- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
heycanla haberini bekliyorum...Geçmiş olsun güzellik..inşallah çektiğin son acı olur...
canım ben de öyleyim 1,5 aydır 78.8 de kaldım annem bana hamileyken 7 kilo vermiş endişelenm bebeğin sağlıklı olsun da...Kızlar gebelik şekerim için diyet yapıyorum üç günlük hastane yatisimdan sonra üç kilo verdim suan 79.500 kilom çok şükür bebegimin kilosu normal ama ben kilo alamıyorum normalmi ilk hamileligimde 9 kilo almıştım yedinci aya girdim kilo alımı yok yarın dahiliye Dr gitcem diyet listem için
inşallah canım. bu konuda herkes doğurur inşallahhh...Karpuzcilek_d canım hayırlı ömürlü olsun. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Çok sevindim.
papyonkilikli canım geçmiş olsun. İnşallah bir daha tekrarlanmamak üzere iyileşir. Hayırlısı ile senin de doğurduğun günleri görelim inşallah.
Canimm nerde kontrollerimi ancak onlarin verdigi tarihte gidebiliorum bir dorun hosdetmedikce 16 sina verdiler 15 son die iki haftada bir iste som zamanlarda burda öyle istegimle almiorum suni sanci sezeryan tùpte olsa hersey yolundaysa mecburen bekletiolar hatta burda 4 kiloya bile normel dogum yaptiriolar sorun teskil etmiosa bende mecbur iki hafta bekleyecem insallah hayirlisiyla sorun yasamadan gelir gelmezse yine bekleyecem rn son artik suni eger sorun varsa sezeryan Allah im herkese yardim etsin insallahCanım sende hayirlisiyla bebisini kucağına alırsın son günlerin Dr kontrollerini siklastir bebeğinin hareketlerine dikkat et benim gorumcem iki kizindada 38 39 haftasinda suni sancı aldı kendi isteğiyle
Heyecan dorukta sende şimdi güzel mutlu haberini bekliyoruz canım
Canimm benimm daha dur 8 9 dahada bùyùdùkce o göbek sorma cok afedersin zor temizleniorum seni cok ii anliorum ama kendini zorlama sonucta bu saglik esine ysptir arada Allah im yardim etsin insallah kuzum ya korkma insallah antibiyotik bisey yapmaz mantar frlan getirme sklina bak beyaz camasir giy ùtüleyip kaynatip herseye ii gelio az kaldi seninde canimcin insallah bu saaten sonra sorunsuz grcerde biter Allah im razi olsun o gùzel agzina saglik arkadaslarimizda insallah hayirlisiyla tek tek pozitifi görecek ben inaniorum hakketten neselim yok ortalikta girmeyecekmiki topige artikamin amin inşallah canım... şükrolsun iyiyim şimdi pansumanda uzmanlaştım valla göbekten göremiyorum aynanın karşısında yapıyorum. birkere eşime yaptırdım pansumanı sonra çekindim zorlansam da kendim yapıyorum... şu antibiyotik kafama takılıyor tabii antibiyotik mantarı arttırıyor kısır bir döngüye giriyorsun falanbebiş sağlıkla gelsin de kuzum sen de diğer arkadaşlar gibi sağlıkla sıhatle bebişini dünyay getirirsin inşallah her yatsı ve sabah namazımdan sonra duamdasınız ayrı ayrı gebe olanlara ayrı tedavi olanlara olacaklara ayrı aysesahraya ayrı bir de neşelime ayrı...
Normel kuzumkorkma ablamla aramzda iki ay var kuzcemizin kilosu cok ii ablam gòbek altindan giyse 40 beden etekleri oluo dùsùn hic almadi kilo ama bebisimiz masallah subhanallah ii demekki búnyenle alakali ama icim rahat etcek diosan sor dok. Benim dok. Senin zayiflaman kilo almsn ònemli degil eger brbegin kilosu iise dedi hep ve ben toplam 10 kilo aldim sadece insallah hayirlisiyla kuzucugunu alirsin kucagina su sekerden bende cok korkuodum Allah yardimcin olsun canimcimKızlar gebelik şekerim için diyet yapıyorum üç günlük hastane yatisimdan sonra üç kilo verdim suan 79.500 kilom çok şükür bebegimin kilosu normal ama ben kilo alamıyorum normalmi ilk hamileligimde 9 kilo almıştım yedinci aya girdim kilo alımı yok yarın dahiliye Dr gitcem diyet listem için
amin kuzum hamdolsun iyiyim dr bugünden sonra kapatmana gerek yok dedi pansumana da gerek kalmadı şişlik indi sayılır. Rabbim beterinden korusun dr antibiyotik konusunda emşn ya. o nedenle içim de rahatladı artıkCanimm benimm daha dur 8 9 dahada bùyùdùkce o göbek sorma cok afedersin zor temizleniorum seni cok ii anliorum ama kendini zorlama sonucta bu saglik esine ysptir arada Allah im yardim etsin insallah kuzum ya korkma insallah antibiyotik bisey yapmaz mantar frlan getirme sklina bak beyaz camasir giy ùtüleyip kaynatip herseye ii gelio az kaldi seninde canimcin insallah bu saaten sonra sorunsuz grcerde biter Allah im razi olsun o gùzel agzina saglik arkadaslarimizda insallah hayirlisiyla tek tek pozitifi görecek ben inaniorum hakketten neselim yok ortalikta girmeyecekmiki topige artik
canim gecmis olsun rbbim hyrli dogumlar nsib etsin insalhhhhamin kuzum hamdolsun iyiyim dr bugünden sonra kapatmana gerek yok dedi pansumana da gerek kalmadı şişlik indi sayılır. Rabbim beterinden korusun dr antibiyotik konusunda emşn ya. o nedenle içim de rahatladı artıkaminnn aminn inşallah buradaki tüm akadaşlarımız evlatlarına sağlıkla sıhatle kavusur...
Malesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..heycanla haberini bekliyorum...
ayyy cnm ne diycegmi bilemiyrm cok uzuldm cok buyuk gecms olsun vardir bundada bi hayir elbet rbbim boyle uygun grmus cnm bnmMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
hkkmiz helal hos olsun arkdasim oda nedemk bizler burda dosttan da oteyiz sen dirayetli ol yetr inslh rbbm yine enkisa zamnda bize hyrli haberlrini duyrmyi nasib etsinMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
Canimm gercekten cok uzuldumMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
Malesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
evet banada histereskopi yapıplıp araştırılcak peki histereskpi sonrası yumyrrta rezervi azalmazmı işlem görücek tahriş olucak sonuçtaNe malesefki era bizim gibiler için bir çözüm değil. Zaten 5 güne ulaşmış her tur kriteri sağlayan embriyolarimin var. Bu konuyu çok araştırdım. Gorustugum her doktor aynı şeyi söyledi. Bu ay kalitesiz olsa önümüzdeki ay hepsi canavar gibi olur dedi. Bilinen bir sorun ailelerde yoksa, sperm ve yumurta iyi ise era testine gitmek gereksiz masraf olarak kabul ediliyor. Benim baktirmadigim rahim kaldı. Rahim filmim iyi gösterdiğim doktorlar 3 denemede olmazsa ondan sonra histereskopi yaptirabilirsin dedi. Bizim durumuz oldukça tuhaf tutmaması için bir neden yok ama tutmuyor. Allah'in dediği oluyor. Umarım nasip etmistir
Bende histereskopi yaptiracagim..evet banada histereskopi yapıplıp araştırılcak peki histereskpi sonrası yumyrrta rezervi azalmazmı işlem görücek tahriş olucak sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?