Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar ben Perşembe günü doğum yaptım. Gece 3 te nişan geldi, 5te hastaneye gittiğimizde 1cm açıklık var dediler, 8:30da tam açılma ile doğumhaneye alındım, 15 dk sonra ilk kızım doğdu, ikinci kızım baş aşağı olmasına rağmen eli kafasının önünde geldiği için kanala giremedi. Doktorum bir saat uğraştı ama benim de sancılarım kesilince ikinci kızım sezeryanla doğdu. Epey maceralı bir doğum oldu ama çok şükür hepimizin sağlığı yerinde.

Aklıma geldikçe hepinize dua ettim. Allah kabul etsin inşallah

Canım çok sevindim uzun ömürler versin Rabbim kızlarına okurken gözlerim doldu ne güzel yanindalar şimdi eviniz bayram havasindadir şimdi
Ikiz olup normal doğum oluyormuki neyse annesi kokularini çek içine kendim doğum yapmış gibi sevindim darısı bizlerin başına tedavide olan arkadaslarimin başına

Kızlar ikinci bebislerimizde geldi sağlıcakla bakalım üçüncü hangi arkadasimiz doğum yapacak sağlıcakla
Ben bu aralar şekerim çıktığı için diyet vegunde altı kez şekerimi olcuyorum pazartesi endokrin Dr gideceğim ordaki diyetisyen ve beslenme hemsiresi takip edecek doğuma kadar hayırlısı

Ayy bende bugùn yazsammi diodumm cok sevindim topigin fistiklari hosgeldi gòzún aydin canim benim darisi biz bekleyenlere Allah ima binlerce sûkûrler olsun sag salim almisin kucagina Allah im herkese nasib etsin insallah cimcimelerin adi ney oyy desrne ikincisi ugrastiracak seni peki simdi nasilsimiz

Canim dikkat et kendine insallah hayirlisiyla bi sorun olmaz doguma kadarda kucagina alirsin bebisini

Canim benim sağlıcakla buyut bebislerini Allahim huzurunuzu sağlığınızı eksik etmesin hep yüzünüz gülsün artik kocaman bi aile oldunuz Allahim evlatlarının bebeklerinide görmeyi nssipbetsin sevgiler

Canim benim dikkatbet kendine Rabbim hayırlı haberler duyursun hep .Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum

ayy canim allh anali babali buyutsun suan iyisindir insalh cok sevindim allhim bizede nasib etsin en kisa zamnda annelik duygusu cok guzel deglmi arkadsim

Isimlerini Merve ve esma koyduk, çok şükür hepimiz iyiyim şimdilik

Ay çokkk sevindim. Allah bebişleri size bağışlasın. Size ve vatana hayırlı evlat olsunlar. Şimdi daha bir heyecan bastı beni de. Rabbim bizlere ve tedavi aşamasında olan arkadaşlara da nasip etsin inşallah.

Allah analı babalı,sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım..darısı herkesin başına inşallah...topiğimiz meyvelerini vermeye başladı çok şükür...

embriyosu iyi olup rahimi embriyoyu kabul etmeyen varmı kızlar aranızda? hiç bi sorun yok ama rahimde tutunmuyor embr,yom
embriyosu iyi olup rahimi embriyoyu kabul etmeyen varmı kızlar aranızda? hiç bi sorun yok ama rahimde tutunmuyor embr,yom
Canim benim embiriyonun tutunamasinin bi sebebide d vitamini eksikliğimiz benim doktorum oyle söylemişti kuzjm rahimide baktirdinmi rahimde polip olmasida embiro tutunamiyormus Insallah hayirlisiyla tez zamanda hamile kalirsin Allahim isteyen herkese nasipvetsin kuzum

Isimlerini Merve ve esma koyduk, çok şükür hepimiz iyiyim şimdilik
Merve ve esma Allah im uzun hayirli òmùrler nasib etsin insallah hayirlisiyla cok cok gecmis olsun hem tekrar hayirli olsun Allah im túm bekleyen hastet ceken herkese yasatsin cok sevindim canim ii oldugunuza kirkbinkere masallah subhanallah kuzulara

Kizlarr dogumu bekleyenler nerdesiniz ne haldesiniz ben dùn aksam sabaha kadar sancilandim yalanci sancilar basladi kisacasi siz naptiniz iimisiniz bebekler benimki gibi yokluomu Allah im yardim etsin bekleyen herkese

Kizlarr dogumu bekleyenler nerdesiniz ne haldesiniz ben dùn aksam sabaha kadar sancilandim yalanci sancilar basladi kisacasi siz naptiniz iimisiniz bebekler benimki gibi yokluomu Allah im yardim etsin bekleyen herkese
Canım benim gece suyum geldi. Şimdi yatışım yapıldı. Dua edin benim için. Ben de gruptaki bütün arkadaşlar için bol bol dua ederim. Öpüyorum hepinizi. Hakkınızı helal edin.

Kızlar hepiniz için dua ediyorum.Rabbim hepinizin gönlünden geçeni gerçek eylesin. Siz de benim için dua edin nolur. Bebişime kavuşmama az kaldı Allahın izniyle.
Oyy etmezmiyiz canim arkadaslarimdanda isteyecem Allah im bir avazda kurtarsin seni bebisinide sag salim kucagina almayi nasib etsin gòzúmùz kulagimiz sendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…