Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım benim az kalmış dayan bide yaza gelseydi son günlerin çok zor oluyor ben yaşadım dualarim sizinle ve tedavide doğal yoldan bekleyen bütün arkadaslarim için bugün yine ettim duami adım İlknur canım
Canim ilknurum evet sayili gùnler kaldi Allah im herkese yasatsin insallah hayirlisiyla benim endisem hemeroidler bebege zarari yok biliomda normel dogumda etkilermi dogumumu korkum o zorlarsa die
Amin canim insallah. Gecmis olsun benimde var maalesef Ben de düsünmüyor degilim dogumda onlar ne olcak diye..
Canim sende tuvaletini yaparken rahminin icinde sislik olusuomu ikindigim icin tuvalet sonrasi rahmim sisio icinde sidlik var resmen ittiriorum ki normel dogumda ikinmayla cok oldugundan daha cok zarar veriomus onlara arastirdigim kadariyla bazi dok. Önermiormus hemeroidi cokolanlara normel dogum sezerysn yapiomus direkt pazartesi edim sorcak dok. Bakalim ne dicek

İnşallah sağlıkla alacaksın kucağına kızını..öpüp koklayacaksin süt kokusunu her türlü doğumun kendine göre zorluğu var tabi ki ama kucagina aldığında herşey bitiyor..Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

Kızlar merhaba siz bebeğinizin hareketlerini Nezaman hissetmeye başladınız benim bazi zaman oluyo aradan bugun sonra tekrar oluyo eger hareketleriyse bende endişe ediyorum acaba biseymi olsu diye Rabbim butun evlaarimizi korusun istedeyen dileyen herkese nasip etsin

Canım az önce diğer topikte okudum ilk bebekte 20-21. Haftalarda başlıyormuş . Endişe etme hayırla alırsın inşallah bebişini kucağına gerçi bi dolu hamişler annişler varken bana cevap nermek düşmez ama

canim ben cook

Denizderyacim cok tesekkur ederim endişe ediyordum sagol hic oyle dusnme canim benim Allahim tez. Günde isteyen dilleyen heruese nasip etsin kuzum Allahim dan dileyim mhersey gonlunuzce olsun kuzum

Canim benim tesekkür ederim simdilik bekliorum yalanci sancilarla ama iice agirlasti agrilarim kalcalarim bacaklarim asaggim karnim gùnden gúne artio asagiya baskida yapio ama gelcek gibi hic durmuo inatci kizcem simdilik bekliorum bakalim toplandi biryere kasio hayirlisiyla insallah gelsin canim sen nasilsin

Canım aralık adetimde düşünüyorum ama henüz kasımdan ses yok inşallah kist falan oluşmadı üzgünüm çokk

Canim benim ama biliosunki umutsuzluk yok belki var evetseni cok ii anliorum ama yoksada 35. Gùn ve dok. Buna cagre bulmasi lazim umreye giderkende cok stres yapmistin hatta yaninda gùvendigin biri varsa ver idrarini o yapsin testin yoksa bile camasir suyuyla yap dok. Geciktirme kuzum havadan mi ya karamsarlik icine yorgunluk hep Allah im insallah bu yolda dualarimizi duyar en.kisa zamanda bide bakmisin mucizen yani basinda ozamnda kiz yeliz uyumuo bu kolik var galiba sancisida gitmio dersin insallah hayirlisiyla uyumak istiorum dersin

Bu işin mutluluğunu yaşayacağımdan ümidim gerçekten yok ta artık şu stres sıkıntısını da yaşamasam çok iyi olacak...

Bu işin mutluluğunu yaşayacağımdan ümidim gerçekten yok ta artık şu stres sıkıntısını da yaşamasam çok iyi olacak...
Bak kuzum nie yok nie icini kapattin yengem 18 senedir asilama kac defa tùp denedi hep hùsran ama ògrendiki hamileymis dok. Bile sok oldu oda vazgecmisti yorulmustu Allah im hic kapisini kapatirmi burda sizler bize destek verdiniz yoruldun eminim ama ben inaniorumki en kisa zamanda hayirlisiyla mutlulugunu yasayasaksiniz

Benim kizda baskı yapıyo aşağıya doğru sekerle uğraşıyorum canım ya günde altı kez olcuyorum ekmek kactiginda enfazla 148 çıkıyor dikkat ediyorum bu hafta icinde endokrin gideceğim

Benim kizda baskı yapıyo aşağıya doğru sekerle uğraşıyorum canım ya günde altı kez olcuyorum ekmek kactiginda enfazla 148 çıkıyor dikkat ediyorum bu hafta icinde endokrin gideceğim
Ayy kuzumm desene annesine bir an ònce gelmek istio sma konus onunla dahacok vakti var dursun cimcime hayirlisiyla gittiginde haber ver canimm benim o sekerdede Allah im yardim etsin insallah nekadar dikkat etsende kacinca olmuo desene

Canım aralık adetimde düşünüyorum ama henüz kasımdan ses yok inşallah kist falan oluşmadı üzgünüm çokk
Canım umudunu kaybetme lütfen ben ilk kızıma hamile kaldigimda tedavisiz olmaz benim diyordum tüp bebek gerek kalmadan hamile kalmıştım canım kilon varsa tedaviden önce zayifla
Kızım oynadığında karnimda Rabbim diyorum bu duyguyu bütün anne olmak isteyen kardeslerime yasat diyorum

Canım benim RAbbim hayırla kurtarsın seni iyi ki varsınız diyorum ya bugün bunalımlardayım bakma bana sen

Canım benim RAbbim hayırla kurtarsın seni iyi ki varsınız diyorum ya bugün bunalımlardayım bakma bana sen
Canım benim bunalım takılmak, umudu kaybetmek olmaz. Rabbim olmayacak duaya amin dedirtmezmiş. Ben de çoğu kez umudumu kaybedip toparladım kendimi bak şimdi meleğim geceleri uyutmuyor annesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…