Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

canlarım selam nasılsınız yeni tedaviler yeni umutlar doğumu yaklaşanlar topiğimiz şenlensin rabbim umudumuzu hiç söndürmesin inşallah. annem çarşamba gün amelyat oldu akciğerin bir lobu alındı 3 gün yoğun bakımda kaldı ama şimdi daha iyi çok şükür dualarımız karşı geldi, rabbim korktuğumuza uğratmadı. Allahım hepinizden ayrı ayrı razı olsun.
artık gün gün iyileşme sürecinde olacağız inşallah 2016 hepimize yaşadığımız tüm kötü günleri unutturup yeni yeni heyecanlar mutluluklar yaşatsın . hepinizi çok seviyorum

Kızlar iki embriyo transfer oldu dinleniyorum yarın evime geçerim artık
4 iyi kalite embriyolarımız olmuş diğerleri de vasat embriyo dedi doktor bey hepsi donduruldu
Sürekli yatma dedi
canım hayırlı olsun transferin çok sevindim dondurulmuşun da var inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sonra iki de kardeş atarsanız amin amin amin

canım nasılsın durumlar nasıl seni merak ettim geçmişi okuyamadım

Bende seni ve anneni çok merak ettim. Habire forma senden haber varmi diye baktim. Çok şükür Rabbim dualarimizi kabul etti ameliyat iyi geçmiş. Kısa zamanda da eski sağlığına kavuşacağını inaniyorum. Sen nasıl oldun? Bu süreç aile bireylerini baya yipratiyor. İnşallah bundan sonra guzel haberler alıp sevinirsiniz. Ben iyi olmaya cabaliyorum. Değer dusuyor ama beklenen hızda değil ama çok şükür yeniden iğne yapabiliriz demediler.

canım hayırlı olsun transferin çok sevindim dondurulmuşun da var inşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sonra iki de kardeş atarsanız amin amin amin
İnşallah canım evimede geldim dinleniyorum Rabbim Şafi ismiyle annene ve tüm hastalara şifa versin

nursecim nasilsin nasl gidiyo bebislerinle vakit gecrmek dikkat et kendine kabiz olmamaya calis cnm aklimdasin hadi hyrli haberlrni bekliyruz
İyiyim canım evde vakit geçiriyorum sıkıntım yok çok şükür duş aldım bugün
Belirti aramıyorum kendimde ilaçlara devam ediyorum
Kan sulandırıcı iğnem var günlük onu yapıyorum
Bol bol dua ediyorum

oh masallah takilma belirtilere ilaclarini duzenli kullan bu sefer olcak insalhh allahin izniyle cok skr

Cani icinde büyüyor cok sükür olsun bu senenin sonu tekrar baslarsin Allah in izniyle insallah aminn ecmain aminn ecmainn

Selam benim doktorumda nifty onerdi amniyodansa sen ne yaptin

Kızlar bugün kontrolumuz vardı 19 ocak sabah 9 da sezeryana girecegim kızımı hayirlisiyla kucağıma alırım inş çok mutlu ve heyecanlıyım cumartesi besigimiz gelecek Kızkardeşim genel temizliği yapacak Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu

Selam benim doktorumda nifty onerdi amniyodansa sen ne yaptin
Sayende o gunlere gittim :)) yaptirdim canim ben. Hafta onemliymis gec kalmadan yaptirman lazim. Bir de doktorunla konus benim doktor bi yere indirim yaptirtmisti. Ayrica dolar euro cok daha dusuktu ben yaptirdigimda ona ragmen fiyat yuksekti. Maddiyat engelin yoksa yaptir bence kafan rahat olur

Bahçecide 700 Euro dediler,başka yerlerede sorcam,sen nerde yaptırmıştın ?kabul dersem 12. Haftada yapacak sanırım,senin kaçıncıydı,birde bunu yapınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş öyle dedi bana,

Bahçecide 700 Euro dediler,başka yerlerede sorcam,sen nerde yaptırmıştın ?kabul dersem 12. Haftada yapacak sanırım,senin kaçıncıydı,birde bunu yapınca 2 li 3 lü ye gerek kalmıyormuş öyle dedi bana,
Ankarada yaptirdim 12. Haftada. 2 haftada cikti sonuc. Bana baya indirim yapmislardi ama 700de uygun. Ankarada 1000 euro civarindaydi. Aslinda isterlerse daha uygun da yapabilirler bahceci kendi yaptigi icin oyle demis olabilir. Ben genetik merkezinde yaptirdim ama dedigim gibi disari verdigi fiyat degildi tabi. 2li 3lu degilde Amniyosenteze alternatif yapiyorlar. Senden kan aliyorlar orda genetik test yapiyorlar bir cok seye bakiyorlar. Tek bebek icin cok mantikli hatta. Ama ikizde sadece zeka ile ilgili olan bir kac seye bakabiliyorlar ben ona ragmen yaptirmistim. Doktor bana 2 li 3lu test zaten yapmayacagim ikizde dogru cikmiyor demisti bende bunu yaptirmistim

Tamam Can'ım çok sağol o Zaman yaptırmak mantıklı,inşallah temiz çıkar amniyoya gerek kalmaz

Kizlar duydunuzmu bilmiyorum ama dogurganlik aşisi die bisey cikmis ozellikle tup bebek denemelarinde basari elde edemywn hastalrda iyi sonuc veriyomus ama alh bilir ucreti nekadrdir rabbim yardimcimz olsun
Evet bende gecen haberde izledim kizlara soylemistim. Ankarada timur gurgan var o yapiyormus. Gosterdigi hastalar cok olumlu konustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…