Ooooy ne guzel bir haber bu cok sevindim tebrik ederim gozlerim doldu yaCanım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...
Yeni mesajlari okuyamadim daha ama ikiz o ikiz :))Hemen kana baktırdım kesin test bozuktur diye 1054,74 çıktı
canlar günaydın gebelik öncesi tam bikini bölgesinde sürekli tekrarlayan kıl dönmesi ve iiltihabım vardı lazer oldum 1 1,5 senedir olmuyordu 2 gün önce hooppp tekrarladışuanda kemik kadar sert bir şişlik ile zor yürüyorum. sanırım kesilip iltihap akıtılcak dr antibiyotik krem ve hap verdi... pıffff hayırlısı sanırım orası kistleşmiş gebelik sonrası operasyon yolu görünüyor... sağlıkla kucağımıza alalım da
Canım merhaba.Bende 3.denemede hamile kaldım ve üçüncüde dr.çizik atalım demişti çünkü tutunmada problem vardı.Çok şükür karşılığını aldık bu çizik işleminin.Dualarım sizinle.Benimde yaşım 37.İki tane transfer ettiler ve biri tutunabildi annecine.Allahım Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Ayy ne guzel hediyen 1 ay once gelmis:)) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Tesekkur ederim doktruma soyleyecgm cizik atmasini bakalim bizde de sorun tutunma gibi gorunuyor cunku cok guzel 5. Gun embriyolarydi dedi bakalim insaallah bizdede ise yarar be canim birbrimizden dualarimizi esirgemeyelim insallahh
Tek yada ikiz yeterki sağlıklı olsun...bence tekdir çünkü baya sabırla bekledim adetimin gecikmesini...Yeni mesajlari okuyamadim daha ama ikiz o ikiz :))
Ay canım ya inşallah çok duygulandırdın beni tatlım Allah razı olsun...dün gece rüyamda seni gördüm bebek mevlidi yapıyordun :) çok ilginç ama rumuzunla görüyorum :)))
aynı rüyada astravista da vardı :) kuzum ya haberlerini bekliyorum.Ay canım ya inşallah çok duygulandırdın beni tatlım Allah razı olsun...
Oyy kuzum gecmis olsun cok insallah hayirlisiyla bi sorun yasamadan atlatir sonrada kucagina aldiginda kizceni operisyon olursun benimde orda sivilce gibi bisey var sormadim dok karnimdan da göremiomcanlar günaydın gebelik öncesi tam bikini bölgesinde sürekli tekrarlayan kıl dönmesi ve iiltihabım vardı lazer oldum 1 1,5 senedir olmuyordu 2 gün önce hooppp tekrarladışuanda kemik kadar sert bir şişlik ile zor yürüyorum. sanırım kesilip iltihap akıtılcak dr antibiyotik krem ve hap verdi... pıffff hayırlısı sanırım orası kistleşmiş gebelik sonrası operasyon yolu görünüyor... sağlıkla kucağımıza alalım da
Inşallah canım ya Dr iki hafta önden gidiyor dedi 20kasimda ciğer geliştirici ignemiz yapılacak Rabbim hepimize hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ilaç bile fayda etmiyor suya doyamiyorumSu perisi86 canim benim gecmis olsun insallah hayirlisiyla kuzucugunu vakti zamani gelince alirsin kizcen rahatsa korkma annesi bu sefer hayirlisiyla alcan kucagina insallah
ah kuzum artık iltihabı akıtcam desin dr diye bekliyorum dört gözle çok acıyor. bir yandanda utanıyorum iltihap akıtınca çok kötü kokuyorOyy kuzum gecmis olsun cok insallah hayirlisiyla bi sorun yasamadan atlatir sonrada kucagina aldiginda kizceni operisyon olursun benimde orda sivilce gibi bisey var sormadim dok karnimdan da göremiom
Canim benim iki hafta ònde gitmesi cok ii insallah hayirlisiyla kucagina alirsin kizceni canim su icmen cok gùzel evet biraz fazla ama insallah bunuda atlatirsin bizi devamli bilgilendirKızlar bebeğim iki ha
Inşallah canım ya Dr iki hafta önden gidiyor dedi 20kasimda ciğer geliştirici ignemiz yapılacak Rabbim hepimize hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin ilaç bile fayda etmiyor suya doyamiyorumbazen psikolojik olarak icince rahatlık hissediyorum keşke bende normal insanlar gibi olabilseydim...
Utanma kuzum yapcak bisey yok benimde enfeksiyon kaptigimda koku yapmisti bizim elimizde olan bisey degil ki eminim seninki daha farklidir insallah hayirlisiyla akitirda azcik rahatlarsin canimah kuzum artık iltihabı akıtcam desin dr diye bekliyorum dört gözle çok acıyor. bir yandanda utanıyorum iltihap akıtınca çok kötü kokuyor
Yaa canim insallah hayirlisyla bizde de ise yarar.. Benim ilki kimyasal gebelikti ilk deger 25 cikti sonra geriledi yani tutunmada problem var gibi duruyor.. İnsallah rabbim Ol der ve olur bu kez.. Sizlerin yasadiklari bize hep umut oluyor insallah bizimkilerde umut olur Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum etmesinCanım merhaba.Bende 3.denemede hamile kaldım ve üçüncüde dr.çizik atalım demişti çünkü tutunmada problem vardı.Çok şükür karşılığını aldık bu çizik işleminin.Dualarım sizinle.Benimde yaşım 37.İki tane transfer ettiler ve biri tutunabildi annecine.Allahım Yarabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
geçmiş olsun tatlım..utanma doktorlar zaten biliyor nasıl bişi olduğunu yeterki siz iyi olun utanma kokudan felan..sonuçta rahatsızlık bu...ah kuzum artık iltihabı akıtcam desin dr diye bekliyorum dört gözle çok acıyor. bir yandanda utanıyorum iltihap akıtınca çok kötü kokuyor
Canım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...
canim benim okuyunca cokkk sevindim insallahvhersey cokkk gusel olacak Allahim izniyle Allahim cokkk buyuk insallah Rabbim saglikla tamamina erdirir sevgilerCanım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...
Kuzum benim gozun aydin saglikla buyut bebegini Allahim hep guzel gunlerini gormeyi nasip etsin sevgilerKızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
Allahım hepinize sırayla yaşatsın bu duyguyu inşallah..sizi çok seviyorum
Bizim topiğin bebişleri hep aceleci vallaKızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
Maasallah subhanallah gözün aydin canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahhhPazartesi veya salı canım...doktorum şehir dışında şu an...
Maasallah gözünüz aydin Rabbim saglikli uzun ömürler versin oglusunuza darisi bizimde badimiza hayirlisiylaKızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
Evet canim Amin insallah hayirlisiyla saglikla insallah darisi bizlere ve tabii isteyen bütün arkadaslarimizaKizlar ya bebisler gelior valla sirada benle biSpring2014 mü kaldik zamani gelio valla Allah im hayirli dogumlar nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?