Geçmiş olsun tatlım..ALlah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...çok mutlu oldum...Kızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
Allahım hepinize sırayla yaşatsın bu duyguyu inşallah..sizi çok seviyorum
cok sevindim ağlıyorum ya şu an inanamıyorum Allahım nazarlardan korusun. adetim gecikti dediğinde aklıma gelmişti ama umut olurum sonra hayal kırıklığı olur diye diyemedim. çok sevindim bu kadar yüksek kan değerinde dış gebelik çok zor canım. yemin ederim çok çok çok sevindim... Allahım duaları kabul etti. senin adına da şükür namazı kılıcam bu akşam... Rabbim tamamına erdirsin... hergün yasin oku kuzum okuyabilşrsen meryem oku... bensana diyim kızın olacak senin içime öyle doğdu... keşke şimdi yanımda olsan da sarılıp ağlasam gerçekten çom sevindim...Pazartesi veya salı canım...doktorum şehir dışında şu an...
7 sinde gelmeyecek miydi kuzu maşşşaalllahhh maşalllaaahhh.... Allahım analı babalı büyütsün inşalllahh sağlıkla sıhatle...Kızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
biliyorum çok zor ama kötü düşünme tamam mı???? dualarımda olucaksın...konumuza kim doğum yaptı diye giriyorum ben eskiden tedavileri sonuçları merak ediyordum. bugün bsenin haberin mucizen beni çok duygulandırdı ve mutlu etti... Allahım nazarlardan korusun.. tamamına erdirsin inşallahhh...Geçmiş olsun tatlım..ALlah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin...çok mutlu oldum...
Canım çok sağol tatlım Allah razı olsun..inan bende şaşkınım...cok sevindim ağlıyorum ya şu an inanamıyorum Allahım nazarlardan korusun. adetim gecikti dediğinde aklıma gelmişti ama umut olurum sonra hayal kırıklığı olur diye diyemedim. çok sevindim bu kadar yüksek kan değerinde dış gebelik çok zor canım. yemin ederim çok çok çok sevindim... Allahım duaları kabul etti. senin adına da şükür namazı kılıcam bu akşam... Rabbim tamamına erdirsin... hergün yasin oku kuzum okuyabilşrsen meryem oku... bensana diyim kızın olacak senin içime öyle doğdu... keşke şimdi yanımda olsan da sarılıp ağlasam gerçekten çom sevindim...
Teşekkürler tatlım ...doğumuna az kalmış Rabbim tamamına erdirsin ağrısız sızısız sağlıklı dünyaya getirmeni nasip etsin inşallah..aysesahra çok çok tebrik ederim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı güzel haberler alırız en kısa zamanda :)
Su perisi86 çok geçmiş olsun, hamileliğimde ben de çok su içerdim kaç litre hesabını bilmem. Doktor da azaltmamı söylemişti.
Karpuzcilek_d tebrikler, Allah analı babalı büyütsün aceleci kuzuyu :)
Kız ben kaçırdım mı sen doğurdunmuaysesahra çok çok tebrik ederim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı güzel haberler alırız en kısa zamanda :)
Su perisi86 çok geçmiş olsun, hamileliğimde ben de çok su içerdim kaç litre hesabını bilmem. Doktor da azaltmamı söylemişti.
Şaşkınlığıma ver tatlım ay benim kafa iyice git gel oldu..aysesahra çok çok tebrik ederim. Allahım tamamına erdirsin inşallah. Hayırlı güzel haberler alırız en kısa zamanda :)
canim allhim sana bagislasin hylisiyla buyutmwyi nasib etsin ne guzel haberler duyunca kipir kipir oluyorum icime umut doguyoKızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
Doğurdum doğurdum kuzular bir haftalık oldular bile. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahKız ben kaçırdım mı sen doğurdunmu
Allah şifa versin arkadaşım 10 litre gerçekten çok fazlaymış, çok geçmiş olsun.Doga14 canım çok su içme hastaligim doğuştan 2011 yılında teşhis konuldu ilaç verdiler ama su icmem azalmadi 12saaate 10litre iciyordum şuan 4bucuk litreye düştü bebeğim için kendimi tutacagim bağımlılık olmuş bende
Yardım edenin vardır inşallah canım..Doğurdum doğurdum kuzular bir haftalık oldular bile. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah
Annem şimdilik yanımda, ama bir ay kalıp gidecek. Yardımcı bulmaya çalışıyorum bu arada.inşallah helal süt emmiş biri çıkar karşıma daYardım edenin vardır inşallah canım..
dün gece rüyamda seni gördüm bebek mevlidi yapıyordun :) çok ilginç ama rumuzunla görüyorum :)))Yardım edenin vardır inşallah canım..
Oyy tosun duramadi Allah im hayirli evlat nasib etsin insallah hayirlisiyla canim cok sevindim ii olmaniza gòzún aydin olsun darisi biz bekleyenlere olsun öp tosunuKızlar biz bugün öğlen kucağımıza aldık oglusumuzu..dün gece suyum geldi..epidural sezeryan olduk çok şükür ikimizde iyiyiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?