Selam kızlar opum oldu yeni geldim evime 7 olgun yumim varmış..
Canım gonalf 300 başladım ama pko olanlarda bu kadar çok yumurta normal zaten ohss gelişti bu kadar yumurtlayınca@ Tuğçe ve nurse51 kızlar maşallah 28 yumurta çok iyi yaşınız kaç ve kaç doz iğne vuruldunuz çok merak ettim
12 gün 175 puregon yaptım canım@ Tuğçe ve nurse51 kızlar maşallah 28 yumurta çok iyi yaşınız kaç ve kaç doz iğne vuruldunuz çok merak ettim
ayy benım gıbı kardes için uğrasan bırı.cok sevındımmEvet admad, ilk tedavimden 6.5 yaşında bir oğlum var. Onun üzerine 2. Ve 3. Negatif oldu. Bu 4. Tedavim. Kardeş kardeş diye deliriyor. Uğraşıp duruyoruz işte :)
ay bana toplamadan hemen sonra serum verdıler ama ben 4.gun anca düzeldımCanım benim kasıklarımdaki Ağrı dan adım atamadım üzerimi bile eşim giydirdi Ağrı kesici falan da yaptırmadım hayatımda bu kadar ağrım olmamıştı 2 gün sürdü . Ertesi günde işe gittim ama belim bükük çalıştım
Banada verdiler ama boş serum ne fayda12 gün 175 puregon yaptım canım
ayy benım gıbı kardes için uğrasan bırı.cok sevındımm
ay bana toplamadan hemen sonra serum verdıler ama ben 4.gun anca düzeldım
sende mı ohss oldun?transfer ertelendı demı?Canım gonalf 300 başladım ama pko olanlarda bu kadar çok yumurta normal zaten ohss gelişti bu kadar yumurtlayınca
parol verdıler eve gelen kadar ıyı geldıyolum uzundu cunku.ama evde tam felaket kızım epey üzüldü benı yatarken görünceBanada verdiler ama boş serum ne fayda
Ayy ne güzel yaaa Allah bagislasin. Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesinEvet admad, ilk tedavimden 6.5 yaşında bir oğlum var. Onun üzerine 2. Ve 3. Negatif oldu. Bu 4. Tedavim. Kardeş kardeş diye deliriyor. Uğraşıp duruyoruz işte :)
Tabi ki benim 6 Kasım'da opu oldu yumurtalar donduruldu Şubat'ta transferim oldu işte 16 Şubat'tasende mı ohss oldun?transfer ertelendı demı?
Canım çok yumurtladık tabiki opu da kaç kez yumurtalıkları iğne batırdılar toplamak için ben 15 dakika sürecek dediler 2 buçuk saatte çıktım hemen ayıldım ama müthiş Ağrı ileparol verdıler eve gelen kadar ıyı geldıyolum uzundu cunku.ama evde tam felaket kızım epey üzüldü benı yatarken görünce
benımde nisana ertelendım salı gunu opu oldum..inşallah hayırlı haberler alırsınTabi ki benim 6 Kasım'da opu oldu yumurtalar donduruldu Şubat'ta transferim oldu işte 16 Şubat'ta
eşimde korkmus gecen sefer 15 dk da cıkmıstım hemen ayılıp metrobusle eve gelmıstım bu sefer ne mumkunnCanım çok yumurtladık tabiki opu da kaç kez yumurtalıkları iğne batırdılar toplamak için ben 15 dakika sürecek dediler 2 buçuk saatte çıktım hemen ayıldım ama müthiş Ağrı ile
Canım en mantıklısı insan üzülüyor ama emin ol Nisan'a kadar vücudun ANCA toparlanacak yumurtalıkların şişiyor karnın şişiyor o durumda bebeklerinde etkilenecek herşeyde var bir hayırbenımde nisana ertelendım salı gunu opu oldum..inşallah hayırlı haberler alırsın
Aynen canım doğum yapmış gibi karnımı tuta tuta geldim eve bu arada vücudun ödem kaplıyor bol bol yeşil Çay iç tuzu kısıtla çok faydası oluyor ben antibiyotikte kullandım iki saat opu da kalınca enfeksiyon kapmayım diyeeşimde korkmus gecen sefer 15 dk da cıkmıstım hemen ayılıp metrobusle eve gelmıstım bu sefer ne mumkunn
Ayy ne güzel yaaa Allah bagislasin. Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesinİnşallah kardeşine kavuşur yakışıklı nerde tedavi görüyorsun canım
Canım sen nerde tedavi görüyorsun? İnşallah istediğin gibi 2 embriyo verirlerilk gün tamam dedi dün dondurmak daha iyi dedi ben ısrar edince de opudan sonra konuşuruz dedi öyle kaldı.
hangi hastane hangi doktor neyi ne niyetle yapıyor anlamak çok güç
Cok üzücü geçmiş olsun inşallah hepsi 1. Kalite olmuştur da uuğraştığına degsinCanım çok yumurtladık tabiki opu da kaç kez yumurtalıkları iğne batırdılar toplamak için ben 15 dakika sürecek dediler 2 buçuk saatte çıktım hemen ayıldım ama müthiş Ağrı ile
Dışarıdan bakınca insana ne güzel görünüyor 20-30 yumurta ama çeken biliyor acısını. Çok geçmiş olsun ikinize de.Aynen canım doğum yapmış gibi karnımı tuta tuta geldim eve bu arada vücudun ödem kaplıyor bol bol yeşil Çay iç tuzu kısıtla çok faydası oluyor ben antibiyotikte kullandım iki saat opu da kalınca enfeksiyon kapmayım diye
Memorial bende düşünmüştüm ama çok pahalı sanırım. Sen ne kadar ödeme yaptın canımÂmin inşallah, Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Isteyen hiç kimsenin kucağı ğöğsü boş kalmasın.
Memorial Şişli'de tedavideyim. Bütün tedavilerim orada oldu. Bu sonuncusu olsun artık.
ben ilk iki tedavimi amerikanda oldum.. ikinci tedavim geçen hafta negatifle sonuçlandı..Ayy inşallah canım. ALLAH razı olsun. Sen nerde tedavi oluyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?