Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

bu operasyonun kararını sen mi verdin yoksa drun mu tavsiye etti? amh düşüklüğünü ben de yaşıyorum. aslında amh dediğin şey şuan için en güvenilir test ama dünya çapında çok da güven duyulmuyor. amh 0,02 ile kendiliğinden hamile olanı okudum ben. d vitaöini ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim. rabbim yar ve yardımcın olsun

Valla kuzum denedimi bilmiorum kiz sen cok yasa emi o nebicim bir rüyadir øyle
ya sorma millet neler görüyor ben neler görüyorum :) geçen gece de rüyamda çindeydim etrafta çince yazılar falan :) eşime anlattım toton hep açık zaten gece diyor :) benim rüyalarım hep acayipti hamilelikle daha da acayipleşti zaten :)

Hay sen cok yasa kiz iki ògrenseydin ya enistem cok ii demis ay cok güldûm kuzum ya cin ne ya hamisler dogum bebek gòrúr bizim kiz dùnya turunda ayy sen cok yasa

Ben 6 ay önce histereskopi ve laparoskopiyi aynı anda oldum ayriyeten çizik attırdım aynı anda bende yaş artık 38 3 defa tüp denedim sadece 2 tane kaliteli yumoşum oluyordu donduracak hiç yumurtam kalmıyordu...işlemlerden sonra yumurtalarla ilgili kafana fazla bişey takma beni örnek al bak kendiliğinden olmuştu tek sorun tüpde kalmış olmasıydı..6+4 olmuş kalp atışı vardı yani tamamen sağlıklıydı ..sadece yanlış yerdeydi..beni örnek almanı isterim hiç bir şeye takılma Rabbim isteyince kalitede sayıda yerine geliyor..mucizelere inanın...

Canim benim doktorumda histereskopi önerdi.. Sen ne zamn yaptircaksin birbirimize destek olalimm

Canim senin rahimde herhangi birsey cikmismiydi gebeligi engelleyen??

Günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar.rabbim dualarinizi Kabul etsin.
aysesahra canim cok gecmis olsun insallah en tez zamanda Atan o güzel kalp dogru yerde olur Rabbim müjdelendirsin seni ve bekleyen tüm arkadaslari tez zamanda
Kizlar biz Hala beklemedeyiz.pazartesine kadar kendiliginden gelmezse kizim suni sanci verilcek.hamd olsun bugünüme.hayal bile edemezdim 1 yil önce.
Suni sancidan biraz da korkuyorum Ama Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Dogumda bütün anne olmayi dileyenler icin Dua etmek istiyorum insallahhh

Inşallah hayirlisiyla alırsın kucağına melegini evet suni sanci zor normal doguranlara hayranım ama açılma olunca kolay oluyormuş güzel haberlerini bekliyoruz canım

Inşallah hayirlisiyla alırsın kucağına melegini evet suni sanci zor normal doguranlara hayranım ama açılma olunca kolay oluyormuş güzel haberlerini bekliyoruz canım
amin insallah canim daha acilma yok maalesef Ama yumusak dedi doktor acilir dedi.acikcasi korkuyorum korkmuyorum desem yalan olur
Kendiliginden gelmezse sezeryan yapalim dedim yok dene diyolar.burda cok normal dogum taraftari Doktorlar Aslinda iyi bisey
Hayirlisi artik

canımmm hayırlı cumalar inşallah hayırla kurtulursun korkma inşallah Rabbim yardımcın. cennet kokusunu alınca tüm acıların dinecek. her daim dualarımdasınız ne olur doğumda biz topiktekilere ismimizle dua etmeyi unutma. seni çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…