Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Geçmiş olsun tatlım..ALlah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...çok mutlu oldum...

Pazartesi veya salı canım...doktorum şehir dışında şu an...
cok sevindim ağlıyorum ya şu an inanamıyorum Allahım nazarlardan korusun. adetim gecikti dediğinde aklıma gelmişti ama umut olurum sonra hayal kırıklığı olur diye diyemedim. çok sevindim bu kadar yüksek kan değerinde dış gebelik çok zor canım. yemin ederim çok çok çok sevindim... Allahım duaları kabul etti. senin adına da şükür namazı kılıcam bu akşam... Rabbim tamamına erdirsin... hergün yasin oku kuzum okuyabilşrsen meryem oku... bensana diyim kızın olacak senin içime öyle doğdu... keşke şimdi yanımda olsan da sarılıp ağlasam gerçekten çom sevindim...

7 sinde gelmeyecek miydi kuzu maşşşaalllahhh maşalllaaahhh.... Allahım analı babalı büyütsün inşalllahh sağlıkla sıhatle...

Geçmiş olsun tatlım..ALlah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...çok mutlu oldum...
biliyorum çok zor ama kötü düşünme tamam mı???? dualarımda olucaksın...konumuza kim doğum yaptı diye giriyorum ben eskiden tedavileri sonuçları merak ediyordum. bugün bsenin haberin mucizen beni çok duygulandırdı ve mutlu etti... Allahım nazarlardan korusun.. tamamına erdirsin inşallahhh...

aysesahra çok çok tebrik ederim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı güzel haberler alırız en kısa zamanda :)

Su perisi86 çok geçmiş olsun, hamileliğimde ben de çok su içerdim kaç litre hesabını bilmem. Doktor da azaltmamı söylemişti.

Karpuzcilek_d tebrikler, Allah analı babalı büyütsün aceleci kuzuyu :)

Canım çok sağol tatlım Allah razı olsun..inan bende şaşkınım...

Teşekkürler tatlım ...doğumuna az kalmış Rabbim tamamına erdirsin ağrısız sızısız sağlıklı dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah..

Kız ben kaçırdım mı sen doğurdunmu

Şaşkınlığıma ver tatlım ay benim kafa iyice git gel oldu..

Doga14 canım çok su içme hastaligim doğuştan 2011 yılında teşhis konuldu ilaç verdiler ama su icmem azalmadi 12saaate 10litre iciyordum şuan 4bucuk litreye düştü bebeğim için kendimi tutacagim bağımlılık olmuş bende

canim allhim sana bagislasin hylisiyla buyutmwyi nasib etsin ne guzel haberler duyunca kipir kipir oluyorum icime umut doguyo

Allah şifa versin arkadaşım 10 litre gerçekten çok fazlaymış, çok geçmiş olsun.

Oyy tosun duramadi Allah im hayirli evlat nasib etsin insallah hayirlisiyla canim cok sevindim ii olmaniza gòzún aydin olsun darisi biz bekleyenlere olsun öp tosunu

canlar günaydın gebelik öncesi tam bikini bölgesinde sürekli tekrarlayan kıl dönmesi ve iiltihabım vardı lazer oldum 1 1,5 senedir olmuyordu 2 gün önce hooppp tekrarladı şuanda kemik kadar sert bir şişlik ile zor yürüyorum. sanırım kesilip iltihap akıtılcak dr antibiyotik krem ve hap verdi... pıffff hayırlısı sanırım orası kistleşmiş gebelik sonrası operasyon yolu görünüyor... sağlıkla kucağımıza alalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…