Şubat 2015 Tüp Bebek yaptıracaklar...

Kızlar çok az pıhtı gibi kan geldi
Şimdide pembe akıntım var transferin 7. Günü
Sizce neden

Doktor beyi aradım ilaçlarına devam et dedi önemsiz kanamalar onlar dedi
İlaç sayısını artırdı
Merak etme dedi olumlu sonuçlarda da olumsuz sonuçlarda da olabiliyor dedi

Kızlar çok az pıhtı gibi kan geldi
Şimdide pembe akıntım var transferin 7. Günü
Sizce neden

Pembe akıntı benim doğal yolla kaldığım hamileligimde oldu. Regli bittikten 3 gün sonra yaşayınca pek anlam verememistim. Sonra bir arkadaşım dedi. Yerleşme kanaması çok açık pembe renkli oluyor. 1 gun pembe oldu. Arkasından bir kac kere kahve lekelenme oldu. Sonrada hamile olduğumu öğrendim. İnşallah seninde öyledir.

Canim rengi kirmiziya donmedikce korkma. Ay hadi insallah guzel hbrler aliriz
Canım valla kan sulandırıcı iğneden sonra peçeteye çok az kırmızı pıhtı bulaştı
Sonra pembe pembe akıntım başladı progestanı sayısını artırdı doktorum
Şuanda da pembe ile sarı arası bir akıntım var
Belim çok ağrıyor
Ayaklarımı yükselttim yatıyorum
Dünden daha iyiyim çok şükür canım
Dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah Rabbim hayırlı güzel ve pozitif haberini almayı nasip eder bu sefer bana

Aminnn insqllllaaahhh...

Ķizlar gunaydin nadilsiniz nurse51 cim nasilsin insallah guzel haberlerini alacaz tatlim .kizlar benimde belim agriyo nedense gecenlerde yine oldu doktora gittim agri yok acilma yokvdedi doltor hersey normal dedi ve magnezyum verdi bugun yine hafif bir agri var sizde boyle olan oldumu ben biras kendimde kilo aldim bide kiloluydum ama bilmiyom artik Allahvhepimuzin yardimcisi olsun sevgiler

İyiyim Canım bugün daha iyiyim kasık ağrılarım biraz azaldı iki gündür pembe akıntım vardı bakalım bugün ne olacak

canim bel agrisindan yuruyemedigim zamanlarim oldu halen daha oluyor artik son 3 aylik donemdesin giderek daha cok zorlanacaksin. Doktorun da ayni seyi soylemis.Kendini cok yorma. Allahim bu konudaki herkese bu agrilari yasatsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…