- 9 Nisan 2015
- 898
- 2.419
- 63
- 38
Canm benm hadi hayrlı uğurlu olsun bebişlernle ilk gecen mışıl mışıl uyuyun 3.nüz:)) 9 ay sonrada kucagnda olsunlar inşallahh sağlıklıca :))Kızlar iki embriyo transfer oldu dinleniyorum yarın evime geçerim artık
4 iyi kalite embriyolarımız olmuş diğerleri de vasat embriyo dedi doktor bey hepsi donduruldu
Sürekli yatma dedi
Canm bnm adetn 3. Günü bgn bitnce yazıcam bnde. şimdi alıpta okuyamzsam olmaz o yüzden bitnce alıcam. Rabbm dualarmzı kabul etsincanlar şu dua listesi bir türlü toparlanmadı liste yapayım dedim 4 kişi birşeyler yamış. en baştan yazıyorum bu hafta 5 kişi iokuyalım. hergün bir kişiye 100 ayetel kürsi.NursELmira aysesahra S Sky_sun sultan1356 neseli41 ben ilk olarak herkes için 100 alıyorum hadi bismillah...
tamam canım bildirirsin bana hayırlısıyla tedavine odaklan senCanm bnm adetn 3. Günü bgn bitnce yazıcam bnde. şimdi alıpta okuyamzsam olmaz o yüzden bitnce alıcam. Rabbm dualarmzı kabul etsin
Canim benim cok sagol Iyim sūkur ama dun nedense gece cok karnim agridi udare ediyoruz kuzum .insallah Rabbim tez samanda usteyen herkese hayirlusuyla nasip eder kuzum Allahim herkesin gonlune gore versinCanim sen naslisn nasil gidiyo yoruyomu seni bebis anlat biraz
canim hadi hyrli olsun insallah simsiki tutunrlar allahin izniyle boll bol dua etKızlar iki embriyo transfer oldu dinleniyorum yarın evime geçerim artık
4 iyi kalite embriyolarımız olmuş diğerleri de vasat embriyo dedi doktor bey hepsi donduruldu
Sürekli yatma dedi
Tatlımcanlar şu dua listesi bir türlü toparlanmadı liste yapayım dedim 4 kişi birşeyler yamış. en baştan yazıyorum bu hafta 5 kişi için okuyalım. hergün bir kişiye 100 ayetel kürsi.NursELmira aysesahra S Sky_sun sultan1356 neseli41 ben ilk olarak herkes için 100 alıyorum hadi bismillah...
Canim çarşamba kontrolumuz var Ogün belli olacak büyük bir ihtimalle 19 20 ocak olacak doğum heyecan dorukta gün sayıyorum canım senin bebis nasıl kilo alımı fln sağlıcakla kucağimiza alırız inş darısı topikteki arkadaşlarımızın başınaSu perisi86 bu ara dr un doguma alacakti degil mi ne oldu haber et bize.
ceren20 nerelerdesin dogurdun mu bebsimiz prensimiz nasil
Canim benim insallah Rabbim saglikla sihhatle kucagina aldirmayi nasip eder evinizde nese huzur ve saglik eksik olmasin Rabbim hayirlisiyla hep guzel gunlerini gostersin .kuzum nedense benim bigun once karnim agridi baya uc dort saat afmgridi rahatsiz etmeyecek drecede acaba normalmi .....Allahim yardimcin olsun gusel haberlerini almak dilegiyleCanim çarşamba kontrolumuz var Ogün belli olacak büyük bir ihtimalle 19 20 ocak olacak doğum heyecan dorukta gün sayıyorum canım senin bebis nasıl kilo alımı fln sağlıcakla kucağimiza alırız inş darısı topikteki arkadaşlarımızın başına
Canim benim senin nekadar kaldi kac haftaoik oldun canim insallah Rabbim kucagimuza aldigimiz gunleride gosterir .Rabbim herkese saglikla sihhatle nasip etsinSu perisi86 bu ara dr un doguma alacakti degil mi ne oldu haber et bize.
ceren20 nerelerdesin dogurdun mu bebsimiz prensimiz nasil
Canim kordondaki tek damara ragmen sukurler olsun iyi ben de heycanla sabirla korkuyla bekliyorum. Birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim.Canim çarşamba kontrolumuz var Ogün belli olacak büyük bir ihtimalle 19 20 ocak olacak doğum heyecan dorukta gün sayıyorum canım senin bebis nasıl kilo alımı fln sağlıcakla kucağimiza alırız inş darısı topikteki arkadaşlarımızın başına
Canim bugun 36 bitecek Rabbim nasip ederse yarin 37 ye basliyoruzCanim benim senin nekadar kaldi kac haftaoik oldun canim insallah Rabbim kucagimuza aldigimiz gunleride gosterir .Rabbim herkese saglikla sihhatle nasip etsin
Canım Dr danis bende karın ağrısı ile Dr gitmiştim rahimde kasılma var demişti serum takmislardi dinlen bol bol yirmi haftalik felandi bideCanim benim insallah Rabbim saglikla sihhatle kucagina aldirmayi nasip eder evinizde nese huzur ve saglik eksik olmasin Rabbim hayirlisiyla hep guzel gunlerini gostersin .kuzum nedense benim bigun once karnim agridi baya uc dort saat afmgridi rahatsiz etmeyecek drecede acaba normalmi .....Allahim yardimcin olsun gusel haberlerini almak dilegiyle
Canım hep dua ediyorum gece saat başı wc kalkiyorum uyumadan önce bebegimin oynamasini bekleyip öyle uykuya daliyirumCanim bugun 36 bitecek Rabbim nasip ederse yarin 37 ye basliyoruzSu perisi86 la birgun var aramizda sanirim. Amin hepimize insallah serenalara da dedigim gibi birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim. Herbirimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Bekleyen tummm arkadaslarima da Rabbim nasip etsin insallah.
Canim herkewe dua etmek istersen ogun kimin icin niyet ettiysen okuyup bana soylemen yeterli bir siramiz yok.okumayı nasıl yapiyorsunuz ?Hangi sırayla?Ben de okumak isterim.
hayir canim normal olabilirmis belki hayirlisini nasip etsin yaradan bekliyorum ben deCanım hep dua ediyorum gece saat başı wc kalkiyorum uyumadan önce bebegimin oynamasini bekleyip öyle uykuya daliyirum
Hep bir korku Rabbim yardımcımız olsun bebisinin kilo alimida iyiymiş maşallah sana gün vermedimi daha
Allahim saglikla sihhatle eline aldirsin kuzum senin agrilarin nasildi sidetlimiydi 27 haftalarda biyle sorunun oldumu Allahim yuzumuzu guldursun hic kimseyi ne evlatlarila nede evlatsizlikla sinamasin Rabbim bekleyen ardmkadslarimizida hayirlusiyla tez zamanda nasip etsinCanim bugun 36 bitecek Rabbim nasip ederse yarin 37 ye basliyoruzSu perisi86 la birgun var aramizda sanirim. Amin hepimize insallah serenalara da dedigim gibi birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim. Herbirimiz saglikla kucagimiza alalim insallah. Bekleyen tummm arkadaslarima da Rabbim nasip etsin insallah.
Canım bendecanlar şu dua listesi bir türlü toparlanmadı liste yapayım dedim 4 kişi birşeyler yamış. en baştan yazıyorum bu hafta 5 kişi için okuyalım. hergün bir kişiye 100 ayetel kürsi.NursELmira aysesahra S Sky_sun sultan1356 neseli41 ben ilk olarak herkes için 100 alıyorum hadi bismillah...
Canim cok yorgun oldugumda bel agrisi yasadim daha dogrusu belim tutuldu. Onun disinda senin bahsettigin bir agri yasamadim. dr unla bir gorus istersen.Allahim saglikla sihhatle eline aldirsin kuzum senin agrilarin nasildi sidetlimiydi 27 haftalarda biyle sorunun oldumu Allahim yuzumuzu guldursun hic kimseyi ne evlatlarila nede evlatsizlikla sinamasin Rabbim bekleyen ardmkadslarimizida hayirlusiyla tez zamanda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?