Hadi hayırlısıyla doğsun bebiş inşallah. Karciğer testlerin de normal çıkar umarım. Tatlım bu endişeler çok normal, alışık olmadığımız bir yaşam bizi bekliyor. Ama Allah'ın verdiği analık içgüdüsüyle herşeyin üstesinden geliriz inşallah.Kızlar bu gece uykum kaçtı hala uyuyamadim..akşam doktor kontrolumuz vardı bu sefer 3.hafta önde dedi kilosu..ben de haliyle niye bu kadar çok kilo alıyor diye kafaya taktım kan verdim idrar ve karaciger degerlerine bakalim biz bi dedi doktor..bacaklarimda cok sis..yarin cikacakmis
sonuclar..
bir de sanirim dogum yaklasiyor diye strese girdim..dogum nasil olacak, bakabilecek miyim, emzirebilecek miyim, kayinvalidemler dogum icin gelince bebekle nasil bir ev hayatimiz olacak Ay valla simdiden boyleysem lohusaligimi dusunemiyorum
inşallah normal çıkar sonuçlar canım benim... sağlıklı doğum olur umarım hem senin hem de evldın için... ben biraz yalnızım ailem uzakta kv ne yapar kestiremiyorum daha bir kere konuyla ilgili bişi demedi, şanslısın sen ne güzel destekçin olacak endişelenme...Kızlar bu gece uykum kaçtı hala uyuyamadim..akşam doktor kontrolumuz vardı bu sefer 3.hafta önde dedi kilosu..ben de haliyle niye bu kadar çok kilo alıyor diye kafaya taktım kan verdim idrar ve karaciger degerlerine bakalim biz bi dedi doktor..bacaklarimda cok sis..yarin cikacakmis
sonuclar..
bir de sanirim dogum yaklasiyor diye strese girdim..dogum nasil olacak, bakabilecek miyim, emzirebilecek miyim, kayinvalidemler dogum icin gelince bebekle nasil bir ev hayatimiz olacak Ay valla simdiden boyleysem lohusaligimi dusunemiyorum
Hadi hayırlısıyla doğsun bebiş inşallah. Karciğer testlerin de normal çıkar umarım. Tatlım bu endişeler çok normal, alışık olmadığımız bir yaşam bizi bekliyor. Ama Allah'ın verdiği analık içgüdüsüyle herşeyin üstesinden geliriz inşallah.
inşallah normal çıkar sonuçlar canım benim... sağlıklı doğum olur umarım hem senin hem de evldın için... ben biraz yalnızım ailem uzakta kv ne yapar kestiremiyorum daha bir kere konuyla ilgili bişi demedi, şanslısın sen ne güzel destekçin olacak endişelenme...
kızlar ben de bişi sorucam size bizim sıpanın kafası genelde hep önden gidiyordu 1 hafta kadar boy kilo vs de son kontrolde ileri gitme biraz yavaşlamış 3 4 gün kadar. şimdi şu tek damar olayı var ya endişelendirdi beni, sizler bu süreçleri yaşadınız bana bir ışık olsanız. oldu mumböyle yaşayan...
Ahh canimcimm korkma son ay dahada alabilir ve bazi bebisler önden ilerler oyy yesinler kuzumu tombis tombis olcsk hayirlisi ile bende stres yapmaya basladim ama benimki sag salim kucagima almak bakmak yada farkli seyler hic düsünme yoksa daha kötü olursun sadece nasil bisey kime benzior kokusuna onu ilk görcegin ana odaklan gör bak dogunca annelik ic güdüsüyle emzirme bakma dilinden hep sen anlayacaksin sütün az cok hep emzir dok. 2 saat dioya ben devamli vercem ozamn sütte artio Allah im yardimcimiz olsun benim kayinvalidem hep yanimda zaten biriz cok sükür kendi bebegini hep kendin yika bakKızlar bu gece uykum kaçtı hala uyuyamadim..akşam doktor kontrolumuz vardı bu sefer 3.hafta önde dedi kilosu..ben de haliyle niye bu kadar çok kilo alıyor diye kafaya taktım kan verdim idrar ve karaciger degerlerine bakalim biz bi dedi doktor..bacaklarimda cok sis..yarin cikacakmis
sonuclar..
Kuzum korkma alakasi yok tek damarla bunu takma kafana benim bebisim ilk zamanlarda hep 3 gün öndeydi sonra 5. Aydan sonra gününe düstü dok. Halen dio kafasi biraz büyük ama korkma sorun degil dio bide her ultrasyon bir cikmio hatta ultrasyonla dogdugundaki hicbiseyi bir cikmioo bircok yerde okudum kimi anneler aglaya aglaya sakat die dogum yapmis sapasaglam cikmis Allah im hayirlisiyla kucagina almayida nasib etsin insallah hepimizin deinşallah normal çıkar sonuçlar canım benim... sağlıklı doğum olur umarım hem senin hem de evldın için... ben biraz yalnızım ailem uzakta kv ne yapar kestiremiyorum daha bir kere konuyla ilgili bişi demedi, şanslısın sen ne güzel destekçin olacak endişelenme...
kızlar ben de bişi sorucam size bizim sıpanın kafası genelde hep önden gidiyordu 1 hafta kadar boy kilo vs de son kontrolde ileri gitme biraz yavaşlamış 3 4 gün kadar. şimdi şu tek damar olayı var ya endişelendirdi beni, sizler bu süreçleri yaşadınız bana bir ışık olsanız. oldu mumböyle yaşayan...
Ahh canimcimm korkma son ay dahada alabilir ve bazi bebisler önden ilerler oyy yesinler kuzumu tombis tombis olcsk hayirlisi ile bende stres yapmaya basladim ama benimki sag salim kucagima almak bakmak yada farkli seyler hic düsünme yoksa daha kötü olursun sadece nasil bisey kime benzior kokusuna onu ilk görcegin ana odaklan gör bak dogunca annelik ic güdüsüyle emzirme bakma dilinden hep sen anlayacaksin sütün az cok hep emzir dok. 2 saat dioya ben devamli vercem ozamn sütte artio Allah im yardimcimiz olsun benim kayinvalidem hep yanimda zaten biriz cok sükür kendi bebegini hep kendin yika bak
Aynen canim anneyle bebek temask cok önemli hatta babada burda da diolar babayla beraber yikayin ozaman daha güvenli huzurlu olurlarmis burda 5 gün turuolar hastanede yada 4 gün emzirme yikama hepsinin egitimini veriolar ayrica dedim ya 2 saat diolarya ben tecrubeli annelerden hep ögüt aliorum devamli emzir yarim saate bir saate bir hic iki saati bekleme diolar hem süt artarmis hemde sariligi önlermis biliosunki süt önlüor sariligii hayirlisi ile gelsin kuzucuklarrEvet canım dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun..bizede hastanede egitimde söylediler ilk zamanlar o istemese de 2 saatte bir emzirin diye..Bebegin tüm bakimiyla bizim ilgilenmemiz gerekiyormus dediğin gibi yakınlarınız diğer islere yardimci olsun siz bebekle ilgilenin her zaman diyorlar..anne-bebek arasındaki bağın saglikli olabilmesi için çok onemliymis..sonraki hayatında ruh sağlığı gelisimini de etkiliyormus..
Bendede oluyor özellikle sütlü şeyler yedikten sonra bende yarım soda içiyorum anca öyle geçiyor eşim kızıyor ama yapacak bişey yok Dr asitli içme demesine rağmen. ..
canim rbbm hurlisiyla kucagina almayi nasib etsin benim adimi anarsan sevinirim leyla bnm adm simdidien rbbm yrdmcn olsun bi nefeste dogurasin insalhhhArkadaşlar benim doğumum iyice yaklaştı ne kadar doğru bilmem ama doğum anında edilen dualar kabul edilir diye bir şey duymuştum. Doğuma giren her arkadaşıma rica etmiştim o yüzden benim için dua etmelerini. Grubun geneli için aklıma geldikçe dua ediyorum ama ismen dua etmemi isterseniz bana özelden isimlerinizi yazın. Belki Rabbim bu vesile ile kabul eder dualarımızı, inşallah fırsat buldukça dua ederim ben de.
Âmin inşallah darısı senin başına Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Inşallah her fırsatta dua ederim senin için de, belki vesile olur.canim rbbm hurlisiyla kucagina almayi nasib etsin benim adimi anarsan sevinirim leyla bnm adm simdidien rbbm yrdmcn olsun bi nefeste dogurasin insalhhh
çok duygulandırdın beni arkadaşım... ben de aynı şeyi düşünüyordum biliyor musun. Allahım sana ve diğer arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin...Âmin inşallah darısı senin başına Allah hayırlı evlatlar nasip etsin. Inşallah her fırsatta dua ederim senin için de, belki vesile olur.
canım iyiyim işte ne kadar iyi olunursa o kadar bugünümüze şükür. sen de benim aklımdan geçiyordun ki yazmışın güzelim teşekkür ederim hep okusam da elim yazmaya varmıyor bir türlü bu sefer negatif çok ağır geldi umudumu sildi süpürdü 1 dedim 2 dedim ama 3 de de olmadıysa bir daha olmazmış gibi geliyor hepDenizcim nerelerdesin neler yapiyosun basldnmi tedaviye cnm haberdar et kendinden bu arada ben hala bekliyorum simdilk boyle gerekiyo canlar hafi hayirlisyla kucaginza alin bebislwrinizi dua edin boll bol dogum esnasinda rabbim yar ve yardimcinz olsun inslh
Canim bnm cok sagol kalb kalbe karsi derler mudunu yitirme cnm inan olacak ama vakti zamani gelmemis demk gecen tedavi gordugum merkezi aradim bnde senin gbi 3 denemeye korktugumu soyledim onlrda hic oyle dusunme dun gelen bi hasta 13 denemsymis dediler bian umut dogdu icime ama benim esimin varikoseli nuksetmis oyuzden suan esim tedavi surecine giriyo baklim kismet artk cnm varsa nasipte olacak dielim kocamn opuyorum allaha emanet olcanım iyiyim işte ne kadar iyi olunursa o kadar bugünümüze şükür. sen de benim aklımdan geçiyordun ki yazmışın güzelim teşekkür ederim hep okusam da elim yazmaya varmıyor bir türlü bu sefer negatif çok ağır geldi umudumu sildi süpürdü 1 dedim 2 dedim ama 3 de de olmadıysa bir daha olmazmış gibi geliyor hepama yine deneyeceğim şansımı yine zorlayacağım kasım sonunda eşimin yurtdışı kongresi var ona denk gelmesin diye aralık ta yeniden başlamayı planlıyorum ama nasip tabi. Rabbim senin için de tüm bekleyenler için de hayırlısını versin inşallah öptüm seni
İnşallah sen de sağlıkla doğurursun bbişlerini, diğer konulardan da takip ediyorum seni. Bende aklına gelirsem sevinirim ismim emineArkadaşlar benim doğumum iyice yaklaştı ne kadar doğru bilmem ama doğum anında edilen dualar kabul edilir diye bir şey duymuştum. Doğuma giren her arkadaşıma rica etmiştim o yüzden benim için dua etmelerini. Grubun geneli için aklıma geldikçe dua ediyorum ama ismen dua etmemi isterseniz bana özelden isimlerinizi yazın. Belki Rabbim bu vesile ile kabul eder dualarımızı, inşallah fırsat buldukça dua ederim ben de.
ben çok ağlıyorum zaten bu da beni ağlattı... vazgeçmek yok tatlım bak benim 3 teoldu yahu 19 u okudum ben ikşz bebeği var şimdi... toparlan kendine gel, bak kış geliyor doğa uykuya yatacak şimdi en sevdiğim mevsim güzelliklerle gelsin hepimize....canlarım selam olsun hepinize haberlerinizi okuyorum heyecanla doğumlarınızı bekliyorum ama pek yazmıyorum. lütfen beni de dualarınızdan unutmayın. isim etiketlemeyi bilmiyorum umarım okursunuz dianthus ravza doğa karpuz-çilek papyonkılıklı 4343 serenalar... topikteki tüm hamişler hayırla alın bebeklerinizi inşallah kucaklarınıza. rabbim neşeli cudiz jonguil sultan ben... gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma kaderdaşlarıma da en kısa sürede bu mutluluğu yaşatsın inşallah. hepinizi çok ama çok seviyorum bitanelerim hepinizi tek tek öpüyorum
İnşallah sen de sağlıkla doğurursun bbişlerini, diğer konulardan da takip ediyorum seni. Bende aklına gelirsem sevinirim ismim emine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?