- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum.... sakın bir yere gitme yine güzel haberler alacağız senden bu ilk adımdı devamı gelecek...Malesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
çok şükür...Canlar Arkadaşımız kardeşimiz Ayşesahracımız ameliyattan çıkmış çok şükür iyiyim dedi hepinize çokkk selamı var hemen paylaşmak istedim.
evet banada histereskopi yapıplıp araştırılcak peki histereskpi sonrası yumyrrta rezervi azalmazmı işlem görücek tahriş olucak sonuçta
Ayy cok sevindim valla cok cabuk toparladin he aminn kuzum Allah im dermansiz dert vermesin yeterki ohh simdi bugünlerin huzurla gecsin zate az kaldi insallah aminn canim kavusmayan arkadasimiz kalmaz insallahamin kuzum hamdolsun iyiyim dr bugünden sonra kapatmana gerek yok dedi pansumana da gerek kalmadı şişlik indi sayılır. Rabbim beterinden korusun dr antibiyotik konusunda emşn ya. o nedenle içim de rahatladı artıkaminnn aminn inşallah buradaki tüm akadaşlarımız evlatlarına sağlıkla sıhatle kavusur...
Oyy kuzumm simdi gördüm cok gecmis olsun cok úzúldúm ama demekki imkansiz yokmus diorum insallah hayirlisiyla Allah im en gùzelini verecek insallah hayirlisiyla en kisa zamanda birdaha yasarsin bu mutluluguMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
ufff uffff tövbe isyan değil ama çok üzülüyorum çokkk Rabim bizi de güldürsün artık ne olurrrMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
Gecmis olsun cankm benim insallah hauirlisiyla Rabbim Sifani verir kolajliklar versin Allahimsağolun canlar halen şişlik var sanırım yarın da bikere daha boşaltacaklar... biraz daha rahatladım şükrolsun tabi. oradayken 20 yaşında bir kızcağız kanaması nedeniyle gelmiş 6 aylık gebe. bu saatten sonra düşük olmazmış erken doğum olurmuş diye ortalıkta geziniyor. nasıl kızdım anlatamam... yat kalkma wc hariç dedim dr da aynı şeyi diyecek sana dedim. ama yok ben sıkılırım diyor. nasıl kızdım nasıl kızdım anlatamam...
asıl senin azıcık kaldı sağlıkla sıhatle inşalllaahhh...Ayy cok sevindim valla cok cabuk toparladin he aminn kuzum Allah im dermansiz dert vermesin yeterki ohh simdi bugünlerin huzurla gecsin zate az kaldi insallah aminn canim kavusmayan arkadasimiz kalmaz insallah
Aminn canim insallah biasıl senin azıcık kaldı sağlıkla sıhatle inşalllaahhh...
Ayy kuzumm benim her dogum.yapan òyle dio valla zate cok uyuyamiorumki zirt pirt tuvalet ve sancidan yorucu ama cok güzel bir duygudur eminim insallah hayirlisiyla canimm benimm insallah Allah im herkese nasib etsin insallah tûm isteyenlere tosununu Allah im hayirli evlat nasib etsinSelam canlar
Giremedim doğumdan beri hiç vakit olmuyor
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allahım inşallah en kısa zamanda bekleyenlere de bu mucizeyi yaşatır. .çok dua ediyorum hepiniz için. .
papyonkilikli canım çok geçmiş olsun
Tek yaşadığın yaşayacağın sıkıntı bu olur inşallah bidaha yaşamazsın
R ravza54 canım bu günlerinin tadını çıkar inan banagünde sadece maksimum 2 saat uyuyabiliyorum şuan..doğumdan sonra çok yorucu bir süreç seni bekliyor olacak fırsatın varken bol bol dinlen inşallah sağlıkla zamanında kucağına alacaksin
İkMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim a
Canim benim okuyunca cok üzüldüm Allahim kolaylıklar versin Insallah enkisa zamanda tekrar hamile kalirsin sağlıkla sihhatle bebisine kucağına alırsin kuzum Rabbim kolayliklar versinMalesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
ma malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
Malesef iyi haber veremiyorum kızlar..bebeğimi gördüm kalp atışını bile izledim ama malesef tüpde kalmış şimdi hastanedeyim sabah ameliyatım var..Hakkınızı helal edin..benden yana helal olsun..sizleri seviyorum..
Canim hamistiya bebisini gòrmús hatta kalp atislarini bile gòrmùs ama bebisimiz tùp kanalina tutunmus rahimde degilmis almislar bugün bende bugùn øgrendim insallah hayirlisiyla melegi bidaha ben burdayim der saglikla kucagina alirKızlar ben mesajları göremiyorum aysesahra ya ne oldu??
canım benim sağolasın öyle çok büyük bir olay değil Rabbim nazarlardan saklasın hepimizi kötülüklerden....Selam canlar
Giremedim doğumdan beri hiç vakit olmuyor
Hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..Allahım inşallah en kısa zamanda bekleyenlere de bu mucizeyi yaşatır. .çok dua ediyorum hepiniz için. .
papyonkilikli canım çok geçmiş olsun
Tek yaşadığın yaşayacağın sıkıntı bu olur inşallah bidaha yaşamazsın
R ravza54 canım bu günlerinin tadını çıkar inan banagünde sadece maksimum 2 saat uyuyabiliyorum şuan..doğumdan sonra çok yorucu bir süreç seni bekliyor olacak fırsatın varken bol bol dinlen inşallah sağlıkla zamanında kucağına alacaksin
Merhaba arkadaşlar ben geldiiiim..bu imtihanıda atlattım çok şükür durmak yok yola devam eeee nerde kalmıştık ?
O senin yüreğinin güzelliği tatlım...ben inanıyorum ki dualarımız sayesinde herşeyin üstesinden geliyoruz...Ne güçlü ne güzel yuregin var senin. Benim anneannem düşük oldumu giden gelenin yerini yapar der. İnşallah yakında tekrar hamilelik haberini alacağız buna canı gönülden inaniyorum.
maşallllaahhh maşalllaahhh... Yüreği temiz ve güçlü arkadaşım güzel günlerin olsun inşallahhh....Merhaba arkadaşlar ben geldiiiim..bu imtihanıda atlattım çok şükür durmak yok yola devam eeee nerde kalmıştık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?