Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder
Canim benim su an ne desek bos biliyorum. Allah bizim icin ne dilerse onu yasiyoruz. Sakin inancini kaybetme.Allah size tekrar denemek icin maddi manevi guc versin. En kisa zamanda kucagin dolsun insallah.

Arkadaslar yarin opu var. Opu dedigime bakmayin 2 tanecik buyuduyse digeri uc tanecik. Insallah embriyo olu birinci kalite olur. Bu hatun gider dualarinizi esirgemeyin. Hoskalin Rabbime emanet olun.
Allah yardimcin olsun arkadasim. Hadi yarin guzel haberlerle gel insallah. Dualarimiz seninle

Sa
Canim benim su an ne desek bos biliyorum. Allah bizim icin ne dilerse onu yasiyoruz. Sakin inancini kaybetme.Allah size tekrar denemek icin maddi manevi guc versin. En kisa zamanda kucagin dolsun insallah.
Sağol cnm inşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olucam mevlam veriyor sabrını

şans kısmet işi aslında cnm ama bakalım şu bursadan gelen habere bağlıyım birasda bu sefer hiç beklemicem dr. un uygun gördüğü zaman hemen başlıcam hayrlısıylan
Bursaaa hayırlı haberler getir arkadasima :) hadi bakalım güzel günler bizim olsun inşallah

Arkadaslar yarin opu var. Opu dedigime bakmayin 2 tanecik buyuduyse digeri uc tanecik. Insallah embriyo olu birinci kalite olur. Bu hatun gider dualarinizi esirgemeyin. Hoskalin Rabbime emanet olun.
bu arada 2 tanecik dediedigime bakmayin buna hamdolsun. :) yazdigim mesaj aklima geldi de yanlis anlasilma olmasin duzelteyim diye geri dondum. Hoskalin iyi geceler.

Kızlar allahım öyle bir sabır verdi ki inanın üzülmüyorum allaha tevekkül eden insanlarız uz. Omere sormuşlar duan kabul olursa sevinirmisin diye sevinirim demiş dua kabul olmadığında seviniemisin demişler o zaman daha çok sevinirim demiş neden diye sorduklarında benim duam kabul olsaydı benim istediğim olurdu ama kabul olmadıysa Mevlâmın istediği olmuştur o yüzden daha çok sevinirim demiş ..... başka söze ne hacet.....

stresi oldugunca kendinden uzak tutmaya calis. ailem ve arkadaslarim artik ben den herseyi gizler oldu. ben de cok hassas bir insanim bunu da bildikleri icin bana hic bisey yansitmiyolar
Ne güzel canım. Arkadaşların bile seni düşünüyor demekki. Ben şuan eşinden bile anlayış göremiyorum malesef. Çok gerginim. Günler geçmek bilmiyor ilaçlarında etkisiyle çok hassaslaştım. En ufak şeylere alınıyorum. Normalde anlayışlı olan Eşim malesef şuan beni anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…