Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar sizi hiç bırakmaya niyetim yok. Yazamasam da hergün okuyorum yeni güzel haber varmı diye. Oğluşum 14 günlük oldu bile. Sarılıkla uğraştık biraz. Şimdi iyiyiz çok şükür. Rabbim bu yolda emeği olan herkesin emeğinin karşılığını versin. Dualarım sizinle.

Bu işin mutluluğunu yaşayacağımdan ümidim gerçekten yok ta artık şu stres sıkıntısını da yaşamasam çok iyi olacak...
Canim oyle deme umudum yok ne demek. Allahim o kadar buyuk ki dogru zamani gelince olacak isyan etme. İnsanlar ne zor sinavlardan geciyor da Allahim ne mucizeler veriyor.
Ben ilk ogrendigimde adini mucizemi koysam diye dusundum. Sonra ikinciyi ogrendim hastanede olay oldu o gun benim haberim. Kizlarin arasinda en zor hastalardan biriydim cok sıkıntılı gunler gecirdim halende geciriyorum anlayissiz bir esim var ona ragmen halen korkuyorum onlara bisey olmasin diye ama hic bir gun de demedim ki hic umudum yok diye. Sen de deme bol bol dua et Rabbim insallah bana da sana da yasatsin bu mutlulugu

Son düzenleme:
Canım aralık adetimde düşünüyorum ama henüz kasımdan ses yok inşallah kist falan oluşmadı üzgünüm çokk
canım bak bana bi dr tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi bi diğer dr 5-6 kere deneyin olmazsa vazgeçin dedi. kabus dolu günler boş gebelik küretaj neler neler. evladımı daha kucağıma almadan yorum yapmak istemesem de bak hamileyim. sağlıkla sıhatle Rabbim nasip etsin. ayseme bak o nasıl toparladı. ben umutsuzken sizler destek oldunuz bana. her zaman duamdasınız. bu yol uzun kasvetli engelli ama yılmak da umutsuzluk da yok...bize yakışmaz...

Canım benim RAbbim hayırla kurtarsın seni iyi ki varsınız diyorum ya bugün bunalımlardayım bakma bana sen
Canim adet olamiosun ya onunda stresi test yapmiosanda bir dok. Git belki var biseyler nerden biliosun ben ilk gebelugimde disciye gitcektim her ihtimale karsi yapayim die yapmistim ve sok olmustum havalarda etkilio aminn ecmainn insallah hayirlisiyla kuzumm sizin dualariniz sayesinde

Canim benim cok sevindim valla sariligi atlattiginiza kimi atlatamio ki tosun toparladi hemen desene ben halen beklemelerdeyim insallah hayirlisiyla bende alirim herkes gibive Allah im nerde bu hasretle yanip her ay umut eden anne adayi varsa hepsine yasatsin insallah hayirlisiyla en gùzelini en hayirlisini versin uykuduz gecelerindede Allah im yardimetsin taze anne

Bu işin mutluluğunu yaşayacağımdan ümidim gerçekten yok ta artık şu stres sıkıntısını da yaşamasam çok iyi olacak...
Canim benim hic umidini yitirme gun dogmadan neler doguyo Rabbim Kabul etmeyecegi duayi ettirmezmis insallah gun gelecek sende guzel Haberler vereceksin Allahimim gucu herseye yeter yeterki umidini yitirme herseyin vaktii saati var icini ferah tut Allahim herseyi gonlune gore versin

Kizlar Selam suni sanci verilmedi ultrasondan sonra vazgecer gibi oldu doktorlar.kafasi daha dogum Kanalina girmemis.acilma yok. Bebis büyük cok zor dediler.carsamba sezeryanla alincak Allah izin verirse.herseyin hayirlisi
takvimin bitti senin prenses gelmedi :) yerini çok sevdi çok iyi baktın demek ki maşallllaahhhh... Allahım hayırlısıyla sağlıkla doğum nasip etsin. güzeller güzelimize de sana da sağlık sıhhat versin yaradan..

Kizlar Selam suni sanci verilmedi ultrasondan sonra vazgecer gibi oldu doktorlar.kafasi daha dogum Kanalina girmemis.acilma yok. Bebis büyük cok zor dediler.carsamba sezeryanla alincak Allah izin verirse.herseyin hayirlisi
Canım hakkında hayırlısı olsun hayırla kucağına mis kokulunu dualarım seninle sen de bizim için dua etmeyi unutma şeker

Kuzum benim Allahim hakkinea hayirlisini versin insallah saglikla sihhatle kucagina aldirmaya nasip etsin dualarimiz seninle

Sorma görünce bende bi tuhaf oldum
Amin canim insallah hepimize nasip etsin yüce yaradan

Canim benim insallah hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina zaten dogum kanalinda degilse suni sanci alman olmazdi son zamanda dònmùoki mantikli olmus yani desene yarin kavusacaksin kuzuna Allah im bekleyenlerede hayirlisiyla nasib etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…