- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
ağlayamıyorum işyerindeyim yoksa kimseler tutamaz beni. Rabbim çooookkk büyük....papyonkilikli duy haberimi kesin ağlarsın:) @sultan1356 sen de çok sevineceksin eminim herkes çok sevinecek ama tabi önce sağlıklı bi gebelik olduğunu duymam lazım Allahım görsün hepimizi mubarek cumalar yalvarıyoruz
Aminn ecmainn canim benim insallah kaldi iki gun hic gelcek gibi durmuo agrilarla geciriom valla heyecan olmazmi sen nasilsin toparlamistirsin tosun nasil iimi uykusuz geceler oyy oyySon 3 gün canım. Heyecan ne durumda? Allah sağlıcakla bebişine kavuşmanı sağlasın canım benim
Cok cok sevindim cuma saatleri cuma gùnû ne güzel bir haber bu Allah im sag salim nasib etsinn insallah hayirli evlat olsun ben sana okadar yalvardim dok. Git die okadar test yap dedim dimi korktugun degil mucienn olmuss Allah im burda bu duyguyu yasamayani birakma herkese nasib etsin insallah yaaaaa korkma cok güzel birhaber bin sûkûr Allah ima dok. Konus hemen haber ver bizedeCanlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
Canımmmmm şimdi okudum tüylerim diken diken oldu.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.papyonkilikli duy haberimi kesin ağlarsın:) @sultan1356 sen de çok sevineceksin eminim herkes çok sevinecek ama tabi önce sağlıklı bi gebelik olduğunu duymam lazım Allahım görsün hepimizi mubarek cumalar yalvarıyoruz
Canımmm benim işyerindeyim ve siteye girip girip çıkıyorum bu güzel haberi defalarca okudum.Allahım tamamına erdirsin.Dualarımız seninle kuzum.Canlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
ravzammm haklsın kuzum çok dedin ama artık üzülmekten o kadar yoruldum ki yapamadım bi test. yarına randevu alınca doktor nasılsa bakacak ben kendim yaptırayım dedim inşallah doğrudurrrrrrrCok cok sevindim cuma saatleri cuma gùnû ne güzel bir haber bu Allah im sag salim nasib etsinn insallah hayirli evlat olsun ben sana okadar yalvardim dok. Git die okadar test yap dedim dimi korktugun degil mucienn olmuss Allah im burda bu duyguyu yasamayani birakma herkese nasib etsin insallah yaaaaa korkma cok güzel birhaber bin sûkûr Allah ima dok. Konus hemen haber ver bizede
canım bitanem Allah razı olsun sen de hayırla yavrunu kucağına burda hepimizin yüreği tek atıyor biliyorum iyi ki varsınızzzCanımmm benim işyerindeyim ve siteye girip girip çıkıyorum bu güzel haberi defalarca okudum.Allahım tamamına erdirsin.Dualarımız seninle kuzum.
hadi inşallah canım çok sevindimCanlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
Biz iyiyiz çok şükür cnm. Geceleri daha düzene girmeye başladık bakalım. Anne oğul daha yeni yeni adapte oluyoruz.Aminn ecmainn canim benim insallah kaldi iki gun hic gelcek gibi durmuo agrilarla geciriom valla heyecan olmazmi sen nasilsin toparlamistirsin tosun nasil iimi uykusuz geceler oyy oyy
Aminnnnnkızlar bir biz kaldık negatifler....
inşallah sıra bize de gelir bu cuma hürmetine rabbim bize de anne olmayı nasip eder
Canlarımmmmmm can yoldaşlarım kader arkadaşlarım dua kardeşlerim benim de müjdem var kan verdim beta 3088 doğru mu bu bilmiyorummmm inanamıyorum RAbbim bana da mı gönderdi mucizemi 1saat önce aldım sonucu ve hala titriyorum ağlıyorum dua edin gerçek olsun ne olurrrrrr
Allah ima bin sûkûr haklisin kuzum her ay umutsuzlukla sonuclaninca insan cesaret edemio biliorum ama bak inan inan Allah im nasib etti insallah hayirlisiyla emanetini geldi annesi orda insallah sabahi sabirsizlikla bekliyoruz seninlee ayy ii dayanion heravzammm haklsın kuzum çok dedin ama artık üzülmekten o kadar yoruldum ki yapamadım bi test. yarına randevu alınca doktor nasılsa bakacak ben kendim yaptırayım dedim inşallah doğrudurrrrrrr
Oyy yerim onu ya sakin geceyle gùndúzù karistirtma yoksa cok cekersin canim tecrubeli annelerin bana ònerisi gece hic konusma ilgilenme wadece emzir gazini cikartip yatir gùndúz ilgilen diolar insallah hayirlisiyla kolik te olmaz annesi yerim onu yaBiz iyiyiz çok şükür cnm. Geceleri daha düzene girmeye başladık bakalım. Anne oğul daha yeni yeni adapte oluyoruz.
kızlar bir biz kaldık negatifler....
inşallah sıra bize de gelir bu cuma hürmetine rabbim bize de anne olmayı nasip eder
darısı cumaların yüzü suyu hürmetine sizlerin ve diğer arkadaşlarımın başına inşalllaahhh...Rabbim dualarını kabul etti. Senin adına çok sevindim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
Canim benim insallah BU cuma gununun yuzu suyu hurmetine Rabbim isteyen dileyen herkese nadip Eder Allahim herkesin gonlune gore versinkızlar bir biz kaldık negatifler....
Aynen canim sebebini bulalim ki insallah ondan sonra cozumleri buldurur Rabbim.. İnsallah onemli bisey yoktur ama insallh sebebi ona baglidir ve cozulur diyorum.. Sen ikinci kez mi yaptrmis olacaksin yaptrmismiydinaynen canım histereskobi den korkma canım anestezi ile çekiyorlar yapışıklık ,rahimde perde, polip,miyom ,rahim içinde embriyonun tutunmasına engel ne varsa kamereyla görüyorlar çizik atıyorlar sıkıntılı şeyleri alıyorlar .canım ne sıkıntımız varsa çıksın inşallah ben razıyım beklemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?