Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Evet kızlar film başa sardı test negatif hayırlısı allahım inşallah sizin müjdenizi duymayı nasip eder

Hayırlısı olsun cnm rabbimden gelen başım gözüm üstüne

Canım öncelikle geçmiş olsun inan çok üzüldüm. Pazartesi benim test günüm negatif olursa naparım diye kara kara düşünüyorum. Ama seni yürekten tebrik ediyorum tevekkülüne hayran kaldım. Zorluklar karşısında Inanan insan farklı davranmalı tabiki. Rabbim inanıyorum ki sana hem maddi hem manevi tekrar başlama gücü verecek. Ve kucağını dolduracak. Mügmin her daim ümitvar olmalı canım.

Kızlar şimdi aradilar 6 yumurtadan sadece 2 tanesi işlem görmüş 1 tanesi dollenmis yarin transfer olacak..2.gun embriyosu olacak yani..dondurmayi da dusunuyorduk ama yapamicaz..cok canim sıkıldı
Yumurta toplama işleminden sonra bende 9 yumurta toplanmıştı ama eşimde sadece 2 Sperm bulabilmişler diye çok üzülmüştüm ama forumda bi arkadas bizde 1 damla dan oluşmadıkmı demişti. Çok doğru. Fazla ya ihtiyaç duymaya gerek yok Rabbim isterse çok kalitesiz bir embriyodan çok güzel bir yavru verir kucağınıza. Tevekkül edip sabredelim. Dua edelim inşallah. Benim dualarım sizinle.

Tranferde kaçıncı günün cnm
Bu sabahta sol yumurtalıkta ağrı var

Alla

Allahım kuluna nasip etmeyeceği şeyi duasını nasip etmezmiş hala dualarımda olduğuna göre inancım ve ümidim vali allahım izniyle herşey allahtan canım dualarımız kabul olmadı demeyelim unutmayalım ki her hayırda bir şerr her şerr de hayır saklıdır

Çok teşekkür ederim umut ederim senin de herşey gönlünce olur.

Selam canım 4 hücreli minigimi aldım geldim test tarihim 4 Mart

Ayni korkuyu bende yasadim canim. Bizde esimde sorun.Ararlar da dollenmedi derlerse naparim diye icim icimi yedi. Allaha cok sukur 4 tane iyi kalite dollendi dediler. Sen de guzel haber alacaksin insallah. Dua et Allah yardim etsin
Bizdede eşimde sorun Ve tahlil verirken konsantre olamadım sonuç iyi olmayabilir cinsinden bi kaç laf ettti kafamı taktim dun sabah 10 da opu oldum ben ve bu saat oldu yumurta sayısından baskâ hiç bisey bilmiyorum kaliteli mi kalitesiz mi döllendi mi kaçı dollendi ???? Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…