- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Canım gaviscon benim midemi bulandiriyor Dr onu yazmış icemiyorum renni daha iyicnm ben gaviscon kullanıyorum yoksa gece uyku bile yok
Canım oğluna Rabbim uzun sağlıklı ömür versin amin canım darısı bizlerin başına ne güzel bir duyguBu sayfada pozitif sonucu ilk alan kişi bendim ve şuan oglusumla yanyanayiz emzirme kavgası yapıyoruz :) Allah herkese tattirsin inşallah doğum yapacak arkadaşlara da Allah inşallah kolay doğum nasip etsin
Bu sayfada pozitif sonucu ilk alan kişi bendim ve şuan oglusumla yanyanayiz emzirme kavgası yapıyoruz :) Allah herkese tattirsin inşallah doğum yapacak arkadaşlara da Allah inşallah kolay doğum nasip etsin
Bu sayfada pozitif sonucu ilk alan kişi bendim ve şuan oglusumla yanyanayiz emzirme kavgası yapıyoruz :) Allah herkese tattirsin inşallah doğum yapacak arkadaşlara da Allah inşallah kolay doğum nasip etsin
Hayırlı olsun, Allah size bağışlasın. Bizler de sırayla bu duyguları yaşayalım inşallah..Bu sayfada pozitif sonucu ilk alan kişi bendim ve şuan oglusumla yanyanayiz emzirme kavgası yapıyoruz :) Allah herkese tattirsin inşallah doğum yapacak arkadaşlara da Allah inşallah kolay doğum nasip etsin
canım valla dün öyle bir yanma oldu ki ne su ne gaviscon gece 3 e kadar uğraştım artık soda içtim de rahatladım...Canım gaviscon benim midemi bulandiriyor Dr onu yazmış icemiyorum renni daha iyi
Ama ben ilaçsız bi care buldum şekersiz sakız çok iyi geliyor eşim paket paket aldı ağzımdan sakız eksik olmuyor iyi geliyor
Gecede yastığı yukselttim basucumda su yanma oldugunda bir yudum alıyorum geçiyor
maşallllaahhhh... darısı bizlerin başına...Bu sayfada pozitif sonucu ilk alan kişi bendim ve şuan oglusumla yanyanayiz emzirme kavgası yapıyoruz :) Allah herkese tattirsin inşallah doğum yapacak arkadaşlara da Allah inşallah kolay doğum nasip etsin
Rabbim sana da en kısa zamanda pozitifleri görmeyi sağlıkla sıhatle doğurmayı nasip etsinAllah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ve hayırlı bir ömrü olsun. Sen ilk pozitif alandin bende ilk negatif alan. Allah hepinizin evladını bagislasin.
@cudis sen misin??? isim değişikliği olmuş...Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı, uzun ve hayırlı bir ömrü olsun. Sen ilk pozitif alandin bende ilk negatif alan. Allah hepinizin evladını bagislasin.
Oyy canim inanirim banada verdi dok. Aynisi gibi galiba hapini birkere icmedim zarzor uyudum ama icmedim dayandimm arkadasim leblebeyi önerdi ii geliodu o ara daliodum Allah im yardim etsin hepimize ama son aykini hicbisey gecirmioocnm ben gaviscon kullanıyorum yoksa gece uyku bile yok
Canim benim evladını sağlıkla buyut Insallah Allahim guzel günler göstersin Insallah *Rabbim herkese nasipvetsin bu duyguları InsallahBu sayfada pozitif sonucu ilk alan kişi bendim ve şuan oglusumla yanyanayiz emzirme kavgası yapıyoruz :) Allah herkese tattirsin inşallah doğum yapacak arkadaşlara da Allah inşallah kolay doğum nasip etsin
Bendede oluyor özellikle sütlü şeyler yedikten sonra bende yarım soda içiyorum anca öyle geçiyor eşim kızıyor ama yapacak bişey yok Dr asitli içme demesine rağmen. ..canım valla dün öyle bir yanma oldu ki ne su ne gaviscon gece 3 e kadar uğraştım artık soda içtim de rahatladım...
canım sodada asit yok o kabarma havadan kaynaklanıyor. sodadaki mineraller aksine vücud için anne için çok yararlı. ben magnezyum kullanmıyorum soda içmeye başladığımdan beri bacak kasılmalarım azaldı.Bendede oluyor özellikle sütlü şeyler yedikten sonra bende yarım soda içiyorum anca öyle geçiyor eşim kızıyor ama yapacak bişey yok Dr asitli içme demesine rağmen. ..
Canım Dr doğal maden suyu icebilirsin sodayi onermiyorum dedi ama yinede yarım içiyorumcanım sodada asit yok o kabarma havadan kaynaklanıyor. sodadaki mineraller aksine vücud için anne için çok yararlı. ben magnezyum kullanmıyorum soda içmeye başladığımdan beri bacak kasılmalarım azaldı.
benim kastım da doğal maden suyu zaten :)Canım Dr doğal maden suyu icebilirsin sodayi onermiyorum dedi ama yinede yarım içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?