Evet o yuzden daha cok korkuyorum ya :) insallah canim sagolasinSen de ikiz bekliyorsun değil mi? Yazdım adını. inşallah birbirimize ettiğimiz dualarımız kabul olur.
Canim arkadsim benim senin nezninde butun dogumu yaklasan arkadslara Allahim bir avazda saglikla sihhatle kurtarmayi nasip etsin saglikla kucaklariniza alirsiniz insallah bislerede hayirlisiyla ogunleri goruruz bekleyen arkadslarimizida Rabbim eh yakin zamanda mujdeli Haberler vermeyi nasip eylesin KuzumArkadaşlar benim doğumum iyice yaklaştı ne kadar doğru bilmem ama doğum anında edilen dualar kabul edilir diye bir şey duymuştum. Doğuma giren her arkadaşıma rica etmiştim o yüzden benim için dua etmelerini. Grubun geneli için aklıma geldikçe dua ediyorum ama ismen dua etmemi isterseniz bana özelden isimlerinizi yazın. Belki Rabbim bu vesile ile kabul eder dualarımızı, inşallah fırsat buldukça dua ederim ben de.
Kuzum benim aklimdaydin hep naptiki acaba diye merak ediyordum tekrar deneyecekmissin cok sevindim insallah Rabbim busefer ol der ve oluverir.herseyin bi vakti zamani var kuzum Allahim Kabul etmeyecegi duayi Amin dedirtmezmis gun gelegen insallah sende ve diger arkadslarimiz BU guzel duyguyu yasayacaklar Allahim buyuk gun dogmadan neler dogar herseyin hayirlisiu Allahtn sen simdiden ari sutu bal ve Polens basla omega 3 takviyesi al ama ilaclari baslayinca birak tatlim benim doktorum Oyle soylemisti bilmiyorum daha onceki tedavilerinde denemisydin bilmitorum ama Allahim izniyle Ben faydasini gordum hem esin yesin hem sen Ye kuzum sabah aksam .Allahim gonlune gore versin insallah BU tedavide bebegine kavusursuncanlarım selam olsun hepinize haberlerinizi okuyorum heyecanla doğumlarınızı bekliyorum ama pek yazmıyorum. lütfen beni de dualarınızdan unutmayın. isim etiketlemeyi bilmiyorum umarım okursunuz dianthus ravza doğa karpuz-çilek papyonkılıklı 4343 serenalar... topikteki tüm hamişler hayırla alın bebeklerinizi inşallah kucaklarınıza. rabbim neşeli cudiz jonguil sultan ben... gibi bekleyen tüm arkadaşlarıma kaderdaşlarıma da en kısa sürede bu mutluluğu yaşatsın inşallah. hepinizi çok ama çok seviyorum bitanelerim hepinizi tek tek öpüyorum
canım cudisDoga14 canim benim insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kizcelerini kucagina insallah hayirlisiyla tabi sirasiyla tùm topik hamislerisultan1356 canim cok haklisin Allah tan umut kesilmez ve Allah im insallah hayirlisiyla hepinize nasib etsin dnzderya canim benim huc unuturmuyum seni sizi ben bugún bile son kon. Vardi onu gördúkce hepinize dua ettim dogum sancisiyla insallah hayirlisiyla neseli41 @cudis sultan1356 nurse51 aysesahra sayamadigim bùtún arkadaslarima tek tek edecem hep de ediorum ben beklemedeyim bisey olursa zaten buraya hemen yazacam tabi tùm hamislerede duam tùm isteyenlere Allah im en kisa zamanda nasib eder
Aaaa ondan siyah kaldi desene kiz benn o sanciyla yenisini tutamam aklimda unuturum ben yine cudis die dua ederimm
Bu fotoyu dün kardeşimde bana yollamıştı çok beğendim...canlar günaydın sizinle bu fotoyu paylaşmak istedim Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...Eki Görüntüle 1665046
canlar günaydın sizinle bu fotoyu paylaşmak istedim Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...Eki Görüntüle 1665046
aynı durumdayım be canım... Allahım öncelikle bu konuda sonra tedavi gören herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.ağlamamak için kendimi zor tutuyorum diyecek söz bulamıyorum gerçekten. Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimize annelik duygusunu tattırsın inşallah
meraba canım tesadüfen hamile olduğu gördüm ve çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinKizlarrrrrr Allahın izniyle hamileyimmmmmmm şükürler olsun Allahim sana inanamiyorummmm Rabbim sağlıkla sihatle nasipbetsin herkese kızlar148 mis degerimmm
Kızlar yarın randevum var bugün İstanbul gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Sagol kuzum Allah razi olsun gusel Allahim hayirlisiyla nasip etti insallah ben ve dige r hamile arkadslarmida Allahim saglikla kucaklarina almati nasip Eder insallah Rabbim istedeyen dileyen butun arkadslarimida BU duygulari yasatsin eh yakin zamanda sen Napiyosun Kuzum Iyimisihersey gonlunce olsun kuzummeraba canım tesadüfen hamile olduğu gördüm ve çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
saol bende napim 5 negatifen sonra kendime gelmeye çalışıyorum hala ..nedense içimde hem çook ümit var hemde hiç yok ...bir yanım uğraşma artık diyor bi yanım hemen git bir daha dene diyor ..kararsızım biraz da maddiyat etkiliyo tabiiSagol kuzum Allah razi olsun gusel Allahim hayirlisiyla nasip etti insallah ben ve dige r hamile arkadslarmida Allahim saglikla kucaklarina almati nasip Eder insallah Rabbim istedeyen dileyen butun arkadslarimida BU duygulari yasatsin eh yakin zamanda sen Napiyosun Kuzum Iyimisihersey gonlunce olsun kuzum
bir tane bebişimiz geldi . şimdi ismini hatırlayamadım ama ilk pozitifi alan arkadaşın oğlu olmuş :) rabbim herbirimize nasip etsin...İyi aksamlar canlar nasilsinizz.. Hepinizi cok ozledmm. Uzun zamandr takip etmiyorum acikcasi bebek dusuncesinden bi sure uzak kalmak istedim. Ama ne mumkun algida secicilik olsa gerek kafami cevirdigim herkes hamile sanki :) etrafimda bebek telasi yasayan okadar cok insan varken uzaklasmam cokta mumkun olmadi tabi.. 6 aylik moladan sonra bende yeniden bi maceraya atilmaya karar verdim.. İnsallah bu kez Rabbim yuzumuzu guldurur..buarada henuz bebisimiz yok dimii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?