Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

ağlayamıyorum işyerindeyim yoksa kimseler tutamaz beni. Rabbim çooookkk büyük....

Son 3 gün canım. Heyecan ne durumda? Allah sağlıcakla bebişine kavuşmanı sağlasın canım benim
Aminn ecmainn canim benim insallah kaldi iki gun hic gelcek gibi durmuo agrilarla geciriom valla heyecan olmazmi sen nasilsin toparlamistirsin tosun nasil iimi uykusuz geceler oyy oyy

Cok cok sevindim cuma saatleri cuma gùnû ne güzel bir haber bu Allah im sag salim nasib etsinn insallah hayirli evlat olsun ben sana okadar yalvardim dok. Git die okadar test yap dedim dimi korktugun degil mucienn olmuss Allah im burda bu duyguyu yasamayani birakma herkese nasib etsin insallah yaaaaa korkma cok güzel birhaber bin sûkûr Allah ima dok. Konus hemen haber ver bizede

Allah ima binlerce sûkûrler olsun kizlar aysesahra sevindik üzúldük insallah hayirlisiyla Allah im mucizeni birdaha nasib etsin insallah simdi dnzderya yla sevinc mutluluk Allah ima binlerce sûkûrler olsun cumaniz mubarek olsun bereketli olsun banada dua edin son 2 gûn ben de hepinize bekleyen umut eden Allah im die el acan tedavi olan hamis olan hepinize dua edecegim canlar hep ediorum bsnada edin kendi sancimla kucagima alayim sag salim hayirlisiyla

Canımmmmm şimdi okudum tüylerim diken diken oldu.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

canlarım ben de duramıyorum yerimde çalıştığımda da bi hayır yok ama yarın sabaha randevu almıştım zaten bekleyeceğim izin almak istemiyorum malum tedaviler sırasında çok aldım belki alacağım günler de yakında dua edin bana ne olur yarın hepinize hayırlı haberler vereyim

Canımmm benim işyerindeyim ve siteye girip girip çıkıyorum bu güzel haberi defalarca okudum.Allahım tamamına erdirsin.Dualarımız seninle kuzum.

ravzammm haklsın kuzum çok dedin ama artık üzülmekten o kadar yoruldum ki yapamadım bi test. yarına randevu alınca doktor nasılsa bakacak ben kendim yaptırayım dedim inşallah doğrudurrrrrrr

Canımmm benim işyerindeyim ve siteye girip girip çıkıyorum bu güzel haberi defalarca okudum.Allahım tamamına erdirsin.Dualarımız seninle kuzum.
canım bitanem Allah razı olsun sen de hayırla yavrunu kucağına burda hepimizin yüreği tek atıyor biliyorum iyi ki varsınızzz

hadi inşallah canım çok sevindim

Aminn ecmainn canim benim insallah kaldi iki gun hic gelcek gibi durmuo agrilarla geciriom valla heyecan olmazmi sen nasilsin toparlamistirsin tosun nasil iimi uykusuz geceler oyy oyy
Biz iyiyiz çok şükür cnm. Geceleri daha düzene girmeye başladık bakalım. Anne oğul daha yeni yeni adapte oluyoruz.

Rabbim dualarını kabul etti. Senin adına çok sevindim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.

ravzammm haklsın kuzum çok dedin ama artık üzülmekten o kadar yoruldum ki yapamadım bi test. yarına randevu alınca doktor nasılsa bakacak ben kendim yaptırayım dedim inşallah doğrudurrrrrrr
Allah ima bin sûkûr haklisin kuzum her ay umutsuzlukla sonuclaninca insan cesaret edemio biliorum ama bak inan inan Allah im nasib etti insallah hayirlisiyla emanetini geldi annesi orda insallah sabahi sabirsizlikla bekliyoruz seninlee ayy ii dayanion he

Biz iyiyiz çok şükür cnm. Geceleri daha düzene girmeye başladık bakalım. Anne oğul daha yeni yeni adapte oluyoruz.
Oyy yerim onu ya sakin geceyle gùndúzù karistirtma yoksa cok cekersin canim tecrubeli annelerin bana ònerisi gece hic konusma ilgilenme wadece emzir gazini cikartip yatir gùndúz ilgilen diolar insallah hayirlisiyla kolik te olmaz annesi yerim onu ya

kızlar bir biz kaldık negatifler....
inşallah sıra bize de gelir bu cuma hürmetine rabbim bize de anne olmayı nasip eder

Rabbim dualarını kabul etti. Senin adına çok sevindim. Sağ salim kucağına alırsın inşallah.
darısı cumaların yüzü suyu hürmetine sizlerin ve diğer arkadaşlarımın başına inşalllaahhh...

Aynen canim sebebini bulalim ki insallah ondan sonra cozumleri buldurur Rabbim.. İnsallah onemli bisey yoktur ama insallh sebebi ona baglidir ve cozulur diyorum.. Sen ikinci kez mi yaptrmis olacaksin yaptrmismiydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…