- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
sizin sorununuz neydi benim sol tüpüm yok ne yazıkki alındıBen 6 ay önce histereskopi ve laparoskopiyi aynı anda oldum ayriyeten çizik attırdım aynı anda bende yaş artık 38 3 defa tüp denedim sadece 2 tane kaliteli yumoşum oluyordu donduracak hiç yumurtam kalmıyordu...işlemlerden sonra yumurtalarla ilgili kafana fazla bişey takma beni örnek al bak kendiliğinden olmuştu tek sorun tüpde kalmış olmasıydı..6+4 olmuş kalp atışı vardı yani tamamen sağlıklıydı ..sadece yanlış yerdeydi..beni örnek almanı isterim hiç bir şeye takılma Rabbim isteyince kalitede sayıda yerine geliyor..mucizelere inanın...
buna doktorum karar verdi tüp bebek denemelerim hep negatif olunca birde histereskopi yapıp rahime bakalım dedi belki bişey vardır ve ondan tutmuyordur dedi.o açıdan dondurulmuşların transferinden önce histereskopi yapcak ama korkuyorum amh dahada düşer diyebu operasyonun kararını sen mi verdin yoksa drun mu tavsiye etti? amh düşüklüğünü ben de yaşıyorum. aslında amh dediğin şey şuan için en güvenilir test ama dünya çapında çok da güven duyulmuyor. amh 0,02 ile kendiliğinden hamile olanı okudum ben. d vitaöini ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim. rabbim yar ve yardımcın olsun
histereskopi aralık ayında yaptıracağım.sonrasında dondurulmuş emöbriyomu kullanacak doktor.hşstereskopi yapmadan olmaz transfer dedi rahime baaklım artık sürekli negatif olunca doktorda kuşkulandı yani. sanmıyorum rahimde birşey çıkcağını gerçi hsg de falan rahim hep çok iyi demişlerdi. laparoskopi oldum sol tüpümü aldılar.ondan sonra amh düştü benimde işte.histereskopide inşallah amh ile alakalı sorun yaşamam.gebelik aşısıda yapacak doktorum ayrıca bakalım .artık nolucakLaparoskopi ameliyati eğer belirttiğim gibi tüp ve yumurtalara uygulandıysa amh ta belki ufak bir dusus yapmis olabilir. Doktorun bu konuda ne soyledi? Cerrahi olarak yumurtadan bir parça alındığını sanmıyorum. Bu yuzdende dusundugun kadar etki ettiğini sanmıyorum içini rahatlatmak adına yazıyorum. Benim kadar sert bir operasyon geçirmen gerekir yanı yumurtalik tan bir kısım alınırsa ciddi dusuyor. Benim ameliyat öncesi amh 3,2 iken ameliyat sonrası 1,47 idi. Yıllar içinde amh dusuyor ve farklı laboratuvarlarda farklı sonuçlarda çıkıyor. Bu ay olcturup ertesi ay olcturdugunde farklı sonuç alan benim gibi olan çok oldu. Bu konuda çok sevdiğim bir arkadaşım amh 0,05 iken tüp bebekle ilk denemede hamile kaldı. Benim ona gore yüksek ama olmuyor. Sadece kafamda bu sureci tek amh bağlama derim. Neyi takiyorsak o genelde iyiye gitmiyor. Benim doktorumun bir çok amh dusuk hastası var hepside benden önce hamile kaldı. Bende baştan beri amh takiktim. 16 yıldır amh bakılıyor dusun yanı artık uzmanı olacam az kaldı :) bildiğim sen iyi isen o amh daha iyi. İnşallah kim istiyorsa evlat duygusunu tatsin. İnşallah histereskopi de iyi geçer en kısa zamanda evladına kavusursun. Ne zaman histereskopi yapılacak?
Anladim canim benimde aralik gibi duruyor. Ben tedaviye sil baştan başlicam malesef dondurulmusum yokiki ay sonra düşünüyorum
Amin canim insallah Allah razi olsun.ismini yazarmisin? Isminizi yazin arkadaslarimcanımmm hayırlı cumalar inşallah hayırla kurtulursun korkma inşallah Rabbim yardımcın. cennet kokusunu alınca tüm acıların dinecek. her daim dualarımdasınız ne olur doğumda biz topiktekilere ismimizle dua etmeyi unutma. seni çok seviyorum...
Tatlım az kaldı kucağına alınca bütün acılar geçecek inşallah...benim adımı söylemeye gerek varmı hamişleeer ....Hayirli cumalar kizlarSpring2014 csnim benim insallah hayirlisiyla suni sanciya gerek kalmazda kizceni sag salim kucagina alirsin bide kizlar erken gelir derler bizimkiler sevdi yerlerini ben òyle diorumm hep benim daha var ama ondsn sonrada brkleyecez gelmezse suni sanci vercekler insallah hayirlisiyla gerek kalmazda hayirlisiyla aliriz canim kizlar bir iki aydir hep zorlaniodum tuvalete cikarken 3 tane hemoroidim var ama bu son gùnler daha kòtù olduk hep ikinarak cikioruz ve ikindigim icinde hemeroidler sisior tabi otomatikmen rahimde sisior ve hatta ònù bile kapanior elime tomurcuk biseyler gelior sis ben bòyle nasil normel dogum yapcam korkmuodum artik korkuorum resmen rahmimin ici sisior ittiriorum o sis olan tomurcuklari banada dua edin hayirlisi olsun insallah hepinize dua edicem zaten hep ediorum liste yapin herkes gercek ismini yazsin listeye
Tatlım benimde sağ tüp yok artık başkada farklı birşeyim yok..bak imkansız diye birşeyde yok..bende tüpden başka olmaz diyordum ama oluverdi...sizin sorununuz neydi benim sol tüpüm yok ne yazıkki alındıbirde yumurtam az ve kalitesiz çıkıyor normal yolla olması imkansız gibi birşey ama bilmiyorum histereskppi belki çözüm olur rahime faydası olur dedi doktorum
Canım benim adım İlknur dua et dogumda bizlerede inş bebisini sağlıcakla kucağına alırsın Ayy çok heyecanlı dimi iki gün sonAmin canim insallah Allah razi olsun.ismini yazarmisin? Isminizi yazin arkadaslarim
Canım benim az kalmış dayan bide yaza gelseydi son günlerin çok zor oluyor ben yaşadım dualarim sizinle ve tedavide doğal yoldan bekleyen bütün arkadaslarim için bugün yine ettim duami adım İlknur canımHayirli cumalar kizlarSpring2014 csnim benim insallah hayirlisiyla suni sanciya gerek kalmazda kizceni sag salim kucagina alirsin bide kizlar erken gelir derler bizimkiler sevdi yerlerini ben òyle diorumm hep benim daha var ama ondsn sonrada brkleyecez gelmezse suni sanci vercekler insallah hayirlisiyla gerek kalmazda hayirlisiyla aliriz canim kizlar bir iki aydir hep zorlaniodum tuvalete cikarken 3 tane hemoroidim var ama bu son gùnler daha kòtù olduk hep ikinarak cikioruz ve ikindigim icinde hemeroidler sisior tabi otomatikmen rahimde sisior ve hatta ònù bile kapanior elime tomurcuk biseyler gelior sis ben bòyle nasil normel dogum yapcam korkmuodum artik korkuorum resmen rahmimin ici sisior ittiriorum o sis olan tomurcuklari banada dua edin hayirlisi olsun insallah hepinize dua edicem zaten hep ediorum liste yapin herkes gercek ismini yazsin listeye
Canım benimde acilmam olmadı ölü dogumumda 10saat sancı çektim suni sanci verdiler 10saat sonunda o büyük kızımın acisylada sezeryana alın benide bagirdim Rabbim kolaylıklar versin bir avazda dogurursun inş belkide ikigun içinde sancin kendiliginden gelir acilman olur dogurursun güzel haberini bekliyoruz canımamin insallah canim daha acilma yok maalesef Ama yumusak dedi doktor acilir dedi.acikcasi korkuyorum korkmuyorum desem yalan olur
Kendiliginden gelmezse sezeryan yapalim dedim yok dene diyolar.burda cok normal dogum taraftari Doktorlar Aslinda iyi bisey
Hayirlisi artik
canım dediğim gibi önemli olan ultrasonda görünen folikül sayın bebek için bir yumurta bir sperm yeter. için rahat olsun. çok zor biliyorum bak bu konuda rezerv azlığı olup hamile olan 2 kişi varbuna doktorum karar verdi tüp bebek denemelerim hep negatif olunca birde histereskopi yapıp rahime bakalım dedi belki bişey vardır ve ondan tutmuyordur dedi.o açıdan dondurulmuşların transferinden önce histereskopi yapcak ama korkuyorum amh dahada düşer diye
canım ya çok çok geçmiş olsun. ya bu aralar ılık su ve ılık süt iç, bol bol hurma ye. meryem suresinde bile geçiyor hz. meryemin doğumu yaklaştığında hurma ağacının yanına gittiğini anlatıyor... su ve süt seni biraz rahatlatır makatına zeytinyağı sür.Hayirli cumalar kizlarSpring2014 csnim benim insallah hayirlisiyla suni sanciya gerek kalmazda kizceni sag salim kucagina alirsin bide kizlar erken gelir derler bizimkiler sevdi yerlerini ben òyle diorumm hep benim daha var ama ondsn sonrada brkleyecez gelmezse suni sanci vercekler insallah hayirlisiyla gerek kalmazda hayirlisiyla aliriz canim kizlar bir iki aydir hep zorlaniodum tuvalete cikarken 3 tane hemoroidim var ama bu son gùnler daha kòtù olduk hep ikinarak cikioruz ve ikindigim icinde hemeroidler sisior tabi otomatikmen rahimde sisior ve hatta ònù bile kapanior elime tomurcuk biseyler gelior sis ben bòyle nasil normel dogum yapcam korkmuodum artik korkuorum resmen rahmimin ici sisior ittiriorum o sis olan tomurcuklari banada dua edin hayirlisi olsun insallah hepinize dua edicem zaten hep ediorum liste yapin herkes gercek ismini yazsin listeye
canımmmm maşallah maşallah Allahım sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah. ravzaya dediğim gibi hurma kolaylaştırıyormuş doğumu. hurma yemeye çalış canım benim. dualarımdasınız....Amin canim insallah Allah razi olsun.ismini yazarmisin? Isminizi yazin arkadaslarim
histereskopi aralık ayında yaptıracağım.sonrasında dondurulmuş emöbriyomu kullanacak doktor.hşstereskopi yapmadan olmaz transfer dedi rahime baaklım artık sürekli negatif olunca doktorda kuşkulandı yani. sanmıyorum rahimde birşey çıkcağını gerçi hsg de falan rahim hep çok iyi demişlerdi. laparoskopi oldum sol tüpümü aldılar.ondan sonra amh düştü benimde işte.histereskopide inşallah amh ile alakalı sorun yaşamam.gebelik aşısıda yapacak doktorum ayrıca bakalım .artık nolucak
Amin canim insallah. Gecmis olsun benimde var maalesef Ben de düsünmüyor degilim dogumda onlar ne olcak diye..Hayirli cumalar kizlarSpring2014 csnim benim insallah hayirlisiyla suni sanciya gerek kalmazda kizceni sag salim kucagina alirsin bide kizlar erken gelir derler bizimkiler sevdi yerlerini ben òyle diorumm hep benim daha var ama ondsn sonrada brkleyecez gelmezse suni sanci vercekler insallah hayirlisiyla gerek kalmazda hayirlisiyla aliriz canim kizlar bir iki aydir hep zorlaniodum tuvalete cikarken 3 tane hemoroidim var ama bu son gùnler daha kòtù olduk hep ikinarak cikioruz ve ikindigim icinde hemeroidler sisior tabi otomatikmen rahimde sisior ve hatta ònù bile kapanior elime tomurcuk biseyler gelior sis ben bòyle nasil normel dogum yapcam korkmuodum artik korkuorum resmen rahmimin ici sisior ittiriorum o sis olan tomurcuklari banada dua edin hayirlisi olsun insallah hepinize dua edicem zaten hep ediorum liste yapin herkes gercek ismini yazsin listeye
Allah razi olsun insallah.yemeye calisiyorum canim Ama hem sekerden dolayi hemde migdemde yanmasindan dolayi pek yiyemiyorum Ama arada yiyorumcanımmmm maşallah maşallah Allahım sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah. ravzaya dediğim gibi hurma kolaylaştırıyormuş doğumu. hurma yemeye çalış canım benim. dualarımdasınız....
Insallah canim hayirlidiyla Evet cok heycanli duYgularin hepsi tavan ysptiCanım benim adım İlknur dua et dogumda bizlerede inş bebisini sağlıcakla kucağına alırsın Ayy çok heyecanlı dimi iki gün son
Ayse dimi kuzum adin insallah hayirlisiyla valla Allah im herkese nasib etsin insallah en kisa zamanda korkum hemoroidler korkutuo valla beniTatlım az kaldı kucağına alınca bütün acılar geçecek inşallah...benim adımı söylemeye gerek varmı hamişleeer ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?