Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canim arkadsim benim senin nezninde butun dogumu yaklasan arkadslara Allahim bir avazda saglikla sihhatle kurtarmayi nasip etsin saglikla kucaklariniza alirsiniz insallah bislerede hayirlisiyla ogunleri goruruz bekleyen arkadslarimizida Rabbim eh yakin zamanda mujdeli Haberler vermeyi nasip eylesin Kuzum

Kuzum benim aklimdaydin hep naptiki acaba diye merak ediyordum tekrar deneyecekmissin cok sevindim insallah Rabbim busefer ol der ve oluverir.herseyin bi vakti zamani var kuzum Allahim Kabul etmeyecegi duayi Amin dedirtmezmis gun gelegen insallah sende ve diger arkadslarimiz BU guzel duyguyu yasayacaklar Allahim buyuk gun dogmadan neler dogar herseyin hayirlisiu Allahtn sen simdiden ari sutu bal ve Polens basla omega 3 takviyesi al ama ilaclari baslayinca birak tatlim benim doktorum Oyle soylemisti bilmiyorum daha onceki tedavilerinde denemisydin bilmitorum ama Allahim izniyle Ben faydasini gordum hem esin yesin hem sen Ye kuzum sabah aksam .Allahim gonlune gore versin insallah BU tedavide bebegine kavusursun

Doga14 canim benim insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kizcelerini kucagina insallah hayirlisiyla tabi sirasiyla tùm topik hamisleri sultan1356 canim cok haklisin Allah tan umut kesilmez ve Allah im insallah hayirlisiyla hepinize nasib etsin dnzderya canim benim huc unuturmuyum seni sizi ben bugún bile son kon. Vardi onu gördúkce hepinize dua ettim dogum sancisiyla insallah hayirlisiyla neseli41 @cudis sultan1356 nurse51 aysesahra sayamadigim bùtún arkadaslarima tek tek edecem hep de ediorum ben beklemedeyim bisey olursa zaten buraya hemen yazacam tabi tùm hamislerede duam tùm isteyenlere Allah im en kisa zamanda nasib eder

canım cudis Nautilus olmuş

canlar günaydın sizinle bu fotoyu paylaşmak istedim Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...Eki Görüntüle 1665046
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum diyecek söz bulamıyorum gerçekten. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum diyecek söz bulamıyorum gerçekten. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah
aynı durumdayım be canım... Allahım öncelikle bu konuda sonra tedavi gören herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin. dnzderya Nautilus neseli41 aysesahra nurse51 aklıma daha gelmeyen burada dertleştiğim tüm arkadaşlarıma inşalllaahhh...

Kizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
meraba canım tesadüfen hamile olduğu gördüm ve çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

meraba canım tesadüfen hamile olduğu gördüm ve çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Sagol kuzum Allah razi olsun gusel Allahim hayirlisiyla nasip etti insallah ben ve dige r hamile arkadslarmida Allahim saglikla kucaklarina almati nasip Eder insallah Rabbim istedeyen dileyen butun arkadslarimida BU duygulari yasatsin eh yakin zamanda sen Napiyosun Kuzum Iyimisihersey gonlunce olsun kuzum

saol bende napim 5 negatifen sonra kendime gelmeye çalışıyorum hala ..nedense içimde hem çook ümit var hemde hiç yok ...bir yanım uğraşma artık diyor bi yanım hemen git bir daha dene diyor ..kararsızım biraz da maddiyat etkiliyo tabii
hayırlısı allahtan

İyi aksamlar canlar nasilsinizz.. Hepinizi cok ozledmm. Uzun zamandr takip etmiyorum acikcasi bebek dusuncesinden bi sure uzak kalmak istedim. Ama ne mumkun algida secicilik olsa gerek kafami cevirdigim herkes hamile sanki :) etrafimda bebek telasi yasayan okadar cok insan varken uzaklasmam cokta mumkun olmadi tabi.. 6 aylik moladan sonra bende yeniden bi maceraya atilmaya karar verdim.. İnsallah bu kez Rabbim yuzumuzu guldurur..buarada henuz bebisimiz yok dimii :)

bir tane bebişimiz geldi . şimdi ismini hatırlayamadım ama ilk pozitifi alan arkadaşın oğlu olmuş :) rabbim herbirimize nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…