- 21 Şubat 2015
- 904
- 2.136
- 158
- 36
olur canim ben okumaya basldm yine sen ekle 3 kisiye digerlrine yetisirm insalhCanim 300 u 100 er den ilk 3 kisiye dagitiyorum
Kızlar çok az pıhtı gibi kan geldi
Şimdide pembe akıntım var transferin 7. Günü
Sizce neden
canim insalh yerlsme kanamsidr alh buyk bu sefer tutcak inslh bol bol dua et cnm bizde ediyrz sanaDoktor beyi aradım ilaçlarına devam et dedi önemsiz kanamalar onlar dedi
İlaç sayısını artırdı
Merak etme dedi olumlu sonuçlarda da olumsuz sonuçlarda da olabiliyor dedi
Canim benim insallah olumlu sonularr alirsin onun belirtisifir Allahin izniyle cogu yerdede okuyorus Rabbim yuzunu guldursun kuzumKızlar çok az pıhtı gibi kan geldi
Şimdide pembe akıntım var transferin 7. Günü
Sizce neden
İnşallah Canım doktor bey önemli değil o kanamalar dediCanim benim insallah olumlu sonularr alirsin onun belirtisifir Allahin izniyle cogu yerdede okuyorus Rabbim yuzunu guldursun kuzum
Canim rengi kirmiziya donmedikce korkma. Ay hadi insallah guzel hbrler alirizİnşallah Canım doktor bey önemli değil o kanamalar dedi
Pembe bi akıntı var devam ediyor
Canım valla kan sulandırıcı iğneden sonra peçeteye çok az kırmızı pıhtı bulaştıCanim rengi kirmiziya donmedikce korkma. Ay hadi insallah guzel hbrler aliriz
Aminnn insqllllaaahhh...Canım valla kan sulandırıcı iğneden sonra peçeteye çok az kırmızı pıhtı bulaştı
Sonra pembe pembe akıntım başladı progestanı sayısını artırdı doktorum
Şuanda da pembe ile sarı arası bir akıntım var
Belim çok ağrıyor
Ayaklarımı yükselttim yatıyorum
Dünden daha iyiyim çok şükür canım
Dualarınızı eksik etmeyin
İnşallah Rabbim hayırlı güzel ve pozitif haberini almayı nasip eder bu sefer bana
İyiyim Canım bugün daha iyiyim kasık ağrılarım biraz azaldı iki gündür pembe akıntım vardı bakalım bugün ne olacakĶizlar gunaydin nadilsiniz nurse51 cim nasilsin insallah guzel haberlerini alacaz tatlim .kizlar benimde belim agriyo nedense gecenlerde yine oldu doktora gittim agri yok acilma yokvdedi doltor hersey normal dedi ve magnezyum verdi bugun yine hafif bir agri var sizde boyle olan oldumu ben biras kendimde kilo aldim bide kiloluydum ama bilmiyom artik Allahvhepimuzin yardimcisi olsun sevgiler
canim bel agrisindan yuruyemedigim zamanlarim oldu halen daha oluyor artik son 3 aylik donemdesin giderek daha cok zorlanacaksin. Doktorun da ayni seyi soylemis.Kendini cok yorma. Allahim bu konudaki herkese bu agrilari yasatsinĶizlar gunaydin nadilsiniz nurse51 cim nasilsin insallah guzel haberlerini alacaz tatlim .kizlar benimde belim agriyo nedense gecenlerde yine oldu doktora gittim agri yok acilma yokvdedi doltor hersey normal dedi ve magnezyum verdi bugun yine hafif bir agri var sizde boyle olan oldumu ben biras kendimde kilo aldim bide kiloluydum ama bilmiyom artik Allahvhepimuzin yardimcisi olsun sevgiler
Sen nabersin asil artik ugramiyorsun buralaranabersiniz fıstıklar...
İyiyim çok şükür..herkesi yolcu ettim dinlenme moduna geçtim ...Sen nabersin asil artik ugramiyorsun buralara
Canım Allah yardımcınız olsun sağlıkla acısız sızısız kucağına almayı nasip etsin rabbim..dualarım sizinle..sende dualarını eksik etme tatlım..Merhaba kizlar, yarin sabah dogumum olacak insallah. Dualarinizi esirgemezseniz cok sevinirim.
samsun da pek güzeldir şimdi...İyiyim çok şükür..herkesi yolcu ettim dinlenme moduna geçtim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?