Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Canlarım nasılsnz Allahın izni ile bugün iğnelere başlyrm gonal-f ve menegon kullanıcam ayrıca doktr bana femera diye tb başladı bunu kullanan oldu mu aramzda

Ben femarayi tüp bebekten önce 4 ay yumurta takibi yapıldığında kullandım. Herhangi bir yan etkisini görmedim. Yumurtanın daha hızlı büyümesini sağlıyor

Kızlar yarın saat 9 da transferim var
Dualarınızı eksik etmeyin
Önerileriniz var mı benim için
Canim benim insallah bebislerin sıkı sïkı tutunurlar sana mutlulugunu paylasmak dilegiyle kactane transfer edecekler hic stres yapma canim benm Allahin izniyle insallah bu sefer olacak insallah

Canim benim insallah bebislerin sıkı sïkı tutunurlar sana mutlulugunu paylasmak dilegiyle kactane transfer edecekler hic stres yapma canim benm Allahin izniyle insallah bu sefer olacak insallah
Yarın konuşacağız doktor beyle Canım en son 10 döllenmiş yumurtamız vardı kaç transfer edilir bilemiyorum

Canimm benimm desene birakmakta zorlanior olsun ilk senin sagligin önemli riske atamazsin dinimizdede bòyle gelcek insallah hayirlisiyla en gúzeli en tatlisi Allah im gònlùndeki boslugu huzurla ve tekrar müjdeli haberlerle doldursun bu sinavini insallah hayirlisiyla atlatirsin yanliz kalma yolsa hep icine kapanirsin cok abuk subuk konusacaklarlada olma bu dònem cok sükür iim yaram ii oldu bebiste ii teyzesi ilk asimizi olduk birazdan fazla gaz sorunu var dok. Normel dio Allah ima cok sükür baska ciddi sorunumuz yok bide yaramaz Allah im sana hepinize uykusuz yaramaz sabirli sis gözlerle sabahlatan evlatlar nasib etsin insallah aminnnn bazilari bunlara sikayet eder bizde yasamak icin dua ederiz bu yil umut yili olsun insallah

Sağol arkadaşım. İnşallah bu sınavda geçer gider. İnşallah dediğin gibi bizde kucağınıza alır bu güzellikleri yaşarız. Bu yil benim icin beklemekle gececek. Ne çabuk buyuyorlar maşallah. Gaz sanırım ilk aylarda bütün bebeklerin ortak sorunu inşallah kısa sürede atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…