- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Canin sagolsun arkadasimiz amacimiz zaten birbirimize dua etmek sayisi muhim degil.Canım bende @NursELmira için 50 tane okudum allah kabul etsin. Çalışıyorum kızlar o yüzden az okudum kusura bakmayın az da olsa katkım olsun istiyorum.
canlar şu dua listesi bir türlü toparlanmadı liste yapayım dedim 4 kişi birşeyler yamış. en baştan yazıyorum bu hafta 5 kişi için okuyalım. hergün bir kişiye 100 ayetel kürsi. @NursELmira @aysesahra @jonguilsultan1356 @neseli41 ben ilk olarak herkes için 100 alıyorum hadi bismillah...
canım nasılsın durumlar nasıl seni merak ettim geçmişi okuyamadımCanım sen bütün kızlar için bana 100 adet yaz. Ben bu hafta hepsini okur bitiririm.
papyonkılıklım canım 5 kişiye 100 er toplam 500 Ayetelkürsü alıyorum. rabbim kabul etsinCanin sagolsun arkadasimiz amacimiz zaten birbirimize dua etmek sayisi muhim degil.
canım hayırlı olsun transferin çok sevindim dondurulmuşun da var inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sonra iki de kardeş atarsanızKızlar iki embriyo transfer oldu dinleniyorum yarın evime geçerim artık
4 iyi kalite embriyolarımız olmuş diğerleri de vasat embriyo dedi doktor bey hepsi donduruldu
Sürekli yatma dedi
canım nasılsın durumlar nasıl seni merak ettim geçmişi okuyamadım
İnşallah canım evimede geldim dinleniyorum Rabbim Şafi ismiyle annene ve tüm hastalara şifa versincanım hayırlı olsun transferin çok sevindim dondurulmuşun da var inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sonra iki de kardeş atarsanızamin amin amin
nursecim nasilsin nasl gidiyo bebislerinle vakit gecrmek dikkat et kendine kabiz olmamaya calis cnm aklimdasin hadi hyrli haberlrni bekliyruzİnşallah canım evimede geldim dinleniyorum Rabbim Şafi ismiyle annene ve tüm hastalara şifa versin
İyiyim canım evde vakit geçiriyorum sıkıntım yok çok şükür duş aldım bugünnursecim nasilsin nasl gidiyo bebislerinle vakit gecrmek dikkat et kendine kabiz olmamaya calis cnm aklimdasin hadi hyrli haberlrni bekliyruz
oh masallah takilma belirtilere ilaclarini duzenli kullan bu sefer olcak insalhh allahin izniyle cok skrİyiyim canım evde vakit geçiriyorum sıkıntım yok çok şükür duş aldım bugün
Belirti aramıyorum kendimde ilaçlara devam ediyorum
Kan sulandırıcı iğnem var günlük onu yapıyorum
Bol bol dua ediyorum
Cani icinde büyüyor cok sükür olsun bu senenin sonu tekrar baslarsin Allah in izniyle insallah aminn ecmain aminn ecmainnSağol arkadaşım. İnşallah bu sınavda geçer gider. İnşallah dediğin gibi bizde kucağınıza alır bu güzellikleri yaşarız. Bu yil benim icin beklemekle gececek. Ne çabuk buyuyorlar maşallah. Gaz sanırım ilk aylarda bütün bebeklerin ortak sorunu inşallah kısa sürede atlatirsiniz.
Selam benim doktorumda nifty onerdi amniyodansa sen ne yaptinDoktor normal dedi zaten çok şükür o ağrılarda hafifledi. Ama vertigo başladı geçen hafta bendeonun yüzünden ağrıyı falan unuttum zaten. Hamilelikten dolayı ilaç falan da verilmiyormuş başım döne döne yaşıyorum
Kontrolde doktorum 2li 3 lü testleri önermediğini hatalı sonuç verdiğini NIFTY diye bir genetik testi yaptırmamı söyledi. Aranızda bu testi yaptıran var mı ?
Sayende o gunlere gittim :)) yaptirdim canim ben. Hafta onemliymis gec kalmadan yaptirman lazim. Bir de doktorunla konus benim doktor bi yere indirim yaptirtmisti. Ayrica dolar euro cok daha dusuktu ben yaptirdigimda ona ragmen fiyat yuksekti. Maddiyat engelin yoksa yaptir bence kafan rahat olurSelam benim doktorumda nifty onerdi amniyodansa sen ne yaptin
Bahçecide 700 Euro dediler,başka yerlerede sorcam,sen nerde yaptırmıştın ?kabul dersem 12. Haftada yapacak sanırım,senin kaçıncıydı,birde bunu yapınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş öyle dedi bana,Sayende o gunlere gittim :)) yaptirdim canim ben. Hafta onemliymis gec kalmadan yaptirman lazim. Bir de doktorunla konus benim doktor bi yere indirim yaptirtmisti. Ayrica dolar euro cok daha dusuktu ben yaptirdigimda ona ragmen fiyat yuksekti. Maddiyat engelin yoksa yaptir bence kafan rahat olur
Ankarada yaptirdim 12. Haftada. 2 haftada cikti sonuc. Bana baya indirim yapmislardi ama 700de uygun. Ankarada 1000 euro civarindaydi. Aslinda isterlerse daha uygun da yapabilirler bahceci kendi yaptigi icin oyle demis olabilir. Ben genetik merkezinde yaptirdim ama dedigim gibi disari verdigi fiyat degildi tabi. 2li 3lu degilde Amniyosenteze alternatif yapiyorlar. Senden kan aliyorlar orda genetik test yapiyorlar bir cok seye bakiyorlar. Tek bebek icin cok mantikli hatta. Ama ikizde sadece zeka ile ilgili olan bir kac seye bakabiliyorlar ben ona ragmen yaptirmistim. Doktor bana 2 li 3lu test zaten yapmayacagim ikizde dogru cikmiyor demisti bende bunu yaptirmistimBahçecide 700 Euro dediler,başka yerlerede sorcam,sen nerde yaptırmıştın ?kabul dersem 12. Haftada yapacak sanırım,senin kaçıncıydı,birde bunu yapınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş öyle dedi bana,
Tamam Can'ım çok sağol o Zaman yaptırmak mantıklı,inşallah temiz çıkar amniyoya gerek kalmazAnkarada yaptirdim 12. Haftada. 2 haftada cikti sonuc. Bana baya indirim yapmislardi ama 700de uygun. Ankarada 1000 euro civarindaydi. Aslinda isterlerse daha uygun da yapabilirler bahceci kendi yaptigi icin oyle demis olabilir. Ben genetik merkezinde yaptirdim ama dedigim gibi disari verdigi fiyat degildi tabi. 2li 3lu degilde Amniyosenteze alternatif yapiyorlar. Senden kan aliyorlar orda genetik test yapiyorlar bir cok seye bakiyorlar. Tek bebek icin cok mantikli hatta. Ama ikizde sadece zeka ile ilgili olan bir kac seye bakabiliyorlar ben ona ragmen yaptirmistim. Doktor bana 2 li 3lu test zaten yapmayacagim ikizde dogru cikmiyor demisti bende bunu yaptirmistim
Evet bende gecen haberde izledim kizlara soylemistim. Ankarada timur gurgan var o yapiyormus. Gosterdigi hastalar cok olumlu konustuKizlar duydunuzmu bilmiyorum ama dogurganlik aşisi die bisey cikmis ozellikle tup bebek denemelarinde basari elde edemywn hastalrda iyi sonuc veriyomus ama alh bilir ucreti nekadrdir rabbim yardimcimz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?