Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Yaa öyle mi. Geçmiş olsun canım. Dondurulmus var mı bari ? En hayırlı merkez neresiyse orası olsun inşallah
yok cnm ilkinde 6 toplandı ikincisinde de 10 toplandı ama dondurulacak kalitede kalmadı malesef....
herşey sil baştan başlıyor o yüzden buda epey yıpratıcı oluyor....

Bahçeci değil mi seninki? Fiyatları çok yakındır. Bizim 4. Deneme olduğu için 4bin tedavi. 1200 de ilaçlara verdim şimdilik. Ilk tedavi 5750 gibi bir şeydi.
Daha hic tedavi olmadan arastirdigim yerler arasında Memorial da vardı. Sonra bahçeci ye gittik.ilk aşılama olmuştu . tabi fiyat daha az asida.sonra negatif oldu. Bida merkez degistirmeyelim tüpü de burada deneyelim dedik. Fiyatı da 6250(geçen sene. Bu sene 6750 paket fiyat) idi ilk tedavi.ilaç dahil. Tabiri caizse bi öküz oturdu ümügümuze şimdi eski hasta olduğumuz için 6000 odicez. İlaç hariç odemek daha mı mantıklı peki. Burda bikaç arkadaş ta okudum ayrı aldık die yazmış. Eşime dedim bizde mi ole yapsak die boşver paket olsun dio

Evet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder
Canım benim yaa çok üzüldüm üzme kendini bende eylül de yaşadım aynı duyguyu ilk zamanlar ağır geliyor sonra alıştırdım kendimi. Rabbim sabır versin arkadaşım üzülme Sakın

ilaç dahil fiyatı ii cnm bence.. ama herkesin kullandığı ilaç sayısı farklı oluyor. bazısı geç büyüyor. fazla ilaç kullanınca fark alıolarmıki? onuda sorsaydın

yok cnm ilkinde 6 toplandı ikincisinde de 10 toplandı ama dondurulacak kalitede kalmadı malesef....
herşey sil baştan başlıyor o yüzden buda epey yıpratıcı oluyor....
Gerçekten de öyle. Benim de hiç donmus yoktu. O olsa negatifi öğrenince dondurulmus avuntumuz olurdu ama bu da Allahtan diyip tevekkül edelim inşallah

Evet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder
canım haklısın hiçkolay dğil ama birçoğumuz yaşadık.İlk denemen miydi bilmiyrum ama lütfen umudunu kaybetme.İnşallah bugünleri hatırlamayacağın zamalar gelir...

Gerçekten de öyle. Benim de hiç donmus yoktu. O olsa negatifi öğrenince dondurulmus avuntumuz olurdu ama bu da Allahtan diyip tevekkül edelim inşallah

benimde aklıma gelen ilk şey iğne olmuştu... ben normalde iğneden korkarım ama 20 günde 44 tane iğne yapmışım kendime hesaplayınca şaşırdımm...
demekki dedim büyük konuşmıcaksın istemediğin şey dibinde bitermiş ya.. o mesele...
süreç uzun, maliyetli, yıpratıcı,stresli... üzerine birde negatifi görünce o acı tarif edilemez.....
bugün destek almaya başladım ve herkese tavsiye ederim... çok iyi geldi gerçekten:))

ilaç dahil fiyatı ii cnm bence.. ama herkesin kullandığı ilaç sayısı farklı oluyor. bazısı geç büyüyor. fazla ilaç kullanınca fark alıolarmıki? onuda sorsaydın
Yok paket fiyat olunca ne kadar ilaç olursa olsun fiyat sabit. O zaman kazık yemiyoz heralde demi

bana doktorum opudan sonra hepsı kalıtelı dedi ertesı gun 8 tanesı kalıtelerı yeterlı olmadıgından gıttı.
arastirmalarimin sonucu soyle bir yorum yapayim izninizle saglikcilardan da af dileyerek. Yumurta kalitesi toplandiginda degil daha cok embriyo olustugunda belli oluyor. Sadece yumurta ile degil spermle de alakli bir durum oldugunu dusunuyorum ben bunun. Ve bazen de tamamen kismet benim ilk opu da yumurtam kucuk kalmisti israrla dr a kalitesiz mi demistim o da hayir kucuk bu demisti. Kalite embritoda belli olur demisti.Gerci bu sorunla karsilasan kimseyi gormesim sanirim benim sansizligim.

Aynen yaşamayan bilemez. Ne güzel moralini yüksek tut her zaman inşallah. Beni de transfer sonrası kabadan iğneler mahvetmisti.oturamiyodum acidan. Sağlık ocağında ki kadının da elinin maşallah i vardı aahh aahh. Neyse eskiyi unutup yeni umuduma yelken açıyorum hayirlisiyla inşallah.

bende sıze sunu söylıyım gecen tedavımden 14 yumurta toplandı 1 kalıtelı cıktı.

transferden sonra jel vermişlerdi banada bende de çok fena kaşıntı yaptı vücudumun her yeri yara oldu kaşınmaktan..dr. dayanamazsan söle iğne ile değiştireyim dedi... kaşıntıya rağzıyım dedim :) çok iyi yapıyorsun cnmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…