Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Ne güçlü ne güzel yuregin var senin. Benim anneannem düşük oldumu giden gelenin yerini yapar der. İnşallah yakında tekrar hamilelik haberini alacağız buna canı gönülden inaniyorum.
düşüğün bir bacağı içerdedir diye de benim annem demişti :) Rabbim hepimize müjdeler yaşatsın inşalllaahh...

düşüğün bir bacağı içerdedir diye de benim annem demişti :) Rabbim hepimize müjdeler yaşatsın inşalllaahh...
ben de ilk dememem de düşük yapınca milleti biraz sustururum diye söyleyim düşük yaptığımı demiştim herkes de bana bu sefer aynı şeyi söylemez mi hadi hadi arkası gelir... ulen dedim sizi Allah sustursun ben susturamıyorum tövbe tövbeeee

canimsin yaa ne guzel yazmissinbcm olacak insalh burda hamile kalmadan ayrilmak yok aysesahram cok buyuk gecmis olsun yola devam durmak yok aynen

herkes iyiliğinden söylüyor işte. üzülmeyelim çabuk toparlanalım diye. ben küretajdan sonra kimseye kızmadım herkes konuştu. ne farkeder ki konuşsunlar her sakız çiğneye çiğneye çürür. rabbime sığındım sığınıyorum. şimdi bile en yakınlarım neler söylüyorlar nelere göğüs geriyorum ama şükrolsun Rabbime... insanlar konuşur ne yapacaksın önemli olan kötü olanlara Rabbim fırsat vermesin...

aysesahra canım geçmiş olsun inş en kısa zamanda güzel haberini alırız tekrar
Ben kimyasal gebelik gecirdigim ay içimde değişik bir duygu vardı bir iki ay içinde tekrar olacak diye seviniyordum bidahaki ay tüp bebekle hamile kaldım
Aklıma geldi şimdi eltim hiç uzulmedin bu duruma yüzün psikolojin iyi demişti insanlar dustugun anı kolluyorlar sanki

Bu sabah kızım rüyamda ölmüş diyorlarki iğne yapıcaz düşecek nasıl agliyorum ne olursunuz bidaha bakın bebeğim kızım ölmedi diyorum
Ağlayarak uyandim sabah kızım tekme atıyordu yavrum
Rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin kimseye iki seneyi geçti kızım melek olalı gözlerim dolu dolu hep
Sağlıcakla kucagimiza alırız inş meleklerimizi tedavide beklemede olan arkadaslarimizada nasip etsin Rabbim

@ayşesahra m cancazim hayran kaldim sabrina tevekkûlùne bende bis olanda úzùlmemis yola devam etmistim umudun hep olsun insallah hayirlisiyla Allah im dahada gùzelini hayirlisini nasib etsin insallah en kisa zamanda
Su perisi86 cancazim hep bu rúyalar psikolojik sakin ùzùlme insallah hayirlisiyla sag salim alcaksin kizini kucagina bende hep neler gòrúorum ki seninki daha zor annesi cennetteki melegin hep orda birgün kavuscaginiz gùnù beklio Allah im bu melegini sag salim sana nasib etsin insallah

Kizlar canlarim hic umudunuzu yitirmeyin Allah imin kapisi cok o okadar búyúkki yillardir cocuklari olmuodu yengemle dayiminyasi hic sormayin túp bebekasilama neler neler kullandilar ama hep bos dòndùler sebepsizdi sorunlari Allah ima binlerce sûkûrler olsun ki bugün ögrendim ki yengem 6 haftalik melegine hamileymis sok sevinc bir arada Allah im herkese nasib etsin insallah coksükür Allah ima vakti zamani gelince veriomus hepinize nasib etsin insallah

oy kuzm benim Allahım korusun mucizeni... rüya adı üstünde düşünerek birşeyler izleyerek yatmışsındır. bak ben sana geçen gördüğüm rüyayı anlatayım da gül şu kiralık aşk dizisi var ya oradaki başrol oyuncusu ile eşim kavga ediyorlardı o bebek benim diye :) ben de eşime sarılıyordum tutuyordum kıskanıyor falan diyorum :))) sen sıkma canını her gün dua ederek yat ki kabuslar görme

Rüya işte canım uyaninca çok ağladım dua ettim Şubat anneleri grubunda bebeğini kaybetmiş biri onu okudum akşam etkisinde kaldım galiba
Yataga girer girmez uyuyorum salavat getirdikten sonrası yok uyuyorum gündüz uykusunu bıraktım yarın öğlen hepimiz için yasin kenzul Arş süresi diğer süreleri okuyacağım

ben de okudum aynı şeyi canım benim o etkilemiştir seni. beni de burada 21. haftada doğum yapan arkadaş çok etkilemişti. Rabbimin izniyle evlatlarımızı sağlıkla sıhatle kucağımıza alıcaz inşallahhh...

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.biraz içim rahatladı çünkü deneyenler daha iyi bilgi vereceğinden eminim. ben laparoskopi oldum sonrasında amh düşüş oldu .histereskopidede öyle bi durum olursa açıkcası vazgeçicektim.laparoskopide tüpler ve yumurtalıklara işlem yapıldığı için hasar gördü sanırım.ama histereskopide vajidan yapılcağı için yinede acaba bişey olurmu diye korktum.çünkü zaten malesef amh düşük daha fazla düşerse belkide biç anne olamam.tüp bebvek denemelerim negatif olunca hep doktorum rahime bakalım kamerayla belki bişey var tutmuyordur dedi. o açıdan şimdi yeni bi tüp bebek denemesinden önce histereskopiyi uygun buldu

Laparoskopi ameliyati eğer belirttiğim gibi tüp ve yumurtalara uygulandıysa amh ta belki ufak bir dusus yapmis olabilir. Doktorun bu konuda ne soyledi? Cerrahi olarak yumurtadan bir parça alındığını sanmıyorum. Bu yuzdende dusundugun kadar etki ettiğini sanmıyorum içini rahatlatmak adına yazıyorum. Benim kadar sert bir operasyon geçirmen gerekir yanı yumurtalik tan bir kısım alınırsa ciddi dusuyor. Benim ameliyat öncesi amh 3,2 iken ameliyat sonrası 1,47 idi. Yıllar içinde amh dusuyor ve farklı laboratuvarlarda farklı sonuçlarda çıkıyor. Bu ay olcturup ertesi ay olcturdugunde farklı sonuç alan benim gibi olan çok oldu. Bu konuda çok sevdiğim bir arkadaşım amh 0,05 iken tüp bebekle ilk denemede hamile kaldı. Benim ona gore yüksek ama olmuyor. Sadece kafamda bu sureci tek amh bağlama derim. Neyi takiyorsak o genelde iyiye gitmiyor. Benim doktorumun bir çok amh dusuk hastası var hepside benden önce hamile kaldı. Bende baştan beri amh takiktim. 16 yıldır amh bakılıyor dusun yanı artık uzmanı olacam az kaldı :) bildiğim sen iyi isen o amh daha iyi. İnşallah kim istiyorsa evlat duygusunu tatsin. İnşallah histereskopi de iyi geçer en kısa zamanda evladına kavusursun. Ne zaman histereskopi yapılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…