Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar gebelik şekerim için diyet yapıyorum üç günlük hastane yatisimdan sonra üç kilo verdim suan 79.500 kilom çok şükür bebegimin kilosu normal ama ben kilo alamıyorum normalmi ilk hamileligimde 9 kilo almıştım yedinci aya girdim kilo alımı yok yarın dahiliye Dr gitcem diyet listem için

canım ben de öyleyim 1,5 aydır 78.8 de kaldım annem bana hamileyken 7 kilo vermiş endişelenm bebeğin sağlıklı olsun da...

inşallah canım. bu konuda herkes doğurur inşallahhh...

Canimm nerde kontrollerimi ancak onlarin verdigi tarihte gidebiliorum bir dorun hosdetmedikce 16 sina verdiler 15 son die iki haftada bir iste som zamanlarda burda öyle istegimle almiorum suni sanci sezeryan tùpte olsa hersey yolundaysa mecburen bekletiolar hatta burda 4 kiloya bile normel dogum yaptiriolar sorun teskil etmiosa bende mecbur iki hafta bekleyecem insallah hayirlisiyla sorun yasamadan gelir gelmezse yine bekleyecem rn son artik suni eger sorun varsa sezeryan Allah im herkese yardim etsin insallah

Canimm benimm daha dur 8 9 dahada bùyùdùkce o göbek sorma cok afedersin zor temizleniorum seni cok ii anliorum ama kendini zorlama sonucta bu saglik esine ysptir arada Allah im yardim etsin insallah kuzum ya korkma insallah antibiyotik bisey yapmaz mantar frlan getirme sklina bak beyaz camasir giy ùtüleyip kaynatip herseye ii gelio az kaldi seninde canimcin insallah bu saaten sonra sorunsuz grcerde biter Allah im razi olsun o gùzel agzina saglik arkadaslarimizda insallah hayirlisiyla tek tek pozitifi görecek ben inaniorum hakketten neselim yok ortalikta girmeyecekmiki topige artik

Normel kuzumkorkma ablamla aramzda iki ay var kuzcemizin kilosu cok ii ablam gòbek altindan giyse 40 beden etekleri oluo dùsùn hic almadi kilo ama bebisimiz masallah subhanallah ii demekki búnyenle alakali ama icim rahat etcek diosan sor dok. Benim dok. Senin zayiflaman kilo almsn ònemli degil eger brbegin kilosu iise dedi hep ve ben toplam 10 kilo aldim sadece insallah hayirlisiyla kuzucugunu alirsin kucagina su sekerden bende cok korkuodum Allah yardimcin olsun canimcim

amin kuzum hamdolsun iyiyim dr bugünden sonra kapatmana gerek yok dedi pansumana da gerek kalmadı şişlik indi sayılır. Rabbim beterinden korusun dr antibiyotik konusunda emşn ya. o nedenle içim de rahatladı artık aminnn aminn inşallah buradaki tüm akadaşlarımız evlatlarına sağlıkla sıhatle kavusur...

canim gecmis olsun rbbim hyrli dogumlar nsib etsin insalhhhh

ayyy cnm ne diycegmi bilemiyrm cok uzuldm cok buyuk gecms olsun vardir bundada bi hayir elbet rbbim boyle uygun grmus cnm bnm

hkkmiz helal hos olsun arkdasim oda nedemk bizler burda dosttan da oteyiz sen dirayetli ol yetr inslh rbbm yine enkisa zamnda bize hyrli haberlrini duyrmyi nasib etsin

Canimm gercekten cok uzuldum ((( Rabbim sabir versin sana ama demekki bu olduysa bidaha neden olmasin.. İnsallah o da olacak Rabbim cok buyuk.. Bizde seni seviyoruzz en az senin kadar sevinip senin kadar uzulduk emin ol..

Canım cok uzuldum. Allah sana sabır versin. Dualarim seninle. İnşallah en kısa zamanda hamile kalirsin ve evladını kucağına alırsın. İnşallah ameliyatında kolay geçer

evet banada histereskopi yapıplıp araştırılcak peki histereskpi sonrası yumyrrta rezervi azalmazmı işlem görücek tahriş olucak sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…