Hayirli haberlerle gel insallah hayirlisiyla canimm benimm tekrar gòzùn aydinPazartesi veya salı canım...doktorum şehir dışında şu an...
Canımmmm çok heyecanlandım ne oldu tamamına okuyamadan hemen yazdım.Allahım Yarabbim ne kadar güzel bir tablo bu.Ayşecim haber bekliyom senden.Sen koru YarabbimCanım bunun tek yolu dua etmek..ben hsg histeroskopi ve laparoskopi oldum sebepsiz yapacak birşey yok taktir yaradanın..laparoskopiden sonra doktorum 6 ay bekleyelim demişti olmazsa ocakta tekrar deneyelim dedi...az önce test yaptım pozitifi ilk defa gördüm...
Sağol tatlım hocamızında dediği gibi dinlenme dönemimde kendiliğinden pozitifi gördüm..Canımmmm çok heyecanlandım ne oldu tamamına okuyamadan hemen yazdım.Allahım Yarabbim ne kadar güzel bir tablo bu.Ayşecim haber bekliyom senden.Sen koru Yarabbim
Canım sakın kendini yorma bişey yapma iş felan çok sevindim.Allahım nazarlardan korusun.Sağol tatlım hocamızında dediği gibi dinlenme dönemimde kendiliğinden pozitifi gördüm..
Sağol canım..Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah...Canım sakın kendini yorma bişey yapma iş felan çok sevindim.Allahım nazarlardan korusun.
canim kac defa tup denedin sen inan cok mutluyum swnin adina mucizen o seninPazartesi veya salı canım...doktorum şehir dışında şu an...
3 defa denedim tatlım...canim kac defa tup denedin sen inan cok mutluyum swnin adina mucizen o senin
Senin adinaa cookkk ama cokk sevindim canimm..bizlere umut oldunn.. Bende dun dr görüsmesind gittim 2. Tup bebegi deneyelim aşilama yapmak mantikli degil dedi ama oncesinde histereskopi yapalim dedi.. Bu konuda uyaracagin bisey var mi yada tavsiyen:) buarada yaş kacti canim 15 yil bekledim demissin3 defa denedim tatlım...
Önümüzdeki ay38 oluyorum canım..hazır histeroskopi yapılıyorken doktorundan çizik atmasını isteyebilirsin tatlım..bendeki tek sorun tutunma idi ..bende işe yaradığına inanıyorum...Senin adinaa cookkk ama cokk sevindim canimm..bizlere umut oldunn.. Bende dun dr görüsmesind gittim 2. Tup bebegi deneyelim aşilama yapmak mantikli degil dedi ama oncesinde histereskopi yapalim dedi.. Bu konuda uyaracagin bisey var mi yada tavsiyen:) buarada yaş kacti canim 15 yil bekledim demissin
Ayy ne guzel hediyen 1 ay once gelmis:)) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Tesekkur ederim doktruma soyleyecgm cizik atmasini bakalim bizde de sorun tutunma gibi gorunuyor cunku cok guzel 5. Gun embriyolarydi dedi bakalim insaallah bizdede ise yarar be canim birbrimizden dualarimizi esirgemeyelim insallahhÖnümüzdeki ay38 oluyorum canım..hazır histeroskopi yapılıyorken doktorundan çizik atmasını isteyebilirsin tatlım..bendeki tek sorun tutunma idi ..bende işe yaradığına inanıyorum...
Benimde embriyolarım iyiydi yaşımdan dolayı 2 er transfer olmama rağmen tutunma olmuyordu...burada birbirimiz için dilimizden dualarımız hiç düşmedi ..dualarım sizlerle...Ayy ne guzel hediyen 1 ay once gelmis:)) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Tesekkur ederim doktruma soyleyecgm cizik atmasini bakalim bizde de sorun tutunma gibi gorunuyor cunku cok guzel 5. Gun embriyolarydi dedi bakalim insaallah bizdede ise yarar be canim birbrimizden dualarimizi esirgemeyelim insallahh
Sağol canım teşekkür ederim..ne hissettiğimi ben bile bilmiyorum canım...
Çok geçmiş olsun canım..bende aksine hiç su içemem..dikkat et kendine aklına kötü şeyler getirme sakın..herşey güzel olacak inşallah...Kızlar üç gündür endokrin bölümünde yatiyordum bugün kendi istegimle çıktım çok içme hastalığımdan dolayı ilacim değişti
Dört buçuk litreye düştü su icmem kendimide tutuyorum icmemek için tahlillerimde normale döndü drlar dün öğlen hepsi gitti besgun yoklarmis dahiliye Dr bakacakmis bunaldim ağla ağla kaç gündür psikolojik olarak yiprandim araştırma Hastanesi Yemekler kötü üç kilo vermisim ucgunde
Dönüşte kendi Dr gittik bebeğim çok şükür iyi üç hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapalım önceki dogumun ölü doğum olduğu için üç hafta önce alabiliriz tedbir alalım dedi
Çok su icmemle ilgilide özelde bir endokrine gideceğiz biraz uzun oldu kızlar.
Teşekkür ederim canım..nasip kısmet henüz kontrole gitmedim..Allah herkese bu heyecanı tattırsın inşallah...aysesahra Canım benim gözün aydın çok mutlu oldum umut oldun bizlere inşaallah Rabbim sağ sağlim kucağına almani nasip etsin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?