Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Korkma kuzum kiloyla alakali degil benimde olmustu dok. Bebekten dedi büyüdükce teninle alakaliymis ben cok rahatsiz olmustum eczaneden yag aldim e n fazla 3 kere kullandim biraktim ama ovdugumdan rahatliordumm
[Q
CUOTE="dianthus, post: 43019055, member: 600370"]Normal canım, benim de. çok şişliğim olmuştu. Gaz sıkıntısı çok yaşadım ben..[/QUOTE]
Cok

[Q
CUOTE="dianthus, post: 43019055, member: 600370"]Normal canım, benim de. çok şişliğim olmuştu. Gaz sıkıntısı çok yaşadım ben..
Cok[/QUOTE]
Cok sagolun kuzular Allah razi olsun Biras rahatlattinz beni birasda fasla hareket etmiyorum ondandir belki dedim ama endise etmistim sagolun arkadslar

Korkma kuzum kiloyla alakali degil benimde olmustu dok. Bebekten dedi büyüdükce teninle alakaliymis ben cok rahatsiz olmustum eczaneden yag aldim e n fazla 3 kere kullandim biraktim ama ovdugumdan rahatliordumm
Kuzum Demin alinti yaptim ama cikmafi sagol okadar suski karnim hic Boyle olmamisti oyusden endise erttiml heralde ama rahatladim nesamana kadar suruyo BU durum BU arada kizimiz olacakmis Allahim izniyle Allahim herkesin evlafini sagliklisihhatli ellerimuze aldirsin insallah Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sevgiler

Oyy cok sevindimm Allah im en güzel sekilde nasib etsin cimcimeyi ohh kizima bir arkadas daha gelioo desene canimm belli olmazki dianthus dedigi gibi gaz sancim ve karninin genislemeye hazirlsmasi aslinda senle alakali ama cok rahatsiz olursan dedigim gibi yagla masaj yap cok rahatlatir yada catlak kremle yap ben yspmadim hep gergin ama cok sükür catlatma olmadi ama hep gerginn sag salim alalimda kucagimiza

Amin kuzummmmmm Allahim hepimizin yuzunu guldursun Allahim ne evlatsizlikla nede evlatlarimizla imtihan eylesin

Doga14 canim nasilsin ikizler nasil varmi bi gelisme
Iyiyiz canım, kızlar yerini sevdi, gelmeye niyetleri yok :) haftada iki kontrole gidiyorum doktor daha bir hafta dursalar iyi diyor. Ne kadar içeride dururlarsa o kadar iyi yeterli sağlıklı olsunlar diyorum ben de. Bir gelişme olursa haber edeceğim size de inşallah.

Ohh cok sükür aynen canim bir haftadan ziyade birgün fazla dursalar bile kar ayy yesin teyzesi onlarii et canim kulagimiz sende insallah hayirlisiyla vakti gelince dogarlarr

canım ben de hala gaz var bir de demir hapına başlayınca gör sen neler olacak :) gaz ishal oldu bende :))) kızceni sağlıkla sıhatle kucağına al inşallllaahhh.... canım gaza sıkışmaya armut iyi geliyor en azından ben de öyle oluyor akşamları taş gibi oluyor karnım valla onu yiyince rahatlıyorum biraz daha

Sagol canim benim insallah hephepiDe evlatlarimiza saglikla sihhatle kavusuruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende basladim demis hapina bir gun arayla aliyorum daha iyi oluyo Ära Sira gaz sikusmasi oluyo bol meyve yemeye calusiyorum Allah hepimize kolaylik versin

Hamislerimmm mide yanmalariniz varsaa kavrulmus leblebi yiyin ii gelio midedeki gazi asiti azda olsa önlüo en azindan söyledigim arkadaslarima ii geldi banada ii gelioo tabi son ay haricc oda cokk normel

ben de öyle yapıyordum dr önce günde bir tane şimdi de günde 2 tane kullanmamı söyledi :)))

Canlarim kader arkadaşlarım Nasılsıniz
Uzun zamandır yazamiyordum kız kardeşimin nişanı oldu onun telasiyla geçti sonra detaylı USG çok şükür bebeğim iyi

Bugunde şeker yükleme testimiz yapıldı ve yüksek çıktı 201 Dr bebeği ben takip edeceğim şekerinide dahiliye Dr takip etsin dedi
Bende zaten endokrine gideceğim çok su içme hastalığım var diyabetus insipisdus doğru yazabilmisimdir inş
Perinatoloji Dr önceki kaybim ya şekerden yada bu çok su icmemden kaynaklı olabilir dedi
Tabii kesin bişey konusamiyorlar oyüzden iki haftada bir endokrinde tahlillerimiz yapılıyor biraz suyu azalttı
Kızım iyi çok şükür hepimiz hayırlısıyla kucağımiza alırız minnaklarimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…