- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
güzel güzel git güzel güzel gel....Kızlar yarın randevum var bugün İstanbul gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah Canım benimgüzel güzel git güzel güzel gel....
Hayırlısı olsun inşallahKızlar yarın randevum var bugün İstanbul gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Ayyy ne guzelll o bebis insallah uğurumz olur hepimize nasip olurr..bir tane bebişimiz geldi . şimdi ismini hatırlayamadım ama ilk pozitifi alan arkadaşın oğlu olmuş :) rabbim herbirimize nasip etsin...
amin amin aminnn inşallahhhAyyy ne guzelll o bebis insallah uğurumz olur hepimize nasip olurr..
canim ne guzel yazmssin insalh seneye bu zamanlar bizde dogum icin gun sayariz allahim nasib edr ogunleri bize HAYIRLI CUMALAR HEPINIZE ASURE GUNUNUZDE HAYIRLI BEREKETLI BOL NIYAZLI OLSUN BOLL BOLL DUA EDELIM BUGUN DUA VE DILEK KAPILARI ACIK RABBIM GONLUNUZE GORE VERSINMerhaba kader arkadaşlarım, uzun zamandır yazamadım, Kardeşimi evlendirdik, grip oldum falan derken yeni kendime geliyorum. Hala çalışıyorum bi yandan, bi yandan da büyüdük baya. Artık çok yavaşladım. Mide yanmaları, bacak kasılmaları, uyuyamama oluyor ama şikayetçi değilim. Hep şükür ediyorum. Oğlum kıpır kıpır içimde, Allah herkese nasip etsin inşallah.
Doğumu yaklaşan çok kişi olduk ama kalan arkadaşları da doğurtmadan ayrılmak yoookkkk
aklımdan geçmiştin bugün :)Merhaba kader arkadaşlarım, uzun zamandır yazamadım, Kardeşimi evlendirdik, grip oldum falan derken yeni kendime geliyorum. Hala çalışıyorum bi yandan, bi yandan da büyüdük baya. Artık çok yavaşladım. Mide yanmaları, bacak kasılmaları, uyuyamama oluyor ama şikayetçi değilim. Hep şükür ediyorum. Oğlum kıpır kıpır içimde, Allah herkese nasip etsin inşallah.
Doğumu yaklaşan çok kişi olduk ama kalan arkadaşları da doğurtmadan ayrılmak yoookkkk
Arkadasim sen neler yapyrsn nasilsn?canim ne guzel yazmssin insalh seneye bu zamanlar bizde dogum icin gun sayariz allahim nasib edr ogunleri bize HAYIRLI CUMALAR HEPINIZE ASURE GUNUNUZDE HAYIRLI BEREKETLI BOL NIYAZLI OLSUN BOLL BOLL DUA EDELIM BUGUN DUA VE DILEK KAPILARI ACIK RABBIM GONLUNUZE GORE VERSIN
Kuzum benim insallah randevun iyi gider BU tedavinde bebisini getirir sana hersey cokkk gusel olur insallahKızlar yarın randevum var bugün İstanbul gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin
Saglikla buyusun insallah annesine babasina hayirli evlat olsun Allahim insallah evlat hasretiyle yanan herkesevnasip etsin Allahimbir tane bebişimiz geldi . şimdi ismini hatırlayamadım ama ilk pozitifi alan arkadaşın oğlu olmuş :) rabbim herbirimize nasip etsin...
Canim benim goreceksin bak Rabbim nasip edecek insallah Allahim her isinizi rast getirsin Allahim BU tedavide yuzunu guldursunİyi aksamlar canlar nasilsinizz.. Hepinizi cok ozledmm. Uzun zamandr takip etmiyorum acikcasi bebek dusuncesinden bi sure uzak kalmak istedim. Ama ne mumkun algida secicilik olsa gerek kafami cevirdigim herkes hamile sanki :) etrafimda bebek telasi yasayan okadar cok insan varken uzaklasmam cokta mumkun olmadi tabi.. 6 aylik moladan sonra bende yeniden bi maceraya atilmaya karar verdim.. İnsallah bu kez Rabbim yuzumuzu guldurur..buarada henuz bebisimiz yok dimii :)
iyiyim canim cok sukur seni sormali ben suan zayiflamanin pesine dusmusum vucudum baya yaglandi dikkt ediyrm kndme esimin varikoseli geri olusmus bi spwrm tahlili vercez baklim sonuc ne cikacak sonuclar cikarsa iyi tedaviye geri baslycam inslh anliycagn boyle sen neler yapiyosun arkdsmArkadasim sen neler yapyrsn nasilsn?
Amin arkadasim cok saol. Sanirim tup bebek deneyemecegiz esim ısrarla dogal yoldan olacagina inaniyr doktrumzda dogal olabilir diyor ama ben daha fazla beklemek istemyrm bosuna zaman kaybediyorumusuz gibi geliyor. Bakalim belki baska bir onerisi olur doktrun yumurta takibi falaz ne bilim..hayrlisi olsun verecek olan Rabbim..Canim benim goreceksin bak Rabbim nasip edecek insallah Allahim her isinizi rast getirsin Allahim BU tedavide yuzunu guldursun
Canim benimde esim varikosel oldu 2 kez ama 4-5 yil once.. Sperm sayisi 40-50 milyon arasi cikiyor ama morfoloji %2. Benimde fsh degerim uc kez ustuste 10 nun uzerinde cikti. Anlayacagim skntı iki tarfa döndü doktr tüm bunlara rağmen dogal yolla cocugunuz olabilir acele etmeyin diyor. Ama 2 asilama bi tup denemesinden sonra dogal olacagina inanamiyrm niyeyse.. 6 aydr ara vermistik ama yeniden bi gorusme yapmak istyrm tup bebek icin degil ama belki baska onerisi olur doktorun. Oyle iste canim kafamda deli sorular :)iyiyim canim cok sukur seni sormali ben suan zayiflamanin pesine dusmusum vucudum baya yaglandi dikkt ediyrm kndme esimin varikoseli geri olusmus bi spwrm tahlili vercez baklim sonuc ne cikacak sonuclar cikarsa iyi tedaviye geri baslycam inslh anliycagn boyle sen neler yapiyosun arkdsm
hadi hyrlisi olsun canim insalh bizimde umudumz normal yolla su varikoseli ortadan bi kaldrsak yine bi arayista ol bnde senin gbi dusunuyorm tup denedik olmadi normall yolla nasil olcak die esimde cok inancli bu konuda oda senin esin gbi dusunuyo biyandan beklemk istemiyorm zamn geciyo yas 27 inslh rabbim dogal yolla suan topikte bekleywn butun arkdslrima nasib edr inslh sana jongule denizdrya ya cudisime daha sayamdklrma tez zamnda inslh bebisimizi kucagmza alirizCanim benimde esim varikosel oldu 2 kez ama 4-5 yil once.. Sperm sayisi 40-50 milyon arasi cikiyor ama morfoloji %2. Benimde fsh degerim uc kez ustuste 10 nun uzerinde cikti. Anlayacagim skntı iki tarfa döndü doktr tüm bunlara rağmen dogal yolla cocugunuz olabilir acele etmeyin diyor. Ama 2 asilama bi tup denemesinden sonra dogal olacagina inanamiyrm niyeyse.. 6 aydr ara vermistik ama yeniden bi gorusme yapmak istyrm tup bebek icin degil ama belki baska onerisi olur doktorun. Oyle iste canim kafamda deli sorular :)
Ahh canim ahh amin insallah.. Bu guuzel duyguyu Rabbim isteyen herkese tattirsin hayirlisiyla..artik ruyalarima giriyor eminim hepimiz oyleyizdir. Mevlam daha cok bekletmesin bizi..hadi hyrlisi olsun canim insalh bizimde umudumz normal yolla su varikoseli ortadan bi kaldrsak yine bi arayista ol bnde senin gbi dusunuyorm tup denedik olmadi normall yolla nasil olcak die esimde cok inancli bu konuda oda senin esin gbi dusunuyo biyandan beklemk istemiyorm zamn geciyo yas 27 inslh rabbim dogal yolla suan topikte bekleywn butun arkdslrima nasib edr inslh sana jongule denizdrya ya cudisime daha sayamdklrma tez zamnda inslh bebisimizi kucagmza aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?