Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

sizin sorununuz neydi benim sol tüpüm yok ne yazıkki alındı birde yumurtam az ve kalitesiz çıkıyor normal yolla olması imkansız gibi birşey ama bilmiyorum histereskppi belki çözüm olur rahime faydası olur dedi doktorum

buna doktorum karar verdi tüp bebek denemelerim hep negatif olunca birde histereskopi yapıp rahime bakalım dedi belki bişey vardır ve ondan tutmuyordur dedi.o açıdan dondurulmuşların transferinden önce histereskopi yapcak ama korkuyorum amh dahada düşer diye

histereskopi aralık ayında yaptıracağım.sonrasında dondurulmuş emöbriyomu kullanacak doktor.hşstereskopi yapmadan olmaz transfer dedi rahime baaklım artık sürekli negatif olunca doktorda kuşkulandı yani. sanmıyorum rahimde birşey çıkcağını gerçi hsg de falan rahim hep çok iyi demişlerdi. laparoskopi oldum sol tüpümü aldılar.ondan sonra amh düştü benimde işte.histereskopide inşallah amh ile alakalı sorun yaşamam.gebelik aşısıda yapacak doktorum ayrıca bakalım .artık nolucak

Hayirli cumalar canlarim.. Bugun sabah universite hastnesine gittim doktorum bi kac tahlil istemisti kadin dogum poliklngne giderken tup bebek merkezinin onunden gectik. Esime gel bi goruselim rapor icin dedim randevu aldik bakalim insallahh rapor cikartabilirim.. Ama merak ettigim bisey var ordan rapor alip ozel hastnede kullanabilyrmym bu raporu? Doktoruma soracagm gorusmeye gidince ama merak ettim bilginiz var mi..

Amin canim insallah Allah razi olsun.ismini yazarmisin? Isminizi yazin arkadaslarim

Hayirli cumalar kizlar Spring2014 csnim benim insallah hayirlisiyla suni sanciya gerek kalmazda kizceni sag salim kucagina alirsin bide kizlar erken gelir derler bizimkiler sevdi yerlerini ben òyle diorumm hep benim daha var ama ondsn sonrada brkleyecez gelmezse suni sanci vercekler insallah hayirlisiyla gerek kalmazda hayirlisiyla aliriz canim kizlar bir iki aydir hep zorlaniodum tuvalete cikarken 3 tane hemoroidim var ama bu son gùnler daha kòtù olduk hep ikinarak cikioruz ve ikindigim icinde hemeroidler sisior tabi otomatikmen rahimde sisior ve hatta ònù bile kapanior elime tomurcuk biseyler gelior sis ben bòyle nasil normel dogum yapcam korkmuodum artik korkuorum resmen rahmimin ici sisior ittiriorum o sis olan tomurcuklari banada dua edin hayirlisi olsun insallah hepinize dua edicem zaten hep ediorum liste yapin herkes gercek ismini yazsin listeye

Tatlım az kaldı kucağına alınca bütün acılar geçecek inşallah...benim adımı söylemeye gerek varmı hamişleeer ....

Tatlım benimde sağ tüp yok artık başkada farklı birşeyim yok..bak imkansız diye birşeyde yok..bende tüpden başka olmaz diyordum ama oluverdi...

Canım benim az kalmış dayan bide yaza gelseydi son günlerin çok zor oluyor ben yaşadım dualarim sizinle ve tedavide doğal yoldan bekleyen bütün arkadaslarim için bugün yine ettim duami adım İlknur canım

Canım benimde acilmam olmadı ölü dogumumda 10saat sancı çektim suni sanci verdiler 10saat sonunda o büyük kızımın acisylada sezeryana alın benide bagirdim Rabbim kolaylıklar versin bir avazda dogurursun inş belkide ikigun içinde sancin kendiliginden gelir acilman olur dogurursun güzel haberini bekliyoruz canım

canım dediğim gibi önemli olan ultrasonda görünen folikül sayın bebek için bir yumurta bir sperm yeter. için rahat olsun. çok zor biliyorum bak bu konuda rezerv azlığı olup hamile olan 2 kişi var

canım ya çok çok geçmiş olsun. ya bu aralar ılık su ve ılık süt iç, bol bol hurma ye. meryem suresinde bile geçiyor hz. meryemin doğumu yaklaştığında hurma ağacının yanına gittiğini anlatıyor... su ve süt seni biraz rahatlatır makatına zeytinyağı sür.

Amin canim insallah Allah razi olsun.ismini yazarmisin? Isminizi yazin arkadaslarim
canımmmm maşallah maşallah Allahım sağlıklı ve kolay doğum nasip etsin inşallah. ravzaya dediğim gibi hurma kolaylaştırıyormuş doğumu. hurma yemeye çalış canım benim. dualarımdasınız....

Anlıyorum canım en azından aklında bu soru işareti kalmaz. Benim doktorumda 3. deneyelim olmazsa bakalım diyor. Benimde rahim filmi temiz çıktı. Ancak kafamda hep neden tutunmadi sorusu var. İkinci denemem dondurulmuş embriyo idi o da kimyasal oldu. Sonra kendiliğinden hamile kaldım ama yine kimyasal oldu. Hiç yükselmeden dusuyor. En azından bu soru işareti de aklında kalmaz. Rabbim zorda olan her kuluna yardım etsin. Amh ile ilgili kesin kez diyebileceğim amh ile hiç bir etkisi veya bağı yok. Nihayetinde işlem rahime bakılması yumurtalik ellenmiyor. Benim ameliyatlar sonrası yumurtaligin toplanmasını desteklenmesi için verilen bazı vitamin destekleri oldu. Doktora danisip belki kullanmanda sakınca yoksa alabilirsin. Ayrıca yumurta her ay aynı kalitede yumurta vermiyor bazen biraz dusuk seyredip sonraki aylarda toplayabiliyor. Kalite çok değişken. Ben 4 ay yumurta takibi yaptırdım orda kendi düzenim hakkında çok şey öğrendim. Bir ay bir sonraki ayla farklı olabiliyor. Bu yüzden içini ferah tutmaya çalış. Birde doktoruna eminim guveniyorsundur ama içinde acaba varsa başka doktorlara da danış derim. Bende yakında inşallah danisacam. Aynı şeyleri onerirse içim rahatlatacak bir nebze. Umarım senin içinde bütün tedaviler hayırlı olur ve bununla evladın tutunur.

Amin canim insallah. Gecmis olsun benimde var maalesef Ben de düsünmüyor degilim dogumda onlar ne olcak diye..

Allah razi olsun insallah.yemeye calisiyorum canim Ama hem sekerden dolayi hemde migdemde yanmasindan dolayi pek yiyemiyorum Ama arada yiyorum

Tatlım az kaldı kucağına alınca bütün acılar geçecek inşallah...benim adımı söylemeye gerek varmı hamişleeer ....
Ayse dimi kuzum adin insallah hayirlisiyla valla Allah im herkese nasib etsin insallah en kisa zamanda korkum hemoroidler korkutuo valla beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…