bilmemkii düşünmek lasımAhh kiyamam :) gel sen de yeni tedavine Umutta basla bari
Yok cnm 2. Dememe demekki mevlam daha zamanı değil dedicanım haklısın hiçkolay dğil ama birçoğumuz yaşadık.İlk denemen miydi bilmiyrum ama lütfen umudunu kaybetme.İnşallah bugünleri hatırlamayacağın zamalar gelir...
Hayırlısı olsun cnm rabbimden gelen başım gözüm üstüneDiyecek bişey yok inan. Dualarimdasin kuzum.Rabbim gönlünde olanları hakkında hayırlı eylesin inşallah
Canim benim su an ne desek bos biliyorum. Allah bizim icin ne dilerse onu yasiyoruz. Sakin inancini kaybetme.Allah size tekrar denemek icin maddi manevi guc versin. En kisa zamanda kucagin dolsun insallah.Evet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder
cnm hayırlısı buymuşüzülme canım ınsallah bırdhakıne..hayırlısı buymus demek.
Allah yardimcin olsun arkadasim. Hadi yarin guzel haberlerle gel insallah. Dualarimiz seninleArkadaslar yarin opu var. Opu dedigime bakmayin 2 tanecik buyuduyse digeri uc tanecik. Insallah embriyo olu birinci kalite olur. Bu hatun gider dualarinizi esirgemeyin. Hoskalin Rabbime emanet olun.
Sağol cnm inşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olucam mevlam veriyor sabrınıCanim benim su an ne desek bos biliyorum. Allah bizim icin ne dilerse onu yasiyoruz. Sakin inancini kaybetme.Allah size tekrar denemek icin maddi manevi guc versin. En kisa zamanda kucagin dolsun insallah.
Düşün düşün ama iyi düşünbilmemkii düşünmek lasım
Düşün düşün ama iyi düşün
zor ama belkıde cok zor bı zamanında sana süpriz yapıp gelıcek bebısınn..Evet
cnm hayırlısı buymuş
Bursaaa hayırlı haberler getir arkadasima :) hadi bakalım güzel günler bizim olsun inşallahşans kısmet işi aslında cnm ama bakalım şu bursadan gelen habere bağlıyım birasda bu sefer hiç beklemicem dr. un uygun gördüğü zaman hemen başlıcam hayrlısıylan
Canım üzüldüm. Ama seninde dediğin gibi zamanı değilmiş henüz. Rabbim en doğru zamanı bekliyordur. Üzülme demesi kolay ama sen umudunu kaybetme olurmuHayırlısı olsun cnm rabbimden gelen başım gözüm üstüne
amin inşallah cnmbenm:)Bursaaa hayırlı haberler getir arkadasima :) hadi bakalım güzel günler bizim olsun inşallah
bu arada 2 tanecik dediedigime bakmayin buna hamdolsun. :) yazdigim mesaj aklima geldi de yanlis anlasilma olmasin duzelteyim diye geri dondum. Hoskalin iyi geceler.Arkadaslar yarin opu var. Opu dedigime bakmayin 2 tanecik buyuduyse digeri uc tanecik. Insallah embriyo olu birinci kalite olur. Bu hatun gider dualarinizi esirgemeyin. Hoskalin Rabbime emanet olun.
Kaliteli olsun da senin olsun.. şimdiden geçmiş olsun. Güzel haberler alalım inşallah :)bu arada 2 tanecik dediedigime bakmayin buna hamdolsun. :) yazdigim mesaj aklima geldi de yanlis anlasilma olmasin duzelteyim diye geri dondum. Hoskalin iyi geceler.
Ne güzel canım. Arkadaşların bile seni düşünüyor demekki. Ben şuan eşinden bile anlayış göremiyorum malesef. Çok gerginim. Günler geçmek bilmiyor ilaçlarında etkisiyle çok hassaslaştım. En ufak şeylere alınıyorum. Normalde anlayışlı olan Eşim malesef şuan beni anlamıyorstresi oldugunca kendinden uzak tutmaya calis. ailem ve arkadaslarim artik ben den herseyi gizler oldu. ben de cok hassas bir insanim bunu da bildikleri icin bana hic bisey yansitmiyolar
Bizde birileriyle tanisirmiyiz acaba. Sen nerde tedavi görüyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?