninin genislemeye hazirlsmasi aslinda senle alakali ama cok rahatsiz olursan dedigim gibi yagla masaj yap cok rahatlatir yada catlak kremle yap ben yspmadim hep gergin ama cok sükür catlatma olmadi ama hep gerginn sag salim alalimda kucagimizaKuzum Demin alinti yaptim ama cikmafi sagol okadar suski karnim hic Boyle olmamisti oyusden endise erttiml heralde ama rahatladim nesamana kadar suruyo BU durum BU arada kizimiz olacakmis Allahim izniyle Allahim herkesin evlafini sagliklisihhatli ellerimuze aldirsin insallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sevgiler
Amin kuzummmmmm Allahim hepimizin yuzunu guldursun Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan eylesinOyy cok sevindimm Allah im en güzel sekilde nasib etsin cimcimeyi ohh kizima bir arkadas daha gelioo desene canimm belli olmazki dianthus dedigi gibi gaz sancim ve karninin genislemeye hazirlsmasi aslinda senle alakali ama cok rahatsiz olursan dedigim gibi yagla masaj yap cok rahatlatir yada catlak kremle yap ben yspmadim hep gergin ama cok sükür catlatma olmadi ama hep gerginn sag salim alalimda kucagimiza
Aminn insallah canim benim insallah hayirlisiyla Allah im geride kalan bebek hasretiyle yanan herkese tüm arkadaslarimiza nasib etsin insallahAmin kuzummmmmm Allahim hepimizin yuzunu guldursun Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan eylesin
Kizlar ya sag sol kasigim karnimin alti sancilanio bazen cok rahatsiz edio sizde durum ne
Kuzum benim normeldede oluor o tuvaleti hic sorma bi sikistirio uykudan uyanip kosa kosa gidiorum minnacik bisey yapiorummCanım benim gece oluyor genelde uykuya dalıp tuvalete gitmemissem sancı giriyor..sonra düzeliyor..
Iyiyiz canım, kızlar yerini sevdi, gelmeye niyetleri yok :) haftada iki kontrole gidiyorum doktor daha bir hafta dursalar iyi diyor. Ne kadar içeride dururlarsa o kadar iyi yeterli sağlıklı olsunlar diyorum ben de. Bir gelişme olursa haber edeceğim size de inşallah.Doga14 canim nasilsin ikizler nasil varmi bi gelisme
Ohh cok sükür aynen canim bir haftadan ziyade birgün fazla dursalar bile kar ayy yesin teyzesi onlarii et canim kulagimiz sende insallah hayirlisiyla vakti gelince dogarlarrIyiyiz canım, kızlar yerini sevdi, gelmeye niyetleri yok :) haftada iki kontrole gidiyorum doktor daha bir hafta dursalar iyi diyor. Ne kadar içeride dururlarsa o kadar iyi yeterli sağlıklı olsunlar diyorum ben de. Bir gelişme olursa haber edeceğim size de inşallah.
canım ben de hala gaz var bir de demir hapına başlayınca gör sen neler olacak :) gaz ishal oldu bende :))) kızceni sağlıkla sıhatle kucağına al inşallllaahhh.... canım gaza sıkışmaya armut iyi geliyor en azından ben de öyle oluyor akşamları taş gibi oluyor karnım valla onu yiyince rahatlıyorum biraz dahaKuzum Demin alinti yaptim ama cikmafi sagol okadar suski karnim hic Boyle olmamisti oyusden endise erttiml heralde ama rahatladim nesamana kadar suruyo BU durum BU arada kizimiz olacakmis Allahim izniyle Allahim herkesin evlafini sagliklisihhatli ellerimuze aldirsin insallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sevgiler
Sagol canim benim insallah hephepiDe evlatlarimiza saglikla sihhatle kavusuruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende basladim demis hapina bir gun arayla aliyorum daha iyi oluyo Ära Sira gaz sikusmasi oluyo bol meyve yemeye calusiyorum Allah hepimize kolaylik versincanım ben de hala gaz var bir de demir hapına başlayınca gör sen neler olacak :) gaz ishal oldu bende :))) kızceni sağlıkla sıhatle kucağına al inşallllaahhh.... canım gaza sıkışmaya armut iyi geliyor en azından ben de öyle oluyor akşamları taş gibi oluyor karnım valla onu yiyince rahatlıyorum biraz daha
ben de öyle yapıyordum dr önce günde bir tane şimdi de günde 2 tane kullanmamı söyledi :)))Sagol canim benim insallah hephepiDe evlatlarimiza saglikla sihhatle kavusuruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende basladim demis hapina bir gun arayla aliyorum daha iyi oluyo Ära Sira gaz sikusmasi oluyo bol meyve yemeye calusiyorum Allah hepimize kolaylik versin
cnm ben gaviscon kullanıyorum yoksa gece uyku bile yokHamislerimmm mide yanmalariniz varsaa kavrulmus leblebi yiyin ii gelio midedeki gazi asiti azda olsa önlüo en azindan söyledigim arkadaslarima ii geldi banada ii gelioo tabi son ay haricc oda cokk normel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?