Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

@ Tuğçe ve nurse51 kızlar maşallah 28 yumurta çok iyi yaşınız kaç ve kaç doz iğne vuruldunuz çok merak ettim
12 gün 175 puregon yaptım canım

Evet admad, ilk tedavimden 6.5 yaşında bir oğlum var. Onun üzerine 2. Ve 3. Negatif oldu. Bu 4. Tedavim. Kardeş kardeş diye deliriyor. Uğraşıp duruyoruz işte :)
ayy benım gıbı kardes için uğrasan bırı.cok sevındımm

ay bana toplamadan hemen sonra serum verdıler ama ben 4.gun anca düzeldım

Evet admad, ilk tedavimden 6.5 yaşında bir oğlum var. Onun üzerine 2. Ve 3. Negatif oldu. Bu 4. Tedavim. Kardeş kardeş diye deliriyor. Uğraşıp duruyoruz işte :)
Ayy ne güzel yaaa Allah bagislasin. Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesinİnşallah kardeşine kavuşur yakışıklı nerde tedavi görüyorsun canım

parol verdıler eve gelen kadar ıyı geldıyolum uzundu cunku.ama evde tam felaket kızım epey üzüldü benı yatarken görünce
Canım çok yumurtladık tabiki opu da kaç kez yumurtalıkları iğne batırdılar toplamak için ben 15 dakika sürecek dediler 2 buçuk saatte çıktım hemen ayıldım ama müthiş Ağrı ile

Canım çok yumurtladık tabiki opu da kaç kez yumurtalıkları iğne batırdılar toplamak için ben 15 dakika sürecek dediler 2 buçuk saatte çıktım hemen ayıldım ama müthiş Ağrı ile
eşimde korkmus gecen sefer 15 dk da cıkmıstım hemen ayılıp metrobusle eve gelmıstım bu sefer ne mumkunn

benımde nisana ertelendım salı gunu opu oldum..inşallah hayırlı haberler alırsın
Canım en mantıklısı insan üzülüyor ama emin ol Nisan'a kadar vücudun ANCA toparlanacak yumurtalıkların şişiyor karnın şişiyor o durumda bebeklerinde etkilenecek herşeyde var bir hayır

eşimde korkmus gecen sefer 15 dk da cıkmıstım hemen ayılıp metrobusle eve gelmıstım bu sefer ne mumkunn
Aynen canım doğum yapmış gibi karnımı tuta tuta geldim eve bu arada vücudun ödem kaplıyor bol bol yeşil Çay iç tuzu kısıtla çok faydası oluyor ben antibiyotikte kullandım iki saat opu da kalınca enfeksiyon kapmayım diye

Ayy ne güzel yaaa Allah bagislasin. Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip eylesinİnşallah kardeşine kavuşur yakışıklı nerde tedavi görüyorsun canım

Âmin inşallah, Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Isteyen hiç kimsenin kucağı ğöğsü boş kalmasın.

Memorial Şişli'de tedavideyim. Bütün tedavilerim orada oldu. Bu sonuncusu olsun artık.

ilk gün tamam dedi dün dondurmak daha iyi dedi ben ısrar edince de opudan sonra konuşuruz dedi öyle kaldı.
hangi hastane hangi doktor neyi ne niyetle yapıyor anlamak çok güç
Canım sen nerde tedavi görüyorsun? İnşallah istediğin gibi 2 embriyo verirler

Çok kızlar bugün opu oldum sabahtan .
Cok üzücü geçmiş olsun inşallah hepsi 1. Kalite olmuştur da uuğraştığına degsin

Dışarıdan bakınca insana ne güzel görünüyor 20-30 yumurta ama çeken biliyor acısını. Çok geçmiş olsun ikinize de.

Âmin inşallah, Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Isteyen hiç kimsenin kucağı ğöğsü boş kalmasın.

Memorial Şişli'de tedavideyim. Bütün tedavilerim orada oldu. Bu sonuncusu olsun artık.
Memorial bende düşünmüştüm ama çok pahalı sanırım. Sen ne kadar ödeme yaptın canım

Ayy inşallah canım. ALLAH razı olsun. Sen nerde tedavi oluyorsun ?
ben ilk iki tedavimi amerikanda oldum.. ikinci tedavim geçen hafta negatifle sonuçlandı..
şimdi bülent tıraşı düşünüyorum..
birde bursa dan haber bekliyoruz uludağ üniversitedi rektöründen yada o tarafda olabilir bakalımmm cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…