İnşallah hepsi blast olur ve kalanını dondurursunMerhaba arkadaşlar hastaneden aradılar 7 yumurtadan 4 tanesi döllenmiş doktorum ve embryoloğum duruma göre blasta gidebiliriz dediler..inşallah böyle devam eder blast olurlar...
sağol canım inşallah sanada arayıp güzel haberler verirler...İnşallah hepsi blast olur ve kalanını dondurursun
Ya beni niye aramadılar yaaaa
aramıza hoş geldin canım .. inşallah pozitif haberini verirsin bizlere...Merhaba burada yazılanları hep okudum yeri geldi umutlandı yeri geldi korkuya kapıldım ilk defa yazıyorum ama aslında hep yanınızdaydım dua ederken banada isteyen herkesede nasip et Allahım diye dua ediyorum. 3 tane negatif aşılamam var ilk defa tüp bebek yaptırdım inşallah sonuç pozitif olur diye dua ediyorum. 14 şubat opu oldum 16 yumoşum vardı 5 tanne döllenmişti 5. Gün yani 19 şubat transferim yapıldı 3 mart test tarihim inşallah hayırlara vesile olur. Umutluyum ama yinede içimde bi korku var Allahım inşallah nasip eder
İnşallah canım hepimizin güzel haberlerini alırız buradanaramıza hoş geldin canım .. inşallah pozitif haberini verirsin bizlere...
Hosgeldin cnm,Bnm de 5 mart test tarihim :)Merhaba burada yazılanları hep okudum yeri geldi umutlandı yeri geldi korkuya kapıldım ilk defa yazıyorum ama aslında hep yanınızdaydım dua ederken banada isteyen herkesede nasip et Allahım diye dua ediyorum. 3 tane negatif aşılamam var ilk defa tüp bebek yaptırdım inşallah sonuç pozitif olur diye dua ediyorum. 14 şubat opu oldum 16 yumoşum vardı 5 tanne döllenmişti 5. Gün yani 19 şubat transferim yapıldı 3 mart test tarihim inşallah hayırlara vesile olur. Umutluyum ama yinede içimde bi korku var Allahım inşallah nasip eder
1 tane transfer edildi diğerleri donduruldu . Bu arada ohss olma riskim çok yüksekti ama olmadım o yüzden hiç bişeyden umudunuzu kaybetmeyinHosgeldin cnm,Bnm de 5 mart test tarihim :)
İnşallah guzel sonuclr alırız,kac tane transfer edildi soyledi mi dr un?
Seninde inşallah sonucun pozitif olur Allahım inşallah sağlıkla hayırlısıyla yumoşlarımıza kavuşturur biziHosgeldin cnm,Bnm de 5 mart test tarihim :)
İnşallah guzel sonuclr alırız,kac tane transfer edildi soyledi mi dr un?
Merhaba burada yazılanları hep okudum yeri geldi umutlandı yeri geldi korkuya kapıldım ilk defa yazıyorum ama aslında hep yanınızdaydım dua ederken banada isteyen herkesede nasip et Allahım diye dua ediyorum. 3 tane negatif aşılamam var ilk defa tüp bebek yaptırdım inşallah sonuç pozitif olur diye dua ediyorum. 14 şubat opu oldum 16 yumoşum vardı 5 tanne döllenmişti 5. Gün yani 19 şubat transferim yapıldı 3 mart test tarihim inşallah hayırlara vesile olur. Umutluyum ama yinede içimde bi korku var Allahım inşallah nasip eder
Tranferde kaçıncı günün cnm
Bu sabahta sol yumurtalıkta ağrı var
Bide kafaya takmayım unutayım diyorum,ağrılar sağolsun unutturmuyo,sürekli hastalancam endişesiyle bi hafta nası geçcek bakalum :)9.gun pazartesi bakicam. bugun mesela hicbir agri yok. evelsi gun kasik agrisi. dun karin ve bel. simdi ses seda yok. hergun baska tantana. biryerde okudum. transferden sonraki agrilar aslinda tamamen yumurta toplama isleminden sonra yumurtaliklarin yarattigi agrilarmis. Hatta daha yogunlukda sivilar falan basta transferden sonra oluyro sonra kayboluyor. Bence ilk hafta hissedilenler OPU sonrasi seyler. 2. hafta da adet olacak gibi? Sanirim imkansiz agrilari tanimlamak. Ama isin mantigi varken ben sadece paranoyaklikda devam ediyorum
Bide kafaya takmayım unutayım diyorum,ağrılar sağolsun unutturmuyo,sürekli hastalancam endişesiyle bi hafta nası geçcek bakalum :)
Sağolun kızlar okadar çok istiyorum ki yeniden anne olmayı korkuyorum da ya tutmazsa diye evlat acısı çok zor 18ay olmuş herşey de sen yoksun böyle oldu söyle oldu demekten alamıyorum kendimi sonuç hep gözyaşı...
Benim drumda ayni dusuncede vucut ilaclardan arinsin istiyor...ben 1. Tup bebegi donmuslarla yaptim..adet oldugun gunden saymaya basla..adetin 19. Gunu tranfer oldu..simdi 2. Tup bebege hazitlaniyorum..transfer tarihim yine..adetin 19. Gunu...
Hayırlısı artık,dua etmekten başka bişey gelmiyo elden..Valla bence en zoru ikinci hafta. Ben ilk hafta iyi idare ettim. Ama Pazartesiden beri aglama, sinir, yogun duygu seli ne varsa gidiyor. Sanki olum kalim meselesi haline geldi. Dusuk falan yasadigim icin biliyorum bu daha isin basi ama genede hakim olamiyorum. Gercekden bu is cok zor. Gebe kalmak isin en zoru ama devami getirmek bir okadar zor.
Ayy çok heyecanlandım. Arka arkaya öğreneceğiz sonucumuzu. Hadi minik sıkı sıkı tut anneni. Bak o sana nasıl bir sevgi verecek, nasıl öpüp koklayacak seni...Selam canım 4 hücreli minigimi aldım geldim test tarihim 4 Mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?