Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.... sakın bir yere gitme yine güzel haberler alacağız senden bu ilk adımdı devamı gelecek...

evet banada histereskopi yapıplıp araştırılcak peki histereskpi sonrası yumyrrta rezervi azalmazmı işlem görücek tahriş olucak sonuçta

Canim histereskopi rahimin içinin kamera ile gözlemlenmesi. Yumurtaliklara bakılıyor ve müdahalede edilmiyor. Bu nedenle amh ile hiç bir alakası yok. Amh zaten her yıl ufak bir miktar dusmesi normal kabul ediliyor. Zaten öyle olmasa menepoz durumu olmazdı. Yumurtalık anlamında histerereskopinin hiç bir sorun yaratmadığına adım kadar eminim. Benim bir yumurtaligim alındı ve kalan tek yumurtanın 4\1 de alındı. Bu yüzden konuyu fazlaca araştırıp bir çok doktora danistim. İnşallah histereskopi de sonra evladına kavusursun

Ayy cok sevindim valla cok cabuk toparladin he aminn kuzum Allah im dermansiz dert vermesin yeterki ohh simdi bugünlerin huzurla gecsin zate az kaldi insallah aminn canim kavusmayan arkadasimiz kalmaz insallah

Oyy kuzumm simdi gördüm cok gecmis olsun cok úzúldúm ama demekki imkansiz yokmus diorum insallah hayirlisiyla Allah im en gùzelini verecek insallah hayirlisiyla en kisa zamanda birdaha yasarsin bu mutlulugu

ufff uffff tövbe isyan değil ama çok üzülüyorum çokkk Rabim bizi de güldürsün artık ne olurrr canımsın sınavın büyük rabbim sabrını da bol versin inşallah yine kendiliğinden olacak. en azından amelyatın iyi geçmiş tatlım çok çok geçmiş olsun. her daim dualarımdasın seni çok seviyorum

Gecmis olsun cankm benim insallah hauirlisiyla Rabbim Sifani verir kolajliklar versin Allahim

Selam canlar
Giremedim doğumdan beri hiç vakit olmuyor
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allahım inşallah en kısa zamanda bekleyenlere de bu mucizeyi yaşatır. .çok dua ediyorum hepiniz için. .

papyonkilikli canım çok geçmiş olsun
Tek yaşadığın yaşayacağın sıkıntı bu olur inşallah bidaha yaşamazsın

R ravza54 canım bu günlerinin tadını çıkar inan bana günde sadece maksimum 2 saat uyuyabiliyorum şuan..doğumdan sonra çok yorucu bir süreç seni bekliyor olacak fırsatın varken bol bol dinlen inşallah sağlıkla zamanında kucağına alacaksin

Ayy kuzumm benim her dogum.yapan òyle dio valla zate cok uyuyamiorumki zirt pirt tuvalet ve sancidan yorucu ama cok güzel bir duygudur eminim insallah hayirlisiyla canimm benimm insallah Allah im herkese nasib etsin insallah tûm isteyenlere tosununu Allah im hayirli evlat nasib etsin

İk

gI

Kızlar ben mesajları göremiyorum aysesahra ya ne oldu??
Canim hamistiya bebisini gòrmús hatta kalp atislarini bile gòrmùs ama bebisimiz tùp kanalina tutunmus rahimde degilmis almislar bugün bende bugùn øgrendim insallah hayirlisiyla melegi bidaha ben burdayim der saglikla kucagina alir

canım benim sağolasın öyle çok büyük bir olay değil Rabbim nazarlardan saklasın hepimizi kötülüklerden....
Rabbim bu konuda yazanlara öncelikle sonra isteyen herkese sağlıkla sıhatle yaşatsın inşallah senin yaşadığın o günleri...

arkadaşlar bi hülya diye arkadaş vardı diyarbakırlı okuyordu falan haberiniz var mı ondan

Merhaba arkadaşlar ben geldiiiim..bu imtihanıda atlattım çok şükür durmak yok yola devam eeee nerde kalmıştık ?

Ne güçlü ne güzel yuregin var senin. Benim anneannem düşük oldumu giden gelenin yerini yapar der. İnşallah yakında tekrar hamilelik haberini alacağız buna canı gönülden inaniyorum.

Ne güçlü ne güzel yuregin var senin. Benim anneannem düşük oldumu giden gelenin yerini yapar der. İnşallah yakında tekrar hamilelik haberini alacağız buna canı gönülden inaniyorum.
O senin yüreğinin güzelliği tatlım...ben inanıyorum ki dualarımız sayesinde herşeyin üstesinden geliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…