- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
düşüğün bir bacağı içerdedir diye de benim annem demişti :) Rabbim hepimize müjdeler yaşatsın inşalllaahh...Ne güçlü ne güzel yuregin var senin. Benim anneannem düşük oldumu giden gelenin yerini yapar der. İnşallah yakında tekrar hamilelik haberini alacağız buna canı gönülden inaniyorum.
düşüğün bir bacağı içerdedir diye de benim annem demişti :) Rabbim hepimize müjdeler yaşatsın inşalllaahh...
canımsın yaa maşallah diyorum sana Rabbim güzel gönlüne göre verecek inşallahMerhaba arkadaşlar ben geldiiiim..bu imtihanıda atlattım çok şükür durmak yok yola devam eeee nerde kalmıştık ?
ben de ilk dememem de düşük yapınca milleti biraz sustururum diye söyleyim düşük yaptığımı demiştim herkes de bana bu sefer aynı şeyi söylemez mi hadi hadi arkası gelir... ulen dedim sizi Allah sustursun ben susturamıyorum tövbe tövbeeeedüşüğün bir bacağı içerdedir diye de benim annem demişti :) Rabbim hepimize müjdeler yaşatsın inşalllaahh...
canimsin yaa ne guzel yazmissinbcm olacak insalh burda hamile kalmadan ayrilmak yok aysesahram cok buyuk gecmis olsun yola devam durmak yok aynenben de ilk dememem de düşük yapınca milleti biraz sustururum diye söyleyim düşük yaptığımı demiştim herkes de bana bu sefer aynı şeyi söylemez mi hadi hadi arkası gelir... ulen dedim sizi Allah sustursun ben susturamıyorum tövbe tövbeeee
herkes iyiliğinden söylüyor işte. üzülmeyelim çabuk toparlanalım diye. ben küretajdan sonra kimseye kızmadım herkes konuştu. ne farkeder ki konuşsunlar her sakız çiğneye çiğneye çürür. rabbime sığındım sığınıyorum. şimdi bile en yakınlarım neler söylüyorlar nelere göğüs geriyorum ama şükrolsun Rabbime... insanlar konuşur ne yapacaksın önemli olan kötü olanlara Rabbim fırsat vermesin...ben de ilk dememem de düşük yapınca milleti biraz sustururum diye söyleyim düşük yaptığımı demiştim herkes de bana bu sefer aynı şeyi söylemez mi hadi hadi arkası gelir... ulen dedim sizi Allah sustursun ben susturamıyorum tövbe tövbeeee
Yok canim o negatiften sonra bidaha girmedi hicarkadaşlar bi hülya diye arkadaş vardı diyarbakırlı okuyordu falan haberiniz var mı ondan
Canim benim gecmis olsun Insallah Rabbim tez günde yüzünü guldurur hersey gonlunce olsunMerhaba arkadaşlar ben geldiiiim..bu imtihanıda atlattım çok şükür durmak yok yola devam eeee nerde kalmıştık ?
oy kuzm benim Allahım korusun mucizeni... rüya adı üstünde düşünerek birşeyler izleyerek yatmışsındır. bak ben sana geçen gördüğüm rüyayı anlatayım da gül şu kiralık aşk dizisi var ya oradaki başrol oyuncusu ile eşim kavga ediyorlardı o bebek benim diye :) ben de eşime sarılıyordum tutuyordum kıskanıyor falan diyorum :))) sen sıkma canını her gün dua ederek yat ki kabuslar görmeBu sabah kızım rüyamda ölmüş diyorlarki iğne yapıcaz düşecek nasıl agliyorum ne olursunuz bidaha bakın bebeğim kızım ölmedi diyorum
Ağlayarak uyandim sabah kızım tekme atıyordu yavrum
Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin kimseye iki seneyi geçti kızım melek olalı gözlerim dolu dolu hep
Sağlıcakla kucagimiza alırız inş meleklerimizi tedavide beklemede olan arkadaslarimizada nasip etsin Rabbim
girmedi bilşyorum da temmuzda donmuşlarla deneyecekti diye aklımda kalmış nedense merak ettim..Yok canim o negatiften sonra bidaha girmedi hic
Rüya işte canım uyaninca çok ağladım dua ettim Şubat anneleri grubunda bebeğini kaybetmiş biri onu okudum akşam etkisinde kaldım galibaoy kuzm benim Allahım korusun mucizeni... rüya adı üstünde düşünerek birşeyler izleyerek yatmışsındır. bak ben sana geçen gördüğüm rüyayı anlatayım da gül şu kiralık aşk dizisi var ya oradaki başrol oyuncusu ile eşim kavga ediyorlardı o bebek benim diye :) ben de eşime sarılıyordum tutuyordum kıskanıyor falan diyorum :))) sen sıkma canını her gün dua ederek yat ki kabuslar görme
ben de okudum aynı şeyi canım benim o etkilemiştir seni. beni de burada 21. haftada doğum yapan arkadaş çok etkilemişti. Rabbimin izniyle evlatlarımızı sağlıkla sıhatle kucağımıza alıcaz inşallahhh...Rüya işte canım uyaninca çok ağladım dua ettim Şubat anneleri grubunda bebeğini kaybetmiş biri onu okudum akşam etkisinde kaldım galiba
Yataga girer girmez uyuyorum salavat getirdikten sonrası yok uyuyorum gündüz uykusunu bıraktım yarın öğlen hepimiz için yasin kenzul Arş süresi diğer süreleri okuyacağım
Valla kuzum denedimi bilmiorumgirmedi bilşyorum da temmuzda donmuşlarla deneyecekti diye aklımda kalmış nedense merak ettim..
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.biraz içim rahatladı çünkü deneyenler daha iyi bilgi vereceğinden eminim. ben laparoskopi oldum sonrasında amh düşüş oldu .histereskopidede öyle bi durum olursa açıkcası vazgeçicektim.laparoskopide tüpler ve yumurtalıklara işlem yapıldığı için hasar gördü sanırım.ama histereskopide vajidan yapılcağı için yinede acaba bişey olurmu diye korktum.çünkü zaten malesef amh düşük daha fazla düşerse belkide biç anne olamam.tüp bebvek denemelerim negatif olunca hep doktorum rahime bakalım kamerayla belki bişey var tutmuyordur dedi. o açıdan şimdi yeni bi tüp bebek denemesinden önce histereskopiyi uygun bulduCanim histereskopi rahimin içinin kamera ile gözlemlenmesi. Yumurtaliklara bakılıyor ve müdahalede edilmiyor. Bu nedenle amh ile hiç bir alakası yok. Amh zaten her yıl ufak bir miktar dusmesi normal kabul ediliyor. Zaten öyle olmasa menepoz durumu olmazdı. Yumurtalık anlamında histerereskopinin hiç bir sorun yaratmadığına adım kadar eminim. Benim bir yumurtaligim alındı ve kalan tek yumurtanın 4\1 de alındı. Bu yüzden konuyu fazlaca araştırıp bir çok doktora danistim. İnşallah histereskopi de sonra evladına kavusursun
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.biraz içim rahatladı çünkü deneyenler daha iyi bilgi vereceğinden eminim. ben laparoskopi oldum sonrasında amh düşüş oldu .histereskopidede öyle bi durum olursa açıkcası vazgeçicektim.laparoskopide tüpler ve yumurtalıklara işlem yapıldığı için hasar gördü sanırım.ama histereskopide vajidan yapılcağı için yinede acaba bişey olurmu diye korktum.çünkü zaten malesef amh düşük daha fazla düşerse belkide biç anne olamam.tüp bebvek denemelerim negatif olunca hep doktorum rahime bakalım kamerayla belki bişey var tutmuyordur dedi. o açıdan şimdi yeni bi tüp bebek denemesinden önce histereskopiyi uygun buldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?