Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Cok sükür canim normel.o kanama cok sevindim insallah hayirlisiyla hersey yolunda gidecek
ÇOK ŞÜKÜR CANIM ZATEN RAHİM İÇİNDEN ŞÜPHELENDİ DOKTOR BEY TÜP BEBEK ÖNCESİ ZATEN HİSTERESKOBİ YAPACAM BİR AY ÖNCE DEDİ SALI GÜNÜ TÜM TAHLİLLERİ HALLEDİP HEMOTOLOJİ DOKTORUNA DA GÖRÜNÜP GÖRÜŞECEM DOKTOR BEYLE

Canim bende ayni sekilde tup bebekten 1 ay once histeroskopi yaptracagim.. Ne zamn baslyrsn simdi neler yapyrsn..

İnsallah histeroskopi de gùzel gececek insallah birtek sorun kalmasin insallah yolunda bidaki ay giderdin bùyúk ihtimal ayy ben bu sefer umutluyum herseyini hazirlayip gidiosun Allah im hrpinize yardim etsin insallah

İnsallah histeroskopi de gùzel gececek insallah birtek sorun kalmasin insallah yolunda bidaki ay giderdin bùyúk ihtimal ayy ben bu sefer umutluyum herseyini hazirlayip gidiosun Allah im hrpinize yardim etsin insallah
Son 3 gün canım. Heyecan ne durumda? Allah sağlıcakla bebişine kavuşmanı sağlasın canım benim

Canim bende ayni sekilde tup bebekten 1 ay once histeroskopi yaptracagim.. Ne zamn baslyrsn simdi neler yapyrsn..
Canım rahim filmi çektirdim . Şekerim yüksek gizli şeker çıktı endokrinoloji gidiyorum pıhtılaşmam var hemotoloji randevu aldım vitamin ve folik asit alıyorum bir daha ki adetimden sonra histereskobi yapılacak böyle Canım

İnşallah Canım benim herşeyin hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Anladim cnm ben bazen sorunlarin kendini gostermesind seviniyorum en azindan ona yonelik yapiyrsun islemleri.. Rabbim derdini verdiyse dermanini veriyor.. Bakalim bende merakla bekliyrm histereskopide neler cikacak. Bi yandan da cok korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.. Sanirim basamaklari yakin tarihlerde aşıcaz..

Tebrikler.Bak gördünmü mucizelere inanmak ve ümidi kaybetmemek gerekiyormuş. Allahım sen ne büyüksün. Çok sevindim canım gözün aydın.

Ay ne güzel bir haber buuuu Allahım tamamına erdirsin inşallah..çok sevindim çok mutlu oldum tekrar tekrar okudum ..Allahım sen ne büyüksün...

Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin, çok çok sevindim. Nasıl güzel bir haber bu. Inşallah en kısa zamanda keseyi de görüp kalp atışlarını duyarsın.

Darısı gruptaki diğer arkadaşlara.

Canim benim gozun aydin tebrikler Allahim coooooooook Buyuk hayirlisiyla haberini duydun insallah keseyi gorur kalp atislarini duyarsin Allahim sen buyuksun herseyi gonlune gore versin sevgiler

dnzderya canım benim nasıl sevindim Rabbim sana doğal yoldan gönderdi mucizeni şükürler olsun rabbime
Degerinde gayet güzel doktora gitsen keseyi kalp atışını duyabilirsin benimde ilk gebeligimde dört günüm gecmisti keseyi kalp atışını görmüştüm Ayy çok heyecanlandim
Yaza mucizen seninle Rabbim 9 ay 10 gün karnında bir ömür hayatında olur hadi Dr git gel bize haber ver bugün dualarim herzaman olduğu gibi anne olmak isteyen ve hamile tüm arkadaşlarıma. ...

aynen canım histereskobi den korkma canım anestezi ile çekiyorlar yapışıklık ,rahimde perde, polip,miyom ,rahim içinde embriyonun tutunmasına engel ne varsa kamereyla görüyorlar çizik atıyorlar sıkıntılı şeyleri alıyorlar .canım ne sıkıntımız varsa çıksın inşallah ben razıyım beklemeye

işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlarım. vajinal ultrasonda görünebilir kese diye düşünüyorum. Allahıma şükürler olsun.Ne güzel ya...Cumamız müjdeli olsun demek için girdim ve şimdi müjde geldi. Yaradanım çooookkk büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…