sağol canım..Allah hepinizden razı olsun..canim benim okuyunca cokkk sevindim insallahvhersey cokkk gusel olacak Allahim izniyle Allahim cokkk buyuk insallah Rabbim saglikla tamamina erdirir sevgiler
Aminn canim insallah hayirlisiyla bùtùn isteyenlere nasib etsin insallahEvet canim Amin insallah hayirlisiyla saglikla insallah darisi bizlere ve tabii isteyen bütün arkadaslarimiza
Oy oy oyyyyy neler görüyorum okuyorum iki gün girmedim RAbbim bir mucizesini daha göndermiş ne mutlu çok şükür bin şükür sağlıkla al kucağına canımmmmmmm . Ay ne kadar heyecanlandım yazamıyorum 3 kere denemiş biri olarak 3 te olmadıysa daha da olmaz diye düşünürken doğal bile olacağını görmek.... Rabbimmmm bizi de görrrrrrsağol canım..Allah hepinizden razı olsun..
Canım Allah analı babalı büyütsün gönlünden geçen her güzelliği birlikte yaşatsın size vatana millete ailesine hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat olsun. Biz de seni çok seviyoruzKızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
Allahım hepinize sırayla yaşatsın bu duyguyu inşallah..sizi çok seviyorum
eminim ki senin mucizen de çok yakında canım...Oy oy oyyyyy neler görüyorum okuyorum iki gün girmedim RAbbim bir mucizesini daha göndermiş ne mutlu çok şükür bin şükür sağlıkla al kucağına canımmmmmmm . Ay ne kadar heyecanlandım yazamıyorum 3 kere denemiş biri olarak 3 te olmadıysa daha da olmaz diye düşünürken doğal bile olacağını görmek.... Rabbimmmm bizi de görrrrrr
Canım benim ya çok geçmiş olsun RAbbim daha büyük acılardan ağrılardan korusun inşallah geçmiş bitmiştir.canlar selamlaracılı ağrılı birgünün sonunu acilde kapattık... şu iltihap canıma okudu akşam artık acıdan ağrıdan tuvalete bile gidemez hale geldim ki hoppp acilde soluğumuzu aldık. iltihabı boşalttılar antibiyotik vurdular her gelene sordum bebeğe zararı var mı diye. idrar yolu enfeksiyonumda vardı ona da işe yarar inşallah da geçer... durumbu. Allahım ağrısı sancısı olan ağrısından sancısından hareket edemeyene hastalara şifa versin... kimseye hastalık vermesin verirse de tedavisi olan hastalık versin inşallahhh...
aminnn hepimizi inşalllaahhh... sağol canım.... yalnız geçen seçimlerde de hastanedeydim bunda da öyle oldu...Allahım beterinden korusun...Canım benim ya çok geçmiş olsun RAbbim daha büyük acılardan ağrılardan korusun inşallah geçmiş bitmiştir.
Oyy kuzum cok gecmis olsun simdilik rahatlamistirsin insallah hayirlisiyla ve kurtuldun Allah im yardim etsin ikinizede duan icinde aminn ecmain insallah antibiyotik enfeksiyonunuda gòtùrùr dikkat et annesicanlar selamlaracılı ağrılı birgünün sonunu acilde kapattık... şu iltihap canıma okudu akşam artık acıdan ağrıdan tuvalete bile gidemez hale geldim ki hoppp acilde soluğumuzu aldık. iltihabı boşalttılar antibiyotik vurdular her gelene sordum bebeğe zararı var mı diye. idrar yolu enfeksiyonumda vardı ona da işe yarar inşallah da geçer... durumbu. Allahım ağrısı sancısı olan ağrısından sancısından hareket edemeyene hastalara şifa versin... kimseye hastalık vermesin verirse de tedavisi olan hastalık versin inşallahhh...
Canım çok geçmiş olsun. Bununla kalsın inşallah.canlar selamlaracılı ağrılı birgünün sonunu acilde kapattık... şu iltihap canıma okudu akşam artık acıdan ağrıdan tuvalete bile gidemez hale geldim ki hoppp acilde soluğumuzu aldık. iltihabı boşalttılar antibiyotik vurdular her gelene sordum bebeğe zararı var mı diye. idrar yolu enfeksiyonumda vardı ona da işe yarar inşallah da geçer... durumbu. Allahım ağrısı sancısı olan ağrısından sancısından hareket edemeyene hastalara şifa versin... kimseye hastalık vermesin verirse de tedavisi olan hastalık versin inşallahhh...
Canım benim sonuç ne olursa olsun benim için pozitifi görmek bile büyük bir adım...ben inanıyorum ki en yakın zamanda sende müjdeni alacaksın inşallah..Oy oy oyyyyy neler görüyorum okuyorum iki gün girmedim RAbbim bir mucizesini daha göndermiş ne mutlu çok şükür bin şükür sağlıkla al kucağına canımmmmmmm . Ay ne kadar heyecanlandım yazamıyorum 3 kere denemiş biri olarak 3 te olmadıysa daha da olmaz diye düşünürken doğal bile olacağını görmek.... Rabbimmmm bizi de görrrrrr
Geçmiş olsun güzellik..inşallah çektiğin son acı olur...canlar selamlaracılı ağrılı birgünün sonunu acilde kapattık... şu iltihap canıma okudu akşam artık acıdan ağrıdan tuvalete bile gidemez hale geldim ki hoppp acilde soluğumuzu aldık. iltihabı boşalttılar antibiyotik vurdular her gelene sordum bebeğe zararı var mı diye. idrar yolu enfeksiyonumda vardı ona da işe yarar inşallah da geçer... durumbu. Allahım ağrısı sancısı olan ağrısından sancısından hareket edemeyene hastalara şifa versin... kimseye hastalık vermesin verirse de tedavisi olan hastalık versin inşallahhh...
Canım benim çok ama çok geçmiş olsun kuzum.sağolun canlar halen şişlik var sanırım yarın da bikere daha boşaltacaklar... biraz daha rahatladım şükrolsun tabi. oradayken 20 yaşında bir kızcağız kanaması nedeniyle gelmiş 6 aylık gebe. bu saatten sonra düşük olmazmış erken doğum olurmuş diye ortalıkta geziniyor. nasıl kızdım anlatamam... yat kalkma wc hariç dedim dr da aynı şeyi diyecek sana dedim. ama yok ben sıkılırım diyor. nasıl kızdım nasıl kızdım anlatamam...
Aman Allahım, yeni görüyorum. Canım benim çok mutlu oldum. Allahım ne büyüksün. Sen bizler için o kadar çok dua ettin ki tedaviye başlamadan, Allah da senin güzel kalbine göre verdi. İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip olur.Hemen kana baktırdım kesin test bozuktur diye 1054,74 çıktı
Oyy kuzum insallah hayirlisiyla onuda bosaltirlarda tam rahatlarsin valla anneler rahat olunca bebisler dahada rahat oluor ayy sikilirim ne ya cahil kuzum onun kendi cocuk cocugu olcak iste Allah im biride yokmu akrabasi akil alccak Allah im yardim etsinsağolun canlar halen şişlik var sanırım yarın da bikere daha boşaltacaklar... biraz daha rahatladım şükrolsun tabi. oradayken 20 yaşında bir kızcağız kanaması nedeniyle gelmiş 6 aylık gebe. bu saatten sonra düşük olmazmış erken doğum olurmuş diye ortalıkta geziniyor. nasıl kızdım anlatamam... yat kalkma wc hariç dedim dr da aynı şeyi diyecek sana dedim. ama yok ben sıkılırım diyor. nasıl kızdım nasıl kızdım anlatamam...
Canım sende hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın son günlerin Dr kontrollerini siklastir bebeğinin hareketlerine dikkat et benim gorumcem iki kizindada 38 39 haftasinda suni sancı aldı kendi isteğiyleKizlar bu sabah hastanede kontrolümüz vardi beklemedeyiz hersey cok ii yolunda o gelene kadar beklemedeyiz hafif sancilar var ama gelcek gibi durmuoki kilosu boyu suyu cok ii dua edin banada sag salim alayim kucagima eger gùnù dolarsa ekstra 10 daha bekleyecekler enfazlaymis ama daha 13 gún var gúnún dolmasina Allah im herkese nasib etsin csnlar
amin amin inşallah canım... şükrolsun iyiyim şimdi pansumanda uzmanlaştım valla göbekten göremiyorum aynanın karşısında yapıyorum. birkere eşime yaptırdım pansumanı sonra çekindim zorlansam da kendim yapıyorum... şu antibiyotik kafama takılıyor tabii antibiyotik mantarı arttırıyor kısır bir döngüye giriyorsun falanOyy kuzum insallah hayirlisiyla onuda bosaltirlarda tam rahatlarsin valla anneler rahat olunca bebisler dahada rahat oluor ayy sikilirim ne ya cahil kuzum onun kendi cocuk cocugu olcak iste Allah im biride yokmu akrabasi akil alccak Allah im yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?