BAŞLADIM CANIM ZATEN TÜP BEBEK DOKTORUM BAŞLADICanım bende çektirdim anestesi alarak ama ardından hemen antibiyotik verilmişti bana.
Cok sükür canim normel.o kanama cok sevindim insallah hayirlisiyla hersey yolunda gidecekARADIM CANIM YAZDI DOKTOR BEY KULLANACAĞIM İLACI BAŞLADIM AKŞAM KANAMAM DA ÇOK AZ ŞU ANDA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR CANIM BENİM
ÇOK ŞÜKÜR CANIM ZATEN RAHİM İÇİNDEN ŞÜPHELENDİ DOKTOR BEY TÜP BEBEK ÖNCESİ ZATEN HİSTERESKOBİ YAPACAM BİR AY ÖNCE DEDİ SALI GÜNÜ TÜM TAHLİLLERİ HALLEDİP HEMOTOLOJİ DOKTORUNA DA GÖRÜNÜP GÖRÜŞECEM DOKTOR BEYLECok sükür canim normel.o kanama cok sevindim insallah hayirlisiyla hersey yolunda gidecek
Canim bende ayni sekilde tup bebekten 1 ay once histeroskopi yaptracagim.. Ne zamn baslyrsn simdi neler yapyrsn..ÇOK ŞÜKÜR CANIM ZATEN RAHİM İÇİNDEN ŞÜPHELENDİ DOKTOR BEY TÜP BEBEK ÖNCESİ ZATEN HİSTERESKOBİ YAPACAM BİR AY ÖNCE DEDİ SALI GÜNÜ TÜM TAHLİLLERİ HALLEDİP HEMOTOLOJİ DOKTORUNA DA GÖRÜNÜP GÖRÜŞECEM DOKTOR BEYLE
İnsallah histeroskopi de gùzel gececek insallah birtek sorun kalmasin insallah yolunda bidaki ay giderdin bùyúk ihtimal ayy ben bu sefer umutluyum herseyini hazirlayip gidiosun Allah im hrpinize yardim etsin insallahÇOK ŞÜKÜR CANIM ZATEN RAHİM İÇİNDEN ŞÜPHELENDİ DOKTOR BEY TÜP BEBEK ÖNCESİ ZATEN HİSTERESKOBİ YAPACAM BİR AY ÖNCE DEDİ SALI GÜNÜ TÜM TAHLİLLERİ HALLEDİP HEMOTOLOJİ DOKTORUNA DA GÖRÜNÜP GÖRÜŞECEM DOKTOR BEYLE
Son 3 gün canım. Heyecan ne durumda? Allah sağlıcakla bebişine kavuşmanı sağlasın canım benimİnsallah histeroskopi de gùzel gececek insallah birtek sorun kalmasin insallah yolunda bidaki ay giderdin bùyúk ihtimal ayy ben bu sefer umutluyum herseyini hazirlayip gidiosun Allah im hrpinize yardim etsin insallah
Canım rahim filmi çektirdim . Şekerim yüksek gizli şeker çıktı endokrinoloji gidiyorum pıhtılaşmam var hemotoloji randevu aldım vitamin ve folik asit alıyorum bir daha ki adetimden sonra histereskobi yapılacak böyle CanımCanim bende ayni sekilde tup bebekten 1 ay once histeroskopi yaptracagim.. Ne zamn baslyrsn simdi neler yapyrsn..
İnşallah Canım benim herşeyin hayırlısı Rabbim hepimizin yardımcısı olsunİnsallah histeroskopi de gùzel gececek insallah birtek sorun kalmasin insallah yolunda bidaki ay giderdin bùyúk ihtimal ayy ben bu sefer umutluyum herseyini hazirlayip gidiosun Allah im hrpinize yardim etsin insallah
Anladim cnm ben bazen sorunlarin kendini gostermesind seviniyorum en azindan ona yonelik yapiyrsun islemleri.. Rabbim derdini verdiyse dermanini veriyor.. Bakalim bende merakla bekliyrm histereskopide neler cikacak. Bi yandan da cok korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.. Sanirim basamaklari yakin tarihlerde aşıcaz..Canım rahim filmi çektirdim . Şekerim yüksek gizli şeker çıktı endokrinoloji gidiyorum pıhtılaşmam var hemotoloji randevu aldım vitamin ve folik asit alıyorum bir daha ki adetimden sonra histereskobi yapılacak böyle Canım
TebriklerCanlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
Ay ne güzel bir haber buuuu Allahım tamamına erdirsin inşallah..çok sevindim çok mutlu oldum tekrar tekrar okudum ..Allahım sen ne büyüksün...Canlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
Canlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
KızlarSpring2014 ten haber yokmu? Bebişiyle nasıllar merak ediyorum. Gündaşım nasılsınız bir ses ver.[/QUOTE
Gunaydin katdeslerim nasilsiniz Evet bende merak ettok Insallah bebisiyle saglikla kucaklasmslardir Allahim herkese gonlune gore versin
Canim benim gozun aydin tebrikler Allahim coooooooook Buyuk hayirlisiyla haberini duydun insallah keseyi gorur kalp atislarini duyarsin Allahim sen buyuksun herseyi gonlune gore versin sevgilerpapyonkilikli duy haberimi kesin ağlarsın:) sultan1356 sen de çok sevineceksin eminim herkes çok sevinecek ama tabi önce sağlıklı bi gebelik olduğunu duymam lazım Allahım görsün hepimizi mubarek cumalar yalvarıyoruz
aynen canım histereskobi den korkma canım anestezi ile çekiyorlar yapışıklık ,rahimde perde, polip,miyom ,rahim içinde embriyonun tutunmasına engel ne varsa kamereyla görüyorlar çizik atıyorlar sıkıntılı şeyleri alıyorlar .canım ne sıkıntımız varsa çıksın inşallah ben razıyım beklemeyeAnladim cnm ben bazen sorunlarin kendini gostermesind seviniyorum en azindan ona yonelik yapiyrsun islemleri.. Rabbim derdini verdiyse dermanini veriyor.. Bakalim bende merakla bekliyrm histereskopide neler cikacak. Bi yandan da cok korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun.. Sanirim basamaklari yakin tarihlerde aşıcaz..
işyerinde olmasam hıçkıra hıçkıra ağlarım. vajinal ultrasonda görünebilir kese diye düşünüyorum. Allahıma şükürler olsun.Ne güzel ya...Cumamız müjdeli olsun demek için girdim ve şimdi müjde geldi. Yaradanım çooookkk büyük...Canlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?