Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

inşallah 10 uda döllenir sağlıklı şekilde annişlerine tutunup 9 ay boyunca taşır ağrısız sızısız doğurursun tatlım..

Masallllaahhh arkadasim insalllaaahhh transfer edilenlerin hepsi tutunur saglikla sihatle kucagina alirsin.

canim bizim dna hasari sonuclari gayet guzel cikti ama doktr sperm degerlri icin bi klomen verelim dedi daha alip baslamdk tesekr ederm cevabin icin

İlk kez duydum arkadasim. Ha keza ben su ara yapamam ama sonra yaparim. Kaç gün bunu uyguluyorsun ve özel bir günü varmi? Hanı regli bittikten sonra yada regli bitiminden su kadar gün sonra yapılacak diye bir şey varmi?
canim adetin 5 gunu yapiyosun uc gun ust uste tekrarliyorsun bu kuru kulnpta gebe kalan cok canim bide kendini cok sicak tutman lazim kurden sonra usutmemek lazimms dene zarari yok inslh sifa olur sana

canim hadi gecmis olsun dikt wt kendine inslh saglkli yumislerin dollenir bi guzel hadi baklim dolsun göbuşler gelsin bebişler

canim adetin 5 gunu yapiyosun uc gun ust uste tekrarliyorsun bu kuru kulnpta gebe kalan cok canim bide kendini cok sicak tutman lazim kurden sonra usutmemek lazimms dene zarari yok inslh sifa olur sana
Ayy canım adetliyken mi yapyrsn bu kürü :) biraz detaylı anlatrmsn nasıl hazrlıysn ne kadr yapyrsn bende adetlyken tedavi öncesi yapayım hemenck :))

Kuzum benim nasilsin simdi insallah yumoslarin hayirlisiyla kaliteli dollenirler annelerine sıkı sıki tutunurlar herseyi gonlune gore versin Mevlam

Kizlar bu aksam dua listesini duzenleyecegim.

Ya canlar ben tam tamina 85 kilo oldum ilk tedaviden bu yana tam 25 kilo aldim :) kucuk bir dana boyutundayim....
Bendecsenden fazlayim canim napalim artik hayirlusiyla saglikla dunyaya gelsinlerde Allahim hepimizin hakkinda hayirlusini versin

Ayy canım adetliyken mi yapyrsn bu kürü :) biraz detaylı anlatrmsn nasıl hazrlıysn ne kadr yapyrsn bende adetlyken tedavi öncesi yapayım hemenck :))
canm adetin 5 gunu basliyosun bu kure kanmlr bitiyo ya hemen sonrasi bi demet maydanozla bi litre sutu kaynatiyosun bi guxel maydanozlar porsuycek icinde sonra ise yaramaz bi legene dok belden asagi ustunu cikaryosun etrafina bi battaniye sar ve bu buharin uzerine otur ama hic bi tarafin hava almasnki iyice yumusasin icin rahimde varsa iltihap falan sokuluyo hep ama dikkat et yakma kendini ben 25 daka dayanbildim cunku diz cokmek cok yoruyo ara ara dinleniydum sonra guzelce sicak utulu bi bez parcasi tut onune sicak giyin hic usutmemen lazm bu sekilde arkadsm bunu uc gun ust uste uygula sifa olur insalh benim eltim ypmsti parca parca et dusmustu ondan hep iltihap akmsti yani faydasini goren cok cunku rahimi yumusatip asagi dogru sarkiymus rahim ne varsa o buharda sokulymus kafan. takilan bisey olursa sor cnm

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah hepsi sonuna kadar devam eder. Bu sefer transfer edilenler senle kalır 2016 ilk tup bebek hamilesi sen olursun inşallah.

Amaninn baya zormuşş arkadşım yaa korktum ben kesin yakarım kendimi :)) bu arada bu kürü kaç gün yapyrz

canlar malesef listeyi yapamadım çünkü eşim eve iş getirmiş akşamdan beri kalkmadı pc başından bu gece de sabah kadar böyle devam edecekmiş. helal edin hakkınızı lütfen

yanlış anlaşılmasın şükrolsun böyle kilolar nasip etsin herkese ama işte paylaşayım dedim
Yok kuzum yanlis anlasilirmi hic kimseye diyemedikleri.izi burada birbirimize soyluyoruz Allahim usteyen dileyen herkese boyle kilolar nasip etsin Allahim hetkesin gonlune gore versin hatta benim doktorum kiziyo cok kilo aliyon diye ama napabilirimki

canlar malesef listeyi yapamadım çünkü eşim eve iş getirmiş akşamdan beri kalkmadı pc başından bu gece de sabah kadar böyle devam edecekmiş. helal edin hakkınızı lütfen
Bu arada kizlar unuttum cumaniz mubatel olsun hepimizin dualari kabul olsun canim benim canin sagolsun biz okuyakoyariz okuduklarimizida soyleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…