- 8 Nisan 2014
- 953
- 1.495
- 158
Evet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder
Hayırlısı olsun cnm rabbimden gelen başım gözüm üstüne
Canım öncelikle geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Pazartesi benim test günüm negatif olursa naparım diye kara kara düşünüyorum. Ama seni yürekten tebrik ediyorum tevekkülüne hayran kaldım. Zorluklar karşısında Inanan insan farklı davranmalı tabiki. Rabbim inanıyorum ki sana hem maddi hem manevi tekrar başlama gücü verecek. Ve kucağını dolduracak. Mügmin her daim ümitvar olmalı canım.Kızlar allahım öyle bir sabır verdi ki inanın üzülmüyorum allaha tevekkül eden insanlarız uz. Omere sormuşlar duan kabul olursa sevinirmisin diye sevinirim demiş dua kabul olmadığında seviniemisin demişler o zaman daha çok sevinirim demiş neden diye sorduklarında benim duam kabul olsaydı benim istediğim olurdu ama kabul olmadıysa Mevlâmın istediği olmuştur o yüzden daha çok sevinirim demiş ..... başka söze ne hacet.....
Kızlar selamlar;
Ben de doktoradan geldim ama haberlerim öyle çok şahane değil. Yumurtalarım ilerili gerili büyüyorlarÇok üzgünüm. 16 mm de var 9 mm de. Arkadan gelenlerin yetişmesi için dua ediyorum ama çok umut var mı bilmiyorum Doktorum 2-3 tane kaliteli embriyo bekliyor ama şiddetli sperm problemi de var. Kim görmezse bu tedavide çok sayıda kaliteli embriyo oluşturmaya çalışacaktık. Bir yanım üzme kendini herşey olacağına varır diyor diğer yanım neden böyle oldu diye çok üzülüyor. Neyse içinizi kararttım. Görünüşe göre en geç çarşamba opum olacak.
Yumurta toplama işleminden sonra bende 9 yumurta toplanmıştı ama eşimde sadece 2 Sperm bulabilmişler diye çok üzülmüştüm ama forumda bi arkadas bizde 1 damla dan oluşmadıkmı demişti. Çok doğru. Fazla ya ihtiyaç duymaya gerek yok Rabbim isterse çok kalitesiz bir embriyodan çok güzel bir yavru verir kucağınıza. Tevekkül edip sabredelim. Dua edelim inşallah. Benim dualarım sizinle.Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Maşallah canım. Yarın bebişlerini alıp geliyorsun ha. Iyi bak onlara. İlerde hiç tanımadığı teyzelerinin sevincini anlatmakda nasip olur inşallahkizlar aradim cok sükür 3ü iyi, 2si yavas ilerliyo dedi. Ama yarin transfer olur dedi. 10:45 de insallah.
kizlar aradim cok sükür 3ü iyi, 2si yavas ilerliyo dedi. Ama yarin transfer olur dedi. 10:45 de insallah.
Ya iste buda benim hissettigim. Adet gibi agrilar. Belimde agrilar. Hatta rektal kisim bile agrili. Bunlar bana adet hatirlatiyor. Nefret ediyorum ya... Zaten kendimiz dinlemekden dun basigirsindan 6 saat cile cektim. Ya bu ise boyle nasil olacak? Ne cile?
hayırlısı cnm insallah bidahakine müjdeli haber verirsin benimde bugun 9.günüm hakkımızda hayırlısıEvet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder
hayırlısı olsun cnm hakkında bebeklerin sımsıkı tutunurlar insallahTransfer icin hastaneye gidiyorum dualarinizi bekliyorum :)
Allah yardimcin olsun arkadasim. Bebeklerin omur boyu seninle olsunlar insallahTransfer icin hastaneye gidiyorum dualarinizi bekliyorum :)
Ayni korkuyu bende yasadim canim. Bizde esimde sorun.Ararlar da dollenmedi derlerse naparim diye icim icimi yedi. Allaha cok sukur 4 tane iyi kalite dollendi dediler. Sen de guzel haber alacaksin insallah. Dua et Allah yardim etsinçok korkuyorum coook ya arayip hiç biri dollenmedi derlerse
Canım öncelikle geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Pazartesi benim test günüm negatif olursa naparım diye kara kara düşünüyorum. Ama seni yürekten tebrik ediyorum tevekkülüne hayran kaldım. Zorluklar karşısında Inanan insan farklı davranmalı tabiki. Rabbim inanıyorum ki sana hem maddi hem manevi tekrar başlama gücü verecek. Ve kucağını dolduracak. Mügmin her daim ümitvar olmalı canım.[/QUO Allahım kuluna nasip etmeyeceği şeyi duasını nasip etmezmiş hala dualarımda olduğuna göre inancım ve ümidim vali allahım izniyle herşey allahtan canım dualarımız kabul olmadı demeyelim unutmayalım ki her hayırda bir şerr her şerr de hayır saklıdır
Allahım kuluna nasip etmeyeceği şeyi duasını nasip etmezmiş hala dualarımda olduğuna göre inancım ve ümidim vali allahım izniyle herşey allahtan canım dualarımız kabul olmadı demeyelim unutmayalım ki her hayırda bir şerr her şerr de hayır saklıdırCanım öncelikle geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Pazartesi benim test günüm negatif olursa naparım diye kara kara düşünüyorum. Ama seni yürekten tebrik ediyorum tevekkülüne hayran kaldım. Zorluklar karşısında Inanan insan farklı davranmalı tabiki. Rabbim inanıyorum ki sana hem maddi hem manevi tekrar başlama gücü verecek. Ve kucağını dolduracak. Mügmin her daim ümitvar olmalı canım.
Çok teşekkür ederim umut ederim senin de herşey gönlünce olur.Çok geçmiş olsun canım. Inan hayretler içinde okudum yaşadıklarını. Ama uzulmemeye çalış. Rabbim ummadığın anda güzel haberleri almani,bu acilara tekrar katlanmadan bebislerine kavuşmanı nasip eylesin inşallah
ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ
SERSENIS87:HAMILE
JONGUIL:Tedavi aşamasında
KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında
ADMAD: Tedavi aşamasında
BTLSRDR:Tedavi aşamasında
DILAYLAY:Tedavi aşamasında
DOGA14:Tedavi aşamasında
DIANTHUS : 2 Mart test tarihi
NURSE51:28 şubat test tarihi
GYGRY:28 şubat test tarihi
MİNİSSS:27 şubat test tarihi
SEVIL35:25 şubat test tarihi
MUALLIME54:24 şubat test tarih
321BIETEN: 23 Şubat test tarihi
NEŞELI41: 21 Şubat test tarihî
TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede
CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor
SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor
DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor
KARPUZCiLEK:6 yumurta toplandı, transfer için bekliyor
Bizdede eşimde sorun Ve tahlil verirken konsantre olamadım sonuç iyi olmayabilir cinsinden bi kaç laf ettti kafamı taktimAyni korkuyu bende yasadim canim. Bizde esimde sorun.Ararlar da dollenmedi derlerse naparim diye icim icimi yedi. Allaha cok sukur 4 tane iyi kalite dollendi dediler. Sen de guzel haber alacaksin insallah. Dua et Allah yardim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?