Canim ilknurum evet sayili gùnler kaldi Allah im herkese yasatsin insallah hayirlisiyla benim endisem hemeroidler bebege zarari yok biliomda normel dogumda etkilermi dogumumu korkum o zorlarsa dieCanım benim az kalmış dayan bide yaza gelseydi son günlerin çok zor oluyor ben yaşadım dualarim sizinle ve tedavide doğal yoldan bekleyen bütün arkadaslarim için bugün yine ettim duami adım İlknur canım
Canim sende tuvaletini yaparken rahminin icinde sislik olusuomu ikindigim icin tuvalet sonrasi rahmim sisio icinde sidlik var resmen ittiriorum ki normel dogumda ikinmayla cok oldugundan daha cok zarar veriomus onlara arastirdigim kadariyla bazi dok. Önermiormus hemeroidi cokolanlara normel dogum sezerysn yapiomus direkt pazartesi edim sorcak dok. Bakalim ne dicekAmin canim insallah. Gecmis olsun benimde var maalesef Ben de düsünmüyor degilim dogumda onlar ne olcak diye..
Günaydin kizlar hepinize hayirli cumalar.rabbim dualarinizi Kabul etsin.
@aysesahra canim cok gecmis olsun insallah en tez zamanda Atan o güzel kalp dogru yerde olur Rabbim müjdelendirsin seni ve bekleyen tüm arkadaslari tez zamanda
Kizlar biz Hala beklemedeyiz.pazartesine kadar kendiliginden gelmezse kizim suni sanci verilcek.hamd olsun bugünüme.hayal bile edemezdim 1 yil önce.
Suni sancidan biraz da korkuyorum Ama Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Dogumda bütün anne olmayi dileyenler icin Dua etmek istiyorum insallahhh
Canım az önce diğer topikte okudum ilk bebekte 20-21. Haftalarda başlıyormuş . Endişe etme hayırla alırsın inşallah bebişini kucağınaKızlar merhaba siz bebeğinizin hareketlerini Nezaman hissetmeye başladınız benim bazi zaman oluyo aradan bugun sonra tekrar oluyo eger hareketleriyse bende endişe ediyorum acaba biseymi olsu diye Rabbim butun evlaarimizi korusun istedeyen dileyen herkese nasip etsin
canim ben cookCanım az önce diğer topikte okudum ilk bebekte 20-21. Haftalarda başlıyormuş . Endişe etme hayırla alırsın inşallah bebişini kucağınagerçi bi dolu hamişler annişler varken bana cevap nermek düşmez ama
Canım az önce diğer topikte okudum ilk bebekte 20-21. Haftalarda başlıyormuş . Endişe etme hayırla alırsın inşallah bebişini kucağınagerçi bi dolu hamişler annişler varken bana cevap nermek düşmez ama
Noldu kuzumUffff bunalımlardayım yine nerelerdesiz kızlar kimsecikler yok
Bugün 35. Günüm kaç gündür sancı var iki üç gündür kahverengi akıntı oluyor sökmedim bi türlü namazı bir vakit kılıyorum diğerinde içime sinmiyor doktora gitmek te istemiyorum test yapmak ta istemiyorum hiç bişey gelmiyor içimdenNoldu kuzum
Canim benim tesekkür ederim simdilik bekliorum yalanci sancilarla ama iice agirlasti agrilarim kalcalarim bacaklarim asaggim karnim gùnden gúne artio asagiya baskida yapio ama gelcek gibi hic durmuo inatci kizcem simdilik bekliorum bakalim toplandi biryere kasio hayirlisiyla insallah gelsin canim sen nasilsinSpring2014 canım yarın hastaneye gidecektin bizi haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz
R ravza54 canım sen nasılsın sıra sende tatlım
dnzderya canım sen nasılsın tedaviye basladinmi inş doğal olarak gelir mucizen
Canım aralık adetimde düşünüyorum ama henüz kasımdan ses yok inşallah kist falan oluşmadı üzgünüm çokkSpring2014 canım yarın hastaneye gidecektin bizi haberdar et güzel haberlerini bekliyoruz
R ravza54 canım sen nasılsın sıra sende tatlım
dnzderya canım sen nasılsın tedaviye basladinmi inş doğal olarak gelir mucizen
Canim benim ama biliosunki umutsuzluk yok belki var evetseni cok ii anliorum ama yoksada 35. Gùn ve dok. Buna cagre bulmasi lazim umreye giderkende cok stres yapmistin hatta yaninda gùvendigin biri varsa ver idrarini o yapsin testin yoksa bile camasir suyuyla yap dok. Geciktirme kuzum havadan mi ya karamsarlik icine yorgunluk hep Allah im insallah bu yolda dualarimizi duyar en.kisa zamanda bide bakmisin mucizen yani basinda ozamnda kiz yeliz uyumuo bu kolik var galiba sancisida gitmio dersin insallah hayirlisiyla uyumak istiorum dersinBugün 35. Günüm kaç gündür sancı var iki üç gündür kahverengi akıntı oluyor sökmedim bi türlü namazı bir vakit kılıyorum diğerinde içime sinmiyor doktora gitmek te istemiyorum test yapmak ta istemiyorum hiç bişey gelmiyor içimden
Bu işin mutluluğunu yaşayacağımdan ümidim gerçekten yok ta artık şu stres sıkıntısını da yaşamasam çok iyi olacak...Canim benim ama biliosunki umutsuzluk yok belki var evetseni cok ii anliorum ama yoksada 35. Gùn ve dok. Buna cagre bulmasi lazim umreye giderkende cok stres yapmistin hatta yaninda gùvendigin biri varsa ver idrarini o yapsin testin yoksa bile camasir suyuyla yap dok. Geciktirme kuzum havadan mi ya karamsarlik icine yorgunluk hep Allah im insallah bu yolda dualarimizi duyar en.kisa zamanda bide bakmisin mucizen yani basinda ozamnda kiz yeliz uyumuo bu kolik var galiba sancisida gitmio dersin insallah hayirlisiyla uyumak istiorum dersin
Bak kuzum nie yok nie icini kapattin yengem 18 senedir asilama kac defa tùp denedi hep hùsran ama ògrendiki hamileymis dok. Bile sok oldu oda vazgecmisti yorulmustu Allah im hic kapisini kapatirmi burda sizler bize destek verdiniz yoruldun eminim ama ben inaniorumki en kisa zamanda hayirlisiyla mutlulugunu yasayasaksinizBu işin mutluluğunu yaşayacağımdan ümidim gerçekten yok ta artık şu stres sıkıntısını da yaşamasam çok iyi olacak...
Benim kizda baskı yapıyo aşağıya doğru sekerle uğraşıyorum canım ya günde altı kez olcuyorum ekmek kactiginda enfazla 148 çıkıyor dikkat ediyorum bu hafta icinde endokrin gideceğimCanim benim tesekkür ederim simdilik bekliorum yalanci sancilarla ama iice agirlasti agrilarim kalcalarim bacaklarim asaggim karnim gùnden gúne artio asagiya baskida yapio ama gelcek gibi hic durmuo inatci kizcem simdilik bekliorum bakalim toplandi biryere kasio hayirlisiyla insallah gelsin canim sen nasilsin
Ayy kuzumm desene annesine bir an ònce gelmek istio sma konus onunla dahacok vakti var dursun cimcime hayirlisiyla gittiginde haber ver canimm benim o sekerdede Allah im yardim etsin insallah nekadar dikkat etsende kacinca olmuo deseneBenim kizda baskı yapıyo aşağıya doğru sekerle uğraşıyorum canım ya günde altı kez olcuyorum ekmek kactiginda enfazla 148 çıkıyor dikkat ediyorum bu hafta icinde endokrin gideceğim
Canım umudunu kaybetme lütfen ben ilk kızıma hamile kaldigimda tedavisiz olmaz benim diyordum tüp bebek gerek kalmadan hamile kalmıştım canım kilon varsa tedaviden önce zayiflaCanım aralık adetimde düşünüyorum ama henüz kasımdan ses yok inşallah kist falan oluşmadı üzgünüm çokk
Canım benim RAbbim hayırla kurtarsın seni iyi ki varsınız diyorum ya bugün bunalımlardayım bakma bana senBak kuzum nie yok nie icini kapattin yengem 18 senedir asilama kac defa tùp denedi hep hùsran ama ògrendiki hamileymis dok. Bile sok oldu oda vazgecmisti yorulmustu Allah im hic kapisini kapatirmi burda sizler bize destek verdiniz yoruldun eminim ama ben inaniorumki en kisa zamanda hayirlisiyla mutlulugunu yasayasaksiniz
Canım benim bunalım takılmak, umudu kaybetmek olmaz. Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. Ben de çoğu kez umudumu kaybedip toparladım kendimi bak şimdi meleğim geceleri uyutmuyor annesiniCanım benim RAbbim hayırla kurtarsın seni iyi ki varsınız diyorum ya bugün bunalımlardayım bakma bana sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?