Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canım en mantıklısı insan üzülüyor ama emin ol Nisan'a kadar vücudun ANCA toparlanacak yumurtalıkların şişiyor karnın şişiyor o durumda bebeklerinde etkilenecek herşeyde var bir hayır
hıc üzgün değilim canım daha ıyı oldu

antıbıyotık bende kullanıyorum bol su tüketiyorum zaten
Âmin inşallah, Allah hepimize hayırlı evlatlar versin. Isteyen hiç kimsenin kucağı ğöğsü boş kalmasın.

Memorial Şişli'de tedavideyim. Bütün tedavilerim orada oldu. Bu sonuncusu olsun artık.
bende kızımda memorıaldeydım doktorum ayrıldı dıye onun yanına gıttım...

Çok geçmiş olsun canım. Inan hayretler içinde okudum yaşadıklarını. Ama uzulmemeye çalış. Rabbim ummadığın anda güzel haberleri almani,bu acilara tekrar katlanmadan bebislerine kavuşmanı nasip eylesin inşallah

hıc üzgün değilim canım daha ıyı oldu

antıbıyotık bende kullanıyorum bol su tüketiyorum zaten
bende kızımda memorıaldeydım doktorum ayrıldı dıye onun yanına gıttım...

Tedaviden önce formu takip ederken görmüştüm senin yazdıklarından :) Ben hastaneyi laboratuvarı bırakmayın dedim ama iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum. Hastaneden hiçbir şikayetim yok ana bir başka hastane başka bir görüş olsa olurdu sanki ama çalışırken hiç araştırmadım. 1 ve 2 hale hanım, 3 Nur hanım. Tedavilerim

ben nur hanımla devam ettımiyikide etmişim.benı ve vücudumu tanıdıgı ıcın ıyı sonuc aldık..zaten doktor değıl ablam gıbı kendısı.olmasada yıne nur hanım.ben medıcal parkı cok begendım memorıaldekı gıbı vaktınden once randevuya gelıp 1 saat sonra alınmıyorum en azından ve bekleme salonundakı koltuga hıc oturmadım

merhaba
hayırlı olsun. benim transferim mart başı ama gerçekten korkuyorum tarnsfer nasıl geçti acaba

çookkk geçmiş olsun cnm.. yazdıkların çok üzdü beni.. kötü bir tecrübe olmuşşş..
bende amerikan hast. tedavi oldum iki kez benimde orda kötü anılarım oldu... ama geçmişe takılma lütfen... senin ileriye bakman yeni tedavin için güç toplaman lazım.. yaşadıkların pek hatıradan silenebilecek şeyler değil ama moralini yüksek tut..
bol şans umarım hakkında hayırlısı olur cnm....
tekrar geçmiş olsun....

slm kızlar bu gün histeroskopi oldum. allaha sükür hiç ağrım yok. sadece gazım çok var. reglynin 1.günü ara dedi tedaviye başlayacağız dedi. daha 11 de çok varrr.. 11 şubatta regly olacağım. sonra tedaviye başlıyoruz. herkezin hakkında hayırlısı. inşallah bebişlerimiz bize tutunur.

Yumurta topl andığı zaman kalitesi belli olmuyo yani düşünmekten catlicam . Bide opu dan boşuna korkmuşum çok rahat geçti hatta eşime beni gol kenarına götür dedim götürmedi

Yaa öyle mi. Geçmiş olsun canım. Dondurulmus var mı bari ? En hayırlı merkez neresiyse orası olsun inşallah

Yumurta topl andığı zaman kalitesi belli olmuyo yani düşünmekten catlicam . Bide opu dan boşuna korkmuşum çok rahat geçti hatta eşime beni gol kenarına götür dedim götürmedi
bana doktorum opudan sonra hepsı kalıtelı dedi ertesı gun 8 tanesı kalıtelerı yeterlı olmadıgından gıttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…