Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Merhaba burada yazılanları hep okudum yeri geldi umutlandı yeri geldi korkuya kapıldım ilk defa yazıyorum ama aslında hep yanınızdaydım dua ederken banada isteyen herkesede nasip et Allahım diye dua ediyorum. 3 tane negatif aşılamam var ilk defa tüp bebek yaptırdım inşallah sonuç pozitif olur diye dua ediyorum. 14 şubat opu oldum 16 yumoşum vardı 5 tanne döllenmişti 5. Gün yani 19 şubat transferim yapıldı 3 mart test tarihim inşallah hayırlara vesile olur. Umutluyum ama yinede içimde bi korku var Allahım inşallah nasip eder

aramıza hoş geldin canım .. inşallah pozitif haberini verirsin bizlere...

Hosgeldin cnm,Bnm de 5 mart test tarihim :)
İnşallah guzel sonuclr alırız,kac tane transfer edildi soyledi mi dr un?

Sonunda arattırdım kendimi en son eşimide gazladım bizim embriyolarimiz sahipsiz değil hayatım , karım helak oldu bi haber alamadı de diye ittirdim arkasından
16 yumurtadan 14 û işleme girmiş 11 î döllenmiş inşallah böyle güzel gider blasta bi 6 - 7 embriyomuz kalır devamını dondururuz

Hoşgeldin canım. .inşallah seninde emeklerin boşa gitmez buradan güzel haberi paylaşırız hep beraber..

Tranferde kaçıncı günün cnm
Bu sabahta sol yumurtalıkta ağrı var

9.gun pazartesi bakicam. bugun mesela hicbir agri yok. evelsi gun kasik agrisi. dun karin ve bel. simdi ses seda yok. hergun baska tantana. biryerde okudum. transferden sonraki agrilar aslinda tamamen yumurta toplama isleminden sonra yumurtaliklarin yarattigi agrilarmis. Hatta daha yogunlukda sivilar falan basta transferden sonra oluyro sonra kayboluyor. Bence ilk hafta hissedilenler OPU sonrasi seyler. 2. hafta da adet olacak gibi? Sanirim imkansiz agrilari tanimlamak. Ama isin mantigi varken ben sadece paranoyaklikda devam ediyorum

Bide kafaya takmayım unutayım diyorum,ağrılar sağolsun unutturmuyo,sürekli hastalancam endişesiyle bi hafta nası geçcek bakalum :)

Bide kafaya takmayım unutayım diyorum,ağrılar sağolsun unutturmuyo,sürekli hastalancam endişesiyle bi hafta nası geçcek bakalum :)

Valla bence en zoru ikinci hafta. Ben ilk hafta iyi idare ettim. Ama Pazartesiden beri aglama, sinir, yogun duygu seli ne varsa gidiyor. Sanki olum kalim meselesi haline geldi. Dusuk falan yasadigim icin biliyorum bu daha isin basi ama genede hakim olamiyorum. Gercekden bu is cok zor. Gebe kalmak isin en zoru ama devami getirmek bir okadar zor.

Ya canim. 18 ay bayagida gitmisin.. Bende dusuklerim oldu ama 18 kadar degildi. Cok kahredici birsey bu. Annelik duygusu yasayip yari yolda kalmak. Allahim deniyor bizlerin sabrini... Simdi nasil gidiyor?

Benim drumda ayni dusuncede vucut ilaclardan arinsin istiyor...ben 1. Tup bebegi donmuslarla yaptim..adet oldugun gunden saymaya basla..adetin 19. Gunu tranfer oldu..simdi 2. Tup bebege hazitlaniyorum..transfer tarihim yine..adetin 19. Gunu...

Donmuslarla yapmak istiyor herkes ama ben hic oyle gebe kalamadim hep canli olunca tutuyor. Halbuki mantikli dusununce dondurup vucudu dinlendirmek ama. Kisiye gore degisiyor#

Hayırlısı artık,dua etmekten başka bişey gelmiyo elden..

ŞUBAT TÜP BEBEK SON DURUM LİSTESİ

SERSENIS87:HAMILE

JONGUIL:Tedavi aşamasında

KARŞIPENCEREDEKIKARGA:Tedavi aşamasında

ADMAD: Tedavi aşamasında

BTLSRDR:Tedavi aşamasında

DILAYLAY:Tedavi aşamasında

DOGA14:Tedavi aşamasında

KARPUZCİLEK:4 Mart test tarihi

HLN21:4 Mart test tarihi

DIANTHUS : 2 Mart test tarihi

NURSE51:28 şubat test tarihi

GYGRY:28 şubat test tarihi

MİNİSSS:27 şubat test tarihi

SEVIL35:25 şubat test tarihi

MUALLIME54:24 şubat test tarih

321BIETEN: 23 Şubat test tarihi

NEŞELI41: Negatif

TUGCESERDAR: 28 yumurta toplandı,15 yumurta döllendi.Beklemede

CEREN20: Transfer için adet olmayı bekliyor

SPRING2014:9 yumurta toplandı,7 si döllendi.transfer için bekliyor

DNZDERYA: 10 yumurta toplandı, 7 tane döllendi. transfer için bekliyor

iyi akşamlar kızlar bugün doktor kontrolüm vardı yumlar 13/14/15/16 mm boyutunda pazartesi tekrar kontrolum var, Çarşamba opum var kızlar rabbim yardımcımız olsun. KIZLAR Yum toplama GÜNÜ E2 KAÇ OLMALI? rahim kalınlığı endomedrium yani kaç mm olmalı bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…