Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ooooy ne guzel bir haber bu cok sevindim tebrik ederim gozlerim doldu ya Allahim tamamina erdirsin insallah insallah dileyen emek veren herkese bu mutlulugu heyecani tatdirsin. Benim ilk yaptigim testler aklima geldi heyecandan tum vucudum titriyordu yanlis heralde diye ust uste testler yapmistim degil mesaj atmak konusamiyordum kekeliyordum cok cok cok sevindim

Geçmiş olsun.

Canım merhaba.Bende 3.denemede hamile kaldım ve üçüncüde dr.çizik atalım demişti çünkü tutunmada problem vardı.Çok şükür karşılığını aldık bu çizik işleminin.Dualarım sizinle.Benimde yaşım 37.İki tane transfer ettiler ve biri tutunabildi annecine.Allahım Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Oyy kuzum gecmis olsun cok insallah hayirlisiyla bi sorun yasamadan atlatir sonrada kucagina aldiginda kizceni operisyon olursun benimde orda sivilce gibi bisey var sormadim dok karnimdan da göremiom

Kızlar bebeğim iki ha
Su perisi86 canim benim gecmis olsun insallah hayirlisiyla kuzucugunu vakti zamani gelince alirsin kizcen rahatsa korkma annesi bu sefer hayirlisiyla alcan kucagina insallah
Inşallah canım ya Dr iki hafta önden gidiyor dedi 20kasimda ciğer geliştirici ignemiz yapılacak Rabbim hepimize hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ilaç bile fayda etmiyor suya doyamiyorum bazen psikolojik olarak icince rahatlık hissediyorum keşke bende normal insanlar gibi olabilseydim...

Oyy kuzum gecmis olsun cok insallah hayirlisiyla bi sorun yasamadan atlatir sonrada kucagina aldiginda kizceni operisyon olursun benimde orda sivilce gibi bisey var sormadim dok karnimdan da göremiom
ah kuzum artık iltihabı akıtcam desin dr diye bekliyorum dört gözle çok acıyor. bir yandanda utanıyorum iltihap akıtınca çok kötü kokuyor

Canim benim iki hafta ònde gitmesi cok ii insallah hayirlisiyla kucagina alirsin kizceni canim su icmen cok gùzel evet biraz fazla ama insallah bunuda atlatirsin bizi devamli bilgilendir

ah kuzum artık iltihabı akıtcam desin dr diye bekliyorum dört gözle çok acıyor. bir yandanda utanıyorum iltihap akıtınca çok kötü kokuyor
Utanma kuzum yapcak bisey yok benimde enfeksiyon kaptigimda koku yapmisti bizim elimizde olan bisey degil ki eminim seninki daha farklidir insallah hayirlisiyla akitirda azcik rahatlarsin canim

Yaa canim insallah hayirlisyla bizde de ise yarar.. Benim ilki kimyasal gebelikti ilk deger 25 cikti sonra geriledi yani tutunmada problem var gibi duruyor.. İnsallah rabbim Ol der ve olur bu kez.. Sizlerin yasadiklari bize hep umut oluyor insallah bizimkilerde umut olur Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin

geçmiş olsun tatlım..utanma doktorlar zaten biliyor nasıl bişi olduğunu yeterki siz iyi olun utanma kokudan felan..sonuçta rahatsızlık bu...

canim benim okuyunca cokkk sevindim insallahvhersey cokkk gusel olacak Allahim izniyle Allahim cokkk buyuk insallah Rabbim saglikla tamamina erdirir sevgiler

Kuzum benim gozun aydin saglikla buyut bebegini Allahim hep guzel gunlerini gormeyi nasip etsin sevgiler

Bizim topiğin bebişleri hep aceleci vallacanımmmmm gözün aydın olsun. Sağlıcakla büyüsün inşallah. Bahtı güzel, ömrü uzun olsun

Maasallah gözünüz aydin Rabbim saglikli uzun ömürler versin oglusunuza darisi bizimde badimiza hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…