Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlarrrr günlerdirrr aklımda yazıcam yazıcam hep başka bir konuya aklım kayıyor.... neşelinin hepinize selamı var doğum yapan arkadaşları kutluyor... hakkını helal etsin günlerdir her gece yatapğa yattığımda aklıma geliyor sabah unutuyorum... siz de helal edin... öpüyorum hepinizi...

Sende cok selam sòyle ózledik onu ona öyle sòyle helal olsun kuzum sizde helal edin hakkinizi

Aleykümselam . Helal olsun bitanem o nasıl söz görüşüyorsan arada bi uğrasın özletmesin kendini. Her zaman adıyla dua ettiğim kardeşlerim arasında....

Canlarım az önce geldik doktordan Allahın izniyle bir oğlumuz olacak.
Canim benim saglikla sihhatle
Canlarım az önce geldik doktordan Allahın izniyle bir oğlumuz olacak.
Canim benim saglikla sihhatle Rabbim kucagina aldirmaui nasip etsin Allahim herkesin gonlune gore versin sen oglusun harwketlwrini hissediyormusun Allahim isteyen dileyen herkese ama herkese nasip etsin

Canim sende slm soyle hepinizin oldugu gibi onunda Hakki var uzerrimizde Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun mucizesini nadip etsin cokkk slmlarrrrv

Canim benim saglikla sihhatle

Canim benim saglikla sihhatle Rabbim kucagina aldirmaui nasip etsin Allahim herkesin gonlune gore versin sen oglusun harwketlwrini hissediyormusun Allahim isteyen dileyen herkese ama herkese nasip etsin
Amin canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.Biraz bir kımıldama hissediyorum.Sen nasılsın.cinsiyetini ben kaçırdım herhalde seninkinin.Kaç kg aldın canım.Ben 52 kg olmuştum tedavi görürken normalde hiç 50 yi bile görmemiştim ben.52 ile hamile kaldım ve dün tartıldım 57 kg olmuşum.

Kızlar dün aldığım randevuyu iptal ettiler yarı yoldan döndüm bugün başka hastane de çektirdim yeni çıktım rahim sağa dönük iki tüp de açık çıktı çok şükür korktuğum kadar çıkmadı işe dönüyorum sadece kanamam var ilaç önermedi sizce iltihap için ilaç kullanayım mı

canım anestezisiz mi çekiliyor. rabbim yar ve yardımcın korkma yardım edecek inşallah. dualarım seninle hayırlı haberlerini almak ümidi ile öptüm seni
canım anestesiz çektirdim 2 tüpte açık çıktı çok şükür
filmi çektirrme korkusu yedi bitirdi beni bu stres ama ilacı verirken biraz ağrım oldu şimdide kanamam var
AMA KORKULACAK KADAR DEĞİLMİŞ

Canım bende çektirdim anestesi alarak ama ardından hemen antibiyotik verilmişti bana.

Canim cok gecmis olsun oyy azcik agrinda olabilir kanaman olmasi normel ama artarsa bi dok. Danis yada numan beye danis cok sevindim túplerinin aciklarinin olmasina iltihap icin ilacida arayip numan beye danis canim bence onunla tedavi olacaksan Allah im yardim etsin insallah

Canim benim Allah nasip ederse bizimde kizimiz olacak ben Bayavkilo var 5 Kilo almisim Gebinde kipurdanmalar oluyo ama Nazi gun olmuyo oyusden endise ediyorum Allahim herkesin gonlune gore versin sevgiler

Geçmiş olsun canım gözünaydın bişey çıkmamış en azından . Öptüm seni

ARADIM CANIM YAZDI DOKTOR BEY KULLANACAĞIM İLACI BAŞLADIM AKŞAM KANAMAM DA ÇOK AZ ŞU ANDA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR CANIM BENİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…