Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canımmmm çok heyecanlandım ne oldu tamamına okuyamadan hemen yazdım.Allahım Yarabbim ne kadar güzel bir tablo bu.Ayşecim haber bekliyom senden.Sen koru Yarabbim

3 defa denedim tatlım...
Senin adinaa cookkk ama cokk sevindim canimm..bizlere umut oldunn.. Bende dun dr görüsmesind gittim 2. Tup bebegi deneyelim aşilama yapmak mantikli degil dedi ama oncesinde histereskopi yapalim dedi.. Bu konuda uyaracagin bisey var mi yada tavsiyen:) buarada yaş kacti canim 15 yil bekledim demissin

Önümüzdeki ay38 oluyorum canım..hazır histeroskopi yapılıyorken doktorundan çizik atmasını isteyebilirsin tatlım..bendeki tek sorun tutunma idi ..bende işe yaradığına inanıyorum...

Önümüzdeki ay38 oluyorum canım..hazır histeroskopi yapılıyorken doktorundan çizik atmasını isteyebilirsin tatlım..bendeki tek sorun tutunma idi ..bende işe yaradığına inanıyorum...
Ayy ne guzel hediyen 1 ay once gelmis:)) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Tesekkur ederim doktruma soyleyecgm cizik atmasini bakalim bizde de sorun tutunma gibi gorunuyor cunku cok guzel 5. Gun embriyolarydi dedi bakalim insaallah bizdede ise yarar be canim birbrimizden dualarimizi esirgemeyelim insallahh

Benimde embriyolarım iyiydi yaşımdan dolayı 2 er transfer olmama rağmen tutunma olmuyordu...burada birbirimiz için dilimizden dualarımız hiç düşmedi ..dualarım sizlerle...

Kızlar üç gündür endokrin bölümünde yatiyordum bugün kendi istegimle çıktım çok içme hastalığımdan dolayı ilacim değişti
Dört buçuk litreye düştü su icmem kendimide tutuyorum icmemek için tahlillerimde normale döndü drlar dün öğlen hepsi gitti besgun yoklarmis dahiliye Dr bakacakmis bunaldim ağla ağla kaç gündür psikolojik olarak yiprandim araştırma Hastanesi Yemekler kötü üç kilo vermisim ucgunde
Dönüşte kendi Dr gittik bebeğim çok şükür iyi üç hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapalım önceki dogumun ölü doğum olduğu için üç hafta önce alabiliriz tedbir alalım dedi
Çok su icmemle ilgilide özelde bir endokrine gideceğiz biraz uzun oldu kızlar.

Çok geçmiş olsun canım..bende aksine hiç su içemem..dikkat et kendine aklına kötü şeyler getirme sakın..herşey güzel olacak inşallah...

Doktorum bile güldü naptilar sana böyle dört günde üç kilo verdin dedi yemekler güzel değil dedim oglenki çıkan aksama aynısı çıkıyor Rabbim kimseyi dusurmesin kızlar psikolojim bozuldu Dr söyledim beslenemiyorum dedim evden yapıp getirsinler diyo kimse yok eşim calisiyor dedim ses yok
Çok sinirlendim çok. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…